Tarik Dautovic - nova generacija Bosnjaka
- Dozer
#951 Re: Tarik Dautovic - nova generacija Bosnjaka
Eh, tu je problem... Ne zna Tare, kao ni Kire, sta je - bajta. A Kire Taretu to ne zna objasnit' 
- insomnia78
#952 Re: Tarik Dautovic - nova generacija Bosnjaka
Pa normala. rovovi nam ne trebaju panteri se ne sklanjaju
-
baxul
#953 Re: Tarik Dautovic - nova generacija Bosnjaka
naravno da je to istina. njegov ratni put je najbolje dokumentovan u stripovima Vittoria Giardina a lik Izetbegovića mlađeg je predstavljen pod pseudonimom Max Fridman ( ko ne vjeruje nek izgugla slike pod "max friedman vittorio giardino").Dozer wrote:danas medju mladjima kola prica da je Bakir bio vrhunski borac, diverzant, pravo zajeban fighter... Ali, eto, on je skroman i nikada nije htio da se o tome prica u javnosti.
Autor se potrudio da što autentičnije prikakaže Baketov život 92-96

-
sumirprimus
#954 Re: Tarik Dautovic - nova generacija Bosnjaka
i ...
tad je kire shvativsi surovu realnost, glasno dreknuo, ako se meni sta desi popicete bez mene
, eee hocete k***c,
glu glu glu glu glu...
tad je kire shvativsi surovu realnost, glasno dreknuo, ako se meni sta desi popicete bez mene
glu glu glu glu glu...
- Dozer
- Banksy
#956 Re: Tarik Dautovic - nova generacija Bosnjaka
... + Stav i Faktor s dnevnim angažmanom.statixx wrote:
Kao sto neko napisa, ovo je probni balon, da se ispita misljenje i atmosfera medju nadolazecim generacijama. Svakog mladjeg SDA-ovca sljeduje odredjeni zadatak, cime dokazuje lojalnost stranci.
Tako je npr. Zahiragic morao progurati odlazak na dzumu i odrediti mjesto LGBT populacije u nasem drustvu, Kaplan je nagovjestio borbu protiv izucavanja evolucije u skolama, a Skaka borbu protiv antifasista.
Upravo tako. Svako malo, po jedna inicijativa, prijedlog, razmišljanje, sve s ciljem oblikovanja novih društvenih ideala i normi ponašanja.
Ko misli da je slučajno i spontano, jako je naivan.
- tranquil
#957 Re: Tarik Dautovic - nova generacija Bosnjaka
Ahahahahahahahaha sjajno, skroz zaboravljena referencainsomnia78 wrote:Pa normala. rovovi nam ne trebaju panteri se ne sklanjaju
Majevica gori zna se, krenuli su Panteri
Jesu kurac krenuli, snimali se na Banji
- Dozer
#958 Re: Tarik Dautovic - nova generacija Bosnjaka
Ma naravno da nije ni slucajno ni spontano. Ali, ocito nisu ocekivali toliko negativnu reakciju, pa su se brze-bolje oglasili i ogradili od toga.
Jedan klinac je ionako samo potrosna roba.
Ja se ne sjecam da sam na Klix-u vidio preko 2.500 klikova podrske pljuvanju na nesto, kako je to bilo na Tarika i njegov komentar, i to za samo 2-3 h. Sad vec preko 3000...
Jedan klinac je ionako samo potrosna roba.
Ja se ne sjecam da sam na Klix-u vidio preko 2.500 klikova podrske pljuvanju na nesto, kako je to bilo na Tarika i njegov komentar, i to za samo 2-3 h. Sad vec preko 3000...
Last edited by Dozer on 23/08/2017 13:08, edited 1 time in total.
-
sumirprimus
#959 Re: Tarik Dautovic - nova generacija Bosnjaka
mali je tarik,
na bakira nalik...
kontas brate?
na bakira nalik...
kontas brate?
- Dozer
#960 Re: Tarik Dautovic - nova generacija Bosnjaka
Sto jes' - jes'. Imaju isti teleci pogled...
-
sumirprimus
#961 Re: Tarik Dautovic - nova generacija Bosnjaka
pogled ispod obrva sa severinine jahte... 
- pici
- Grijem se na: Ženske gHuzove
- Vozim: Trajvan
- Horoskop: Djevac
#962 Re: Tarik Dautovic - nova generacija Bosnjaka
madner wrote:Pa iznenadilo ih je da vise ljudi ne djeli to njihovo misljenje.Chmoljo wrote:madner wrote:Ma nije probni balon, nego u tom sloju ljudi je to popularno razmisljanje. I onda slucajno izadje na povrsinu.![]()
da je to lično mišljenje ovog balavca, ne bi bilo ni po muke. nije Tarik preimenovao školu po Busuladžiću. nije se Tarik hvalio djedom u SS-u.
iskreno mislim da ih je reakcija ljudi iznenadila, sudeći po bržeboljem ssaopštenju i ograđivanju...
To ko ovi forumasi sto izvale neku glupost za koju im je mama rekla da je pametna, pa se cude odgovorima.
-
mirza_15
#963 Re: Tarik Dautovic - nova generacija Bosnjaka
Probni balon je poslao opcinski vijecnik na svom facebook profilu. Kako smo saznali za status i za samog vijecnika? Promovisali ga politicki protivnici. Hebo te kako je znao da ce probni balon stici do sirokih narodnih masa da bi to sve imalo efekta? Da je barem u Stavu ili Faktoru bio intervju sa njim.
Ne pije ta teorija vode. Momku je cini mi se 21 godina, predodređen je za lagodan zivot na budzetu jer ima jaka ledja i malo se zaletio sa pisanjem komentara na facebook-u. Od njega su medijsku zvijezdu napravili njegovi politicki protivnici. Vama sve neka super zavjera sa pripremljenih 1000 if then opcija.
- supercali
#964 Re: Tarik Dautovic - nova generacija Bosnjaka
Jbt meni ovo lici na onaj strip poslije rata nesto isao lik u dzamiju i sl ono vjera fazonisumirprimus wrote:i ...
tad je kire shvativsi surovu realnost, glasno dreknuo, ako se meni sta desi popicete bez mene, eee hocete k***c,
glu glu glu glu glu...
Jel se neko sjeca toga bilo je kratko 96 i mozda jos koja godina poslije
-
The BEN10
#965 Re: Tarik Dautovic - nova generacija Bosnjaka
hizo ramidovic wrote:jabi samo dodo ito da tarik beg ima punu podrzku svi posteni ljudi brez obzira kojem krilu pripadaju ikoi misle svojom glavom
stovi vise pise te protiv njega once vise ukinut imena pavi vidi te koce nakraju bit dornji
- cyprus
#966 Re: Tarik Dautovic - nova generacija Bosnjaka
Sad evo kontam - ma ovo zaista jeste pretjerana hajka... Ovo što je Tarik napisao nije ni 10% strašno kao ono što je njegova stranka sa satelitima već uradila sa školom u Dobroševićima...
- Skijaš
#967 Re: Tarik Dautovic - nova generacija Bosnjaka
Nije pretjerano, ali da to sa školom jeste bar deset puta gore, jeste.cyprus wrote:Sad evo kontam - ma ovo zaista jeste pretjerana hajka... Ovo što je Tarik napisao nije ni 10% strašno kao ono što je njegova stranka sa satelitima već uradila sa školom u Dobroševićima...
- Control panel
#968 Re: Tarik Dautovic - nova generacija Bosnjaka
Kako 21 godina. Zar nije stariji. Ako ima 21 godinu kako je onda mogao biti savjetnik ili je jos uvijek konakovicu.mirza_15 wrote:Probni balon je poslao opcinski vijecnik na svom facebook profilu. Kako smo saznali za status i za samog vijecnika? Promovisali ga politicki protivnici. Hebo te kako je znao da ce probni balon stici do sirokih narodnih masa da bi to sve imalo efekta? Da je barem u Stavu ili Faktoru bio intervju sa njim.Ne pije ta teorija vode. Momku je cini mi se 21 godina, predodređen je za lagodan zivot na budzetu jer ima jaka ledja i malo se zaletio sa pisanjem komentara na facebook-u. Od njega su medijsku zvijezdu napravili njegovi politicki protivnici. Vama sve neka super zavjera sa pripremljenih 1000 if then opcija.
Za savjetnika moras imati 5 god radnog iskustva. Ili to vazi samo za druge kad ih treba oprati a za SDA ne vazi.
https://www.cin.ba/bradara-i-osam-savjetnika/
I drugo da li je on jos uvijek savjetnik, posto dosta forumasa to tvrdi. Savjetnik i vijecnik je sukob interesa i ti ne moze. To je protiv zakona i ako je to tacno onda ga cik mora kazniti.
-
Novak20
#969 Re: Tarik Dautovic - nova generacija Bosnjaka
Sve go kriminalac. Kakav CIK. Ovo sve na stranicama CIK-a je za suda i vraćanja narodnih para uz ležanje u zatvoru.Control panel wrote:Kako 21 godina. Zar nije stariji. Ako ima 21 godinu kako je onda mogao biti savjetnik ili je jos uvijek konakovicu.mirza_15 wrote:Probni balon je poslao opcinski vijecnik na svom facebook profilu. Kako smo saznali za status i za samog vijecnika? Promovisali ga politicki protivnici. Hebo te kako je znao da ce probni balon stici do sirokih narodnih masa da bi to sve imalo efekta? Da je barem u Stavu ili Faktoru bio intervju sa njim.Ne pije ta teorija vode. Momku je cini mi se 21 godina, predodređen je za lagodan zivot na budzetu jer ima jaka ledja i malo se zaletio sa pisanjem komentara na facebook-u. Od njega su medijsku zvijezdu napravili njegovi politicki protivnici. Vama sve neka super zavjera sa pripremljenih 1000 if then opcija.
Za savjetnika moras imati 5 god radnog iskustva. Ili to vazi samo za druge kad ih treba oprati a za SDA ne vazi.
https://www.cin.ba/bradara-i-osam-savjetnika/
I drugo da li je on jos uvijek savjetnik, posto dosta forumasa to tvrdi. Savjetnik i vijecnik je sukob interesa i ti ne moze. To je protiv zakona i ako je to tacno onda ga cik mora kazniti.
- Control panel
#970 Re: Tarik Dautovic - nova generacija Bosnjaka
Nemas ti tu sta kontati sve ti je to isto.cyprus wrote:Sad evo kontam - ma ovo zaista jeste pretjerana hajka... Ovo što je Tarik napisao nije ni 10% strašno kao ono što je njegova stranka sa satelitima već uradila sa školom u Dobroševićima...
SDA, bakir, sebija, konskovic, zahiragic, dautovic, serdarevic, zukic, kaolan, saja...
Svi oni imaju isti chip. Kao oni srbi iz RS sto imaju isti chip o RS a medjusobno se ne mogu, ali imaju zajednicku matricu i taj chip. Naravno ne poredeci gornje sa donjim u ideoloskom smislu nego chipovanom smislu.
Tako da ti je iz SDA svejedno ko kaze oni svi isto misle.
Nekad se raja vise ili manje upali u zavisnosti koliko se takne u emocije. Ovaj put su bas dirnuli, u ovom slucaju jedan balo, jer stariji su mudriji i iskusniji i nisu htjeli pliticki poginuti. Pa njega zavalise.
Nigdje u onim saopstenjima SDA nike rekao nismo o tome raspravljali niti cemo mijenjati naziv titove ulice.
Nego su rekli nje bilo na organima stranke. Citaj bilo je na minderima i stranackim sijelima i nije jos doslo do organa i nisu raspravljali (jos) o tome. A bice uskoro. Sigurno.
- Control panel
#971 Re: Tarik Dautovic - nova generacija Bosnjaka
U tarikovom stilu.
E Tita mi nece moci.
E Tita mi nece moci.
-
mirza_15
#972 Re: Tarik Dautovic - nova generacija Bosnjaka
Izgleda da sam slagao
Ne znam odakle mi taj podatak. Sada gledam na linkedin-u da je studirao od 2008 do 2012 pa mora biti stariji. Na tom profilu stoji i da je u kabinetu premijera od marta 2016. Svejedno ne mjenja poentu price. Pred malim je utabana staza, mada, koliko vidim ni je ni on bas tokmak. Obrazovan, pismen i uglađen sa jakim ledjima. Samo nebo je granica
Ali i dalje mislim da je njegov status na facebook-u dobio preveliku paznju.
- Chmoljo
- Administrativni siledžija u penziji
#973 Re: Tarik Dautovic - nova generacija Bosnjaka
dobro je to kada si nov i bez nekih oraha u džepu. Tarik je već skrenuo pažnju ne samo na sebe, nego i na babine lopovluke.mirza_15 wrote:Izgleda da sam slagaoNe znam odakle mi taj podatak. Sada gledam na linkedin-u da je studirao od 2008 do 2012 pa mora biti stariji. Na tom profilu stoji i da je u kabinetu premijera od marta 2016. Svejedno ne mjenja poentu price. Pred malim je utabana staza, mada, koliko vidim ni je ni on bas tokmak. Obrazovan, pismen i uglađen sa jakim ledjima. Samo nebo je granica
![]()
dobra promocija pravo.
- Dr. Kuca
#974 Re: Tarik Dautovic - nova generacija Bosnjaka
Debil je dobio sto je htio. A i narod glup pa daje paznju ovim idiotima.
- Dozer
#975 Re: Tarik Dautovic - nova generacija Bosnjaka
Jeb'te vi to...
Kad se pogleda ovo CIN-ovo istrazivanje i detalji (ali i mnoga druga dostupna na njihovom webu), i onda ako se to prenese i na sve ostale ministre-qrce-palce, koji su takodjer velikom vecinom totalno isprazni i bez ikakvih realnih znanja i zvanja za sektore na cijem su celu, onda nije uopste tesko skontati da ovu zemlju, u stvari, predvode totalni diletanti, a "savjetuju" ih jos veci diletantni.
I onda se neko cudi zasto smo gdje jesmo...
Kad se pogleda ovo CIN-ovo istrazivanje i detalji (ali i mnoga druga dostupna na njihovom webu), i onda ako se to prenese i na sve ostale ministre-qrce-palce, koji su takodjer velikom vecinom totalno isprazni i bez ikakvih realnih znanja i zvanja za sektore na cijem su celu, onda nije uopste tesko skontati da ovu zemlju, u stvari, predvode totalni diletanti, a "savjetuju" ih jos veci diletantni.
I onda se neko cudi zasto smo gdje jesmo...