pravo zdravo odrastanje,nema šta

elcaliente wrote:Moze zabraniti obnasanje posla sluzbenika ako istice bilo koji simbol religije.maliq53 wrote:A sta ima sekularna drzava sa tim sto je zena pokrivenamO k3 wrote: Ne zelim ni ja onu SDA halapcu pokrivenu da vidim u Parlamentu iz razloga jer zelim sekularnu drzavu , ali sta je tu je necu se buniti protiv njene marame , ali cu se buniti protiv njenog stava prema manjini
bolje i ovo nego da djecu ucimo da je huso cesir nedodirljivemric wrote:To su Peđa Kojović i Boriša Falatar pod maskama.šatirana_ljubičica wrote:a oni na koljenima što glume paščad su ispred djece?
klap klap klapBlixen wrote:bolje i ovo nego da djecu ucimo da je huso cesir nedodirljivemric wrote:To su Peđa Kojović i Boriša Falatar pod maskama.šatirana_ljubičica wrote:a oni na koljenima što glume paščad su ispred djece?
jeli treba djeca da nam izrastu u poslusnike koji ce kod cesira raditi za klikere, a ako se pobune doci ce suceska sa jurisnicima da ih bije
djecu prije svega treba uciti da nije sve onako kako es de a kaze
to je najbitnija poruka djetinjstva
a ko koga jebe i voda na uzici je privatna stvar svakog pojedinca
Rizvan wrote:Jesu neki isprepadani ovim prajdomNema..... apokalipsa nas čeka
![]()
Ljudi ne gledajte samo slike. Putujte malo, čitajte, obrazujte se, informišite se o ustavu i zakonima vlastite zemlje, pustite ljude da uživaju svoje pravo slobodnog izražavanja u javnosti, pa onda sudite o njihovim postupcima, kao što sudimo svakoj organizaciji, udruženju ili ličnosti koja djeluje u javnosti.
Tačno mi je žao ovdje nekih, vidi se da to i nije mržnja, nego samo strah
_Scarlett_ wrote:Zamotane zene su se bas uspalile protiv parade.
Naravno, kad idu u Njemacku, trazice "tohleranciju" za sebe i svoj nacin odjevanja
nije ide bisšatirana_ljubičica wrote: klap klap klap
spustite zavjesu, predstava je završena
nije ide bisBlixen wrote:klap klap klapšatirana_ljubičica wrote: a ko koga jebe i voda na uzici je privatna stvar svakog pojedinca
spustite zavjesu, predstava je završena
Pametnice jesi li ovo sama smislila ili ti je neko pomagaošatirana_ljubičica wrote:zato jer je seksualno opredjeljenje jedno a religija drugoelcaliente wrote: I zasto npr sada homoseksualnost treba biti privatna i prkaticirana u cetiri zida a religija ne ?
Time for Change?Blixen wrote:zato sto se BH drustvo u oba entiteta u zadnjih 25 godina zasniva na religijielcaliente wrote: I zasto npr sada homoseksualnost treba biti privatna i prkaticirana u cetiri zida a religija ne ?
uvaženi akademiče, znam da sam rekla očito ali nekim ljudima je potrebno nacrtati, oprostite molim vas što sam remetila vašu inteligenciju ovom prostom izjavomImpressum wrote:Pametnice jesi li ovo sama smislila ili ti je neko pomagaošatirana_ljubičica wrote:zato jer je seksualno opredjeljenje jedno a religija drugoelcaliente wrote: I zasto npr sada homoseksualnost treba biti privatna i prkaticirana u cetiri zida a religija ne ?
WTF???šatirana_ljubičica wrote:zato jer je seksualno opredjeljenje jedno a religija drugoelcaliente wrote: I zasto npr sada homoseksualnost treba biti privatna i prkaticirana u cetiri zida a religija ne ?
i to bi sada trebalo da bude smijesno ??Nadzorna_ploca wrote:Bas sam sretan sto vidim dosta ljubitelja i simpatizera lgbt populacije.
Nadam se da cemo uskoro imati i parade zoofila, pedofila i slicnih zanimanja. Kad je bal neka se i princeza kara.
ma nisu problem zakoni , nego primjeri kao ovaj @nadzorna ploca on ti je najbolji primjerelcaliente wrote:@mOk3
I to je jako lijepo da imamo takve zakone.
Isto vazi znaci i za homoseksualce samo sto pokrivena zena smije paradirat i niko me smeta homoseksualac treba biti kamenovan.
Pokrivena zena moze se udati za vehabiju kojega zeli a homosekusalac ne moze za drugog homoseksualca, gdje su te slobode ?
Nemoj da ti ja kazem ko je jadan. Skini mi se sa q.mO k3 wrote:i to bi sada trebalo da bude smijesno ??Nadzorna_ploca wrote:Bas sam sretan sto vidim dosta ljubitelja i simpatizera lgbt populacije.
Nadam se da cemo uskoro imati i parade zoofila, pedofila i slicnih zanimanja. Kad je bal neka se i princeza kara.
Jadan si ti ...
kakvo pitanje, takav odgovorelcaliente wrote:WTF???šatirana_ljubičica wrote:zato jer je seksualno opredjeljenje jedno a religija drugoelcaliente wrote: I zasto npr sada homoseksualnost treba biti privatna i prkaticirana u cetiri zida a religija ne ?
Ovo ti odgovor, jel ozbiljno ili se zafrkavas?
ides na ignore , pored hafiza si drugi ... sa takvima kao sto si ti nema diskusijeNadzorna_ploca wrote:Nemoj da ti ja kazem ko je jadan.mO k3 wrote:i to bi sada trebalo da bude smijesno ??Nadzorna_ploca wrote:Bas sam sretan sto vidim dosta ljubitelja i simpatizera lgbt populacije.
Jadan si ti ...