Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Šta se se usrali ko pičke, pa nije mrtva glava majku mu...
Ma sjećamo se mi svi koliko je se i Klix kritikovao od većine čitalaca zbog uveličavanja, huškačke politike, provokacija ili nepotrebnih nerelevantnih informacija na nacionalnom nivou (parafraziram "M.M. ubio suprugu S.M. motiv je još nejasan. Klix saznaje da je suprug pravoslavne a supruga katoličke vjeroispovjesti" ili "Amerikanac peruanskog porjekla ubio šefa zbog plate. Klix saznaje da je peruanac prije 2 mjeseca prešao na islam)
samo radi što više klikova i komentara Bošnjak vs Hrvat vs Srbin i onda opleti. 300 komentara u roku od 30 minuta. Još kada se sjetim Klix ere Faruk Vele
Lahko je sve to iz biroa pisati a kada ti RSovci i ostali u uniformi ulete u prostoriju i konfrontuju te lično onda gledaj ih, uplašena djeca u tijelima odraslih osoba.
Garantujem da drugačije ne bi izgledali ni Prljavi Hare ili oni iz RSa što na portalu provociraju na nacionalnom nivou kao Grad na Drini ili Čiča Žarko
Komplet pocetna stranica kliksa zatrpana clancima o ovoj aferi. Rade ljudi punom parom i ne biraju metu.
Krenuli su sad da udaraju i po sudiji i tuziocu, koristeci se novinarskim forama tipa: "culi smo da je sudija vakav nakav ali nismo u mogucnosti da provjerimoo te informacije". I te novinare treba neko da brani?
Jel to predstavlja slobodu medija? Da mogu da udaraju gdje god hoce i kad god hoce bez ikakve odgovornosti?
Da to rade iz ubjedjenja nekako bih i shvatio i mozda imao razumjevanja. Ali svi znamo da rade za lovu koju im daju politicke opcije koje se grcevito bore za vlast, u konkretnom slucaju SDS i fellowship of the ring . Sto se mene tice nek ih trkeljaju do besvjesti. Koja je policija nije vazno. Moze i komunalna i karabinjeri ako postoje
Moje misljenje na koje imam pravo..
Blek Stena wrote:Komplet pocetna stranica kliksa zatrpana clancima o ovoj aferi. Rade ljudi punom parom i ne biraju metu.
Krenuli su sad da udaraju i po sudiji i tuziocu, koristeci se novinarskim forama tipa: "culi smo da je sudija vakav nakav ali nismo u mogucnosti da provjerimoo te informacije". I te novinare treba neko da brani?
Jel to predstavlja slobodu medija? Da mogu da udaraju gdje god hoce i kad god hoce bez ikakve odgovornosti?
Da to rade iz ubjedjenja nekako bih i shvatio i mozda imao razumjevanja. Ali svi znamo da rade za lovu koju im daju politicke opcije koje se grcevito bore za vlast, u konkretnom slucaju SDS i fellowship of the ring . Sto se mene tice nek ih trkeljaju do besvjesti. Koja je policija nije vazno. Moze i komunalna i karabinjeri ako postoje
Blek Stena wrote:Komplet pocetna stranica kliksa zatrpana clancima o ovoj aferi. Rade ljudi punom parom i ne biraju metu.
Alfons Kauders wrote:
slazem se da nece loviti bilo koga, ali cemo imati jako opasan presedan... presedan po kojem je moguce svakog ko objavi "prljav ves" proganjati po istoj matrici... a mocnicima se mogu zamjeriti i obicni ljudi i mediji - pogotovo u danasnje doba... nisu mediji jedini koji mogu doci do takvog materijala - kakvu ovo poruku salje nekom ko ima dokaze o kriminalnim aktivnostima u firmi u kojoj radi, mislio ih proslijediti u medije, ali sad ne smije?
sto se tice samih medija, to ce dovesti do jos vise auto-cenzure... zasto bi objavljivali npr. dokumente koji ukazuju na kriminal ako za to mogu biti krivicno gonjeni? zasto bi objavljivali price koje dobiju iz anonomnih izvora, ako im sutra policija moze oteti racunare i mobitele?
ne moraju ganjati svakog radi facebook postova - vec su poslali poruku...
I bez ovoga, kod nas su mediji banana. Ili su stranačka glasila ili služe drkanju kurca i pisanju lobotomizirajućih članaka. Nije baš da smo imali istraživačko novinarstvo, pa će se sad usrati hrabri novinari. Usrali su se oni u startu, prije 20 godina, a gaće još nisu promijenili.
sve to stoji - ali ovo ne pomaze da se stvari promijene, naprotiv...
to je problem, sto se salje poruka da se te stvari ne smiju raditi... da se smije pisati o kojekavim skandalima, blatiti, pljuvati, valjati teorije zavjera, vrijedjati... ali ako se pocnes zaista baviti osjetljivim stvarima - eto murije...
stoga pisati o silikonskim sisama, super talentima i aferama izmisljenim u suparnickim politickim kuhinjama... udrobiti malo sporta, prognozu i crnu hroniku... ali ozbiljne teme - jok
Ras Al Ghul wrote:Je li se iko još javio da objasni odakle smećari iz Šumske u Sarajevu, kako su prešli liniju a da nisu prekršili Ustav BiH?
Zanimljivije je otkud policija u prostorijama jednog nezavisnog medija i po cijem nalogu. Citav slucaj puca od zanimljivosti a niko da progovori. Neko je ovdje nekoga debelo nasadio e sad je pitanje ko koga Zlaja Baketa, Bake Zlaju, Dodo obadvojicu ....... ima tu raznih kombinacija...
Ras Al Ghul wrote:Je li se iko još javio da objasni odakle smećari iz Šumske u Sarajevu, kako su prešli liniju a da nisu prekršili Ustav BiH?
To je i meni NAJZANIMLJIVIJA činjenica u cijelom slučaju.
i ja to nekontam?jel sad federalna policija može tražiti asistenciju i roviti stvari ovima koji laju na državu?
nije mi jasno kako se mogu uzimati privatne stvari,hdd,mobiteli?
To je i meni NAJZANIMLJIVIJA činjenica u cijelom slučaju.
armin071 wrote:
Zanimljivije je otkud policija u prostorijama jednog nezavisnog medija i po cijem nalogu. Citav slucaj puca od zanimljivosti a niko da progovori. Neko je ovdje nekoga debelo nasadio e sad je pitanje ko koga Zlaja Baketa, Bake Zlaju, Dodo obadvojicu ....... ima tu raznih kombinacija...
Molbu za pretres poslala tuziteljica Suada Pasic (nakon sto su je zamolili iz rs), a pustio ih sudija Igor Todorovic koji radi u Sarajevu. Sve se zna.
Mi smo najveće pičke na svijetu, to je sada zvanično! Prvo dolaze agresori u centar grada kao da je šetnja parkom, niko ne zna od naših bošnjačkih političara da objasni kako su smećari došli i nisu prekršili Ustav? Niko od pičoka da A kaže, mamu im jebem! Zamislte da Albancima uleti MUP Srbije sad u sred Prištine pa živi se ne bi vratili, a mi ko ovce samo posmatramo! Evo molim ovdje na forumu ima li iko stručan, da poznaje detaljno Ustav i zakon, da radi u policiji u sudstvu da mi meni objasni kako su smećari prešli liniju a nisu prekršili Ustav?
sudija Igor Todorovic koji radi u Sarajevu. Sve se zna.
Kako ih može pustiti kad je to kršenje Ustava, u Sarajevu može pretrese vršiti samo MUP KS i SIPA, smećari ne mogu nikako!
Ras Al Ghul wrote:Mi smo najveće pičke na svijetu, to je sada zvanično! Prvo dolaze agresori u centar grada kao da je šetnja parkom, niko ne zna od naših bošnjačkih političara da objasni kako su smećari došli i nisu prekršili Ustav? Niko od pičoka da A kaže, mamu im jebem! Zamislte da Albancima uleti MUP Srbije sad u sred Prištine pa živi se ne bi vratili, a mi ko ovce samo posmatramo! Evo molim ovdje na forumu ima li iko stručan, da poznaje detaljno Ustav i zakon, da radi u policiji u sudstvu da mi meni objasni kako su smećari prešli liniju a nisu prekršili Ustav?
sudija Igor Todorovic koji radi u Sarajevu. Sve se zna.
Kako ih može pustiti kad je to kršenje Ustava, u Sarajevu može pretrese vršiti samo MUP KS i SIPA, smećari ne mogu nikako!
Bosna je jedna drzava brate, moze bilo koja policija ici bilo gdje ako dozvole lokalne vlasti.
TheMule wrote:
Molbu za pretres poslala tuziteljica Suada Pasic (nakon sto su je zamolili iz rs), a pustio ih sudija Igor Todorovic koji radi u Sarajevu. Sve se zna.
JThomas wrote:ovdje je manje-više i jedina tekovina demokratije bila što možeš kritikovati vlast koliko hoćeš razmjerno bez posljedica. ako i to ode - definitivno postajemo istinska banana država, latinoamerička diktatura iz vremena hladnog rata, duvalier, noriega i ta raja...
TheMule wrote:
Ma pusti pijune. Kraljevi su bitni
Ja sam da se pijuni izbace prvo, kad pijuni nisu na tabli, onda ni kraljevi nemaju nikakve zastite. Tesko je nama pijunima dati sah-mat dok i "oni" imaju pijune.
Rekao bi covjek ovo je napad na nobelovce haman .....a sta radi klix....podizu sebi marketing za nikakav rad
A najbolji su mi ovi ajmo proteste pravit..
Šta se se usrali ko pičke, pa nije mrtva glava majku mu...
Ma sjećamo se mi svi koliko je se i Klix kritikovao od većine čitalaca zbog uveličavanja, huškačke politike, provokacija ili nepotrebnih nerelevantnih informacija na nacionalnom nivou (parafraziram "M.M. ubio suprugu S.M. motiv je još nejasan. Klix saznaje da je suprug pravoslavne a supruga katoličke vjeroispovjesti" ili "Amerikanac peruanskog porjekla ubio šefa zbog plate. Klix saznaje da je peruanac prije 2 mjeseca prešao na islam)
samo radi što više klikova i komentara Bošnjak vs Hrvat vs Srbin i onda opleti. 300 komentara u roku od 30 minuta. Još kada se sjetim Klix ere Faruk Vele
Lahko je sve to iz biroa pisati a kada ti RSovci i ostali u uniformi ulete u prostoriju i konfrontuju te lično onda gledaj ih, uplašena djeca u tijelima odraslih osoba.
Garantujem da drugačije ne bi izgledali ni Prljavi Hare ili oni iz RSa što na portalu provociraju na nacionalnom nivou kao Grad na Drini ili Čiča Žarko
Upravo tako...
A kad je trebalo Lucifera bahnovat sa komentara onda su bili mangupi...
jao_situacije wrote:
Ne razumijem kakve dužnosti ? Čovjek govori o razlogu donošenja zakona i ja mu objasnio, ja nisam ništa rekao za Željka.. Zavisi gdje je snimljen i kako je snimljen ja to ne znam niti sam bio tu, niti znam ko je i kako snimio. Može biti i da je način snimanja i mjesto snimanja dopušteno zakonom, može biti i da nije...
kakve to veze ima sa klixom? pa nisu oni prisluskivali, oni su samo objavili snimak.
Ova dva spomenuta PAPKA" u cijeloj prici. Krivo im, i onako su u trecim redovima (vladajucim),
ali eto da napakoste. Samo suse se boje ovog Zekija, pa se okomile na kliks.
oboje. nikome nije svejedno kad državna sila pokuca na vrata, pa makar i ove države. a kad je već pokucala što ne okrenuti usput u svoju korist ono što se može okrenuti...
exliberal-ex wrote:Rekao bi covjek ovo je napad na nobelovce haman .....a sta radi klix....podizu sebi marketing za nikakav rad
A najbolji su mi ovi ajmo proteste pravit..
Problem je kupovina papaka..a ne klix....ovdje se cijela debata svodi na klix.....a zaboravljamo zasto je uopste doslo do svega ovoga
JThomas wrote:oboje. nikome nije svejedno kad državna sila pokuca na vrata, pa makar i ove države. a kad je već pokucala što ne okrenuti usput u svoju korist ono što se može okrenuti...
Sve u svemu mislim da su iz ovog kmecanja samo izasli medijski jaci nego ikad jer apsolutno gdje god da se nalazim cujem Kliks bla,bla, bojim se da kad frizider otvorim da mi ne izleti.
Najtuznije od svega oni komentari jadova na vijestima koji svaku vijest koriste da bi sirili svoj sovinizam.Samo mrznja, netrpeljviost i ta sranja. Sto bi Amerikanci rekli "Fuck that shit"