Gradjanski savez, nova stranka, osnivac Reuf Bajrovic
-
putokaz1
#951 Re: Gradjanski savez, nova stranka, osnivac Reuf Bajrovic
Nastali u Sarajevu a u Bihaću dobili načelnika
- Capsicum
#952 Re: Gradjanski savez, nova stranka, osnivac Reuf Bajrovic
Nisu svi sarajevocentrični [emoji1]
-
homar
#953 Re: Gradjanski savez, nova stranka, osnivac Reuf Bajrovic
Evo ti onoga što kaže "Centar Sarajevo više vrijedi nego 10 drugih općina u BiH". Za vas je BiH od Vječne vatre do Ilidže.putokaz1 wrote:Nastali u Sarajevu a u Bihaću dobili načelnika
- KatarinaKosaca
- Location: Izmedju kurvinih sinova i pokvarenih kurvinih sinova
#954 Re: Gradjanski savez, nova stranka, osnivac Reuf Bajrovic
Pa, bili ste i vi vrlo, vrlo zaintetesirani za potez Gajev trg—Mdvorhomar wrote:Evo ti onoga što kaže "Centar Sarajevo više vrijedi nego 10 drugih općina u BiH". Za vas je BiH od Vječne vatre do Ilidže.putokaz1 wrote:Nastali u Sarajevu a u Bihaću dobili načelnika
- malakh
- Location: šeher rajvosa - http://aqicn.org/city/bosnia-herzegovin ... s-embassy/
- Grijem se na: ćumur
- Vozim: opel vektru
#955 Re: Gradjanski savez, nova stranka, osnivac Reuf Bajrovic
koliko god neki bili protiv suljagića lik je jednostavno, prije četiri godine demonstrirao svoju sposobnost i pokazao im kako se pobjeđuje u srebrenici. kakav god on bio kao ličnost i ovaj put je trebao biti uključen u kampanju ćamila durakovića i ponovo bi imali bošnjačkog načelnika u srebrenici.
-
putokaz1
#956 Re: Gradjanski savez, nova stranka, osnivac Reuf Bajrovic
Svi Bošnjaci moraju izać i čekat da neki Srbin ne izađe i to je tomalakh wrote:koliko god neki bili protiv suljagića lik je jednostavno, prije četiri godine demonstrirao svoju sposobnost i pokazao im kako se pobjeđuje u srebrenici. kakav god on bio kao ličnost i ovaj put je trebao biti uključen u kampanju ćamila durakovića i ponovo bi imali bošnjačkog načelnika u srebrenici.
-
homar
#957 Re: Gradjanski savez, nova stranka, osnivac Reuf Bajrovic
malakh wrote:koliko god neki bili protiv suljagića lik je jednostavno, prije četiri godine demonstrirao svoju sposobnost i pokazao im kako se pobjeđuje u srebrenici. kakav god on bio kao ličnost i ovaj put je trebao biti uključen u kampanju ćamila durakovića i ponovo bi imali bošnjačkog načelnika u srebrenici.
- malakh
- Location: šeher rajvosa - http://aqicn.org/city/bosnia-herzegovin ... s-embassy/
#958 Re: Gradjanski savez, nova stranka, osnivac Reuf Bajrovic
objasnio je suljagić sve. jednostavna matematika - registrovati što više ljudi da glasaju za ćamila i to je to.putokaz1 wrote:Svi Bošnjaci moraju izać i čekat da neki Srbin ne izađe i to je tomalakh wrote:koliko god neki bili protiv suljagića lik je jednostavno, prije četiri godine demonstrirao svoju sposobnost i pokazao im kako se pobjeđuje u srebrenici. kakav god on bio kao ličnost i ovaj put je trebao biti uključen u kampanju ćamila durakovića i ponovo bi imali bošnjačkog načelnika u srebrenici.
-
bob_rock
#959 Re: Gradjanski savez, nova stranka, osnivac Reuf Bajrovic
Malo ću te korigovati. Da nije bilo 1. marta zajedno sa Suljagićem koji je priču znao prodati već 2012. godine bi srpske stranke ovladale Srebrenicom.malakh wrote:koliko god neki bili protiv suljagića lik je jednostavno, prije četiri godine demonstrirao svoju sposobnost i pokazao im kako se pobjeđuje u srebrenici. kakav god on bio kao ličnost i ovaj put je trebao biti uključen u kampanju ćamila durakovića i ponovo bi imali bošnjačkog načelnika u srebrenici.
Ima milion mana Emir (lupanje po twitteru, bijeli hljeb, nasilje u porodici, te mentalni sklop krave koja daje 20 litara mlijeka i nogom prospe) ali sa Reufom je master mind za ove koji su igubili Srebrenicu.
- malakh
#960 Re: Gradjanski savez, nova stranka, osnivac Reuf Bajrovic
upravo tako, imao je on ekipu ljudi u 1. martu i to ja ne sporim... ali on je pokretač incijative i veliki dio novčanih sredstava koja su dobili kroz donacije im je upravo on ispregovara, nabavio (nazovi to kako hoćeš)... a i realno, jedini je koji je te godine bio medijski isturen ispred 1. marta.bob_rock wrote:
Malo ću te korigovati. Da nije bilo 1. marta zajedno sa Suljagićem koji je priču znao prodati već 2012. godine bi srpske stranke ovladale Srebrenicom.
Ima milion mana Emir (lupanje po twitteru, bijeli hljeb, nasilje u porodici, te mentalni sklop krave koja daje 20 litara mlijeka i nogom prospe) ali sa Reufom je master mind za ove koji su igubili Srebrenicu.
kažem, njegove lične kompetencije u ovoj priči idu u drugi plan i njegova sposobnost se pokazala i kroz ovaj primjer.
-
homar
#961 Re: Gradjanski savez, nova stranka, osnivac Reuf Bajrovic
Emir Suljagić:
"Počastvovan sam mržnjom trbuhozboraca Dragana Čovića. Svaki put kad ispuzaju iz svojih rupa ili se propnu na zadnje noge, znam da moj javni angažman ima smisla. I da sam rekao ili uradio nešto dobro za moju zemlju."
"Počastvovan sam mržnjom trbuhozboraca Dragana Čovića. Svaki put kad ispuzaju iz svojih rupa ili se propnu na zadnje noge, znam da moj javni angažman ima smisla. I da sam rekao ili uradio nešto dobro za moju zemlju."
-
homar
#962 Re: Gradjanski savez, nova stranka, osnivac Reuf Bajrovic
Bajrović: Građanski savez pokazat će drugačiju politiku u Bihaću
S novim gradonačelnikom Bihaća Šuhretom Fazlićem Građanski savez će pokazati drugačiju politiku u tom gradu - izjavio je predsjednik Građanskog saveza Reuf Bajrović na današnjoj pres-konferenciji.
http://www.oslobodjenje.ba/vijesti/bih/ ... acu/183437
S novim gradonačelnikom Bihaća Šuhretom Fazlićem Građanski savez će pokazati drugačiju politiku u tom gradu - izjavio je predsjednik Građanskog saveza Reuf Bajrović na današnjoj pres-konferenciji.
http://www.oslobodjenje.ba/vijesti/bih/ ... acu/183437
- malakh
#963 Re: Gradjanski savez, nova stranka, osnivac Reuf Bajrovic
šuhret fazlić je bukvalno pomeo kompletnu konkurenciju u bihaću, uključujući i kandidate sdpa, dfa, naše stranke, sda/sbb i taj rezultat nije dovoljan da gs bude pozvan na sastanak ljevice.... tragikomično je sve to, a i u sarajevu u svakoj općini imaju vijećnika.

- Haris.ba
#964 Re: Gradjanski savez, nova stranka, osnivac Reuf Bajrovic
A šta je razlog što nisu pozvani? Vidio sam izjavu iz Naše stranke, ko da su se sami diskvalificirali.malakh wrote:šuhret fazlić je bukvalno pomeo kompletnu konkurenciju u bihaću, uključujući i kandidate sdpa, dfa, naše stranke, sda/sbb i taj rezultat nije dovoljan da gs bude pozvan na sastanak ljevice.... tragikomično je sve to, a i u sarajevu u svakoj općini imaju vijećnika.![]()
A, nije tragikomično. Ne treba niko nikoga tjerati da se dogovora.
- Capsicum
#965 Re: Gradjanski savez, nova stranka, osnivac Reuf Bajrovic
Ma NS samo moli Boga da se nešto desi pa da ne moraju formirati većinu bilo gdje. U tom slučaju bi se morali zamjeriti svojim partnerima iz SDA, a još bi se pokazala sva njihova nesposobnost i nekvalitetan kadar. Zato odugovlače, nadaju se da će SDA uspjeti kupiti tih nekoliko vijećnika u sarajevskim općinama...
- KatarinaKosaca
- Location: Izmedju kurvinih sinova i pokvarenih kurvinih sinova
#966 Re: Gradjanski savez, nova stranka, osnivac Reuf Bajrovic
Odlican Reuf na face tv veceras. Odlican
da ga nije u svakodnevnoj ljubavi sa Semsom SDA.....
-
Heartbeats
#967 Re: Gradjanski savez, nova stranka, osnivac Reuf Bajrovic
Eno na pdf Naše Stranke Peđa samo na pitanje zašto nisu pozvali GS ne odgovara. A Sabina je rekla na FTV da nemaju vijećnike u svim SA općinama.Haris.ba wrote:A šta je razlog što nisu pozvani? Vidio sam izjavu iz Naše stranke, ko da su se sami diskvalificirali.malakh wrote:šuhret fazlić je bukvalno pomeo kompletnu konkurenciju u bihaću, uključujući i kandidate sdpa, dfa, naše stranke, sda/sbb i taj rezultat nije dovoljan da gs bude pozvan na sastanak ljevice.... tragikomično je sve to, a i u sarajevu u svakoj općini imaju vijećnika.![]()
-
homar
#968 Re: Gradjanski savez, nova stranka, osnivac Reuf Bajrovic
Odgovor je jasan zašto Pedja Kojović nije pozvao na razgovore Reufa Bajrovića, to se moglo zaključiti iz njegovih komentara na temi NS. Pedju K. je strah da ne padne u sjenu R.B., jer realno govoreći itelektualni kapacitet Raufa Bajrovića je daleko iznad P.K. ili bilo koga iz NS.
Nastup Reufa Bajrovića na Face TV pokazuje koji su kapaciteti ovog mladog čovjeka, bez dlake na jeziku, strateška razmišljanja i vizija BiH.
Nastup Reufa Bajrovića na Face TV pokazuje koji su kapaciteti ovog mladog čovjeka, bez dlake na jeziku, strateška razmišljanja i vizija BiH.
-
pemanapemani
#969 Re: Gradjanski savez, nova stranka, osnivac Reuf Bajrovic
Reufu i Emiru, kao i nekolicini drugih, zamjeram zbog toga sto su izdali bosanstvo . Jebi ga, ne mozes govoriti ljudima da se izjasnjavaju kao Bosanci i onda se kandidovati za clana Predsjednistva iz reda bosnjackog naroda.
S druge strane, Emir je pokazao kriminalcima iz SDA kako se uz malo truda moze sjebati velikosrpska politika, ali to njima ocito nije cilj.
Osim standardne doze narcisoidnosti, po meni je Reuf veceras dobro zborio.
S druge strane, Emir je pokazao kriminalcima iz SDA kako se uz malo truda moze sjebati velikosrpska politika, ali to njima ocito nije cilj.
Osim standardne doze narcisoidnosti, po meni je Reuf veceras dobro zborio.
-
__Phoenix__
#970 Re: Gradjanski savez, nova stranka, osnivac Reuf Bajrovic
Vidi se da je Reuf učio do najboljeg, Zlatko hvala ti!
- malakh
#971 Re: Gradjanski savez, nova stranka, osnivac Reuf Bajrovic
razlog je zato što gs nije dovoljno velika stranka (stvarno nisam shvatio šta joj to znači) i nema parlamentarni kapacitet, a ni potencijal da napreduje u budućnosti. otprilike tako nekako, između redova rečeno.Haris.ba wrote:A šta je razlog što nisu pozvani? Vidio sam izjavu iz Naše stranke, ko da su se sami diskvalificirali.malakh wrote:šuhret fazlić je bukvalno pomeo kompletnu konkurenciju u bihaću, uključujući i kandidate sdpa, dfa, naše stranke, sda/sbb i taj rezultat nije dovoljan da gs bude pozvan na sastanak ljevice.... tragikomično je sve to, a i u sarajevu u svakoj općini imaju vijećnika.![]()
- KB9
#972 Re: Gradjanski savez, nova stranka, osnivac Reuf Bajrovic
nagovori se ovaj kod senada, dobar je bio, dobar memo 
-
zippoo87
#973 Re: Gradjanski savez, nova stranka, osnivac Reuf Bajrovic
da napisem koliko ja znam vezano za to koaliranje ljevice u Sarajevskom Kantonumalakh wrote:razlog je zato što gs nije dovoljno velika stranka (stvarno nisam shvatio šta joj to znači) i nema parlamentarni kapacitet, a ni potencijal da napreduje u budućnosti. otprilike tako nekako, između redova rečeno.Haris.ba wrote:A šta je razlog što nisu pozvani? Vidio sam izjavu iz Naše stranke, ko da su se sami diskvalificirali.malakh wrote:šuhret fazlić je bukvalno pomeo kompletnu konkurenciju u bihaću, uključujući i kandidate sdpa, dfa, naše stranke, sda/sbb i taj rezultat nije dovoljan da gs bude pozvan na sastanak ljevice.... tragikomično je sve to, a i u sarajevu u svakoj općini imaju vijećnika.![]()
obzirom da je NS napravila jako dobar rezultat u KS,automatski su postali i "dobra udavaca" a samim tim su dobili i veci pritisak da se pokusa napraviti neki blok ili alternativa nacionalnim strankam u KS
obzirom da niti jedna stranka nije samostalno dovoljno jaka,poceli su razgovori da se centar i lijevi blok pokusaju grupisati u tu neku koaliciju i da se vidi da li se negdje moze napraviti vecina ili na neki nacin smanjiti manevarski prostor SDA i satelitima i da se njihovi nacelnici pokusaju kontrolisati kroz vijece
tako su se i vodili pregovori,sa strankama sa kojima bi se ovo moglo i ostvariti a jedna od stranaka koja za sada nije napravila nesto veliko ,mislim na KS (jedan vijecnik ako se ne varam),onda i nisu bili pozvani na razgovor,mada ja mislim da ne bi bilo nikakvih problema da se i GS pridruzi ovom bloku
i jos jedna stvar,ova koalicija ljevice i NSa se ne prenosi nigdje drugo ,znaci ovo je samo na nivou Sarajeva a na ostalim mjestima se radi onako kako svaki odbor NSa smatra da treba
jedan od primjera je da u Gracanici NS nece u koaliciju sa SDPom,jucer je odrzana javna rasprava sa pitanjem "uci u vlast ili opozicija) i 99% gradjana se izjasnilo da NS ne ide u koaliciju sa SDPom u Gracanici,cak je bio i livestream javne rasprave na FB
NS uvodi nove standarde demokratizacije u BiH,gdje se gradjani aktivno ukljucuju u donosenje odluka koje ih se direktno ticu
nadam se da je malo jasnije
- Capsicum
#974 Re: Gradjanski savez, nova stranka, osnivac Reuf Bajrovic
Uglavnom cekaju i mole Boga da se DF sto prije raspadne, pa da ne moraju da predvode koaliciju protiv svojih starih partnera SDA 
- Haris.ba
#975 Re: Gradjanski savez, nova stranka, osnivac Reuf Bajrovic
Hvala. I ja mislim da nisu razlozi privatne prirode. Vjerujem da ih ima (i više na strani prema DF nego prema NS i SDP), ali logično mi je da to nije glavni razlog. Saradnja sa GS mislim da više odgovara GS, nego toj koaliciji koja se pokušava napraviti u Kantonu Sarajevo. Ono, šta unosiš u taj projekat je mislim važnije. Eto, imaju šansu u Bihaću slijedeće dvije godine da pokažu šta znaju.zippoo87 wrote: tako su se i vodili pregovori,sa strankama sa kojima bi se ovo moglo i ostvariti a jedna od stranaka koja za sada nije napravila nesto veliko ,mislim na KS (jedan vijecnik ako se ne varam),onda i nisu bili pozvani na razgovor,mada ja mislim da ne bi bilo nikakvih problema da se i GS pridruzi ovom bloku
i jos jedna stvar,ova koalicija ljevice i NSa se ne prenosi nigdje drugo ,znaci ovo je samo na nivou Sarajeva a na ostalim mjestima se radi onako kako svaki odbor NSa smatra da treba
jedan od primjera je da u Gracanici NS nece u koaliciju sa SDPom,jucer je odrzana javna rasprava sa pitanjem "uci u vlast ili opozicija) i 99% gradjana se izjasnilo da NS ne ide u koaliciju sa SDPom u Gracanici,cak je bio i livestream javne rasprave na FB
NS uvodi nove standarde demokratizacije u BiH,gdje se gradjani aktivno ukljucuju u donosenje odluka koje ih se direktno ticu
nadam se da je malo jasnije