Popularne stvari koje ne kontam
- ruzavjetrova
#951 Re: Popularne stvari koje ne kontam
Ne kontam tzv Semafor Party,a jos manje kontam zasto bi iko isao na takvu zabavu
- Sephora
#952 Re: Popularne stvari koje ne kontam
To nije do žene - ako ne uziva u sexu...Matzan wrote:Ne kontam žene koje ne vole sex.
- šatirana_ljubičica
#953 Re: Popularne stvari koje ne kontam
Logovan wrote:Ma da je to neka para, pa hajde, nego 4-5 stoja ili malo više i odmah novi mobitel.šatirana_ljubičica wrote:ne kontam ovu furku da čim se dođe do nekih para, kupuje se novi telefon..a telefon koji se ima nov, moderan jel'
I to, ali i da je 50 000 hiljada, ako mi je dobar tel, sve imam što mi treba, šta imam ODMAH mijenjati?!
- Logovan
#954 Re: Popularne stvari koje ne kontam
I ti si u pravu naravno.šatirana_ljubičica wrote: I to, ali i da je 50 000 hiljada, ako mi je dobar tel, sve imam što mi treba, šta imam ODMAH mijenjati?!
- Matzan
#955 Re: Popularne stvari koje ne kontam
Sephora wrote:To nije do žene - ako ne uziva u sexu...Matzan wrote:Ne kontam žene koje ne vole sex.
Ma eto jok, nije. Niste vi ni za šta krive!
Te treba vas motivisati, napaliti, raspaliti...
Treba jednostavno reći da su neke od vas hendikepirane po tom pitanju i tačka.
- insomnia78
#956 Re: Popularne stvari koje ne kontam
Ma znam al' eto ne kontamBanksy wrote:Izrael ...insomnia78 wrote: Ne kontam pljuvanje po Bernard-Henri Lévy-ju
dokazanom prijatelju Bosne i nase borbe, covjeku zasluznom za sirenje istine o agresiji i zlocinima nad Bosnjacima od strane istih tih Bosnjaka
Jebo ti nas
- Banksy
#957 Re: Popularne stvari koje ne kontam
Apsolutno.insomnia78 wrote:Ma znam al' eto ne kontamBanksy wrote:Izrael ...insomnia78 wrote: Ne kontam pljuvanje po Bernard-Henri Lévy-ju
dokazanom prijatelju Bosne i nase borbe, covjeku zasluznom za sirenje istine o agresiji i zlocinima nad Bosnjacima od strane istih tih Bosnjaka
Jebo ti nas
- _BataZiv_0809
- Nindža revizor
- Vozim: Lancia na servisu
#958 Re: Popularne stvari koje ne kontam
Osim sto taj isti zagovara "humanitarne intervencije" poput one u Libiji gdje NATO avijacija rusi legitimnu vladu suverene drzave. I sto je izraelski lobistainsomnia78 wrote:Ne kontam pljuvanje po Bernard-Henri Lévy-ju
Zalaganje za nasu borbu-kapa dole.
- annoy
#959 Re: Popularne stvari koje ne kontam
nacrtane obrve
- KatarinaKosaca
- Location: Izmedju kurvinih sinova i pokvarenih kurvinih sinova
#960 Re: Popularne stvari koje ne kontam
Samo apsolutni kreten može pljuvati po Leviju. Učinio je za BIH više nego svi pljuvači zajedno, inače ga ne bi pljuvali. Dolazio kad je bilo najteže, bio nam besplatni ambasador.. 

To je to.. ovo ostalo, fakat neka me zaobiđe koji rat_BataZiv_0809 wrote:Zalaganje za nasu borbu-kapa dole.
- _BataZiv_0809
- Nindža revizor
#961 Re: Popularne stvari koje ne kontam
Evo dobih šlagvort-ne kontam nasu logiku "lopov je, ali jbga meni je valjo' " 
- insomnia78
#962 Re: Popularne stvari koje ne kontam
Ma zaboli me covjece sta ko zagovara i za koga, jos, lobira_BataZiv_0809 wrote:Osim sto taj isti zagovara "humanitarne intervencije" poput one u Libiji gdje NATO avijacija rusi legitimnu vladu suverene drzave. I sto je izraelski lobistainsomnia78 wrote:Ne kontam pljuvanje po Bernard-Henri Lévy-ju
dokazanom prijatelju Bosne i nase borbe, covjeku zasluznom za sirenje istine o agresiji i zlocinima nad Bosnjacima od strane istih tih Bosnjaka![]()
Zalaganje za nasu borbu-kapa dole.
Zagovar'o je i nasu stvar, kad to u Francuskoj i Evropi i nije bas bilo popularno i im'o dosta uticaja na promjenu vidjenja rata u BiH od strane Fr javnosti, koja je do tada o njemu mogla uciti od Kusturice, jedan je od prvih intelektualaca koji je prosirio glas o logorima i masovnosti zlocina
Premala smo mi zemlja sa skoro nepostojecim lobijem da bi se tako lako odricali peijatelja
Na stranu, sto me takodjer nervira je ta identifikacija sa arapima i stavljanje vjerskog ispred nacionalnog
- _BataZiv_0809
- Nindža revizor
#963 Re: Popularne stvari koje ne kontam
Slusaj beg moj, meni licno koliko god da je valjo u ratu, toliko me je shebalo to u Libiji jer mi je ostao otac bez posla. Tako da svako ima svoju vizuru.insomnia78 wrote: Ma zaboli me covjece sta ko zagovara i za koga, jos, lobira
Zagovar'o je i nasu stvar, kad to u Francuskoj i Evropi i nije bas bilo popularno i im'o dosta uticaja na promjenu vidjenja rata u BiH od strane Fr javnosti, koja je do tada o njemu mogla uciti od Kusturice, jedan je od prvih intelektualaca koji je prosirio glas o logorima i masovnosti zlocina
Premala smo mi zemlja sa skoro nepostojecim lobijem da bi se tako lako odricali peijatelja
Na stranu, sto me takodjer nervira je ta identifikacija sa arapima i stavljanje vjerskog ispred nacionalnog
Njemu svaka cast za mnoge stvari, ali da je svetac, vala i nije.
Alija bosanski De Gol-usra ga vala
- Partizzanka
#964 Re: Popularne stvari koje ne kontam
one koji po fb-u kace slike uzv dok su trudne/i
i one koji stave sliku djecje noge ili ruke ili tako nekog segmenta da nas kao obavjeste da su dobili dijete
pa jbt stavi sliku djeteta nece ti ga nio uzeti ni ukleti
i one koji stave sliku djecje noge ili ruke ili tako nekog segmenta da nas kao obavjeste da su dobili dijete
pa jbt stavi sliku djeteta nece ti ga nio uzeti ni ukleti
- KatarinaKosaca
- Location: Izmedju kurvinih sinova i pokvarenih kurvinih sinova
#965 Re: Popularne stvari koje ne kontam
I mene, mada je to slobodan izbor.. Svatko sebi postavlja prioritete, meni je BIH, pa BIH, pa BIH, pa onda možda nacionalnost, pa onda eventualno ili nikako vjeroispovjest. Međutim, to je samo moj izbor i svatko ima pravo na svoj.insomnia78 wrote:Na stranu, sto me takodjer nervira je ta identifikacija sa arapima i stavljanje vjerskog ispred nacionalnog
Sveci ne hode zemljom, niti je Levi srušio Libiju, nego je to cio projekat. Ali da ne idemo u off, ovim je sve rečeno:_BataZiv_0809 wrote:Njemu svaka cast za mnoge stvari, ali da je svetac, vala i nije.
insomnia78 wrote:Premala smo mi zemlja sa skoro nepostojecim lobijem da bi se tako lako odricali peijatelja
- Sephora
#966 Re: Popularne stvari koje ne kontam
Pa zašto bi zena bila kriva ako je sa muškarcem koji je sexualno ne zadovoljava?Matzan wrote:Sephora wrote:To nije do žene - ako ne uziva u sexu...Matzan wrote:Ne kontam žene koje ne vole sex.
Ma eto jok, nije. Niste vi ni za šta krive!![]()
Nije sve u samom u sexu kao aktu, naravno da treba biti napaljena da bi uzitak bio potpuniji .. Mislim na obostrano uzivanje!!!
Reci da su neke od zena hendikepirane, mislim stvarno da je uvreda za njih...a muskarci koji upotrebljavaju Viagru , sta je sa njih?
U svakom slucaju zene su moćnije u svakom pogledu na poredenju sa muskarcima...
- Banksy
#967 Re: Popularne stvari koje ne kontam
Za početak, Levy nije lopov (nijedna slična kategorija), pa je logično da ti onda ni ''logika'' nije dobra._BataZiv_0809 wrote:Evo dobih šlagvort-ne kontam nasu logiku "lopov je, ali jbga meni je valjo' "
- _BataZiv_0809
- Nindža revizor
#968 Re: Popularne stvari koje ne kontam
Niti sam na Levija mislio.Banksy wrote:
Za početak, Levy nije lopov (nijedna slična kategorija), pa je logično da ti onda ni ''logika'' nije dobra.
- Matzan
#969 Re: Popularne stvari koje ne kontam
Sephora wrote:Pa zašto bi zena bila kriva ako je sa muškarcem koji je sexualno ne zadovoljava?Matzan wrote:Sephora wrote: To nije do žene - ako ne uziva u sexu...
Nije sve u samom u sexu kao aktu, naravno da treba biti napaljena da bi uzitak bio potpuniji .. Mislim na obostrano uzivanje!!!
Reci da su neke od zena hendikepirane, mislim stvarno da je uvreda za njih...a muskarci koji upotrebljavaju Viagru , sta je sa njih?
Jah, nije sve u samom sexu! Nego u čemu je? Priča je o sexu i iskonskoj potrebi za istim, a ne hiljadu i jednom izgovoru i komplikaciji da do istg dođe, a što je postalo gotovo pravilo ponašanja kod žena.
Problem je što se žene sve više i više pale na dobro auto, ojriće u krupnim apoenima, cipelice, tašnice, parfeme...
Poređenje sa viagrom - niđe veze! Muškarci koji imaju erektilnu disfinkciju posežu za Viagrom pokušavajući riješiti problem, dočim žene koje su frigidne ne otklanjaju uzrok problema nego krive muškarce za svoje stanje.
-
Margita81
#970 Re: Popularne stvari koje ne kontam
Ne kontam zene s onim crnim preko lica.
Ne razumijem isto zivot u siromastvu i nizanje 5 i vise djece.
Ne kontam praznovjerne ljude. Smorovi.
Ne razumijem isto zivot u siromastvu i nizanje 5 i vise djece.
Ne kontam praznovjerne ljude. Smorovi.
- pirmin
#971 Re: Popularne stvari koje ne kontam
Sto se tice ljudi, sve kontam. Samo mi daj mjesto i vrijeme rodjenja i dobrog astrologa.
A ne kontam recimo Doplerov efekat u teoriji ili zadnju Fermatovu teoremu, zasto je nedokaziva.
A ne kontam recimo Doplerov efekat u teoriji ili zadnju Fermatovu teoremu, zasto je nedokaziva.
- Sephora
#972 Re: Popularne stvari koje ne kontam
Hajd mlad si ti jos ---- zivot ce te puno toga jos nauciti o ženama !Sretno!!!!Matzan wrote:
Jah, nije sve u samom sexu! Nego u čemu je?
Last edited by Sephora on 25/02/2015 12:31, edited 1 time in total.
- ruzavjetrova
#973 Re: Popularne stvari koje ne kontam
Ne kontam zasto se na ovoj temi raspravlja o sexu kad za to vec postoji tema
-
ZenaZbrkovima
#974 Re: Popularne stvari koje ne kontam
Pa zašto bi zena bila kriva ako je sa muškarcem koji je sexualno ne zadovoljava?Sephora wrote:Matzan wrote: To nije do žene - ako ne uziva u sexu...
Jah, nije sve u samom sexu! Nego u čemu je? [/quote]
Hajd mlad si ti jos ---- zivot ce te puno toga jos nauciti o ženama ![/quote]
i o razlicitim oblicima hendikepa..
- Matzan
#975 Re: Popularne stvari koje ne kontam
Pa zašto bi zena bila kriva ako je sa muškarcem koji je sexualno ne zadovoljava?Sephora wrote:Matzan wrote: To nije do žene - ako ne uziva u sexu...
Jah, nije sve u samom sexu! Nego u čemu je? [/quote]
Hajd mlad si ti jos ---- zivot ce te puno toga jos nauciti o ženama ![/quote]