Tuzna ce prvenstva biti bez Ochoe.
Moderators: Charuga, Tomahawk11

Spit_fire wrote: ↑23/11/2022 16:07 SP je lose jer..
1.Bezvnjakuse tipa one Ivane ne mogu slikat gole guzi.cetine na tribinama i tako peomovisat sebe
2. Gejevi ne mogu sirit svoju bolesnu propagandu
3.Pjandure ne mogu pravit peobleme po gradu
Da ove stvari nisu vezane za fudbal razumio bi, al posto su krucijalne za fudbalsku igru onda morqm se slozit da je ovo prvenstvo jedna velika qrcina
Pa fino gledas na poslu, ja siso sprat nize, Nijemci ko popisanijeza u ledja wrote: ↑23/11/2022 04:24 Uh valjalo je pregledat 4 utakmice na snimcima bez da ne znam rezultat. Ugasio telefon, ugasio chat na poslu, “ugasio” internet.Nisam siguran da cu ovi moci svaki dan.
![]()
Danas dosta bolja atmosfera na stadionima i utakmice je bilo milina pratiti.
1. I kad se igra ljeti, isto tako igraci nemaju odmora pa to doprinese visem broju ozljeda u nastavku sezone.vaučer wrote: ↑23/11/2022 16:11Spit_fire wrote: ↑23/11/2022 16:07 SP je lose jer..
1.Bezvnjakuse tipa one Ivane ne mogu slikat gole guzi.cetine na tribinama i tako peomovisat sebe
2. Gejevi ne mogu sirit svoju bolesnu propagandu
3.Pjandure ne mogu pravit peobleme po gradu
Da ove stvari nisu vezane za fudbal razumio bi, al posto su krucijalne za fudbalsku igru onda morqm se slozit da je ovo prvenstvo jedna velika qrcina
Mogu ja probat?
1 - Se igra usred sezone i sjebat će bezbrojna prvenstva i doprinijeti višem broju ozljeda u nastavku sezone
2 - Domaćin jednostrano mjenja ugovorena pravila u zadnji tren
3 - Su tribine poluprazne u svakoj utakmici
Jel ovo bolje?
O da, ljetni termin gdje imaju tri tjedna priprema prije turnira i tri odmora nakon je sasvim isti kao guranje SP-a usred sezone gdje onda prije i poslije SP-a igraju po tri utakmice tjedno. Kako da jebeno ne, sasvim isto.
Znaci jedna drzava moze imati svoju kulturu, misljenje i stav. Ali, ako to isto ima neko drugi, e to je vec problem?vaučer wrote: ↑23/11/2022 16:23O da, ljetni termin gdje imaju tri tjedna priprema prije turnira i tri odmora nakon je sasvim isti kao guranje SP-a usred sezone gdje onda prije i poslije SP-a igraju po tri utakmice tjedno. Kako da jebeno ne, sasvim isto.
Tačno je, izmjenili su pravila oko točenja alkohola dva dana prije prvenstva. Ili misliš da Budweiser tuži FIFU jer im se ne sviša Infantinova debilna faca?
Pa vidio sam slike s utakmica. Kapacitet na papiru rasprodan, u stvarnosti bar 20-30% tribina prazne.
Poručili su im da ih FIFA ušutkava prijetnjama. Također su pokrenuli i tužbu protiv FIFE jučer. Za branitelje Qatarske vizije ljudskih prava ništa bitno, Njemcima očito jeste bitno. Danci spominju i razgovore o istupanju iz FIFE.