Sto je najgore, da nije debil kao sto jeste niko mu ne bi prigovorio da je npr. pri dobrom rezultatu po nas protiv kipra zadnjih 10-15 minuta ubacio TSS ili svrsajevica ili protiv andore cak citavo poluvrijeme._mufljuz_ wrote:ja gledam ovu raspravu po pitanju rasporeda igraca i formacija - moram reci da mi drago vidjet zdravo razmjenjivanje misljenja iako nas niko nece pitat nista ....
...pa skontam kako razmislja kaseta u glavi Poglavice Telece Lice:
...."samo ih guraj guraj, bice provizije pri prodaji ovo ono...stari se, valja ostarit a imat para a kako drugacije nego preko klinaca iz agencije"....
meni je sve jasno bilo kad sam protiv nigerije vidio jednog od najboljih stopera evrope, mladog reprezentativca njemacke ej covjece - njemacke..... kako sjedi na klupi.....
Ali taj mazlum u vrlo vaznim utakmicama na pocetku kvalifikacija gdje se stvara pobjednicka atmosfera ili jos gore na SP u presudnoj utakmici protiv nigerije ubacuje svoje pulene i izmislja do tada nevidjenu formaciju na SP u istoriji i tako nam direktno ugrozava i plasman i atmosferu u timu radi jebenog licnog interesa i tvrdoglavosti.