Kada u takvom razmjeru snaga nisu mogi izdvojeni dio BIH, sta se mora u buducnosti poklopiti da im se zelja ispuni ?
Da Elvis Presley uskrsne i carobnim stapom im dodijeli komadice koje traze ??
Kad nešto želiš, onda štediš pa kupiš...ali kad otmeš i misliš da je tvoje onda si ili bolestan ili misliš da živiš u kamenom dobu...DoZeN wrote:BIH se nece raspasti,ali ce se nastaviti zivjeti sa RS,jer orgomna vecina Srba zeli RS
Oteto je prokleto.DeutscheAusweis wrote:Kad nešto želiš, onda štediš pa kupiš...ali kad otmeš i misliš da je tvoje onda si ili bolestan ili misliš da živiš u kamenom dobu...DoZeN wrote:BIH se nece raspasti,ali ce se nastaviti zivjeti sa RS,jer orgomna vecina Srba zeli RS
ni tu opciju ne treba isključiti, ali rezervor je do pola, makar, pun...a dizelrazonoda wrote:Taj raspad ce doci tiho , i reagovanje ce biti ---------kao kad vam odlazi rodbina nakon mjesec dana gostovanja----bas idete, haj ..... sretno ,........ ..nemojte sta zamjeriti.....
DeutscheAusweis wrote:Kad nešto želiš, onda štediš pa kupiš...ali kad otmeš i misliš da je tvoje onda si ili bolestan ili misliš da živiš u kamenom dobu...DoZeN wrote:BIH se nece raspasti,ali ce se nastaviti zivjeti sa RS,jer orgomna vecina Srba zeli RS
Ako se odluce na sljedeci korak, Dayton postaje bezvrijedan. I onda pocinje sezona lova.Martinez_ wrote:
Ta pljačka je legalizovana. U Dejtonu.
A gdje u Dayton-u piše da entiteti imaju pravo na odcjepljenje?Martinez_ wrote:DeutscheAusweis wrote:Kad nešto želiš, onda štediš pa kupiš...ali kad otmeš i misliš da je tvoje onda si ili bolestan ili misliš da živiš u kamenom dobu...DoZeN wrote:BIH se nece raspasti,ali ce se nastaviti zivjeti sa RS,jer orgomna vecina Srba zeli RS
Nemoj podcjenjivati hercegovce... Oni su poduzetni.prog321 wrote:Velikosrbi su 1992 imali u BiH preko 1000 tenkova i oklopa. Probosanske snage su imale tri tenka T-35.
Kada u takvom razmjeru snaga nisu mogi izdvojeni dio BIH, sta se mora u buducnosti poklopiti da im se zelja ispuni ?
Da Elvis Presley uskrsne i carobnim stapom im dodijeli komadice koje traze ??![]()
Zaboravio si napisati da su oni ti koji drže pozitivu ekonomije u cijeloj BiH, ne samo u Federaciji, da nam nema kamenjara, propali bi k'o žeton, pardon, kovanica.kopijas34 wrote:
Nemoj podcjenjivati hercegovce... Oni su poduzetni.
pa kome opanci a kome obojci, a ponekom i sanska kozaprog321 wrote:Ako se odluce na sljedeci korak, Dayton postaje bezvrijedan. I onda pocinje sezona lova.Martinez_ wrote:
ne kontas?? trebao bi. frajer je vec popio ban.Streptokok wrote:ne kontam u čemu je tačno problem. Odbrana države je obaveza svakog patriote, i moralna i zakonska. čak šta više, propisana je i kazna zatvora ko izbjegava tu dužnost. Prema tome, kao sto su i do sada, i tada bi patriote uzele puske u ruke. I dok je njih biće i bosne. Bez obzira šta njeni neprijatelji pričali.dpjokala26 wrote:sarajlija80 wrote:Šta mogu učiniti Bošnjaci u slučaju raspada BiH?
Mogu samo jedno uzeti puske u ruke i krenuti u oslobadanje bosanske zemlje sa braom hrvatima od valsina i protjerati ih jednom za uvjek preko drine dje im je mjesto .
Sretno i poselami hafisa, i priupitaj ga imal kakav papkar na belegiju.
biva to nešto dokazuje?dpjokala26 wrote: ne kontas?? trebao bi. frajer je vec popio ban.
pametnom,dosta.Streptokok wrote:biva to nešto dokazuje?dpjokala26 wrote: ne kontas?? trebao bi. frajer je vec popio ban.
A šta ako se nikad ne odluče na sledeći korak?prog321 wrote:Ako se odluce na sljedeci korak, Dayton postaje bezvrijedan. I onda pocinje sezona lova.Martinez_ wrote:
sanjin_1 wrote: A gdje u Dayton-u piše da entiteti imaju pravo na odcjepljenje?
dobro si, prave naivčine....area51 wrote:Danas je 14.12.2014 ,rat stao prije pa gotovo tačno 19 godina...ja rasprave
Protjerati preko milion stanovništva jedne države je moguće ali bi bilo iznimno krvavo. Za obe strane.Martinez_ wrote:A šta ako se nikad ne odluče na sledeći korak?.prog321 wrote:Ako se odluce na sljedeci korak, Dayton postaje bezvrijedan. I onda pocinje sezona lova.Martinez_ wrote:
Pa vidiš li naslova teme ?Martinez_ wrote:sanjin_1 wrote: A gdje u Dayton-u piše da entiteti imaju pravo na odcjepljenje?
Nigde. Nijedan entitet još uvek nije proglasio nezavisnost od BiH.
Ko te slag'o da je rat stao?area51 wrote:Danas je 14.12.2014 ,rat stao prije pa gotovo tačno 19 godina...ja rasprave
Pa dobro, nije tajna da je najmanje 90% Srba za secesiju.Martinez_ wrote:Gde sam ja napisao da će se BiH raspasti ili da se treba raspasti? Sa kim vi boksujete?
E sad što u svakome tražite secesionistu da bi ste opravdali neke skrivene pobude...nije moj problem.
99% ako cemo realnoRipicipi wrote:Pa dobro, nije tajna da je najmanje 90% Srba za secesiju.Martinez_ wrote:Gde sam ja napisao da će se BiH raspasti ili da se treba raspasti? Sa kim vi boksujete?
E sad što u svakome tražite secesionistu da bi ste opravdali neke skrivene pobude...nije moj problem.