SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5
- insaneinthebrain
#951 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5
uklete sestre baković

- mali_milojica
- Location: Hadis: Govorite istinu,pa makar bila i na vasu stetu.
#952 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5
Blago kuci koju one promaseAdmir_1984 wrote:ova alisa ima dvije sestre čiji su momci nastradali u nekim obračunima. ne znam stvarno detalje, ali je istinaMAN-lion's coach wrote:Tri sestre tri ubistva. Transparent na demonstracijama.
Moze li neko pojasniti , ako zna o cemu je rijec?
-
MAN-lion's coach
#953 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5
Najveci odron je ova glasnogovornica Tuzilastva , nekada voditeljica na TVSA , ako nisam promasila , tako prostacki istup u ime korumpiranog Tuzilastva...uzas zivi dokle smo dogurali.
- karanana
#954 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5
Bakovic? Zar ova nije mutap ili tako nesto?insaneinthebrain wrote:uklete sestre baković![]()
-
naseroric
#955 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5
sestra alise mutap se zove aldijana bijedic djev.mutap supruga od pjevaca armina bijedica
- perfect_guy
- insaneinthebrain
- O'zone
- Globalni moderator
#958 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5
Jedno Joje manje.
- Daryl Dixon
#959 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5
kaze zenska dole u komentaru da je golf preticao iz suprotnog smjera preko pune trake i da se zapucao u aVdi.. DŽe je golf?O'zone wrote:Jedno Joje manje.Pa valjda u banderu nema drugih vozila u blizini a bandera ima
- Truba
- Grijem se na: Plin i struju
- Horoskop: Vodolija
#960 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5
https://hr.wikipedia.org/wiki/%C4%8Clanak
nije članak nego vijest
nisu oni dorasli ni da daju naslov nekom budućem članku
nije članak nego vijest
- Daryl Dixon
#961 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5
lapsus linguae
al' stoji to sto si napisao 
-
glockov kolac
#962 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5
A ko je babo Mutap i cime se bavi, pa je tako uticajan?!naseroric wrote:sestra alise mutap se zove aldijana bijedic djev.mutap supruga od pjevaca armina bijedica
-
MAN-lion's coach
#963 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5
Zijad Mutap.
- MOSALJOZE
#964 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5
Sinoć me zaustaviše oko pola 4
Standardna procedura.Znaš li gdje si pogriješio
Svezan jesam
Ograničenje uredu
Nisi dao žmigavac,kada si prestizao škodu(koju usput rečeno vozi ne pijan nego mrtav pijan vozač.Čovjek iz čists mira opali po kočnici kod scc-a,ja u lijevu traku i eto prekršaja
Ispred mene zaustavili taksistu,nelegalnog naravno,izašao nekog zove,grana rukama i pustiše ga.
Prije nego je ušao u auto,stajao je 10 sekundi,i gledao.
Da ti mozda necu nesto dati?Volim još 5 km dodati,i dati državi nego tebi.
Bar nisu spavali
Nije crna,al eto
Standardna procedura.Znaš li gdje si pogriješio
Svezan jesam
Ograničenje uredu
Nisi dao žmigavac,kada si prestizao škodu(koju usput rečeno vozi ne pijan nego mrtav pijan vozač.Čovjek iz čists mira opali po kočnici kod scc-a,ja u lijevu traku i eto prekršaja
Ispred mene zaustavili taksistu,nelegalnog naravno,izašao nekog zove,grana rukama i pustiše ga.
Bar nisu spavali
Nije crna,al eto
- klaki
#965 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5
varalica petljanac i 0 od covjekaglockov kolac wrote:A ko je babo Mutap i cime se bavi, pa je tako uticajan?!naseroric wrote:sestra alise mutap se zove aldijana bijedic djev.mutap supruga od pjevaca armina bijedica
cime se sad bavi ne znam
drugaricu zaustavili za zmigavac, fazon ona vozila glavnom ponoci ni taksista nije bilo i valjda promjenila traku, a nije dala zmigavac...MOSALJOZE wrote: Bar nisu spavali
Nije crna,al eto
- oldtajmer
- Truba
- Grijem se na: Plin i struju
- Horoskop: Vodolija
#967 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5
jučer vidim biciklista vako blizu tramvaju al u suprotnom smjeru
dobro je prošlo
- Tercius
#968 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5
Nista licno upuceno tebi, ali ja bi retrovizore odvaljivao za taj prekrsaj, onda za polukruzno okretanje, otvaranje vrata na semaforu, itd itd.Ne znam po cemu si zakljucio da je taj ispred tebe pijan, pa pitanje za tebe da ti je policajac uzeo vozacku i rekao da si pijan ili bolje receno mrtav pijan koja bi tvoja reakcija bila? I zadnje, koliko znam da taxi divljake sankcionise inspekcija za saobracaj kantona.A to zadnje necu posebno komentarisati i dalje mislim da policija pravi dosta greski tako sto se uplice u bilo kakve rasprave sa vozacima.MOSALJOZE wrote:Sinoć me zaustaviše oko pola 4
Standardna procedura.Znaš li gdje si pogriješio![]()
Svezan jesam
Ograničenje uredu
Nisi dao žmigavac,kada si prestizao škodu(koju usput rečeno vozi ne pijan nego mrtav pijan vozač.Čovjek iz čists mira opali po kočnici kod scc-a,ja u lijevu traku i eto prekršaja![]()
Bar nisu spavali
Nije crna,al eto
- MOSALJOZE
#969 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5
Znam da je mrtav pijan,jer je od ranije šverao iz jedne trake u drugu,a njegov suvozač "otimao" volan na svoju stranu.Sve to debelo iznad ograničenja.
Očito da im je ovo uobičajni način kažnjavanja,u tim satima,jer je čovjek iznad spomenuo sličan osjećaj.
Ps:upratio sam tvoje postove,ako bi mogao da me zaobidješ.nit ćeš ti mene ubijediti u nešto,niti ja tebe.
Hvala
Očito da im je ovo uobičajni način kažnjavanja,u tim satima,jer je čovjek iznad spomenuo sličan osjećaj.
Ps:upratio sam tvoje postove,ako bi mogao da me zaobidješ.nit ćeš ti mene ubijediti u nešto,niti ja tebe.
Hvala
- jao_situacije
#970 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5
Tercius wrote:Nista licno upuceno tebi, ali ja bi retrovizore odvaljivao za taj prekrsaj, onda za polukruzno okretanje, otvaranje vrata na semaforu, itd itd.Ne znam po cemu si zakljucio da je taj ispred tebe pijan, pa pitanje za tebe da ti je policajac uzeo vozacku i rekao da si pijan ili bolje receno mrtav pijan koja bi tvoja reakcija bila? I zadnje, koliko znam da taxi divljake sankcionise inspekcija za saobracaj kantona.A to zadnje necu posebno komentarisati i dalje mislim da policija pravi dosta greski tako sto se uplice u bilo kakve rasprave sa vozacima.MOSALJOZE wrote:Sinoć me zaustaviše oko pola 4
Standardna procedura.Znaš li gdje si pogriješio![]()
Svezan jesam
Ograničenje uredu
Nisi dao žmigavac,kada si prestizao škodu(koju usput rečeno vozi ne pijan nego mrtav pijan vozač.Čovjek iz čists mira opali po kočnici kod scc-a,ja u lijevu traku i eto prekršaja![]()
Bar nisu spavali
Nije crna,al eto
Nakon izdavanja dopunskih taksi oznaka, uz saobraćajnu inspekciju, u skladu sa novim nadležnostima koje su dobili izmjenama Zakona o unutrašnjim poslovima, od naredne sedmice će cjelodnevne kontrole taksi prijevoza vršiti i policija MUP-a KS.
- Tercius
#971 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5
Caka je u tome sto ne znas da li je pijan jer da bi to znao moras izvesti neko testiranje jal daha jal krvi jal medicinsko posmtranje strucnih osoba.Kontash 
Kontrola i sankcionisanje dva pojma koja su toliko bliska koliko i prosjecni Sarajlija sa kulturom u saobracaju.
Kontrola i sankcionisanje dva pojma koja su toliko bliska koliko i prosjecni Sarajlija sa kulturom u saobracaju.
-
Naslovnica
#972 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5
Nisam siguran, ali mislim da ne postoji zakonska odredba po kojoj se mora davati žmigavac kod prestrojavanja iz linije u liniju, pogotovo ne u 4 ujutro?klaki wrote:varalica petljanac i 0 od covjekaglockov kolac wrote:A ko je babo Mutap i cime se bavi, pa je tako uticajan?!naseroric wrote:sestra alise mutap se zove aldijana bijedic djev.mutap supruga od pjevaca armina bijedica
cime se sad bavi ne znam
drugaricu zaustavili za zmigavac, fazon ona vozila glavnom ponoci ni taksista nije bilo i valjda promjenila traku, a nije dala zmigavac...MOSALJOZE wrote: Bar nisu spavali
Nije crna,al eto
Kada je gužva u gradu, obavezno dajem žmigavac ako se prestrojavam (zbog ostalih vozača), ali u 4 ujutro, na praznoj cesti, s tri trake, ne dajem žmigavac. I obavezno dajem kod promjene smjera.
- jao_situacije
#973 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5
obavezno su ga trebali pustiti, isto kao kad pišete kazne pa provjeravate table da nije slučajno ukradeno auto parkirano u zelenih beretkiTercius wrote:Caka je u tome sto ne znas da li je pijan jer da bi to znao moras izvesti neko testiranje jal daha jal krvi jal medicinsko posmtranje strucnih osoba.Kontash
samo vi radite svoj posao savjesno, kao u istrazi oko ubistva onog momka na ilidži
blago državi koja nema policiju kao mi
kaže ti krezavi kolega iz pu žepče da je normalno blokirati najvažniju cestu u državi 2 dana, i da on neće ništa poduzimati
- Tercius
#974 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5
Jel pisu pa provjeravaju ili provjeravaju pa pisu? Mislim da je to drugo problem,a krezo je upravu kada kaze da nece nista poduzimati, jer ako krezavi balavci i hordashi mogu blokirati titovu kod preCjednistva pa im to prodje bez batina ne znam sta je problem da radnici fabrike urade isto kod Zepca.Imas nesto protiv ljudi iz Zepca,Zavidovica ili?jao_situacije wrote:obavezno su ga trebali pustiti, isto kao kad pišete kazne pa provjeravate table da nije slučajno ukradeno auto parkirano u zelenih beretkiTercius wrote:Caka je u tome sto ne znas da li je pijan jer da bi to znao moras izvesti neko testiranje jal daha jal krvi jal medicinsko posmtranje strucnih osoba.Kontash
![]()
samo vi radite svoj posao savjesno, kao u istrazi oko ubistva onog momka na ilidži
blago državi koja nema policiju kao mi![]()
kaže ti krezavi kolega iz pu žepče da je normalno blokirati najvažniju cestu u državi 2 dana, i da on neće ništa poduzimati
- Sodom1
#975 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5
Bagru koja blokira ceste da normalna raja ne moze prolaziti , treba dobro izpendreciti. Al karina narod pa mora biti karina i milicija