EURO 2016
Moderators: Charuga, Tomahawk11
- Romanista 101%
#951 Re: EURO 2016
kako me nervira ovo iznenadjenje pobjeda Madjarske, a koga su to dobili? Njemacku? Spaniju ili Englesku?? kad ono Austriju
sta je ta Austrija u fudbalu, nikad nista jedna Grcka ima vecu istoriju od njih a o Madjarima da ne pricam
- Edin H.
#952 Re: EURO 2016
Udario kloc na kloca.Romanista 101% wrote:kako me nervira ovo iznenadjenje pobjeda Madjarske, a koga su to dobili? Njemacku? Spaniju ili Englesku?? kad ono Austrijusta je ta Austrija u fudbalu, nikad nista jedna Grcka ima vecu istoriju od njih a o Madjarima da ne pricam
- Idemedosumom
#953 Re: EURO 2016
Što neko ranije reče, ovom Pepetu treba žuti dati čim istrči na teren, čisto onako 
- FAP mashina
#954 Re: EURO 2016
ne gledaju oni to istim ocima. kad naberu godina kao ti, kajat ce se zbog svojih izjava.palermo wrote:Meni je recimo sjajno vidjeti ove navijače Islanda, navijače Mađarske danas, Albance.....da ne govorim Irce....to zapravo i jeste bit fudbala,nepšatvorena emocija, nije njegova bit neka sada peta, šut i slično.
Ovo prvenstvo je nezanimljivo samo za luzere kao što smo mi koji smo ostali kući i ne ulažemo emocije ni u šta. Zanimljvo je da recimo slične komentare o nezanimljvosti prvenstva čitam i na srpskim sajtovima. I njima kao i nama nezanimljivo i nekvalitetno. Što li bože.....
-
palermo
#955 Re: EURO 2016
moguće da i godine promijene percepciju..........bjež jebo te, počeo sam se sekirati zbog IslandaFAP mashina wrote:ne gledaju oni to istim ocima. kad naberu godina kao ti, kajat ce se zbog svojih izjava.palermo wrote:Meni je recimo sjajno vidjeti ove navijače Islanda, navijače Mađarske danas, Albance.....da ne govorim Irce....to zapravo i jeste bit fudbala,nepšatvorena emocija, nije njegova bit neka sada peta, šut i slično.
Ovo prvenstvo je nezanimljivo samo za luzere kao što smo mi koji smo ostali kući i ne ulažemo emocije ni u šta. Zanimljvo je da recimo slične komentare o nezanimljvosti prvenstva čitam i na srpskim sajtovima. I njima kao i nama nezanimljivo i nekvalitetno. Što li bože.....
- Jack Be Nimble
#956 Re: EURO 2016
Romanista 101% wrote:kako me nervira ovo iznenadjenje pobjeda Madjarske, a koga su to dobili? Njemacku? Spaniju ili Englesku?? kad ono Austrijusta je ta Austrija u fudbalu, nikad nista jedna Grcka ima vecu istoriju od njih a o Madjarima da ne pricam
To isto kada su jucer na ESPN kazali da su Irci napravili veliko iznenadjenje jer su izbacili Bosnu
- mali_milojica
- Location: Hadis: Govorite istinu,pa makar bila i na vasu stetu.
#957 Re: EURO 2016
Kako Island igra
Jes da se brane,sta ces nema druge,ali nije to bunkercina.
I navijaci su im za 10
Jes da se brane,sta ces nema druge,ali nije to bunkercina.
I navijaci su im za 10
- karanana
#958 Re: EURO 2016
samo da ga sad u zadnjim minutama ili u produzetku ne prime.
- Edin H.
#959 Re: EURO 2016
Ja sam jos iznenadjen i sto rekao Sojic uvrijedjen.Jack Be Nimble wrote:Romanista 101% wrote:kako me nervira ovo iznenadjenje pobjeda Madjarske, a koga su to dobili? Njemacku? Spaniju ili Englesku?? kad ono Austrijusta je ta Austrija u fudbalu, nikad nista jedna Grcka ima vecu istoriju od njih a o Madjarima da ne pricam
To isto kada su jucer na ESPN kazali da su Irci napravili veliko iznenadjenje jer su izbacili Bosnu
- Forza Juve
#960 Re: UEFA Euro 2016.
Ovako igraju odbranu oni koji su najbolji u tome
https://mobile.twitter.com/TheAnalysisV ... 12/video/1
https://mobile.twitter.com/TheAnalysisV ... 12/video/1
- karanana
#961 Re: EURO 2016
bravo island. moje pepeljuge ovo prvenstvo.
- Logovan
#962 Re: EURO 2016
Austrija nije ništa u fudbalu, ali realno ljudi imaju bolje igrače. Očekivala se njihova pobjeda, pa makar 1:0, a oni izgubiše hladno 2:0.Romanista 101% wrote:kako me nervira ovo iznenadjenje pobjeda Madjarske, a koga su to dobili? Njemacku? Spaniju ili Englesku?? kad ono Austrijusta je ta Austrija u fudbalu, nikad nista jedna Grcka ima vecu istoriju od njih a o Madjarima da ne pricam
- Artest
#963 Re: EURO 2016
Ugodno iznenadjen HRT-ovim studiom, gostima, pricom. Spominjuci Alabu, rece onaj Jelicic da je lijevi bocni rak rana svijetskog fudbala, ko tu nadje igraca rijesio je veliki problem. Khm, podsjetio me na nekog
Kaze Beusan za onog sto je sudio Madj-Aus...nije nametnuo autoritet, pogledajte ga, ko leptiric
Kaze Beusan za onog sto je sudio Madj-Aus...nije nametnuo autoritet, pogledajte ga, ko leptiric
- suadfor
#964 Re: EURO 2016
beusan je legendaArtest wrote:Ugodno iznenadjen HRT-ovim studiom, gostima, pricom. Spominjuci Alabu, rece onaj Jelicic da je lijevi bocni rak rana svijetskog fudbala, ko tu nadje igraca rijesio je veliki problem. Khm, podsjetio me na nekog![]()
- Artest
#965 Re: EURO 2016
Löw osramotio Njemce. Partijaner na haparatima.Herr Flick wrote:Koji mu je![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
:
Realno, ovo se nikad ne moze desiti gospodi-izbornicima iz UK-a.
- Partijaner
#966 Re: EURO 2016
Sve je to dio taktike.
-
Samprotivsviju
#967 Re: EURO 2016
Sve je to prirodno , zamisli sta tek kuci radiArtest wrote:Löw osramotio Njemce. Partijaner na haparatima.Herr Flick wrote:Koji mu je![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
:![]()
Realno, ovo se nikad ne moze desiti gospodi-izbornicima iz UK-a.
Al jebesj ti to coek prvak svijeta
- Billy The Pljuc
#968 Re: EURO 2016
Eh et, gotovo prvo kolo, sad se moze srati i pisati o favoritima. Najvise pokazala Italija, zrelo i ciljano i mozemo se zajebavati al po meni prvi favoriti prvenstva. Mogu im dodati jos francuze onako domacinski i naravno Njemacku i Spaniju. Nisam otkrio toplu vodu nabrojanim i tvrdnjom da ce neko od ove cetiri repke biti prvak mada mi Njemacka opasno skripi al se stignu popraviti. Vise sam ocekivao od engleza, belgijanaca i mnogi ce se nasmijati - slovaka. Ovi zadnji su mi nako bili kao repka koja bi mogla napraviti iznenadjenje al nista haman od toga. Malo sam studirao i kostur natjecanja i odustao jer su nekakvu cudnu semu postavili sa ovim najboljim treceplasiranim timovima. Pobjednici grupa A B C D ce igrati sa najboljim treceplasiranim ali po nekakvoj semi da te Bog sacuva. Pobjednik E grupe (Italija 100 %) ide na drugoplasiranog iz D grupe (vrlo vjerovatno Hrvatska) dok pobjednik F grupe ide na drugoplasiranog iz E grupe. Drugoplasirani iz A grupe ide na drugoplasiranog iz grupe C i drugoplasirani iz B grupe ide na drugoplasiranog iz grupe F.
Po meni otprilike ovako:
Francuska vs neki treceplasirani
Engleska vs neki treceplasirani
Njemacka vs neki treceplasirani
Spanija vs neki treceplasirani
Italija vs Hrvatska
Portugal vs Belgija
Svicarska vs Poljska
Vels/Rusija vs Madjarska/Island
Mislim da ce Austrija, Turska i Sjeverna Irska sasvim sigurno kuci poslije grupne faze i mozda im se pridruze Albanija, Slovacka (mada postoji jos uvijek mogucnost da se poprave i sjebu jal engleze jal ruse) i neko od svedjana ili iraca.
Jbga jos je rano za ovo al svakako nemam sta pametnije da radim u ova doba
.
Po meni otprilike ovako:
Francuska vs neki treceplasirani
Engleska vs neki treceplasirani
Njemacka vs neki treceplasirani
Spanija vs neki treceplasirani
Italija vs Hrvatska
Portugal vs Belgija
Svicarska vs Poljska
Vels/Rusija vs Madjarska/Island
Mislim da ce Austrija, Turska i Sjeverna Irska sasvim sigurno kuci poslije grupne faze i mozda im se pridruze Albanija, Slovacka (mada postoji jos uvijek mogucnost da se poprave i sjebu jal engleze jal ruse) i neko od svedjana ili iraca.
Jbga jos je rano za ovo al svakako nemam sta pametnije da radim u ova doba
- Romanista 101%
#969 Re: EURO 2016
i ja sam ocekivao vise od Slovaka mislio sam da mogu biti iznenadjenje ali jos je rano, osim Italije svi su tu negdje i svi imaju sanse za prolaz pa cak i Turska koja me negativno iznenadila, kao da ih je neko natjerao nazor da igraju protiv Hrvatske
- jasko_ba
#970 Re: EURO 2016
Mamu supacku"[Iceland] celebrated like they had won the Euro cup or something. That's a small mentality. That's why they'll do nothing."
—Cristiano Ronaldo, on Iceland after their 1-1 draw with Portugal
- Billy The Pljuc
#971 Re: EURO 2016
Cuj manekena sta je izjavio, imam osjecaj da ce se opet izvinjavati i reci da je izvuceno iz konteksta.
Helem gledah malo dalje kostur natjecanja i interesantno je da se u cetvrtfinalu moze desiti slijedece:
Francuska vs Vels/Rusija - Island/Madjarska
Engleska vs Portugal/Belgija
Spanija vs Svicarska/Poljska
i po meni isuvise rano za Italija vs Njemacka al takav je kostur jbga.
Francuzima je otvoreno do polufinala uz neko domacinsko sudjenje koje ocekujem i tamo ce ih cekati jal Italija jal Njemacka a vrlo vjerovatno ovi prvi.
Drugo polufinale je najvjerovatnije Spanija vs Engleska ako ih ne ukopa selektor i ranije.
Helem gledah malo dalje kostur natjecanja i interesantno je da se u cetvrtfinalu moze desiti slijedece:
Francuska vs Vels/Rusija - Island/Madjarska
Engleska vs Portugal/Belgija
Spanija vs Svicarska/Poljska
i po meni isuvise rano za Italija vs Njemacka al takav je kostur jbga.
Francuzima je otvoreno do polufinala uz neko domacinsko sudjenje koje ocekujem i tamo ce ih cekati jal Italija jal Njemacka a vrlo vjerovatno ovi prvi.
Drugo polufinale je najvjerovatnije Spanija vs Engleska ako ih ne ukopa selektor i ranije.
Last edited by Billy The Pljuc on 15/06/2016 01:03, edited 1 time in total.
- BHF_Manijak
#972 Re: EURO 2016
Inace Portugal stara sampionska ekipa sa gomilom trofeja i pobjednickim mentalitetom!jasko_ba wrote:Mamu supacku"[Iceland] celebrated like they had won the Euro cup or something. That's a small mentality. That's why they'll do nothing."
- Logovan
#973 Re: EURO 2016
jasko_ba wrote:Mamu supacku"[Iceland] celebrated like they had won the Euro cup or something. That's a small mentality. That's why they'll do nothing."
Eto Portugal se naosvajao trofeja, ne znaju gdje će sa njima.
- Towelie
#974 Re: EURO 2016
Navijam kontra Portugala protiv koga god da igraju. 
-
omar little
#975 Re: EURO 2016
jes lik gadan, u vrazju mater.jasko_ba wrote:Mamu supacku"[Iceland] celebrated like they had won the Euro cup or something. That's a small mentality. That's why they'll do nothing."