Rat u BiH zbog referenduma?

Locked
Lug

#951 Re: Rat u BiH zbog referenduma?

Post by Lug »

bdzs wrote:Nešto kontam, pa i mene bi bolila kita za ovo leglo korupcije, lopovluka i nepotizma.
Podhitno i ti kod notara i ovjeri.
bdzs

#952 Re: Rat u BiH zbog referenduma?

Post by bdzs »

Lug wrote:
bdzs wrote:Nešto kontam, pa i mene bi bolila kita za ovo leglo korupcije, lopovluka i nepotizma.
Podhitno i ti kod notara i ovjeri.
Ja četalje četiri godine ovjeravo, pa me ne stigoše, vidjet ću tebe i tebi slične. Usmrdit će te prvi potok :lol:
PM72

#953 Re: RE: Re: RE: Re: Rat u BiH zbog referenduma?

Post by PM72 »

dezurni_ucenik wrote:
PeppermintSA wrote:
insomnia78 wrote: A to ona furka nije ovo moj rat pa sa zenama u podrum. Samo ne zaboravi da te moze i granata ubiti
Osim toga ako se nadje dovoljno tih nepatriota usetace se ceto i na taj dvor.
Moj rat sigurno ne bi bio jer, kao što rekoh, zaboli me za ovdašnje narode i nijhove fantazije i želje.

Dusa draga, nije ovo njegov rat. U slucaju rata (kojeg btw nece sigurno biti) moras imati na umu jednu stvar - poziv za vojsku dolazi mnogo brze nego ausvajze za dojcland. Pa ti tamo kad dobijes kalas u ruke, prije napada cetonja, odrzi jedan motivacioni govor o besmislenosti vodjenja ratova, obavezno naglasi da to nije tvoj rat. Pa lagano sto kaze insomnia sa zenama u podrum. :thumbup:

Nemoj ljude prepadati :lol:
Meni dodijala linija,granate,meci i krv 1992 dok su prvi pozivi i mobilizacije krenule.Moje komšije govorile kako nije njihov rat,igrali ljudi karti po haustorima,prcali komšinice i glumili nekakve straže a ja svake sedmice dođem da se operem,presvučem i hajd nazad.Ko je htio pobjeći mogao je to uraditi i sa pozivom za vojsku i bez njega.Ljudi su kretali na linije pa iskoče iz autobusa i vozdra.
Danguba

#954 Re: Rat u BiH zbog referenduma?

Post by Danguba »

Image

Zeljkova slika govori vise od hiljadu rijeci. Kao da je siluju 24 sata bez prestanka(ne mislim bukvalno) :D
Hafis

#955 Re: RE: Re: RE: Re: Rat u BiH zbog referenduma?

Post by Hafis »

dezurni_ucenik wrote:
PeppermintSA wrote:
insomnia78 wrote: A to ona furka nije ovo moj rat pa sa zenama u podrum. Samo ne zaboravi da te moze i granata ubiti
Osim toga ako se nadje dovoljno tih nepatriota usetace se ceto i na taj dvor.
Moj rat sigurno ne bi bio jer, kao što rekoh, zaboli me za ovdašnje narode i nijhove fantazije i želje.

Dusa draga, nije ovo njegov rat. U slucaju rata (kojeg btw nece sigurno biti) moras imati na umu jednu stvar - poziv za vojsku dolazi mnogo brze nego ausvajze za dojcland. Pa ti tamo kad dobijes kalas u ruke, prije napada cetonja, odrzi jedan motivacioni govor o besmislenosti vodjenja ratova, obavezno naglasi da to nije tvoj rat. Pa lagano sto kaze insomnia sa zenama u podrum. :thumbup:
Zna li se tko će dijeliti pozive za vojsku, to jest koji organ?
A vidim svi se raspričali, a nkako da skontam koja je ulogama namijenjena nama ujama i ostalom antipatriJotskom hološu iz ovih krajeva.
Neće Bakir zar tražiti od nas napredovanje kroz Popovo polju, prema Trebinju i Havtovcu, ili ne dao bog preko Hrguda i Žegulje sa zaokretom lijevo prema Nevesinju s leđa, mučke.
Ili da se fokusiramo na dolinu Neretve i vršimo uhodavanje i uvježbavanje sudejstva s lokalnim patrijotskim blokom.
A opet daleko nam je ići za Podrinje...ne znamo najbolje dijalekt, kažu klima je ubitačna a i hrana je otprilike tu negdje.
Ja bih najviše volio da nam odrede pričuvu i osiguravanje granice. Nema vele neke pucanjave i rokanja, a lova odsvuda kapa pomalo :-)
PM72

#956 Re: Rat u BiH zbog referenduma?

Post by PM72 »

Ne sekiraj se,vi ćete opet uzimati tal za sve i naginjati se u ovisnosti od pravca vjetra
animals

#957 Re: Rat u BiH zbog referenduma?

Post by animals »

PM72 wrote:Ne sekiraj se,vi ćete opet uzimati tal za sve i naginjati se u ovisnosti od pravca vjetra
Kad smo lahki ko pero, pa nas vjetar nosa :D
bleee_sa

#958 Re: Rat u BiH zbog referenduma?

Post by bleee_sa »

Samo nek se ovaj put još malo poviju, da ne moramo mi na prste. :wink:
hAZNADAR

#959 Re: Rat u BiH zbog referenduma?

Post by hAZNADAR »

rodjeni_95 wrote:Predsjednik i premijer Srbije Tomislav Nikolić i Aleksandar Vučić nisu danas pružili podršku referendumu u RS-u, ali ni na koji način nisu željeli da utječu na promjenu političkih stavova legitimno izabranih političara u Republici Srpskoj.
Sastanak je prvi napustio Aleksandar Vučić ali nije želio davati nikakve izjave.

Kako prenosi Blic.rs Nikolić i Vučić nisu dali podršku političkim predstavnicima u RS-u za održavanje referenduma, ali je poručeno da će i dalje pružati svaku podršku tom entitetu.

Lideri Srbije sa predstavnicima RS-a razgovarali su nešto više od sat vremena, a prema prvim informacijama Milorad Dodik i ostali političari iz RS-a nisu dobili podršku za održavanje referenduma o danu tog entiteta.

Sastanak je organiziran nakon odluke Vijeća za implementaciju mira u BiH, koje je pozvalo vlasti u RS-u da ne održe zakazani referendum za 25. septembar.

Uskoro više informacija...

:D
Predstava za javnost i lakovjerne.
Srbija se samo oficijelno moze ograditi od politike u RS ali nikada licno i privatno.
Hafis

#960 Re: Rat u BiH zbog referenduma?

Post by Hafis »

bleee_sa wrote:Samo nek se ovaj put još malo poviju, da ne moramo mi na prste. :wink:
Ovo ću upamtiti. Nećeš dobiti adidaske i cigare koje ti rođo bude slao iz Minkena.
bleee_sa

#961 Re: Rat u BiH zbog referenduma?

Post by bleee_sa »

Hafis wrote:
bleee_sa wrote:Samo nek se ovaj put još malo poviju, da ne moramo mi na prste. :wink:
Ovo ću upamtiti. Nećeš dobiti adidaske i cigare koje ti rođo bude slao iz Minkena.
Ne sikiraj se, imam veze u Gorancima ;-)
Hafis

#962 Re: Rat u BiH zbog referenduma?

Post by Hafis »

bleee_sa wrote:
Hafis wrote:
Ne sikiraj se, imam veze u Gorancima ;-)
E onda ćeš se i ti morati malo poviti 8)
bleee_sa

#963 Re: Rat u BiH zbog referenduma?

Post by bleee_sa »

Aj' ti na aveniju u Crven ruž da se mi dogovorimo dok nije počelo :wink:
Hafis

#964 Re: Rat u BiH zbog referenduma?

Post by Hafis »

bleee_sa wrote:Aj' ti na aveniju u Crven ruž da se mi dogovorimo dok nije počelo :wink:
PeMzionerska birtija. Sjedio svega dva puta u čitavog svojoj dosadašnjoj profesionalnoj karijeri...i to ima koja godina od tada :-)
Last edited by Hafis on 01/09/2016 20:15, edited 1 time in total.
bleee_sa

#965 Re: Rat u BiH zbog referenduma?

Post by bleee_sa »

Pa kad si tako urban dečko ajde onda u gage na male, znaš li gdje je staro veležovo :?
:mrgreen:
Hafis

#966 Re: Rat u BiH zbog referenduma?

Post by Hafis »

bleee_sa wrote:Pa kad si tako urban dečko ajde onda u gage na male, znaš li gdje je staro veležovo :?
:mrgreen:
Staro Veležovo zvano Černobil. Još mi samo to treba da se nabodem na neku iglu u onom kršu.
Idemo u Black Pearl. Dolaze viDŽeniji adezejci, tajkuni, najbolje gradske trebe i naravno moja malenkost :-)
bjelave

#967 Re: Rat u BiH zbog referenduma?

Post by bjelave »

Vala vam je onaj Covic pravi cetnik u pricuvi.

A vas je sveo na Dodikovo cvijece. Sta bi od nakvih Rvata :-)
_BataZiv_0809
Nindža revizor
Vozim: Lancia na servisu

#968 Re: Rat u BiH zbog referenduma?

Post by _BataZiv_0809 »

Dobro insomnijo vidim sprdas se sa svakim kome nije do rata. Hajmo posteno-bi li ti dosao iz Francuske da ratujes?
bjelave

#969 Re: Rat u BiH zbog referenduma?

Post by bjelave »

_BataZiv_0809 wrote:Dobro insomnijo vidim sprdas se sa svakim kome nije do rata. Hajmo posteno-bi li ti dosao iz Francuske da ratujes?
A bili ti skinuo tu subaru, dzaba ti petokraka?
_BataZiv_0809
Nindža revizor
Vozim: Lancia na servisu

#970 Re: Rat u BiH zbog referenduma?

Post by _BataZiv_0809 »

bjelave wrote:
_BataZiv_0809 wrote:Dobro insomnijo vidim sprdas se sa svakim kome nije do rata. Hajmo posteno-bi li ti dosao iz Francuske da ratujes?
Ovo je sesir.
dezurni_ucenik

#971 Re: RE: Re: RE: Re: Rat u BiH zbog referenduma?

Post by dezurni_ucenik »

Hafis wrote:
dezurni_ucenik wrote:
PeppermintSA wrote: Moj rat sigurno ne bi bio jer, kao što rekoh, zaboli me za ovdašnje narode i nijhove fantazije i želje.

Zna li se tko će dijeliti pozive za vojsku, to jest koji organ?
-)

To ces morati da vidis sa odgovornima u mostarskom stozeru.
bjelave

#972 Re: Rat u BiH zbog referenduma?

Post by bjelave »

_BataZiv_0809 wrote:
bjelave wrote:
Ovo je sesir.
:thumbup: Nista onda
mO k3

#973 Re: Rat u BiH zbog referenduma?

Post by mO k3 »

bjelave wrote:
Hahahhahhaja :thumbup:
Uvali mu ga nježno da nije ni skonto
bleee_sa

#974 Re: Rat u BiH zbog referenduma?

Post by bleee_sa »

Kako kaže onaj u lepa sela lepo gore, narodna legenda kaže da će na svijetu ostat' srba toliko da svi pod jednu krušku stanu... :mrgreen:
dezurni_ucenik

#975 Re: RE: Re: RE: Re: Rat u BiH zbog referenduma?

Post by dezurni_ucenik »

PM72 wrote:

Nemoj ljude prepadati :lol:
Meni dodijala linija,granate,meci i krv 1992 dok su prvi pozivi i mobilizacije krenule.Moje komšije govorile kako nije njihov rat,igrali ljudi karti po haustorima,prcali komšinice i glumili nekakve straže a ja svake sedmice dođem da se operem,presvučem i hajd nazad.Ko je htio pobjeći mogao je to uraditi i sa pozivom za vojsku i bez njega.Ljudi su kretali na linije pa iskoče iz autobusa i vozdra.

To je tuzno sto si napisao. Neko na ratiste dok neko asikuje u haustoru.
Locked