Zahiragić opet jaše

Post Reply
Banksy

#951 Re: Zahiragić opet jaše

Post by Banksy »

Zato i pitam... Da su ovi, čini mi se, bila bi to puno opasnija i namazanija glavuša.
It_is_a_Leclerc

#952 Re: Zahiragić opet jaše

Post by It_is_a_Leclerc »

Čovjek ulaže u svoju buduću političku karijeru.

U zemlji gdje su Muhamed Velić, Muhamed Mahmutović, Pezići, Kuduzovići i sličan vehabijski nakot mainstream društvenih mreža, koji na dnevnoj bazi siju kretenske postove o komunistima, komunizmu, gej lobijima; patetične nacionalističke uspavanke i gluposti - i na njih dobivaju na desetke hiljada pozitivnih reakcija - zašto i mladi, nadobudni Zahiragić ne bi pokušao ?

Vidite da to ljudi vole, traže, lajkuju...

Doduše, sudeći po nekim dokumentima koje je Zahiragić pisao, a koje sam slučajno imao u rukama, radi se o veoma nepismenom pojedincu, kojem je razlika između Č i Ć nesavladiva prepreka, a rečenice na nivou sastava u 7. razredu. Pa iako ne ulaže u pismenost, ulaže u mišićnu masu, pa ga za nekih 10 godina vidim na čelu KS, dok se njegova žena, ašćare neka novinarka, smješka sa naslovnica nekog "lajfstajl" magazina i dok miluje trbuh u odmakloj trudnoći poručuje - "Haris pripada prvo kantonu, pa onda meni..."
kudrilo

#953 Re: Zahiragić opet jaše

Post by kudrilo »

Padne li ikad SDA, ovaj će pasti i dublje...
Muhamed Đakmić

#954 Re: Zahiragić opet jaše

Post by Muhamed Đakmić »

Jarane, Zahiragić je kao budući predsjednik/premijer (a u to sam jednostavno uvjeren) Bosne i Hercegovine ili makar Federacije BiH jasan pokazatelj kako ovo društvo deevoluira ka nivou planktona.

Sad smo već došli do tog da će za desetak godina o našim životima odluke donositi frajer koji bi te pretukao ako mu kažeš da nije u pravu. Trenutno 'bruda' nema tu moć, ali imat će je uskoro.

Lijepo je uporediti njega i Dinu Konakovića, izdanak je to iste škole, s tim da mi se Dino čini kao stvarno poželjan kad vidim ovog kakav je, a to da mi se Dino u bilo kakvoj kombinaciji čini poželjan jasan je pokazatelj dokle smo dogurali.

Dosad su bar nosili rukavice i trudili se da budu uglađeni i fini, a sad su otvoreno neotesana gamad.

Gdje nas dovede mentalitet gdje nije sramota nešto ne znati i ne moći, a baviti se poslom koji to zahtijeva...
Ludzak

#955 Re: Zahiragić opet jaše

Post by Ludzak »

samo se vi njemu smijte, a kad vam dođe da vam kroji državu i život onda ćete kmečat na sav glas. A smijati se preko foruma je najlakše.
Muhamed Đakmić

#956 Re: Zahiragić opet jaše

Post by Muhamed Đakmić »

Ludzak wrote:samo se vi njemu smijte, a kad vam dođe da vam kroji državu i život onda ćete kmečat na sav glas. A smijati se preko foruma je najlakše.
Ja zaista mislim da je pozicija jednog studenta koji želi promijeniti situaciju haman pa bezizlazna, jer Zahiragić nije individualac već produkt sistema koji nagrađuje i promoviše ljude poput njega.
Ludzak

#957 Re: Zahiragić opet jaše

Post by Ludzak »

supercali wrote:Jok neko stavio masku
Pa davno sam ja napisao vidjao ga po kafanama furao se na zestoke momke i sl
Da mu mati nije politicarka ili sta vec o njemu bi sigurno citali u crnoj hronici tipa hatic i sl
H.Z. Xx godiste iz sarajeva(ako je rodjen tu) uhapsen od ranije poznat policiji
A sad glumi nekog vjernika politicara i sl
najčešće takvi i glume vjernike.
Ludzak

#958 Re: Zahiragić opet jaše

Post by Ludzak »

Muhamed Đakmić wrote:
Ludzak wrote:samo se vi njemu smijte, a kad vam dođe da vam kroji državu i život onda ćete kmečat na sav glas. A smijati se preko foruma je najlakše.
Ja zaista mislim da je pozicija jednog studenta koji želi promijeniti situaciju haman pa bezizlazna, jer Zahiragić nije individualac već produkt sistema koji nagrađuje i promoviše ljude poput njega.
Zato se toga i bojim. Zato što nije invidua, već proizvod sistema. Da je invidua lakše bi bilo.
A ovaj ako je student, ja sam doktor nauka.
dr.gog
Grijem se na: briketi kanabisa
Horoskop: Vodolija

#959 Re: Zahiragić opet jaše

Post by dr.gog »

It_is_a_Leclerc wrote:Čovjek ulaže u svoju buduću političku karijeru.

U zemlji gdje su Muhamed Velić, Muhamed Mahmutović, Pezići, Kuduzovići i sličan vehabijski nakot mainstream društvenih mreža, koji na dnevnoj bazi siju kretenske postove o komunistima, komunizmu, gej lobijima; patetične nacionalističke uspavanke i gluposti - i na njih dobivaju na desetke hiljada pozitivnih reakcija - zašto i mladi, nadobudni Zahiragić ne bi pokušao ?

Vidite da to ljudi vole, traže, lajkuju...
:thumbup:
sarajevo999999

#960 Re: Zahiragić opet jaše

Post by sarajevo999999 »

Rijetko odvratan lik, cak i za kriterij SDA isprdaka
malakh
Location: šeher rajvosa - http://aqicn.org/city/bosnia-herzegovin ... s-embassy/
Grijem se na: ćumur
Vozim: opel vektru

#961 Re: Zahiragić opet jaše

Post by malakh »

sarajevo999999 wrote:Rijetko odvratan lik, cak i za kriterij SDA isprdaka
baš i ne bi rekao. momak jednostavno traži svoj medijski prostor da bi dobio na popularnosti i dobio ga je i više nego što je očekivao.

iznosi degutantne stavove, ali uvijek postoji kritična masa koja ga podržava.
sarajevo999999

#962 Re: Zahiragić opet jaše

Post by sarajevo999999 »

malakh wrote:
baš i ne bi rekao. momak jednostavno traži svoj medijski prostor da bi dobio na popularnosti i dobio ga je i više nego što je očekivao.

Sa kojim dijelom mog posta se ne slazes
malakh
Location: šeher rajvosa - http://aqicn.org/city/bosnia-herzegovin ... s-embassy/
Grijem se na: ćumur
Vozim: opel vektru

#963 Re: Zahiragić opet jaše

Post by malakh »

sarajevo999999 wrote:
malakh wrote:

Sa kojim dijelom mog posta se ne slazes
da je rijetko odvratan lik, ali mišljenja se razlikuju.

i meni je dosta antipatičan, ali kažem, postoji masa koja ga podržava.
Muhamed Đakmić

#964 Re: Zahiragić opet jaše

Post by Muhamed Đakmić »

Sarajmen wrote:To je zato što ga ne udarite tamo gdje treba. Dakle, Zahiragić treba da konačno završi fakultet i fura dalje, umjesto što to svjesno ne čini kako bi sačuvao status studenta koji mu omogućava da radi to što radi.
A kako ti znaš da je kapacitet za to? :D
Muhamed Đakmić

#965 Re: Zahiragić opet jaše

Post by Muhamed Đakmić »

Ne znam šta da mislim, bolje da šutim :D
_BataZiv_0809
Nindža revizor
Vozim: Lancia na servisu

#966 Re: Zahiragić opet jaše

Post by _BataZiv_0809 »

Muhamed Đakmić wrote:
Sarajmen wrote:To je zato što ga ne udarite tamo gdje treba. Dakle, Zahiragić treba da konačno završi fakultet i fura dalje, umjesto što to svjesno ne čini kako bi sačuvao status studenta koji mu omogućava da radi to što radi.
A kako ti znaš da je kapacitet za to? :D
Stranacke kolege :per:
zavezata-vreca

#967 Re: Zahiragić opet jaše

Post by zavezata-vreca »

Zahir je prava raja gradsko dijete. Momak za primjer. Malo zavisti itbija izo ve teme
zli_hordas

#968 Re: Zahiragić opet jaše

Post by zli_hordas »

Valjda ćemo doživite krah prije nego sto ovaj sda isprdak dodze na vlast to nam je jedini spas.
cvrčak_na_hedonizmu

#969 Re: Zahiragić opet jaše

Post by cvrčak_na_hedonizmu »

zavezata-vreca wrote:Zahir je prava raja gradsko dijete. Momak za primjer. Malo zavisti itbija izo ve teme
Takoe, naj veći problemi ove države su jesu ti neki ispiti petkom za vrjeme džume i higjenske navike i kupanje komunjara nedeljom :D

:navijacica:
zavezata-vreca

#970 Re: Zahiragić opet jaše

Post by zavezata-vreca »

cvrčak_na_hedonizmu wrote:
zavezata-vreca wrote:Zahir je prava raja gradsko dijete. Momak za primjer. Malo zavisti itbija izo ve teme
Takoe, naj veći problemi ove države su jesu ti neki ispiti petkom za vrjeme džume i higjenske navike i kupanje komunjara nedeljom :D

Dosta je nama bilo nametanja ateizma kroz kraljevinu jugoslaviju i sfrj ... mnoge sinove smo dali devedesetih da bi nasa djeca mogla petkom bez srama i zabrana iči na đumu.
Bodkin

#971 Re: Zahiragić opet jaše

Post by Bodkin »

zavezata-vreca wrote:

Dosta je nama bilo nametanja ateizma kroz kraljevinu jugoslaviju i sfrj ... mnoge sinove smo dali devedesetih da bi nasa djeca mogla petkom bez srama i zabrana iči na đumu.
Na dzumu mogu bez stama iČi ali u skolu ocigledno ne
spreca

#972 Re: Zahiragić opet jaše

Post by spreca »

zavezata-vreca wrote:

e ako su samo zato ginuli nije mi ih nimalo zao
tranquil

#973 Re: Zahiragić opet jaše

Post by tranquil »

zavezata-vreca wrote:

Ti nisi dao nikakve sinove devedesetih. Po (ne)znanju koje pokazuješ (stvarno, rečenica da je ateizam nametan u Kraljevini YU je tako ignorantna da bi ti čak i starija generacija SDA-ovaca rekla "šuti sinko, ne sramoti se"), vidi se da si srednju, a vjerovatno i osnovnu školu završio poslije rata, tako da davanje sinova devedeetih ne dolazi u obzir.

Nažalost, imamo čitavu generaciju poput tvoje, generaciju mladih ljudi koji su neznalice, i što je najgore, nisu toga svjesni. Nemoj misliti da pokazujem prst prema tebi i tvojoj generaciji, ti i tebi slični vršnjaci niste za to krivi.

Kriv je godinama građeni poremećeni sistem vrijednosti koji su stvorili SDA i njima slične zločinačke udruge, a koji stvara neznalice poput četničića Zahiragića i tebe. I to rade smišljeno i sistematski jer je najlakše upravljati neznalicama. Sistem nam se ne raspada jer su oni nesposobni, naprotiv, sve se odvija prema planu.
ultima_palabra

#974 Re: Zahiragić opet jaše

Post by ultima_palabra »

Ja bih rekao da se frajer zajebaje :D
tranquil

#975 Re: Zahiragić opet jaše

Post by tranquil »

ultima_palabra wrote:Ja bih rekao da se frajer zajebaje :D
Nadam se, onda se džaba iznervirah, ali eto ako ništa onda mi je drago što u stvarnosti ima jedna ovakva osoba manje nego što sam mislio. Ako je tako onda je ovo čista primjena Poe-vog zakona. Nekoliko nas je "palo".
Post Reply