Novi rat
- Edin H.
#951 Re: Novi rat
Je'l to nema vise Golfova da se odrade u Vogosci kad pocne?
- KatarinaKosaca
- Location: Izmedju kurvinih sinova i pokvarenih kurvinih sinova
#952 Re: Novi rat
molim te da mi familiju ne spominjes, jer ni ja tvoju ne spominjem.Kikibombona wrote:Kad moze nas vrli forumas Fantassin braniti Kurdistan, vala moze i tvoj Huan Antonio Bosnu!KatarinaKosaca wrote:otisao da pomogne KurdimaKikibombona wrote:Kato, saljes li Hauna Antonia u rat?![]()
![]()
Il' si kontala njega i djecu otpremiti u Vigo a ti ponijeti zastavu?
- KatarinaKosaca
#953 Re: Novi rat
jel ova se bori za Kurdistan?Kikibombona wrote:Nedaj se Kato, dizi moral forumskim ratnicima, herojima u najavi!![]()
- KatarinaKosaca
#954 Re: Novi rat
vE, bas smo ih ja i ti odradili prosli put. Znamo.kako...Edin H. wrote:Je'l to nema vise Golfova da se odrade u Vogosci kad pocne?
- zateznistub
#955 Re: Novi rat
Ma na ni cuge iz hepoka a kamo li Golfova...Edin H. wrote:Je'l to nema vise Golfova da se odrade u Vogosci kad pocne?
- Kikibombona
#956 Re: Novi rat
Irska republikanska armija!KatarinaKosaca wrote:jel ova se bori za Kurdistan?
A ima i kurdskih borkinja koliko volis... mnoge izginuse, dok su kod nas, kako kaze Hafis, ugl paradirale okolo, a nalozena muskadija ginula...

- Edin H.
#957 Re: Novi rat
Zato sam vozao jednom onaj zuti BBC kombi, mrak, kontra volan, polomljene zice od trole po cesti, ne smijes svijetla upaliti, zamal' kod cetalja nisam na konak u Pionirskoj navratio.KatarinaKosaca wrote:vE, bas smo ih ja i ti odradili prosli put. Znamo.kako...Edin H. wrote:Je'l to nema vise Golfova da se odrade u Vogosci kad pocne?
- Edin H.
#958 Re: Novi rat
Ne. sta si rekao?Nedobrovoljac wrote:Jel to na moj racun?Edin H. wrote:Je'l to nema vise Golfova da se odrade u Vogosci kad pocne?
- Edin H.
#959 Re: Novi rat
Ima po granapimazateznistub wrote:Ma na ni cuge iz hepoka a kamo li Golfova...Edin H. wrote:Je'l to nema vise Golfova da se odrade u Vogosci kad pocne?
- seln
#960 Re: Novi rat
Vasa deca ne bi, njima umesto smartphone poklanjaju kame.muzicar_iz_parka wrote:Nešto kontam, današnju mladost ako bi poslao u rat, oni bi zalutali u minsko polje tražeći Pokemone.
- bleee_sa
#961 Re: Novi rat
Kurde zašto spominjes ženi porodicu?
A i ostali, napadate je isto kao da je sve što kaže laž ili izmišljotina, brzo vi sve zaboravljate...
A i ostali, napadate je isto kao da je sve što kaže laž ili izmišljotina, brzo vi sve zaboravljate...
- KatarinaKosaca
#962 Re: Novi rat
ma, opusteno. Navikla sam ja na mrsave vukove koji samo.u coporu znaju djelovati....bleee_sa wrote:Kurde zašto spominjes ženi porodicu?
- bleee_sa
#963 Re: Novi rat
S ovakvim razmišljanjima i općom svijesti naroda kod nas, sutra da se zapuca bilo bi nam gore nego 92. 
- Danguba
#964 Re: Novi rat
Kikibombona wrote:Nedaj se Kato, dizi moral forumskim ratnicima, herojima u najavi!![]()
Upravo su se tako ponasali ovi sada veterani. Idemo ovo na brzinu spickati i onda razne ministarske fotelje, auta sa vozacima, janjetina kod Gojka, lagodan zivot...biste vec pripremljene za Parkuse ALI kurko. Sve otislo u helac. Rat se oduzio. Pocele kise jesenje pa za njima i snijeg. Valja rovove kopati i zemunice obezbijediti za zimu...rat ode u nezeljenom pravcu. Jedva se zavrsi. Sklepase nakaradnu drzavu a oni vec narucili biste. Bas je zivot surovan. Nesto se uspjelo u ratu ali u miru, izgubise sve.
- seln
#965 Re: Novi rat
Reci to srbima.zateznistub wrote:NEMA TE CIJENE, NE POSTOJI....
- seln
#966 Re: Novi rat
Dosadi li tebi laprdati?radostan dan wrote:Evo...evo ko vam je kriv...evo ko se opet javlja iz londona i potura parole za interese krune kraljice majke.Edin H. wrote:radostan dan wrote:Najgori je onaj @Edin H...uvuko se u forum ko obrad kesic u vasington di si, i samo gricka, gricka...
Bolje rat nego pakt, bolje grob nego rob !!!
A vozi mecku njemacku...dupli igrac.
- KatarinaKosaca
#967 Re: Novi rat
Pored ovakvih ne treba nam Dacic.Danguba wrote:Kikibombona wrote:Nedaj se Kato, dizi moral forumskim ratnicima, herojima u najavi!![]()
![]()
![]()
Upravo su se tako ponasali ovi sada veterani. Idemo ovo na brzinu spickati i onda razne ministarske fotelje, auta sa vozacima, janjetina kod Gojka, lagodan zivot...biste vec pripremljene za Parkuse ALI kurko. Sve otislo u helac. Rat se oduzio. Pocele kise jesenje pa za njima i snijeg. Valja rovove kopati i zemunice obezbijediti za zimu...rat ode u nezeljenom pravcu. Jedva se zavrsi. ]Sklepase nakaradnu drzavu a oni vec narucili biste. Bas je zivot surovan. Nesto se uspjelo u ratu ali u miru, izgubise sve.
- Danguba
#968 Re: Novi rat
Je li to meni Kato?KatarinaKosaca wrote:Pored ovakvih ne treba nam Dacic.Danguba wrote:
![]()
![]()
Upravo su se tako ponasali ovi sada veterani. Idemo ovo na brzinu spickati i onda razne ministarske fotelje, auta sa vozacima, janjetina kod Gojka, lagodan zivot...biste vec pripremljene za Parkuse ALI kurko. Sve otislo u helac. Rat se oduzio. Pocele kise jesenje pa za njima i snijeg. Valja rovove kopati i zemunice obezbijediti za zimu...rat ode u nezeljenom pravcu. Jedva se zavrsi. ]Sklepase nakaradnu drzavu a oni vec narucili biste. Bas je zivot surovan. Nesto se uspjelo u ratu ali u miru, izgubise sve.
- zateznistub
#969 Re: Novi rat
Koji to? Ko je to očekivao ili tražio ministarske fotelje, vozače kurve palce?Danguba wrote:Kikibombona wrote:Nedaj se Kato, dizi moral forumskim ratnicima, herojima u najavi!![]()
![]()
![]()
Upravo su se tako ponasali ovi sada veterani. Idemo ovo na brzinu spickati i onda razne ministarske fotelje, auta sa vozacima, janjetina kod Gojka, lagodan zivot...biste vec pripremljene za Parkuse ALI kurko. Sve otislo u helac. Rat se oduzio. Pocele kise jesenje pa za njima i snijeg. Valja rovove kopati i zemunice obezbijediti za zimu...rat ode u nezeljenom pravcu. Jedva se zavrsi. Sklepase nakaradnu drzavu a oni vec narucili biste. Bas je zivot surovan. Nesto se uspjelo u ratu ali u miru, izgubise sve.
- zateznistub
#970 Re: Novi rat
De boga tiseln wrote:Reci to srbima.zateznistub wrote:NEMA TE CIJENE, NE POSTOJI....
- Kikibombona
#971 Re: Novi rat
Zena je porodicu ovdje predstavila. Cijeli forum to zna. Dakle, ne objavljujem njene podatke bez dozvole, sto bi sigurno bilo supacki.bleee_sa wrote:Kurde zašto spominjes ženi porodicu?
Pitam samo da li bi se Huan Antonio borio za Bosnu.
Isto tako ti mozes pitati mene da li bi se neko moj borio da sutra izbije rat. Ja bih odgovorio ili ne. I to je to.
Ja imam jedan zivot dragi/draga moja. Vec mi se posralo na njega pofino. Jos jedan rat bi mi skroz upropastio zivot. Ne bih imao vise razloga zivjeti. I zato ne zelim da se o tome uopste prica. I to je moje pravo. Vi forsirajte pricu o ratu, ja cu vam opnirati.
- KatarinaKosaca
#972 Re: Novi rat
Pa Srbima i ide poruka. Mirno se otcijepite, otcijepite nase mezare i mrtve, protjerajte i ubijte povratnike, rata nece biti..seln wrote:Reci to srbima.zateznistub wrote:NEMA TE CIJENE, NE POSTOJI....
- insomnia78
#973 Re: RE: Re: Novi rat
Zato zdusno zagovaras rat i cijepanje teritorije u Turskoj, Iraku, Iranu i SirijiKikibombona wrote:Zena je porodicu ovdje predstavila. Cijeli forum to zna. Dakle, ne objavljujem njene podatke bez dozvole, sto bi sigurno bilo supacki.bleee_sa wrote:Kurde zašto spominjes ženi porodicu?
Pitam samo da li bi se Huan Antonio borio za Bosnu.
Isto tako ti mozes pitati mene da li bi se neko moj borio da sutra izbije rat. Ja bih odgovorio ili ne. I to je to.
Ja imam jedan zivot dragi/draga moja. Vec mi se posralo na njega pofino. Jos jedan rat bi mi skroz upropastio zivot. Ne bih imao vise razloga zivjeti. I zato ne zelim da se o tome uopste prica. I to je moje pravo. Vi forsirajte pricu o ratu, ja cu vam opnirati.
-
radostan dan
#974 Re: Novi rat
Od svih supljatora, mene si naso...pa ja, najlakse je po pravoslavnoj nejaci udariti.seln wrote: Dosadi li tebi laprdati?
- shbc
#975 Re: Novi rat
Evo citam izjavu Dacica. U principu rekao isto sto i Sefer, samo iz one anamo perspektive. Ali u glavama ovih nasih patriota je to poziv za rat za razliku od Seferovih rijeci. Nesto poput srpskih nacionalista gdje je Seferovo poziv za rat, a Dacicevo sasvim normalno. I kazu nisu isti. Ma jooook.