Niemand wrote:Svaka cast i blago tvojoj zeni.HAVANA wrote:A ko igra?
Papucar!
Niemand wrote:Svaka cast i blago tvojoj zeni.HAVANA wrote:A ko igra?
Nema cvijecaNiemand wrote:Meni je utjeha sto ne slavim te kojekakve praznike. Al kad se sjetim kolko cura veceras sjedi razocarano i uplakano..
Kad si vec spomenula, ovo je muslimanska kuca..Niemand wrote:Ovo je muslimanska kuca
A i jezu, kako ba nisi upratio da ja sad pratim nogomet isto![]()
Sto i dalje ne znaci da ga volim.
Ne znam za druge, kako ko valjda, al ja fakat ne volim nikakve praznike i jos gore poklone (ljudi ti natovare nesto sto ti se ni ne svidja nit ti treba al moras to cuvati jer je eto, poklonanimals wrote:
Kad si vec spomenula, ovo je muslimanska kuca..
bez ikakve namjere, pitam se jel ima za vas Valetinovo ikakav znacaj..
jel ko kupuje cvijece..
Ma nisam ni ja kupio..Niemand wrote:Ne znam za druge, kako ko valjda, al ja fakat ne volim nikakve praznike i jos gore poklone (ljudi ti natovare nesto sto ti se ni ne svidja nit ti treba al moras to cuvati jer je eto, poklonanimals wrote:
jel ko kupuje cvijece..), tako da ne slavim nit rodjendan, ni dan zena ni dan zaljubljenih i sve te gluposti. Al kupujem poklon za dan zena mami od ove moje budale npr i drugima za rodjendane i to. A meni dan zaljubljenih ne znaci nista, al dobro, meni su plisane igracke i srcad jastuka i te gluposti preglupe svakako. Ko i nogomet.
![]()
Al ako ti zena to slavi, pusti utakmicu.![]()
![]()
Nego, 4-0.
Hm, nista ja to ne vjerujem.Niemand wrote:Ne znam za druge, kako ko valjda, al ja fakat ne volim nikakve praznike i jos gore poklone (ljudi ti natovare nesto sto ti se ni ne svidja nit ti treba al moras to cuvati jer je eto, poklonanimals wrote:
jel ko kupuje cvijece..), tako da ne slavim nit rodjendan, ni dan zena ni dan zaljubljenih i sve te gluposti. Al kupujem poklon za dan zena mami od ove moje budale npr i drugima za rodjendane i to. A meni dan zaljubljenih ne znaci nista, al dobro, meni su plisane igracke i srcad jastuka i te gluposti preglupe svakako. Ko i nogomet.
![]()
Al ako ti zena to slavi, pusti utakmicu.![]()
![]()
Nego, 4-0.
A ti ne bi volio da ti neko donese dobar steak..Jack Be Nimble wrote:Za muslimansku kucu valentinovo je kurban-bajram. Cuj pojaviti se nekome sa cvijecem na vratima, prava stvar je kada ti neko dodje sa komadom friskog mesa sa kostima. To je ljubav
A gledam i ja, dodje mi da pocnem slaviti sta god ako je taj dan utakmica..animals wrote:
Ma nisam ni ja kupio..
ne volim ni ja te nametnute gluposti..
ja gledam utakmicu
I sto je najzanimljivije gledam na BIH TV..Niemand wrote:A gledam i ja, dodje mi da pocnem slaviti sta god ako je taj dan utakmica..animals wrote:
Ma nisam ni ja kupio..
ne volim ni ja te nametnute gluposti..
ja gledam utakmicu
Dan Zahvalnosti najbolji praznik ikada! OK, mozda je Prvi Maj bolji jer se dobije janjetina. Ali kao Prvi Maj, citava furka praznika je da se nadjes sa rajom i jedes. Nema nikakve religije, budes zahvalan za sta god hoces i zelis.Niemand wrote:Kad smo kod praznika, vi ameri, slavitel vi onaj dan zahvalnosti? Jesu vam bitni ti praznici?
Moze i steak, ne biram ja bas toliko puno. Ako hoce mogu i sushi donijeti.Niemand wrote:A ti ne bi volio da ti neko donese dobar steak..Jack Be Nimble wrote:Za muslimansku kucu valentinovo je kurban-bajram. Cuj pojaviti se nekome sa cvijecem na vratima, prava stvar je kada ti neko dodje sa komadom friskog mesa sa kostima. To je ljubav
Ma nema ni u religijskim praznicima vise religije, sve ti je to komercijalno postalo.Jack Be Nimble wrote:
Dan Zahvalnosti najbolji praznik ikada! OK, mozda je Prvi Maj bolji jer se dobije janjetina. Ali kao Prvi Maj, citava furka praznika je da se nadjes sa rajom i jedes. Nema nikakve religije, budes zahvalan za sta god hoces i zelis.
Otkad je prvi maj praznik u amerikU?Jack Be Nimble wrote:Dan Zahvalnosti najbolji praznik ikada! OK, mozda je Prvi Maj bolji jer se dobije janjetina. Ali kao Prvi Maj, citava furka praznika je da se nadjes sa rajom i jedes. Nema nikakve religije, budes zahvalan za sta god hoces i zelis.Niemand wrote:Kad smo kod praznika, vi ameri, slavitel vi onaj dan zahvalnosti? Jesu vam bitni ti praznici?
Ma kakva religija..Niemand wrote:Ma nema ni u religijskim praznicima vise religije, sve ti je to komercijalno postalo.Jack Be Nimble wrote:
Dan Zahvalnosti najbolji praznik ikada! OK, mozda je Prvi Maj bolji jer se dobije janjetina. Ali kao Prvi Maj, citava furka praznika je da se nadjes sa rajom i jedes. Nema nikakve religije, budes zahvalan za sta god hoces i zelis.
Ma kakav black friday, mene bilo kakav shopping ne zanima a kamo li jos da se cimam kad je guzvara.Niemand wrote:Jes vala, ko ga ne bi slavio kad zavrsava sa blek frajdejom.![]()
Jel idete tad u kupovinu? Jel se fakat narod tuce ko na tv-u?
Nemojte zamjeriti, meni ovo ko prilika da provjerim gradivo sa tv-a dok ste tu.
Cjelokupno ide se u kupovinu. Neke prodavnice otvaraju tu istu noc u 20h, pa im radnici spavaju jer sve manje ljudi ide tako rano na kupovanje. U mom gradu sve pet vecih butika bojkotovalo blek frajdej i rekli kako zele da njihovi radnici provedu svoje vrijeme sa familijom pa poceli sa radom u subotu. To im je u stvari rekla, vidi kako smo fini pa onda svako od te subote pa do 24. Decembra kod njih kupuje jer eto oni cijene svoje radnikeNiemand wrote:Jes vala, ko ga ne bi slavio kad zavrsava sa blek frajdejom.![]()
Jel idete tad u kupovinu? Jel se fakat narod tuce ko na tv-u?
Nemojte zamjeriti, meni ovo ko prilika da provjerim gradivo sa tv-a dok ste tu.