Pametna, lijepa i moralna.beni-bu-man wrote:Neam pojma jel te vec neko pito, sta tebi predstavlja idealno zeMsko ?Xavier1 wrote:Bezveze vam je i postavka kako su lijepe obicno dosadne i glupe. Ne postoji poveznica izgleda i karaktera.
Koje djevojke treba zaobilaziti?
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
- Xavier1
#951 Re: Koje djevojke treba zaobilaziti?
- triconja
#952 Re: Koje djevojke treba zaobilaziti?
Oj svih mi odoh klanjat tri vakta nafile, nek sam doceko da i zensko prizna da je izgled sta privuceBoemica wrote:Ommadawn wrote:Jednom sjedim sa prijateljom na kafi i pričamo o curama, onako generalno. I tad mi reče ovako “Kad si zajedno sa lijepom curom, ono baš pravo lijepom, onda je to ispočetka super. Kasnije je to više i ne primjećuješ nego tražiš neke druge atribute. I kad tad će se pojaviti nešto što će ti pravo zasmetati da će potpuno zasjeniti njenu ljepotu”. I bio je u pravu.medvjed23 wrote:izgled je jako bitan.. ok, individualno gledano, čovjek može biti svašta nešto: nezainteresovan za fizički izgled, aseksualan, ovakav, onakav.. međutim, ako govorimo o općim tendencijama, one su lijepo oslikane u raspodjeli romantične pažnje između lijepih i duhovno siromašnih na jednoj te nelijepih i duhovno bogatih na drugoj strani.. prve je zapalo mnogo, druge malo.. zašto? zato što je izgled bitniji nego što volimo priznati..
Ma sve je to lijepo u teoriji, ali nećeš prići djevojci koja ti nije lijepa misleći da će ti se dopasti njene druge kvalitete.
Djevojku koja ti nije lijepa nećeš ni primjetiti u kafiću, kafani, na ulici ...
Jedini način da ti se svidi je da studirate zajedno, da ti je kolegica na poslu i slično, pa da ti sa vremenom njen karakter upadne u oči.
Sreća je što svi imamo svoje definicije ljepote i iako su neki ljudi lijepi većini, za svakoga postoji neko kome će biti lijep.
- beni-bu-man
#953 Re: Koje djevojke treba zaobilaziti?
Imam ja kolegicu Sanju, bas je taka.Xavier1 wrote:Pametna, lijepa i moralna.beni-bu-man wrote:Neam pojma jel te vec neko pito, sta tebi predstavlja idealno zeMsko ?Xavier1 wrote:Bezveze vam je i postavka kako su lijepe obicno dosadne i glupe. Ne postoji poveznica izgleda i karaktera.
- triconja
#954 Re: Koje djevojke treba zaobilaziti?
Treba zaobilazit djevojke koje nemaju sluha, ja se mucim da skinem pjesmu i pitam koji je ton akord a ona nema pojma... Ali zna ko malo pjevat (to je ona prosla sto sam piso)

- Boemica
#955 Re: Koje djevojke treba zaobilaziti?
Kako Sanja a moralnabeni-bu-man wrote: Imam ja kolegicu Sanju, bas je taka.
- beni-bu-man
#957 Re: Koje djevojke treba zaobilaziti?
Sto da neBoemica wrote:Kako Sanja a moralnabeni-bu-man wrote: Imam ja kolegicu Sanju, bas je taka.
- mad_max_ba
#958 Re: Koje djevojke treba zaobilaziti?
Fino ti pjevas, kazes,triconja wrote:Treba zaobilazit djevojke koje nemaju sluha, ja se mucim da skinem pjesmu i pitam koji je ton akord a ona nema pojma... Ali zna ko malo pjevat (to je ona prosla sto sam piso)![]()
![]()
Samo te ruzno slusat
- MarlboroGold
#959 Re: Koje djevojke treba zaobilaziti?
Ne mora uopšte biti privlačna na prvu ili jedan period. Vremenom se može promijeniti. Kao što sam rekao, iste zanimacije, priče, hobiji itd. ne moraju samo voditi isključivo ka prijateljstvu.Xavier1 wrote:Zavisi koliko ti je privlacna. Mada su muskarci generalno manje izbirljivi od zena sto se tice izgleda. Vecina bi bila zadovoljna nekom prosjecnom djevojkom.MarlboroGold wrote: To drugo obično skontaš kroz priču sa nekom koja ti nije privlačna fizički ili nije toliko.
Ista interesovanja, pronađete se u ovome i onome i onda taj odnos nastavi dalje.
Ovo drugo treba više cijeniti nego ljepotu.
Obicno se kroz prijateljstvo momak zaljubi u djevojku. Ali ona u njega ne. I onda ti nastane ono sto se naziva friendzona.
- mad_max_ba
#960 Re: Koje djevojke treba zaobilaziti?
Trebalo bi postaviti pitanje da li je lovac na Jelenebeni-bu-man wrote:Sto da neBoemica wrote:Kako Sanja a moralnabeni-bu-man wrote: Imam ja kolegicu Sanju, bas je taka.
- MarlboroGold
#961 Re: Koje djevojke treba zaobilaziti?
Mijenjaj taj avatar svega ti. Kad god pogledam počnem iz nekog razloga zijevatiBoemica wrote: Kako Sanja a moralna
- Boemica
#962 Re: Koje djevojke treba zaobilaziti?
Ma hajde reci da nisam prekjutMarlboroGold wrote:Mijenjaj taj avatar svega ti. Kad god pogledam počnem iz nekog razloga zijevatiBoemica wrote: Kako Sanja a moralna
- bleee_sa
#963 Re: Koje djevojke treba zaobilaziti?
pusti se ti Sanje 
- beni-bu-man
#964 Re: Koje djevojke treba zaobilaziti?
samo ako si moralnaBoemica wrote:Ma hajde reci da nisam prekjutMarlboroGold wrote:Mijenjaj taj avatar svega ti. Kad god pogledam počnem iz nekog razloga zijevatiBoemica wrote: Kako Sanja a moralna
- Xavier1
#965 Re: Koje djevojke treba zaobilaziti?
Pa moze i Sanja moralna biti.Boemica wrote:Kako Sanja a moralnabeni-bu-man wrote: Imam ja kolegicu Sanju, bas je taka.
- bleee_sa
#966 Re: Koje djevojke treba zaobilaziti?
Jel to ispadoše Sanje nemoralne 
- Xavier1
#967 Re: Koje djevojke treba zaobilaziti?
Jasno mi je sta govoris. Iz muskog ugla gledano. Vec sam ti gore napisao kako se situacija odvija i da dosta muskaraca zavrsi u friendzoni.MarlboroGold wrote:Ne mora uopšte biti privlačna na prvu ili jedan period. Vremenom se može promijeniti. Kao što sam rekao, iste zanimacije, priče, hobiji itd. ne moraju samo voditi isključivo ka prijateljstvu.Xavier1 wrote:Zavisi koliko ti je privlacna. Mada su muskarci generalno manje izbirljivi od zena sto se tice izgleda. Vecina bi bila zadovoljna nekom prosjecnom djevojkom.MarlboroGold wrote: To drugo obično skontaš kroz priču sa nekom koja ti nije privlačna fizički ili nije toliko.
Ista interesovanja, pronađete se u ovome i onome i onda taj odnos nastavi dalje.
Ovo drugo treba više cijeniti nego ljepotu.
Obicno se kroz prijateljstvo momak zaljubi u djevojku. Ali ona u njega ne. I onda ti nastane ono sto se naziva friendzona.
- MarlboroGold
- bleee_sa
- MarlboroGold
#970 Re: Koje djevojke treba zaobilaziti?
A jbg, mora nekad neko i u tome završiti. Postoje i obrnute friendzone. Nije to samo jednosmjerna ulica.Xavier1 wrote: Jasno mi je sta govoris. Iz muskog ugla gledano. Vec sam ti gore napisao kako se situacija odvija i da dosta muskaraca zavrsi u friendzoni.
- Xavier1
#971 Re: Koje djevojke treba zaobilaziti?
Postoje. Ali mozda je 5% takvih. Dok u 95% muskarac nastrada.MarlboroGold wrote:A jbg, mora nekad neko i u tome završiti. Postoje i obrnute friendzone. Nije to samo jednosmjerna ulica.Xavier1 wrote: Jasno mi je sta govoris. Iz muskog ugla gledano. Vec sam ti gore napisao kako se situacija odvija i da dosta muskaraca zavrsi u friendzoni.
- MarlboroGold
#972 Re: Koje djevojke treba zaobilaziti?
Povećaj na jedno 30% i dobićeš stvarnu sliku.
Kako samo npr. triconja stavi u friendzonu nekoliko žena sa pričom o algoritmima. Majstor svog zanata
Kako samo npr. triconja stavi u friendzonu nekoliko žena sa pričom o algoritmima. Majstor svog zanata
- MarlboroGold
#973 Re: Koje djevojke treba zaobilaziti?
Treba te štipatiBoemica wrote:Ma hajde reci da nisam prekjutMarlboroGold wrote:Mijenjaj taj avatar svega ti. Kad god pogledam počnem iz nekog razloga zijevatiBoemica wrote: Kako Sanja a moralna
- Boemica
#974 Re: Koje djevojke treba zaobilaziti?
A 'volki su mi obrazi i u stvarnosti.MarlboroGold wrote: Treba te štipati
- bleee_sa
#975 Re: Koje djevojke treba zaobilaziti?
haj na atribute da vidimoBoemica wrote:A 'volki su mi obrazi i u stvarnosti.MarlboroGold wrote: Treba te štipati