Lajkam.Us and them wrote:Rekao bih da mu je potpuno neshvatljivo koja je svrha Ibiševića na terenu i šta on zapravo radi, ali ponavljam se već 10 godina, selektori se mijenjaju a Plavooki modri zmaj u startnih 11, vidi stručno oko njegove kvalitete i korist koji promiču meni laiku
SP 2018 / Bosna i Hercegovina - Grčka / 09.06.2017
Moderators: Charuga, Tomahawk11
- Artest
#951 Re: SP 2018 / Bosna i Hercegovina - Grčka / 09.06.2017
- Grean
#952 Re: SP 2018 / Bosna i Hercegovina - Grčka / 09.06.2017
Jebiga, jedan od konkurenata Mesi je bio Prosinecki.
Uboli ko prstom u govno
Uboli ko prstom u govno
-
TheMule
#953 Re: SP 2018 / Bosna i Hercegovina - Grčka / 09.06.2017
pape bi ove razvalio 3-0Nadzorna_ploca wrote:Pape vrati se!
govorio sam ja, molicete vi papeta da se vrati, iako je i on bio smotan u nekim stvarima, za ove ostale je Ferguson
sumirprimus wrote:Kakav bod.da je bila dvica...da se raspadne savez skroz.
Ovako stid i sram da ih bude ovog primitivizma.
Kakva slika ode u svijet ccccc
Ma kakav ba primitivizam, ne smijes udarati (pogotovo starije) ljude u strucnom stabu, to nije isto kao kad se koskas sa igracima - onaj Grk je dobio sto je zasluzio.It_is_a_Leclerc wrote:Da imamo normalan savez, Giliu bi se večeras zahvalili na saradnji.SmokingMan wrote:Ako je to istina,vjerujem da bi Gill čak mogao i otkaz dobiti.
Možda i Meši koji iznova komentira suđenje iako zna da to UEFA ne dozvoljava i da će opet izbiti savezu koju hiljadu franaka.
Džeku je već suvišno i komentirati. Veliki, veliki igrač, ali tako loš i nikakav gubitnik.
-
5korpus
#954 Re: SP 2018 / Bosna i Hercegovina - Grčka / 09.06.2017
sumirprimus wrote: Taj vise nece zaigrat.
Ja bih dao sansu ivanu lendricu .red je.momak je na prodaju za rekordan iznos.
A sad bi mogli zvati zeca![]()
Lijepa uefa evropa i rogorozne sankcije.suspenzija pljiz...
teski su tuzlanski kompleksi
-
Tipicoti
#955 Re: SP 2018 / Bosna i Hercegovina - Grčka / 09.06.2017
Da, tu si u pravu.Ljakan wrote:Sa ovakvom igrom mi ne zasluzujemo trece mjesto a kamo li rusiju.
Ali u kvalifikacijama nije vazno da li lijepo ili ruzno igras. Vazna su prva 2 mjesta u grupi.
Mozes da igras prljavo kao Grcka i odes u Rusiju, ali tamo im nece niko 2 penala oprostiti i ovakvu igru tolerisati.
-
Itsoktobealone
#956 Re: SP 2018 / Bosna i Hercegovina - Grčka / 09.06.2017
Šta ti je, pa ne radi Bilić sa amaterimaSamprotivsviju wrote:Ja bih volio Bilica vidjeti na klupi
- Logovan
-
TheMule
#958 Re: SP 2018 / Bosna i Hercegovina - Grčka / 09.06.2017
Ali radi sa milionima. Poslije ovog ciklusa dati veliku ponudu pravom strucnjaku.Itsoktobealone wrote:Šta ti je, pa ne radi Bilić sa amaterimaSamprotivsviju wrote:Ja bih volio Bilica vidjeti na klupi
-
Tipicoti
#959 Re: SP 2018 / Bosna i Hercegovina - Grčka / 09.06.2017
De pustite napokon Papeta na miru.
Covjek nas je odveo u Brazil i zato mu zauvijek hvala.
Sada su poceli pljuvati i po Ibisevicu.......pa taj covjek nas je golom u Kaunasu odveo na 1. veliko prvenstvo u historiji.
Dao je 1. gol za BiH na SP-u.
Sada ga pljuju i stavljaju u rang nekog Jajala, Cimirota ...
Pape i Ibisevic su ispisali historiju BiH fudbala i trebali bi ih bar malo postovati.
Hebi ga......kod nas je do podne ``sve super, najbolji smo ovo-ono`` - a od podne ``hebo ti nas``
Sada su poceli pljuvati i po Ibisevicu.......pa taj covjek nas je golom u Kaunasu odveo na 1. veliko prvenstvo u historiji.
Pape i Ibisevic su ispisali historiju BiH fudbala i trebali bi ih bar malo postovati.
Hebi ga......kod nas je do podne ``sve super, najbolji smo ovo-ono`` - a od podne ``hebo ti nas``
-
Rilkoni
#960 Re: SP 2018 / Bosna i Hercegovina - Grčka / 09.06.2017
Toliko sam razocaran seljackim mentalitetom koji posjeduje gotovo 90% igraca koji igraju za reprezentaciju. Ne samo da posjeduju taj mentalitet nego ga redovno i ispoljavaju na utakmicama reprezentacije. Besic protiv Andore izvadio iz usta zvaku i gadjao tom zvakom igraca Andore, kad smo vodili par golova razlike i dobio crveni karton
Spahic samaro sve zivo dok je igrao.
Kolasinac se svima kurci jer mu se moze, dje ce ko na Rusiju
, nikad ne znas kad ce Dzeko doziviti prijenos.
Tu je i Vranjes, ako izbije belaj medju prvima ulijece
Francuz je tu ako treba nekog nokautirati
Mesa na svaku odluku sudije jebe majku cetvrtom sudiji
Bitnije uraditi glupost neku nego pobijediti na terenu protivnika.
Od igraca su samo gori navijaci, jos veca doza seljakluka i primitivizma, prvi smo u svijetu sto se tice toga. Vrhunac navijanja je kad krene ono zavijanje Bosna je sampion, Bosnom behar probeharao, Ko ne skace mrzi Bosnu. Ovo smo mi izmislili nek se zna, jedna tribina pjeva Bosna je sampion, druga tribina pjeva Ko ne skace mrzi Bosnu, treca skandira, cetvrta zvizdi
Ma fuj..
Od igraca su samo gori navijaci, jos veca doza seljakluka i primitivizma, prvi smo u svijetu sto se tice toga. Vrhunac navijanja je kad krene ono zavijanje Bosna je sampion, Bosnom behar probeharao, Ko ne skace mrzi Bosnu. Ovo smo mi izmislili nek se zna, jedna tribina pjeva Bosna je sampion, druga tribina pjeva Ko ne skace mrzi Bosnu, treca skandira, cetvrta zvizdi
Ma fuj..
-
Tipicoti
#961 Re: SP 2018 / Bosna i Hercegovina - Grčka / 09.06.2017
Rilkoni wrote:Toliko sam razocaran seljackim mentalitetom koji posjeduje gotovo 90% igraca koji igraju za reprezentaciju. Ne samo da posjeduju taj mentalitet nego ga redovno i ispoljavaju na utakmicama reprezentacije. Besic protiv Andore izvadio iz usta zvaku i gadjao tom zvakom igraca Andore, kad smo vodili par golova razlike i dobio crveni kartonSpahic samaro sve zivo dok je igrao.
Od igraca su samo gori navijaci, jos veca doza seljakluka i primitivizma, prvi smo u svijetu sto se tice toga. Vrhunac navijanja je kad krene ono zavijanje Bosna je sampion, Bosnom behar probeharao, Ko ne skace mrzi Bosnu. Ovo smo mi izmislili nek se zna, jedna tribina pjeva Bosna je sampion, druga tribina pjeva Ko ne skace mrzi Bosnu, treca skandira, cetvrta zvizdi![]()
Ma fuj..

Ni ovo sebi ne smijes dopustiti kao profi, kada tvoja ekipa vodi 1:0
- House
#962 Re: SP 2018 / Bosna i Hercegovina - Grčka / 09.06.2017
gilli legenda
izbio zub grku 
Last edited by House on 10/06/2017 01:35, edited 1 time in total.
- BarbaDue
#963 Re: SP 2018 / Bosna i Hercegovina - Grčka / 09.06.2017
Gdje je Mustafa Mijajlović?
-
Us and them
#964 Re: SP 2018 / Bosna i Hercegovina - Grčka / 09.06.2017
Od tog je prošlo nekoliko godina a on i dalje parazitira na osnovu toga.Tipicoti wrote:De pustite napokon Papeta na miru.
-
last mohicans
#965 Re: SP 2018 / Bosna i Hercegovina - Grčka / 09.06.2017
Surova realnost koje ponekad nismo svijesni, a kad se ovako nešto desi, opet dođemo sebi. Žalosno, od mentaliteta navijača, igrača, pa sve do trenera .Rilkoni wrote:Toliko sam razocaran seljackim mentalitetom koji posjeduje gotovo 90% igraca koji igraju za reprezentaciju. Ne samo da posjeduju taj mentalitet nego ga redovno i ispoljavaju na utakmicama reprezentacije. Besic protiv Andore izvadio iz usta zvaku i gadjao tom zvakom igraca Andore, kad smo vodili par golova razlike i dobio crveni kartonSpahic samaro sve zivo dok je igrao.
Od igraca su samo gori navijaci, jos veca doza seljakluka i primitivizma, prvi smo u svijetu sto se tice toga. Vrhunac navijanja je kad krene ono zavijanje Bosna je sampion, Bosnom behar probeharao, Ko ne skace mrzi Bosnu. Ovo smo mi izmislili nek se zna, jedna tribina pjeva Bosna je sampion, druga tribina pjeva Ko ne skace mrzi Bosnu, treca skandira, cetvrta zvizdi![]()
Ma fuj..
- SpecialOffer
#966 Re: SP 2018 / Bosna i Hercegovina - Grčka / 09.06.2017
Kakav crni svijet, samo ostro i bez pardona i tolerancije. Oko za oci, zub za vilicu i onda ces da vidis kako te postuju.sumirprimus wrote:Kakav bod.da je bila dvica...da se raspadne savez skroz.
Ovako stid i sram da ih bude ovog primitivizma.
Kakva slika ode u svijet ccccc
-
Mustang1
#967 Re: SP 2018 / Bosna i Hercegovina - Grčka / 09.06.2017
Sellam plavusi u sivoj trenerci koju sam vidio na nadvoznjaku danas. Zbog tebe moram napostiti dan 
-
Tipicoti
#968 Re: SP 2018 / Bosna i Hercegovina - Grčka / 09.06.2017
A ovo su navijaci 2017:Tipicoti wrote:Rilkoni wrote:Toliko sam razocaran seljackim mentalitetom koji posjeduje gotovo 90% igraca koji igraju za reprezentaciju. Ne samo da posjeduju taj mentalitet nego ga redovno i ispoljavaju na utakmicama reprezentacije. Besic protiv Andore izvadio iz usta zvaku i gadjao tom zvakom igraca Andore, kad smo vodili par golova razlike i dobio crveni kartonSpahic samaro sve zivo dok je igrao.
Ma fuj..

-
Itsoktobealone
#969 Re: SP 2018 / Bosna i Hercegovina - Grčka / 09.06.2017
Ne radi ni sa milionima jer pare nikad nisu bile problem za NS Hrvatske.TheMule wrote:Ali radi sa milionima. Poslije ovog ciklusa dati veliku ponudu pravom strucnjaku.Itsoktobealone wrote:Šta ti je, pa ne radi Bilić sa amaterimaSamprotivsviju wrote:Ja bih volio Bilica vidjeti na klupi
Ni Halihodzic nije htio da pristane jer nije htio da mu se diktira ko ce igrati i ko ce dobijati pozive. Jednostavno se covjek razišo' na tom polju odmah po prvom javljanju sa savezom. I ovo nije šuplja, nego informacija koju sam dobio od ljudi koji su blizu saveza. Jednostavno ova "gospoda" od trenera nece uopste da prljaju ruke sa polusvijetom i nekakvim moronima. I neka neće, ne bih ni ja.
-
Mustang1
#970 Re: SP 2018 / Bosna i Hercegovina - Grčka / 09.06.2017
Ja se iskreno nadam da su to navijacice a ne navijaciTipicoti wrote:A ovo su navijaci 2017:Tipicoti wrote:Rilkoni wrote:Toliko sam razocaran seljackim mentalitetom koji posjeduje gotovo 90% igraca koji igraju za reprezentaciju. Ne samo da posjeduju taj mentalitet nego ga redovno i ispoljavaju na utakmicama reprezentacije. Besic protiv Andore izvadio iz usta zvaku i gadjao tom zvakom igraca Andore, kad smo vodili par golova razlike i dobio crveni kartonSpahic samaro sve zivo dok je igrao.
Ma fuj..
-
TheMule
#971 Re: SP 2018 / Bosna i Hercegovina - Grčka / 09.06.2017
U pravu si, prvo da se pocisti taj savez vise. Ne mogu da vjerujem da nasi najveci strucnjaci, Halihodzic i Osim, nikad nisu bili na celu repke....Itsoktobealone wrote:
Ni Halihodzic nije htio da pristane jer nije htio da mu se diktira ko ce igrati i ko ce dobijati pozive. Jednostavno se covjek razišo' na tom polju odmah po prvom javljanju sa savezom. I ovo nije šuplja, nego informacija koju sam dobio od ljudi koji su blizu saveza. Jednostavno ova "gospoda" od trenera nece uopste da prljaju ruke sa polusvijetom i nekakvim moronima. I neka neće, ne bih ni ja.
Ja tu cistku cekam od '96 i Jusufa Pusine....
Last edited by TheMule on 10/06/2017 01:46, edited 1 time in total.
-
Tipicoti
#972 Re: SP 2018 / Bosna i Hercegovina - Grčka / 09.06.2017
Eh, ovo da mi je jutros neko rekao da ce biti, ne bih mu vjerovao:

-
Tipicoti
#973 Re: SP 2018 / Bosna i Hercegovina - Grčka / 09.06.2017
Izgleda da je Francuz pogresnom igracu zube izbio ...

-
Nadzorna_ploca
#974 Re: SP 2018 / Bosna i Hercegovina - Grčka / 09.06.2017
Selektor da je ikakav insan bi do sad vec dao otkaz.
Igraci limitirani i lose vodjeni. Neki i umorni vidljivo.
Ovo siledzijsko ponasanje nepotrebno, trebalo ih je tuci u toku utakmice i provocirati.
Navijaca je najmanje na tekmama repke, svima je valjda jasno da nasa ultra scena ne prati repku. Jbg, tako je kako je.
Igraci limitirani i lose vodjeni. Neki i umorni vidljivo.
Ovo siledzijsko ponasanje nepotrebno, trebalo ih je tuci u toku utakmice i provocirati.
Navijaca je najmanje na tekmama repke, svima je valjda jasno da nasa ultra scena ne prati repku. Jbg, tako je kako je.
-
Itsoktobealone
#975 Re: SP 2018 / Bosna i Hercegovina - Grčka / 09.06.2017
Jedini način kako popraviti stvari, ili dva načina su, ako već se ide ka tome da se mijenja selektor, jeste da:TheMule wrote:U pravu si, prvo da se pocisti taj savez vise. Ne mogu da vjerujem da nasi najveci strucnjaci, Halihodzic i Osim, nikad nisu bili na celu repke....Itsoktobealone wrote:
Ja tu cistku cekam od '96 i Jusufa Pusine....
1. očisti savez od nacionalnog ključa i debila koji vuku svak' na svoju stranu i NSBIH bude samo i samo o fudbalu i kompetentnosti ljudi koji ga vode (nemoguće za sada)
2. na foru premuntati nekog od ovih stranih (dobrih) trenera koji nema pojma šta se to dešava u Bosni u zadnjih 20 godina i koji nema pojma šta će mu se desiti kad preuzme kormilo reprezentacije. U tom slučaju će ili sam napustiti poziciju kad skonta' u šta se uvalio ili će ga ovi naši na kolac nabiti čim prvo sranje napravi (a toga će uvijek biti sa ovim savezom, navijačima, igračima).
EDIT: Postoji stvarna mogućnost da ovaj Francuz već sljedeće sedmice dobije otkaz. Meša ako je gospodin otići će sa njim jer ga je on i doveo i zahtjevao da mu Gille bude pomoćnik.