Novi rat

Locked
Edin H.

#951 Re: Novi rat

Post by Edin H. »

Je'l to nema vise Golfova da se odrade u Vogosci kad pocne?
KatarinaKosaca
Location: Izmedju kurvinih sinova i pokvarenih kurvinih sinova

#952 Re: Novi rat

Post by KatarinaKosaca »

Kikibombona wrote:
KatarinaKosaca wrote:
Kikibombona wrote:Kato, saljes li Hauna Antonia u rat? :lol:
otisao da pomogne Kurdima :wink:
Kad moze nas vrli forumas Fantassin braniti Kurdistan, vala moze i tvoj Huan Antonio Bosnu! :D

Il' si kontala njega i djecu otpremiti u Vigo a ti ponijeti zastavu? :D
molim te da mi familiju ne spominjes, jer ni ja tvoju ne spominjem.
KatarinaKosaca

#953 Re: Novi rat

Post by KatarinaKosaca »

Kikibombona wrote:Nedaj se Kato, dizi moral forumskim ratnicima, herojima u najavi! :D

Image
jel ova se bori za Kurdistan?
KatarinaKosaca

#954 Re: Novi rat

Post by KatarinaKosaca »

Edin H. wrote:Je'l to nema vise Golfova da se odrade u Vogosci kad pocne?
vE, bas smo ih ja i ti odradili prosli put. Znamo.kako...
zateznistub

#955 Re: Novi rat

Post by zateznistub »

Ma na ni cuge iz hepoka a kamo li Golfova...
Kikibombona

#956 Re: Novi rat

Post by Kikibombona »

KatarinaKosaca wrote:jel ova se bori za Kurdistan?
Irska republikanska armija! :D

A ima i kurdskih borkinja koliko volis... mnoge izginuse, dok su kod nas, kako kaze Hafis, ugl paradirale okolo, a nalozena muskadija ginula...

Image

:D
Edin H.

#957 Re: Novi rat

Post by Edin H. »

KatarinaKosaca wrote:
vE, bas smo ih ja i ti odradili prosli put. Znamo.kako...
Zato sam vozao jednom onaj zuti BBC kombi, mrak, kontra volan, polomljene zice od trole po cesti, ne smijes svijetla upaliti, zamal' kod cetalja nisam na konak u Pionirskoj navratio. :-)
Edin H.

#958 Re: Novi rat

Post by Edin H. »

Nedobrovoljac wrote:
Jel to na moj racun?
Ne. sta si rekao?
Edin H.

#959 Re: Novi rat

Post by Edin H. »

zateznistub wrote:
Ma na ni cuge iz hepoka a kamo li Golfova...
Ima po granapima :D , joj kako me frajer izlevati na Hepoku, satro mi proda med, ono nekakva zasecerena voda :D
seln

#960 Re: Novi rat

Post by seln »

muzicar_iz_parka wrote:Nešto kontam, današnju mladost ako bi poslao u rat, oni bi zalutali u minsko polje tražeći Pokemone.
Vasa deca ne bi, njima umesto smartphone poklanjaju kame.
bleee_sa

#961 Re: Novi rat

Post by bleee_sa »

Kurde zašto spominjes ženi porodicu?
A i ostali, napadate je isto kao da je sve što kaže laž ili izmišljotina, brzo vi sve zaboravljate... :wink:
KatarinaKosaca

#962 Re: Novi rat

Post by KatarinaKosaca »

bleee_sa wrote:Kurde zašto spominjes ženi porodicu?
A i ostali, napadate je isto kao da je sve što kaže laž ili izmišljotina, brzo vi sve zaboravljate... :wink:
ma, opusteno. Navikla sam ja na mrsave vukove koji samo.u coporu znaju djelovati.... :kiss:
bleee_sa

#963 Re: Novi rat

Post by bleee_sa »

S ovakvim razmišljanjima i općom svijesti naroda kod nas, sutra da se zapuca bilo bi nam gore nego 92. :-)
Danguba

#964 Re: Novi rat

Post by Danguba »

Kikibombona wrote:Nedaj se Kato, dizi moral forumskim ratnicima, herojima u najavi! :D
:lol: :lol:

Upravo su se tako ponasali ovi sada veterani. Idemo ovo na brzinu spickati i onda razne ministarske fotelje, auta sa vozacima, janjetina kod Gojka, lagodan zivot...biste vec pripremljene za Parkuse ALI kurko. Sve otislo u helac. Rat se oduzio. Pocele kise jesenje pa za njima i snijeg. Valja rovove kopati i zemunice obezbijediti za zimu...rat ode u nezeljenom pravcu. Jedva se zavrsi. Sklepase nakaradnu drzavu a oni vec narucili biste. Bas je zivot surovan. Nesto se uspjelo u ratu ali u miru, izgubise sve. :roll:
seln

#965 Re: Novi rat

Post by seln »

zateznistub wrote:NEMA TE CIJENE, NE POSTOJI....
Reci to srbima.
seln

#966 Re: Novi rat

Post by seln »

radostan dan wrote:
Edin H. wrote:
radostan dan wrote:Najgori je onaj @Edin H...uvuko se u forum ko obrad kesic u vasington di si, i samo gricka, gricka...

Bolje rat nego pakt, bolje grob nego rob !!! :zzzz:
Evo...evo ko vam je kriv...evo ko se opet javlja iz londona i potura parole za interese krune kraljice majke.
A vozi mecku njemacku...dupli igrac.
Dosadi li tebi laprdati?
KatarinaKosaca

#967 Re: Novi rat

Post by KatarinaKosaca »

Danguba wrote:

Upravo su se tako ponasali ovi sada veterani. Idemo ovo na brzinu spickati i onda razne ministarske fotelje, auta sa vozacima, janjetina kod Gojka, lagodan zivot...biste vec pripremljene za Parkuse ALI kurko. Sve otislo u helac. Rat se oduzio. Pocele kise jesenje pa za njima i snijeg. Valja rovove kopati i zemunice obezbijediti za zimu...rat ode u nezeljenom pravcu. Jedva se zavrsi. ]Sklepase nakaradnu drzavu a oni vec narucili biste. Bas je zivot surovan. Nesto se uspjelo u ratu ali u miru, izgubise sve. :roll:
Pored ovakvih ne treba nam Dacic.
Danguba

#968 Re: Novi rat

Post by Danguba »

KatarinaKosaca wrote:
Danguba wrote:

Upravo su se tako ponasali ovi sada veterani. Idemo ovo na brzinu spickati i onda razne ministarske fotelje, auta sa vozacima, janjetina kod Gojka, lagodan zivot...biste vec pripremljene za Parkuse ALI kurko. Sve otislo u helac. Rat se oduzio. Pocele kise jesenje pa za njima i snijeg. Valja rovove kopati i zemunice obezbijediti za zimu...rat ode u nezeljenom pravcu. Jedva se zavrsi. ]Sklepase nakaradnu drzavu a oni vec narucili biste. Bas je zivot surovan. Nesto se uspjelo u ratu ali u miru, izgubise sve. :roll:
Pored ovakvih ne treba nam Dacic.
Je li to meni Kato?
zateznistub

#969 Re: Novi rat

Post by zateznistub »

Danguba wrote:

Upravo su se tako ponasali ovi sada veterani. Idemo ovo na brzinu spickati i onda razne ministarske fotelje, auta sa vozacima, janjetina kod Gojka, lagodan zivot...biste vec pripremljene za Parkuse ALI kurko
. Sve otislo u helac. Rat se oduzio. Pocele kise jesenje pa za njima i snijeg. Valja rovove kopati i zemunice obezbijediti za zimu...rat ode u nezeljenom pravcu. Jedva se zavrsi. Sklepase nakaradnu drzavu a oni vec narucili biste. Bas je zivot surovan. Nesto se uspjelo u ratu ali u miru, izgubise sve. :roll:
Koji to? Ko je to očekivao ili tražio ministarske fotelje, vozače kurve palce?
zateznistub

#970 Re: Novi rat

Post by zateznistub »

seln wrote:
Reci to srbima.
De boga ti
Kikibombona

#971 Re: Novi rat

Post by Kikibombona »

Zena je porodicu ovdje predstavila. Cijeli forum to zna. Dakle, ne objavljujem njene podatke bez dozvole, sto bi sigurno bilo supacki.

Pitam samo da li bi se Huan Antonio borio za Bosnu.

Isto tako ti mozes pitati mene da li bi se neko moj borio da sutra izbije rat. Ja bih odgovorio ili ne. I to je to.

Ja imam jedan zivot dragi/draga moja. Vec mi se posralo na njega pofino. Jos jedan rat bi mi skroz upropastio zivot. Ne bih imao vise razloga zivjeti. I zato ne zelim da se o tome uopste prica. I to je moje pravo. Vi forsirajte pricu o ratu, ja cu vam opnirati.
KatarinaKosaca

#972 Re: Novi rat

Post by KatarinaKosaca »

seln wrote:
Reci to srbima.
Pa Srbima i ide poruka. Mirno se otcijepite, otcijepite nase mezare i mrtve, protjerajte i ubijte povratnike, rata nece biti..
insomnia78

#973 Re: RE: Re: Novi rat

Post by insomnia78 »

Kikibombona wrote:
Zena je porodicu ovdje predstavila. Cijeli forum to zna. Dakle, ne objavljujem njene podatke bez dozvole, sto bi sigurno bilo supacki.

Pitam samo da li bi se Huan Antonio borio za Bosnu.

Isto tako ti mozes pitati mene da li bi se neko moj borio da sutra izbije rat. Ja bih odgovorio ili ne. I to je to.

Ja imam jedan zivot dragi/draga moja. Vec mi se posralo na njega pofino. Jos jedan rat bi mi skroz upropastio zivot. Ne bih imao vise razloga zivjeti. I zato ne zelim da se o tome uopste prica. I to je moje pravo. Vi forsirajte pricu o ratu, ja cu vam opnirati.
Zato zdusno zagovaras rat i cijepanje teritorije u Turskoj, Iraku, Iranu i Siriji
radostan dan

#974 Re: Novi rat

Post by radostan dan »

seln wrote: Dosadi li tebi laprdati?
Od svih supljatora, mene si naso...pa ja, najlakse je po pravoslavnoj nejaci udariti.
shbc

#975 Re: Novi rat

Post by shbc »

Evo citam izjavu Dacica. U principu rekao isto sto i Sefer, samo iz one anamo perspektive. Ali u glavama ovih nasih patriota je to poziv za rat za razliku od Seferovih rijeci. Nesto poput srpskih nacionalista gdje je Seferovo poziv za rat, a Dacicevo sasvim normalno. I kazu nisu isti. Ma jooook.
Locked