Je li to Kifla riješio problem pasa lutalica, grijanja i gradskog prevoza?VjecitiStudent wrote:"Tri ključna problema u KS-u bili su psi lutalice, gradski prijevoz i grijanje" – rekao je Konaković.
Kifla
- Drvosjeca iz Dejcica
#951 Re: Kifla mandatar
-
bumerangss
#952 Re: Kifla mandatar
Inovation, hvala na info da ne kopam po netuInnovation wrote:https://www.google.ba/url?sa=t&rct=j&q= ... uUk3G7g1Kwbumerangss wrote:Zao mi je ali ja je prvi put i vidim i cujem i eto cujem da je bila neko i nesto![]()
A ko je ova mala mlada riba Avdibegovic?
-
Innovation
#953 Re: Kifla mandatar
bumerangss wrote:a jbt cuj ona filipovicka hirurg i to veterinarskinekako mi nezamislivo nju zamisliti u operacionoj sali da operise bika
-
privremeni
#954 Re: Kifla mandatar
izvrsna u svom poslu, kako u sali tako i u nastavi,Innovation wrote:bumerangss wrote:a jbt cuj ona filipovicka hirurg i to veterinarskinekako mi nezamislivo nju zamisliti u operacionoj sali da operise bika
![]()
nezamislivo mi sto gubi vrijeme u onim klupama...
- XXS
#956 Re: Kifla mandatar
Sto jest, jest, rijesio je problem grijanja u ljetnom periodu.Drvosjeca iz Dejcica wrote:Je li to Kifla riješio problem pasa lutalica, grijanja i gradskog prevoza?VjecitiStudent wrote:"Tri ključna problema u KS-u bili su psi lutalice, gradski prijevoz i grijanje" – rekao je Konaković.U mojoj ulici još uvijek isti psi hodaju, vjerovatno im niko još nije stigao reći da su prošlost te da se trebaju samoukloniti sa ulice.
GRAS i dalje ne vozi.
-
walk_M-A-N
#957 Re: Kifla mandatar
Ima para za koliko, 100-200 novih policajaca, dok se policija bavi samo saobraćajnim prekršajima tipa vozio 61 ili 71.VjecitiStudent wrote:Bilo kuda, KK Royal svuda.
Kaže Kifla da se (ko fol) nema para za nove saobracajne radare, ali zato im se javljaju privatni investitori koji će se poslije namiriti uzimajuci procenat od naplaćenih kazni.
A kakva je to policija:
http://m.avaz.ba/clanak/193643/skandalo ... ka-ishrani
A o privatnim investitorima i partnerstvu: http://vlada.ks.gov.ba/aktuelnosti/novo ... kta-gold-u
Ovo me podsjeća na čuveno održavanje semafora, dato jednoj firmi za sva vremena.
-
jefff
#958 Re: Kifla mandatar
Obračanje Muharemu Fiši ministru za boraćka pitanja kantona Sarajevo.
https://www.youtube.com/watch?v=HkhZ5uS4Itw
Neki mučenik.
https://www.youtube.com/watch?v=HkhZ5uS4Itw
Neki mučenik.
- Lakat Jebić
#959 Re: Kifla mandatar
a vodaDrvosjeca iz Dejcica wrote:Je li to Kifla riješio problem pasa lutalica, grijanja i gradskog prevoza?VjecitiStudent wrote:"Tri ključna problema u KS-u bili su psi lutalice, gradski prijevoz i grijanje" – rekao je Konaković.U mojoj ulici još uvijek isti psi hodaju, vjerovatno im niko još nije stigao reći da su prošlost te da se trebaju samoukloniti sa ulice.
GRAS i dalje ne vozi.
- Drvosjeca iz Dejcica
#960 Re: Kifla mandatar
A kifla ima pravo ovdje, nije da ga branim ali voda nije problem, problem je KJKP Vodovod i vlast koja dopušta da tako bitna kompanija propada a sa njom i životno važan resurs. Neshvatljivo je da recimo na jednom od izvora izvire 100 litara/s a do potrošača dolazi tek 20 litara/s. Koliko je istina i da nekim potrošačima nisu nikako slali račune?Lakat Jebić wrote: a voda
- Maharadza
#961 Re: Kifla mandatar
Lakat Jebić wrote:a vodaDrvosjeca iz Dejcica wrote: Je li to Kifla riješio problem pasa lutalica, grijanja i gradskog prevoza?U mojoj ulici još uvijek isti psi hodaju, vjerovatno im niko još nije stigao reći da su prošlost te da se trebaju samoukloniti sa ulice.
GRAS i dalje ne vozi.

Nostalgično vraćanje u prošlost, nOrOd znO!
- JThomas
#962 Re: Kifla mandatar
a on sa vlasti nema ništa, jelde?Drvosjeca iz Dejcica wrote:A kifla ima pravo ovdje, nije da ga branim ali voda nije problem, problem je KJKP Vodovod i vlast koja dopušta da tako bitna kompanija propada a sa njom i životno važan resurs. Neshvatljivo je da recimo na jednom od izvora izvire 100 litara/s a do potrošača dolazi tek 20 litara/s. Koliko je istina i da nekim potrošačima nisu nikako slali račune?Lakat Jebić wrote: a voda
- Drvosjeca iz Dejcica
#963 Re: Kifla mandatar
Ima, zato i kažem.JThomas wrote:a on sa vlasti nema ništa, jelde?Drvosjeca iz Dejcica wrote:A kifla ima pravo ovdje, nije da ga branim ali voda nije problem, problem je KJKP Vodovod i vlast koja dopušta da tako bitna kompanija propada a sa njom i životno važan resurs. Neshvatljivo je da recimo na jednom od izvora izvire 100 litara/s a do potrošača dolazi tek 20 litara/s. Koliko je istina i da nekim potrošačima nisu nikako slali račune?Lakat Jebić wrote: a voda
-
VjecitiStudent
#964 Re: Kifla mandatar
Budnjini hoteli su zaista "neki" potrošač.JThomas wrote:a on sa vlasti nema ništa, jelde?Drvosjeca iz Dejcica wrote:A kifla ima pravo ovdje, nije da ga branim ali voda nije problem, problem je KJKP Vodovod i vlast koja dopušta da tako bitna kompanija propada a sa njom i životno važan resurs. Neshvatljivo je da recimo na jednom od izvora izvire 100 litara/s a do potrošača dolazi tek 20 litara/s. Koliko je istina i da nekim potrošačima nisu nikako slali račune?Lakat Jebić wrote: a voda
- Drvosjeca iz Dejcica
#965 Re: Kifla mandatar
Ja opet ono ne mogu da vjerujem...kontam neka zajebancija.VjecitiStudent wrote:Budnjini hoteli su zaista "neki" potrošač.
-
VjecitiStudent
#966 Re: Kifla mandatar
Nije, na temi o vodovodu imaš link na emisiju gdje je to rečeno.
Kifla je samo klimnuo glavom, zna dobro čovjeka.
Kifla je samo klimnuo glavom, zna dobro čovjeka.
- Alfons Kauders
#967 Re: Kifla mandatar
uh uh
ovo mi je promaklo
http://istinomjer.ba/kanton-sarajevo-ne ... puta-vise/
“Stanovnik KS vrijedi dva puta više jer proizvodi pet puta više, udar na taj dio ekonomije znači kolaps Kantona Sarajeva.”
ovo mi je promaklo
“Stanovnik KS vrijedi dva puta više jer proizvodi pet puta više, udar na taj dio ekonomije znači kolaps Kantona Sarajeva.”
- JThomas
#968 Re: Kifla mandatar
ogledalo naroda, vladajuće politike i sistema vrijednosti. slika i prilika, čovjek sa najviše preferencijalnih glasova u KS. čifčije sa mog timara vrijede više od čifčija sa tvog timara.
- General War
#969 Re: Kifla mandatar
Alfons Kauders wrote:uh uh
ovo mi je promaklo
e pa kifla moj, evo samo malo da se onako javim... i ono... da ti jebem mater u picku balijsku, i tebi i tim tvojim sarajlijicama sto su te izabrale... krv vam jebem da vam jebem poremecenu & nepismenu
-
palermo
#970 Re: Kifla mandatar
Stvarno ovo izjavioAlfons Kauders wrote:uh uh
ovo mi je promaklo
e pa kifla moj, evo samo malo da se onako javim... i ono... da ti jebem mater u picku balijsku, i tebi i tim tvojim sarajlijicama sto su te izabrale... krv vam jebem da vam jebem poremecenu & nepismenu
Ali kad pogledaš ništa bolje nego ova izjava ne karakteriše svu rascjepkanost ove države, zapravo nije dobar izraz države, nego društva.......Konakovića zbog ove izjave neće napasti ni ljevica, ni lažna ljevica, ni desnica, ni kvazi desnica,
napašće ge Tuzlaci, Mostarci, Bišćani.....a branit će sarajlije koje god vjere (tj. stranke bili).....Tužno...
- JThomas
#971 Re: Kifla mandatar
u suštini, neće ga napasti niko. jer je to vladajući mentalni sklop i jer narod voli svoje begove i velmože. za ovo se i ne zna, jer nikoga i ne zanima. i to je vladajući mentalni sklop.
-
palermo
#972 Re: Kifla mandatar
Može i tako, slažem seJThomas wrote:u suštini, neće ga napasti niko. jer je to vladajući mentalni sklop i jer narod voli svoje begove i velmože. za ovo se i ne zna, jer nikoga i ne zanima. i to je vladajući mentalni sklop.
ali ovakva izjava bi trebala da bude problem za SDA, jer SDA po svojoj vokaciji ne crpi podršku primarno iz Sarajeva.... neće biti problem jer nažalost naša bajna opozicija je mnogo više centrična (jesam pogodio izraz ?) od SDA, i napasti jednu ovakvu izjavu zapravo znači iskoračiti izvan našeg(tj. njihovog, opozicionog) omiljenog (davno omeđenog) kruga.
- JThomas
#973 Re: Kifla mandatar
za glasače SDA van sarajeva isto tako neće biti nikakvih problema, ako uopšte saznaju za ovo. jer kifla je visok, naočit, naš, mijenja dobre žene (i to šerijatski), pa šta znaš možda nam i dobro kaže...? jer ko ne umije sebi ne umije ni drugom...
-
palermo
#974 Re: Kifla mandatar
Ne bih se sa tobom složio...ali otići ćemo , bojim se, u neku drugu raspravu...JThomas wrote:za glasače SDA van sarajeva isto tako neće biti nikakvih problema, ako uopšte saznaju za ovo. jer kifla je visok, naočit, naš, mijenja dobre žene (i to šerijatski), pa šta znaš možda nam i dobro kaže...? jer ko ne umije sebi ne umije ni drugom...
Ali čak i da je tako ( a nije) zar opozicija ne bi trebala da iskoristi jedan ovakav gaf i da svoj uticaj pokuša proširiti....neće to uraditi, jer ona svoje glasače ne vidi dalje od Otoke, haj eto da budem milostiv može i do Nedžarića
- JThomas
#975 Re: Kifla mandatar
opozicije nema. imaju samo oni koji trenutno nisu dio vlasti.
i tebi je očito predrago zbog toga.
i tebi je očito predrago zbog toga.