EURO 2016

Fudbal/nogomet, Premijer liga, Liga prvaka, svjetska i evropska prvenstva...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Locked
Romanista 101%

#951 Re: EURO 2016

Post by Romanista 101% »

kako me nervira ovo iznenadjenje pobjeda Madjarske, a koga su to dobili? Njemacku? Spaniju ili Englesku?? kad ono Austriju :lol: sta je ta Austrija u fudbalu, nikad nista jedna Grcka ima vecu istoriju od njih a o Madjarima da ne pricam
Edin H.

#952 Re: EURO 2016

Post by Edin H. »

Romanista 101% wrote:kako me nervira ovo iznenadjenje pobjeda Madjarske, a koga su to dobili? Njemacku? Spaniju ili Englesku?? kad ono Austriju :lol: sta je ta Austrija u fudbalu, nikad nista jedna Grcka ima vecu istoriju od njih a o Madjarima da ne pricam
Udario kloc na kloca. :D
Idemedosumom

#953 Re: EURO 2016

Post by Idemedosumom »

Što neko ranije reče, ovom Pepetu treba žuti dati čim istrči na teren, čisto onako :D
FAP mashina

#954 Re: EURO 2016

Post by FAP mashina »

palermo wrote:Meni je recimo sjajno vidjeti ove navijače Islanda, navijače Mađarske danas, Albance.....da ne govorim Irce....to zapravo i jeste bit fudbala,nepšatvorena emocija, nije njegova bit neka sada peta, šut i slično.

Ovo prvenstvo je nezanimljivo samo za luzere kao što smo mi koji smo ostali kući i ne ulažemo emocije ni u šta. Zanimljvo je da recimo slične komentare o nezanimljvosti prvenstva čitam i na srpskim sajtovima. I njima kao i nama nezanimljivo i nekvalitetno. Što li bože.....
ne gledaju oni to istim ocima. kad naberu godina kao ti, kajat ce se zbog svojih izjava.
palermo

#955 Re: EURO 2016

Post by palermo »

FAP mashina wrote:
palermo wrote:Meni je recimo sjajno vidjeti ove navijače Islanda, navijače Mađarske danas, Albance.....da ne govorim Irce....to zapravo i jeste bit fudbala,nepšatvorena emocija, nije njegova bit neka sada peta, šut i slično.

Ovo prvenstvo je nezanimljivo samo za luzere kao što smo mi koji smo ostali kući i ne ulažemo emocije ni u šta. Zanimljvo je da recimo slične komentare o nezanimljvosti prvenstva čitam i na srpskim sajtovima. I njima kao i nama nezanimljivo i nekvalitetno. Što li bože.....
ne gledaju oni to istim ocima. kad naberu godina kao ti, kajat ce se zbog svojih izjava.
moguće da i godine promijene percepciju..........bjež jebo te, počeo sam se sekirati zbog Islanda :D
Jack Be Nimble

#956 Re: EURO 2016

Post by Jack Be Nimble »

Romanista 101% wrote:kako me nervira ovo iznenadjenje pobjeda Madjarske, a koga su to dobili? Njemacku? Spaniju ili Englesku?? kad ono Austriju :lol: sta je ta Austrija u fudbalu, nikad nista jedna Grcka ima vecu istoriju od njih a o Madjarima da ne pricam

To isto kada su jucer na ESPN kazali da su Irci napravili veliko iznenadjenje jer su izbacili Bosnu :D
mali_milojica
Location: Hadis: Govorite istinu,pa makar bila i na vasu stetu.

#957 Re: EURO 2016

Post by mali_milojica »

Kako Island igra :shock:
Jes da se brane,sta ces nema druge,ali nije to bunkercina.
I navijaci su im za 10 :thumbup:
karanana

#958 Re: EURO 2016

Post by karanana »

samo da ga sad u zadnjim minutama ili u produzetku ne prime.
Edin H.

#959 Re: EURO 2016

Post by Edin H. »

Jack Be Nimble wrote:

To isto kada su jucer na ESPN kazali da su Irci napravili veliko iznenadjenje jer su izbacili Bosnu :D
Ja sam jos iznenadjen i sto rekao Sojic uvrijedjen. :P
Forza Juve

#960 Re: UEFA Euro 2016.

Post by Forza Juve »

Ovako igraju odbranu oni koji su najbolji u tome
https://mobile.twitter.com/TheAnalysisV ... 12/video/1
karanana

#961 Re: EURO 2016

Post by karanana »

bravo island. moje pepeljuge ovo prvenstvo.
Logovan

#962 Re: EURO 2016

Post by Logovan »

Austrija nije ništa u fudbalu, ali realno ljudi imaju bolje igrače. Očekivala se njihova pobjeda, pa makar 1:0, a oni izgubiše hladno 2:0.
Artest

#963 Re: EURO 2016

Post by Artest »

Ugodno iznenadjen HRT-ovim studiom, gostima, pricom. Spominjuci Alabu, rece onaj Jelicic da je lijevi bocni rak rana svijetskog fudbala, ko tu nadje igraca rijesio je veliki problem. Khm, podsjetio me na nekog :oops:

Kaze Beusan za onog sto je sudio Madj-Aus...nije nametnuo autoritet, pogledajte ga, ko leptiric :lol:
suadfor

#964 Re: EURO 2016

Post by suadfor »

Artest wrote:Ugodno iznenadjen HRT-ovim studiom, gostima, pricom. Spominjuci Alabu, rece onaj Jelicic da je lijevi bocni rak rana svijetskog fudbala, ko tu nadje igraca rijesio je veliki problem. Khm, podsjetio me na nekog :oops:

Kaze Beusan za onog sto je sudio Madj-Aus...nije nametnuo autoritet, pogledajte ga, ko leptiric :lol:
beusan je legenda :lol: uglavnom nema obicaj na sudije prigovarat al je ovaj toliko zelen da je morao. doduse prvo je objasnio njegovo neiskustvo i pa se onda okomio na njega.
Artest

#965 Re: EURO 2016

Post by Artest »

Herr Flick wrote:Koji mu je :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

:
Löw osramotio Njemce. Partijaner na haparatima. :D

Realno, ovo se nikad ne moze desiti gospodi-izbornicima iz UK-a.
Partijaner

#966 Re: EURO 2016

Post by Partijaner »

Sve je to dio taktike.
Samprotivsviju

#967 Re: EURO 2016

Post by Samprotivsviju »

Artest wrote:
Herr Flick wrote:Koji mu je :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

:
Löw osramotio Njemce. Partijaner na haparatima. :D

Realno, ovo se nikad ne moze desiti gospodi-izbornicima iz UK-a.
Sve je to prirodno , zamisli sta tek kuci radi 8-)

Al jebesj ti to coek prvak svijeta :nargila:
Billy The Pljuc

#968 Re: EURO 2016

Post by Billy The Pljuc »

Eh et, gotovo prvo kolo, sad se moze srati i pisati o favoritima. Najvise pokazala Italija, zrelo i ciljano i mozemo se zajebavati al po meni prvi favoriti prvenstva. Mogu im dodati jos francuze onako domacinski i naravno Njemacku i Spaniju. Nisam otkrio toplu vodu nabrojanim i tvrdnjom da ce neko od ove cetiri repke biti prvak mada mi Njemacka opasno skripi al se stignu popraviti. Vise sam ocekivao od engleza, belgijanaca i mnogi ce se nasmijati - slovaka. Ovi zadnji su mi nako bili kao repka koja bi mogla napraviti iznenadjenje al nista haman od toga. Malo sam studirao i kostur natjecanja i odustao jer su nekakvu cudnu semu postavili sa ovim najboljim treceplasiranim timovima. Pobjednici grupa A B C D ce igrati sa najboljim treceplasiranim ali po nekakvoj semi da te Bog sacuva. Pobjednik E grupe (Italija 100 %) ide na drugoplasiranog iz D grupe (vrlo vjerovatno Hrvatska) dok pobjednik F grupe ide na drugoplasiranog iz E grupe. Drugoplasirani iz A grupe ide na drugoplasiranog iz grupe C i drugoplasirani iz B grupe ide na drugoplasiranog iz grupe F.

Po meni otprilike ovako:
Francuska vs neki treceplasirani
Engleska vs neki treceplasirani
Njemacka vs neki treceplasirani
Spanija vs neki treceplasirani
Italija vs Hrvatska
Portugal vs Belgija
Svicarska vs Poljska
Vels/Rusija vs Madjarska/Island

Mislim da ce Austrija, Turska i Sjeverna Irska sasvim sigurno kuci poslije grupne faze i mozda im se pridruze Albanija, Slovacka (mada postoji jos uvijek mogucnost da se poprave i sjebu jal engleze jal ruse) i neko od svedjana ili iraca.

Jbga jos je rano za ovo al svakako nemam sta pametnije da radim u ova doba :D.
Romanista 101%

#969 Re: EURO 2016

Post by Romanista 101% »

i ja sam ocekivao vise od Slovaka mislio sam da mogu biti iznenadjenje ali jos je rano, osim Italije svi su tu negdje i svi imaju sanse za prolaz pa cak i Turska koja me negativno iznenadila, kao da ih je neko natjerao nazor da igraju protiv Hrvatske
jasko_ba

#970 Re: EURO 2016

Post by jasko_ba »

"[Iceland] celebrated like they had won the Euro cup or something. That's a small mentality. That's why they'll do nothing."
—Cristiano Ronaldo, on Iceland after their 1-1 draw with Portugal
Mamu supacku :twisted:
Billy The Pljuc

#971 Re: EURO 2016

Post by Billy The Pljuc »

Cuj manekena sta je izjavio, imam osjecaj da ce se opet izvinjavati i reci da je izvuceno iz konteksta.

Helem gledah malo dalje kostur natjecanja i interesantno je da se u cetvrtfinalu moze desiti slijedece:

Francuska vs Vels/Rusija - Island/Madjarska

Engleska vs Portugal/Belgija

Spanija vs Svicarska/Poljska

i po meni isuvise rano za Italija vs Njemacka al takav je kostur jbga.

Francuzima je otvoreno do polufinala uz neko domacinsko sudjenje koje ocekujem i tamo ce ih cekati jal Italija jal Njemacka a vrlo vjerovatno ovi prvi.
Drugo polufinale je najvjerovatnije Spanija vs Engleska ako ih ne ukopa selektor i ranije.
Last edited by Billy The Pljuc on 15/06/2016 01:03, edited 1 time in total.
BHF_Manijak

#972 Re: EURO 2016

Post by BHF_Manijak »

jasko_ba wrote:
"[Iceland] celebrated like they had won the Euro cup or something. That's a small mentality. That's why they'll do nothing."
Inace Portugal stara sampionska ekipa sa gomilom trofeja i pobjednickim mentalitetom! :mrgreen: :mrgreen:
Logovan

#973 Re: EURO 2016

Post by Logovan »

jasko_ba wrote:
:lol:
Eto Portugal se naosvajao trofeja, ne znaju gdje će sa njima.
Towelie

#974 Re: EURO 2016

Post by Towelie »

Navijam kontra Portugala protiv koga god da igraju. :mrgreen:
omar little

#975 Re: EURO 2016

Post by omar little »

jasko_ba wrote:
jes lik gadan, u vrazju mater.
Locked