Euro 2016 kvalifikacije - ostale grupe

Fudbal/nogomet, Premijer liga, Liga prvaka, svjetska i evropska prvenstva...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Post Reply
DoZeN

#951 Re: Euro 2016 kvalifikacije - ostale grupe

Post by DoZeN »

5 0 5 wrote:
DoZeN wrote: odkud zastava? mjesas namjerno dvije stvari, igru i zastavu, sto na svakoj utakmici neko ne upravlja dron-zastavom?
Odkud zastava?
provokacija, od nekoga, ne mogu da garantujem da je to bio bas Albanac,ali neko jeste
JohnnyS

#952 Re: Euro 2016 kvalifikacije - ostale grupe

Post by JohnnyS »

noiserr wrote:Ja sam za to da se Srbija prebaci u drugu regiju, AFC na primjer. UEFA nije za njih, nemoguce ih je smijestiti u grupu sa zemljama timova koje ne mrze.

Jašta. A Srbija do Tokija, a?!
JoseMujica
Grijem se na: malograDŽane
Vozim: Tuarega
Horoskop: Poskok

#953 Re: Euro 2016 kvalifikacije - ostale grupe

Post by JoseMujica »

onaj Bal vampira u Beogradu treba banovati trajno...nije ovo prvi put da je atmosfera linča u Beogradu i ako se sad pusti sigurno neće biti zadnji.

Potpuno amaterska organizacija utakmice od strane domaćina :roll: .... kvalifikacijska utakmica kao skup fašista :-) nepoznati leteći objekti :D navijači koji šetaju po stadionu i napadaju igrače :shock: daju izjave :lol:

Sreća pa gostujućih navijača nije bilo nikako inače bi bilo i mrtvih :( a Beograd je već jedna od poznatijih destinacija glede umiranja gostujućih navijača

:run:

neka zombiji pogledaju video s Bilinog polja i uče se kulturi :thumbup: :bih:
Pismonosa

#954 Re: Euro 2016 kvalifikacije - ostale grupe

Post by Pismonosa »

Tomahawk11 wrote: Yebo ba vise tu zastavu :oops: tebi je veci problem zastava, hej zastava, od rulje koja trazi klanje i ubijanje Albanaca? Vise od 40 minuta je ta rulja utjerivala strah u kosti igracima Albanije na terenu, uz obilno koristenje pirotehnike. Ovdje je najpostenije da se utakmica igrala pred praznim stadionom, jer je ocigledno da se navijaci ne mogu suzdrzati od fasistickog skandiranja i fizickih napada.
Al hajmo se mi vratiti na zastavu, yebo to sto je neko glavu mogao izgubiti :oops: stvarno ne mogu da vjerujem :shock:

Ovo je činjenica. Strašno je što svi, ili skoro svi u Srbiji to namjerno ignorišu ili u najgorem slučaju i opravdavaju. I onda neko takav traži svoju pravdu. E pa dobit ćeš kurac za uho, majmune četnički.
DoZeN

#955 Re: Euro 2016 kvalifikacije - ostale grupe

Post by DoZeN »

Tomahawk11 wrote:
Yebo ba vise tu zastavu :oops: tebi je veci problem zastava, hej zastava, od rulje koja trazi klanje i ubijanje Albanaca? Vise od 40 minuta je ta rulja utjerivala strah u kosti igracima Albanije na terenu, uz obilno koristenje pirotehnike. Ovdje je najpostenije da se utakmica igrala pred praznim stadionom, jer je ocigledno da se navijaci ne mogu suzdrzati od fasistickog skandiranja i fizickih napada.
Al hajmo se mi vratiti na zastavu, yebo to sto je neko glavu mogao izgubiti :oops: stvarno ne mogu da vjerujem :shock:[/quote]
Da igra Srbija i BIH da li bi garantovao da ne bi bilo takvih povika od strane navijaca BIH u Zenici ili Sarajevu? Jesi siguran da ne bi?
Uostalom vidjecemo utakmicu BIH Izrael u BIH, znamo raspolozenje Bosnjaka oko Gaze
marschall

#956 Re: Euro 2016 kvalifikacije - ostale grupe

Post by marschall »

ima bre deca albume sa slicicama od ovog da prave.
DoZeN

#957 Re: Euro 2016 kvalifikacije - ostale grupe

Post by DoZeN »

Yebo ba vise tu zastavu :oops: tebi je veci problem zastava, hej zastava, od rulje koja trazi klanje i ubijanje Albanaca? Vise od 40 minuta je ta rulja utjerivala strah u kosti igracima Albanije na terenu, uz obilno koristenje pirotehnike. Ovdje je najpostenije da se utakmica igrala pred praznim stadionom, jer je ocigledno da se navijaci ne mogu suzdrzati od fasistickog skandiranja i fizickih napada.
Al hajmo se mi vratiti na zastavu, yebo to sto je neko glavu mogao izgubiti :oops: stvarno ne mogu da vjerujem :shock
Da igra Srbija i BIH da li bi garantovao da ne bi bilo takvih povika od strane navijaca BIH u Zenici ili Sarajevu? Jesi siguran da ne bi?
Uostalom vidjecemo utakmicu BIH Izrael u BIH, znamo raspolozenje Bosnjaka oko Gaze
KAMI666

#958 Re: Euro 2016 kvalifikacije - ostale grupe

Post by KAMI666 »

Mislim da se ovdje sve odlicno vidi :D

Pazi kako ga Albanac gnjeci ispod sebe :D :thumbup:
Last edited by KAMI666 on 15/10/2014 09:34, edited 1 time in total.
Pismonosa

#959 Re: Euro 2016 kvalifikacije - ostale grupe

Post by Pismonosa »

DoZeN wrote: Uostalom vidjecemo utakmicu BIH Izrael u BIH, znamo raspolozenje Bosnjaka oko Gaze
Tačno, ovo će bit veliki test za nas. Ali iskreno osim poneke palestinske zastave ne očekujem previše incidenata. Barem ne u mjeri u kojoj smo to vidjeli sinoć.

Moguće da par pojedinaca naprave scene za SiEnEna. I napravit će uslugu BiH taman ko što su je sinoć retardi napravili Srbiji. Davno ja rekoh, domovina se ne brani vazda bokserom i bakljom. Zapali domovinu da bi je više volio :D
Tomahawk11
Globalni moderator

#960 Re: Euro 2016 kvalifikacije - ostale grupe

Post by Tomahawk11 »

DoZeN wrote:
Al hajmo se mi vratiti na zastavu, yebo to sto je neko glavu mogao izgubiti :oops: stvarno ne mogu da vjerujem :shock
To ti mene malo zayebajes? Jesu li igrale BiH - Srbija? I sta je bilo? Nista. A igrali su i Srbija - BiH, pa su se nasi vratili ko sa ratista. Ne znam sto pokusavas odbraniti nemoguce. Usrali su motku i to je to. Nije isto kad imas grupicu koja provocira i kad imas stadion od 30.000 koji poziva na klanje. Uostalom, vidjecemo kakav ce sud donijeti UEFA, oni to sve gledaju iskljucivo sa sportske strane.
Sto se tice utakmice sa Izraelom, ako bude dovoljan broj budala na tribinama, mozda i bude nekih problema. Kakve veze ima utakmica sa Gazom? Moze samo za neke idiote imati veze. Odradimo svoje, abd poderemo ih i vozdra. Za politicke bitke me zalibo.
Suicidal Siberian

#961 Re: Euro 2016 kvalifikacije - ostale grupe

Post by Suicidal Siberian »

Tomahawk11 wrote:
Suicidal Siberian wrote:Gore sranje je bilo neki dan na utakmici Rum-Mad. Okriviti samo srbe za ovaj incident je glupost. Uefa ce ponoviti utakmicu pred praznim tribinama ili kazniti i jedne i druge sa oduzimanjem bodova sto bi na ruku islo Danskoj i Portugalu, bolje da budu oni na EURU nego ovi primitivci iz oba tabora.
:lol: cuj to, da im po bod oduzmu ili?! :-)
Krivi su igraci reprezentacije Albanije sto su dosli na stadion, trebali su unaprijed predati, sta se koji klinac ima igrati. Ne mogu da vjerujem da neko opravdava ono orgijanje na tribinama, ulijetanje navijaca na teren i mlacenje igraca Albanije od strane redara na terenu? :?
UEFA je dobro upoznata sa "foklorom" koji vlada ovim prostorima kada su utakmice u pitanju. Zbog toga nikad nije bilo reakcije kada su bile i utakmice izmedju SRB i CRO bile ( u BG ubij ustašu, u ZG ubij srbina itd)...Ovdje je pitanje očigledne političke provokacije koja je kulminirala napadom 2 albanskih fudbalera na fudbalera srbije koji je skidao zastavu. Situacija se tada otela kontroli. I mi treba da se dobro zamislimo pred utakmicu sa Izraelom-unošenje zastava Palestine UEFA neće tolerisati, mislim da je Maribor dobio kaznu zbog jedne zastave kad su igrali sa Maccabiem.
SSemir

#962 Re: Euro 2016 kvalifikacije - ostale grupe

Post by SSemir »

Pismonosa wrote:
SSemir wrote:
Romanista 101% wrote:jel ovo taj Kolarov sto ga neki izdizu u nebesa?

Image
Veliku ulogu sinoć na stadionu Partizana odigrao je Aleksandar Kolarov. Branič srpske reprezentacije nije se poput većine svojih suigrača naguravao s Albancima, već je trčao s jednog kraja travnjaka na drugi kako bi zaštitio goste i navijače tjerao na tribine.

da da. to je taj kolarov ;)

I? Šta je problem? Zastava Srbije i četiri "s" sa te iste zastave? Možda se Kolarov trebao ogrnuti zastavom Saudijske Arabije. Manite se gluposti. Kolarov je prvi i jedini pružio dobrodošlicu Edinu kad je ovaj došao u Manchester. I pomogao mu oko adaptacije. Tako da ne serite.
nije meni problem, replicirao sam ovim citatom na komentar ovog prvog, ne treba velika inteligencija da se skonta sta sam htio reci time....
Pismonosa

#963 Re: Euro 2016 kvalifikacije - ostale grupe

Post by Pismonosa »

Suicidal Siberian wrote:
Ovdje je pitanje očigledne političke provokacije koja je kulminirala napadom 2 albanskih fudbalera na fudbalera srbije koji je skidao zastavu. Situacija se tada otela kontroli.
Puno prije zastave se desila tu i tamo poneka kulminacija i puno prije se situacija otela kontroli. Ako se o nekoj kontroli uopšte moglo i govoriti. Za realne i nepristrasne ljude je to jasno. Ali bojim se da su pojedini ovdje daleko od toga.
BlueBlood

#964 Re: Euro 2016 kvalifikacije - ostale grupe

Post by BlueBlood »

...nego, hocel' ih isplatiti onaj sto im je obeco 1 000 000 eura za pobjedu? :mrgreen:
Tomahawk11
Globalni moderator

#965 Re: Euro 2016 kvalifikacije - ostale grupe

Post by Tomahawk11 »

Suicidal Siberian wrote:
Tomahawk11 wrote:
Suicidal Siberian wrote:Gore sranje je bilo neki dan na utakmici Rum-Mad. Okriviti samo srbe za ovaj incident je glupost. Uefa ce ponoviti utakmicu pred praznim tribinama ili kazniti i jedne i druge sa oduzimanjem bodova sto bi na ruku islo Danskoj i Portugalu, bolje da budu oni na EURU nego ovi primitivci iz oba tabora.
:lol: cuj to, da im po bod oduzmu ili?! :-)
Krivi su igraci reprezentacije Albanije sto su dosli na stadion, trebali su unaprijed predati, sta se koji klinac ima igrati. Ne mogu da vjerujem da neko opravdava ono orgijanje na tribinama, ulijetanje navijaca na teren i mlacenje igraca Albanije od strane redara na terenu? :?
UEFA je dobro upoznata sa "foklorom" koji vlada ovim prostorima kada su utakmice u pitanju. Zbog toga nikad nije bilo reakcije kada su bile i utakmice izmedju SRB i CRO bile ( u BG ubij ustašu, u ZG ubij srbina itd)...Ovdje je pitanje očigledne političke provokacije koja je kulminirala napadom 2 albanskih fudbalera na fudbalera srbije koji je skidao zastavu. Situacija se tada otela kontroli. I mi treba da se dobro zamislimo pred utakmicu sa Izraelom-unošenje zastava Palestine UEFA neće tolerisati, mislim da je Maribor dobio kaznu zbog jedne zastave kad su igrali sa Maccabiem.
I ta politicka provokacija je propust organizatora, u ovom slucaju Srbije. Sad bas da su navijaci na stadionu mogli vidjeti sta je tacno na zastavi pa da se upale, sumnjam.
Sto se tice Izraela, do nas je hocemo li ispasti glupi ili pametni. Ne treba nam to mijesanje u njihov politicki zivot.
Pismonosa

#966 Re: Euro 2016 kvalifikacije - ostale grupe

Post by Pismonosa »

SSemir wrote: nije meni problem, replicirao sam ovim citatom na komentar ovog prvog, ne treba velika inteligencija da se skonta sta sam htio reci time....
Ma nisam se tebi direktno ni obratio, to je više onako uopšteno za ove kojima smeta srpska zastava i 4 s. Ne volim je ni ja, da se razmijemo. Ali to je međunarodno priznata zastava i milioni ljudi je vole i poštuju. Ne bi oko toga trebalo biti spora.
Kaćunak

#967 Re: Euro 2016 kvalifikacije - ostale grupe

Post by Kaćunak »

0:3
Doviđenja.
DoZeN

#968 Re: Euro 2016 kvalifikacije - ostale grupe

Post by DoZeN »

Pismonosa wrote:
Puno prije zastave se desila tu i tamo poneka kulminacija i puno prije se situacija otela kontroli. Ako se o nekoj kontroli uopšte moglo i govoriti. Za realne i nepristrasne ljude je to jasno. Ali bojim se da su pojedini ovdje daleko od toga.
Za realne i nepristrasne ljude je jasno da su dva igraca Albanije se otimali oko zastave koja nije zastava Albanije, i zapoceli sukob sa Mitrovicom.
Suicidal Siberian

#969 Re: Euro 2016 kvalifikacije - ostale grupe

Pismonosa wrote:
Suicidal Siberian wrote:
Ovdje je pitanje očigledne političke provokacije koja je kulminirala napadom 2 albanskih fudbalera na fudbalera srbije koji je skidao zastavu. Situacija se tada otela kontroli.
Istina. Ali ako smo realni, sta drugo ocekivati na ovim utakmicama? ruku na srce, ako pogledamo utakmice Srbije i Hrv u posljednjih par godina, taj ventil je ispuhao. osim tog folklora kojeg pominjem.
L u c i f e r

#970 Re: Euro 2016 kvalifikacije - ostale grupe

Post by L u c i f e r »

DoZeN wrote:
Pismonosa wrote:
Za realne i nepristrasne ljude je jasno da su dva igraca Albanije se otimali oko zastave koja nije zastava Albanije, i zapoceli sukob sa Mitrovicom.
:roll:
amidzazeher

#971 Re: Euro 2016 kvalifikacije - ostale grupe

Post by amidzazeher »

Pismonosa wrote:
SSemir wrote:
Romanista 101% wrote:jel ovo taj Kolarov sto ga neki izdizu u nebesa?

Image
Veliku ulogu sinoć na stadionu Partizana odigrao je Aleksandar Kolarov. Branič srpske reprezentacije nije se poput većine svojih suigrača naguravao s Albancima, već je trčao s jednog kraja travnjaka na drugi kako bi zaštitio goste i navijače tjerao na tribine.

da da. to je taj kolarov ;)

I? Šta je problem? Zastava Srbije i četiri "s" sa te iste zastave? Možda se Kolarov trebao ogrnuti zastavom Saudijske Arabije. Manite se gluposti. Kolarov je prvi i jedini pružio dobrodošlicu Edinu kad je ovaj došao u Manchester. I pomogao mu oko adaptacije. Tako da ne serite.
Zastava k'o zastava, ja mislim da je problem u onome sta mu pise na majici ;)
Tomahawk11
Globalni moderator

#972 Re: Euro 2016 kvalifikacije - ostale grupe

Post by Tomahawk11 »

DoZeN wrote:
Pismonosa wrote:
Ako si realan i nepristrasan, onda ces priznati da je sukob poceo puno prije toga.
Suicidal Siberian

#973 Re: Euro 2016 kvalifikacije - ostale grupe

UEFA je dobro upoznata sa "foklorom" koji vlada ovim prostorima kada su utakmice u pitanju. Zbog toga nikad nije bilo reakcije kada su bile i utakmice izmedju SRB i CRO bile ( u BG ubij ustašu, u ZG ubij srbina itd)...Ovdje je pitanje očigledne političke provokacije koja je kulminirala napadom 2 albanskih fudbalera na fudbalera srbije koji je skidao zastavu. Situacija se tada otela kontroli. I mi treba da se dobro zamislimo pred utakmicu sa Izraelom-unošenje zastava Palestine UEFA neće tolerisati, mislim da je Maribor dobio kaznu zbog jedne zastave kad su igrali sa Maccabiem.[/quote]
I ta politicka provokacija je propust organizatora, u ovom slucaju Srbije. Sad bas da su navijaci na stadionu mogli vidjeti sta je tacno na zastavi pa da se upale, sumnjam.
Sto se tice Izraela, do nas je hocemo li ispasti glupi ili pametni. Ne treba nam to mijesanje u njihov politicki zivot.[/quote]

Ja ne vidim kako je organizator mogao uticati na ovo..jedino da su postavili SAM bateriju ispred stadiona :D

Najpostenije, u fudbalskom smislu je da se utakmica ponovi pred praznim tribinama ili na neutralnom stadionu. Na stranu emocije ovakve ili onakve prema Srbiji.
reis1

#974 Re: Euro 2016 kvalifikacije - ostale grupe

Post by reis1 »

Mislim da u zivotu nisam vidio i sumnjam da cu ikad vise vidjet veci prc nekog kolektiviteta od ovog, na psihickom, financijskom, politickom, vojnom, reprezentativnom... planu. Braco draga... :lol:

Ovo ti je brate ponizavanje Srba do samog dna od strane Albanaca, od ovog se NE oporavlja!!! :lol:
Last edited by reis1 on 15/10/2014 10:17, edited 1 time in total.
hladan.preminger

#975 Re: Euro 2016 kvalifikacije - ostale grupe

Post by hladan.preminger »

Suicidal Siberian wrote: Najpostenije, u fudbalskom smislu je da se utakmica ponovi pred praznim tribinama ili na neutralnom stadionu. Na stranu emocije ovakve ili onakve prema Srbiji.

Jest, al' u nekoj stvari.. :-)

Po toj logici svaki put kad ti reprezentacija gubi na svom terenu, pustiš par svojih huligana da namlate protivničke igrače i dobiješ (nagradu) drugu šansu da ih pobijediš.
Post Reply