Ma može i pod vama .... bitno je da ostajeSephora wrote:Na nama svijet ostaje...edo_79 wrote:Nema ništa bez starke ba .... što bi rek'o naš narod... bez nje nema priče moj HalideSephora wrote: Jes' vidio sto ti je" starija zena"sve radi, pusi , guta,masurbira, drka.....nista nemoguce !
Masturbirate li? Ali iskreno!
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
- edo_79
#951 Re: Masturbirate li? Ali iskreno!
- Sephora
#952 Re: Masturbirate li? Ali iskreno!
ma sigro, da moze to posebno !edo_79 wrote: Ma može i pod vama .... bitno je da ostaje
- Matzan
#953 Re: Masturbirate li? Ali iskreno!
edo_79 wrote:Dobro si .... nemože onda ugrist nego ono lijepo cucla jelpukepuke wrote: Ne treba ju joj zubi za seks![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Ili ono, može da ga drži u zbima i zvižduće.
- edo_79
#954 Re: Masturbirate li? Ali iskreno!
E jebaji ga sadMatzan wrote:edo_79 wrote:Dobro si .... nemože onda ugrist nego ono lijepo cucla jelpukepuke wrote: Ne treba ju joj zubi za seks![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Ili ono, može da ga drži u zbima i zvižduće.
- pukepuke
#955 Re: Masturbirate li? Ali iskreno!
Eh pa sad, možda da zvižduće al' na drugom kraju, k'o tajlandske prostitutke, if you know what I mean, haj ti zviždući dok držiš nešto zubimaedo_79 wrote:E jebaji ga sadMatzan wrote:Ili ono, može da ga drži u zbima i zvižduće.edo_79 wrote: Dobro si .... nemože onda ugrist nego ono lijepo cucla jel![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
- heat
- Grijem se na: Ljubav
- Vozim: ABCD
- edo_79
#957 Re: Masturbirate li? Ali iskreno!
E i ti sad usra i shefa i stanicu ... čuj zvižduće na drugom kraju .... pa nije valjda toliki propuhpukepuke wrote:Eh pa sad, možda da zvižduće al' na drugom kraju, k'o tajlandske prostitutke, if you know what I mean, haj ti zviždući dok držiš nešto zubima![]()
![]()
Neki su muškarci baš zahtjevni, c, c, c...
- edo_79
-
Dick Wanker
#959 Re: Masturbirate li? Ali iskreno!
Redovno ga bacam....
To zadovoljstvo mi niko ne moze oduzeti.....
To zadovoljstvo mi niko ne moze oduzeti.....
- HAVANA
#960 Re: Masturbirate li? Ali iskreno!
Jebo vas zvizdukanje,sad zamisljam kako zvizdi 
- edo_79
#961 Re: Masturbirate li? Ali iskreno!
I to MarseljezuHAVANA wrote:Jebo vas zvizdukanje,sad zamisljam kako zvizdi
- pukepuke
#962 Re: Masturbirate li? Ali iskreno!
Mislim da je Most na rijeci Kwai ipak popularnija za zviždukanjeedo_79 wrote:I to MarseljezuHAVANA wrote:Jebo vas zvizdukanje,sad zamisljam kako zvizdi![]()
![]()
![]()
![]()
- pukepuke
#963 Re: Masturbirate li? Ali iskreno!
Potcjenjuješ uvježbanost mišićaedo_79 wrote:E i ti sad usra i shefa i stanicu ... čuj zvižduće na drugom kraju .... pa nije valjda toliki propuhpukepuke wrote:Eh pa sad, možda da zvižduće al' na drugom kraju, k'o tajlandske prostitutke, if you know what I mean, haj ti zviždući dok držiš nešto zubima![]()
![]()
- edo_79
#964 Re: Masturbirate li? Ali iskreno!
Hajd za cigaru i nekako, frulicu vi sve znate svirat, samo je pitanje ko je talentovanijipukepuke wrote:Potcjenjuješ uvježbanost mišićaedo_79 wrote:E i ti sad usra i shefa i stanicu ... čuj zvižduće na drugom kraju .... pa nije valjda toliki propuhpukepuke wrote:Eh pa sad, možda da zvižduće al' na drugom kraju, k'o tajlandske prostitutke, if you know what I mean, haj ti zviždući dok držiš nešto zubima![]()
![]()
. Tajlandske prostitutke znaju na drugom kraju zapaliti cigaru, svirati frulicu, što ne bi znale i zviždukati
![]()
![]()
- pukepuke
#965 Re: Masturbirate li? Ali iskreno!
Svirati PRAVU frulicu na drugom kraju ne znam baš da i jedna Balkanka znaedo_79 wrote: Hajd za cigaru i nekako, frulicu vi sve znate svirat, samo je pitanje ko je talentovaniji.... a sad zviždukat .... to je previše
https://en.wikipedia.org/wiki/Ping_pong_show
- edo_79
#966 Re: Masturbirate li? Ali iskreno!
Ih da vidiš kako ove moderne Balkanke sviraju frulicu .... eeeeepukepuke wrote:Svirati PRAVU frulicu na drugom kraju ne znam baš da i jedna Balkanka znaedo_79 wrote: Hajd za cigaru i nekako, frulicu vi sve znate svirat, samo je pitanje ko je talentovaniji.... a sad zviždukat .... to je previše
![]()
![]()
![]()
https://en.wikipedia.org/wiki/Ping_pong_show
- pukepuke
#967 Re: Masturbirate li? Ali iskreno!
Hahahaha, baš sam se pitala koliko će ti trajati jučerašnja pozitivna priča o zrelim ženama, vraćaš se ti modernim 25-godišnjakinjamaedo_79 wrote:Ih da vidiš kako ove moderne Balkanke sviraju frulicu .... eeeeepukepuke wrote: Svirati PRAVU frulicu na drugom kraju ne znam baš da i jedna Balkanka zna![]()
![]()
![]()
https://en.wikipedia.org/wiki/Ping_pong_show![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
- edo_79
#968 Re: Masturbirate li? Ali iskreno!
kad kažem moderne Balkanke ne mislim samo na one od 25 ...... iznenadila bi se šta rade i ove 35+ ..... mora se bit IN što jest jest 
- Ramzess Veliki
#969 Re: Masturbirate li? Ali iskreno!
I ja zapalim cigaru a na drugi kraj pustim dim ... ne'š fola ...pukepuke wrote:Potcjenjuješ uvježbanost mišićaedo_79 wrote:E i ti sad usra i shefa i stanicu ... čuj zvižduće na drugom kraju .... pa nije valjda toliki propuhpukepuke wrote:Eh pa sad, možda da zvižduće al' na drugom kraju, k'o tajlandske prostitutke, if you know what I mean, haj ti zviždući dok držiš nešto zubima![]()
![]()
. Tajlandske prostitutke znaju na drugom kraju zapaliti cigaru, svirati frulicu, što ne bi znale i zviždukati
![]()
![]()
- Matzan
#970 Re: Masturbirate li? Ali iskreno!
edo_79 wrote:E i ti sad usra i shefa i stanicu ... čuj zvižduće na drugom kraju .... pa nije valjda toliki propuhpukepuke wrote:Eh pa sad, možda da zvižduće al' na drugom kraju, k'o tajlandske prostitutke, if you know what I mean, haj ti zviždući dok držiš nešto zubima![]()
![]()
Nema ona mašte nimalo. Priča je bila ako ga uhvati kakva starka pa joj socijalna proteza ostane zaglavljena na hashimagi...
Proteza na hasimagi i dalje puši, a baba zvižduće...
- pukepuke
#971 Re: Masturbirate li? Ali iskreno!
Matzan wrote:edo_79 wrote:E i ti sad usra i shefa i stanicu ... čuj zvižduće na drugom kraju .... pa nije valjda toliki propuhpukepuke wrote:Eh pa sad, možda da zvižduće al' na drugom kraju, k'o tajlandske prostitutke, if you know what I mean, haj ti zviždući dok držiš nešto zubima![]()
![]()
Nema ona mašte nimalo. Priča je bila ako ga uhvati kakva starka pa joj socijalna proteza ostane zaglavljena na hashimagi...
Proteza na hasimagi i dalje puši, a baba zvižduće...
- Euridika
- Globalna šefica
#972 Re: Masturbirate li? Ali iskreno!
Hajd' što masturbiraju... oni i orkestar napravili... 
- Matzan
#973 Re: Masturbirate li? Ali iskreno!
pukepuke wrote:Matzan wrote: Nema ona mašte nimalo. Priča je bila ako ga uhvati kakva starka pa joj socijalna proteza ostane zaglavljena na hashimagi...
Proteza na hasimagi i dalje puši, a baba zvižduće...![]()
![]()
Biram radije život bez imalo mašte nego s takvom maštom
![]()
![]()
Ne maštam ni ja o tome, nego bila je davno jedna sličica pa me podsjeti.
Nego, prči li ko ovdje šta?
- Euridika
- Globalna šefica
#974 Re: Masturbirate li? Ali iskreno!
Ma ja... il' su <= 25 ili su > 35 ... a ove između ko j*** ...edo_79 wrote:kad kažem moderne Balkanke ne mislim samo na one od 25 ...... iznenadila bi se šta rade i ove 35+ ..... mora se bit IN što jest jest
- edo_79
#975 Re: Masturbirate li? Ali iskreno!
Euridika wrote:Ma ja... il' su <= 25 ili su > 35 ... a ove između ko j*** ...edo_79 wrote:kad kažem moderne Balkanke ne mislim samo na one od 25 ...... iznenadila bi se šta rade i ove 35+ ..... mora se bit IN što jest jest
Pa et mog'o bih ja ako ima kakva horna