Krst na Zlatištu iznad Sarajeva u septembru
-
aldinjo
#951 Re: Krst na Zlatištu iznad Sarajeva u septembru
Koliko je ovaj krst tačno udaljen od federacije šumskim putem?
Last edited by aldinjo on 28/09/2014 06:29, edited 1 time in total.
- exliberal-ex
#952 Re: Krst na Zlatištu iznad Sarajeva u septembru
cuj sta si dobio...da mozes da dodirnes zid ambasade...I odmah ti bude boljeL u c i f e r wrote:A sta smo dobili tim hambasadama...?
ps
Nomo, Sarajevo prije rata sa svim okolnim opstinama nije imalo 500 000 stanovnika....sta je bilo nego mali simpaticni gradic
-
L u c i f e r
#953 Re: Odg: Krst na Zlatištu iznad Sarajeva u septembru
Pun duha i dobre raje.exliberal-ex wrote:cuj sta si dobio...da mozes da dodirnes zid ambasade...I odmah ti bude boljeL u c i f e r wrote:A sta smo dobili tim hambasadama...?
ps
Nomo, Sarajevo prije rata sa svim okolnim opstinama nije imalo 500 000 stanovnika....sta je bilo nego mali simpaticni gradic
-
BadAss14
#954 Re: Krst na Zlatištu iznad Sarajeva u septembru
exliberal-ex wrote:cuj sta si dobio...da mozes da dodirnes zid ambasade...I odmah ti bude boljeL u c i f e r wrote:A sta smo dobili tim hambasadama...?
ps
Ali je uvijek bio glavni grad BiH, i fenomen grad, a koliko vase "drugo oko u glavi" Crna Gora ima stanovnika, i koliko ima stanovnika Podgorica, pa je to nezavisna drzava i njen glavni grad.
I dosta sprdanja sa nasom borbom za opstanak drzave i naroda! Boli nas ona stvar sta vi mislite sta smo dobili i sta smo trebali dobit, i ne pokusdavajte izjednacavat ni u promilima vasu i nasu borbu i ciljeve!
-
BadAss14
#955 Re: Krst na Zlatištu iznad Sarajeva u septembru
L u c i f e r wrote:A sta smo dobili tim hambasadama...?
Nek ti rezervna domovina protjera sve ambasadore i zatvori sve ambasade pa cemo mi onda razmislit trebaju li nama ambasade prijateljskih zemalja.
-
BadAss14
#956 Re: Krst na Zlatištu iznad Sarajeva u septembru
exliberal-ex wrote:E moj reise....tebi je fino sto mozes da prodjes pored americke ili turske ambasade I da dotaknes zid......ja jos uvijek nemogu da skontam jel se ti ovo zajebavas ili si mrtav ozbiljan....koliko je tebi godina matere ti?reis1 wrote:
Naravno da se covjeku srce stegne za svakog nastradalog, pogotovo onima koji u svojoj obitelji na Kovacima ili Zejtinliku imaju clanove svoje najblize obitelji, medju kojima sam i ja.
Medjutim, ja sada kada hodam Sarajevom, pa prodjes pored americke, engleske, turske, saudijske, itd itd ambasade, kada popijes zuju sa predsjednikom drzave na Trgu, drzave koja ima stolicu u UN za 4 miliona Bosanaca pored stolice jedne npr. Kine koja ima 1,4 milijarde Kineza, i mnoge druge stvari, shvatis da su ti nasi sa Kovaca nama ostavili jedno bogatstvo koje je mnogo vece od te poslijeratne korupcije i kriminala. K i k ce proci, prije ili kasnije, no bogatstvo drzavnosti ce ostati.
A onda kad uzmes neku obitelj koja ima nekog na Zejtinliku, pa provuces kroz iste parametre, dodjes do zakljucka kroz koju su oni prevaru prosli. Znaci izginuli ljudi za nista, za degradaciju svog statusa od onog kakvog su imali u Sa prije rata. Sami htjeli to, da budu provincija covjece...
Pa u tom kontekstu, te bandere, sto u stvari nije krst vec kokarda, zamisli koje je tek to pisanje po Srbima u ist. Sarajevu, od strane istih ili slicnih onima koji su ih odveli u nesrecu? Mi smo i dobili nekakvo bogatstvo iz te nesrece, a oni nista, izgubili i ono sto su imali.
Sarajevo je bio mali fini grad I bez tih silnih ambasada, I meni je bilo sasvim fino zivjet u njemu I bez njih. Sad sto ih ima I sto sve te ambasade kroje politiku ove jebene drzave je pravo uspjeh za pohvalit se...pravi je uspjeh sto sad grad sve vise lici na Kalkutu nego na neki evropski grad, gdje se prave trzni centri ko da ima 4 miliona u Sarajevu samom a pored istih tih centara imas stracare gdje ljudi zive ko da je pocetak 20 vjeka...I to je tebi neki uspjeh....e pa stvarno
ps
ta stolica sto je u UN I sto ispred nje pise Bosna I Hercegovina...pa vidis ta stolica je stolica BiH ne bosanaca nego bosnjaka, srba I hrvata....
Nije tacno. U UN smo primljeni kao bosanskohercegovacka NACIJA,svidjalo se to tebi ili ne, jer UN stoji za ujedinjene nacije (drzave) a ne "ujedinjene narode" sto je jos samo na "vestima" moze cuti.
-
L u c i f e r
#957 Re: Odg: Krst na Zlatištu iznad Sarajeva u septembru
Aha, znaci ako mislim drugacije, ja sam Srbin sa rezervnom domovinom.BadAss14 wrote:L u c i f e r wrote:A sta smo dobili tim hambasadama...?
Nek ti rezervna domovina protjera sve ambasadore i zatvori sve ambasade pa cemo mi onda razmislit trebaju li nama ambasade prijateljskih zemalja.
Ad hominem, vazda bio utociste slabih forumasa...
- Sezam
#958 Re: Odg: Krst na Zlatištu iznad Sarajeva u septembru
Ne mislis ti drugacijie, ti mislis potpuno isto...kao i svaka genocidna gnjida...L u c i f e r wrote:
Aha, znaci ako mislim drugacije, ja sam Srbin sa rezervnom domovinom.
- Stjui
#959 Re: Odg: Krst na Zlatištu iznad Sarajeva u septembru
tek je sada lijepo.koja dobra raja? nele,kusta,...?L u c i f e r wrote: Pun duha i dobre raje.
If it looks like a duck, swims like a duck, and quacks like a duck, then it probably is a duck.L u c i f e r wrote:
- insomnia78
#960 Re: Krst na Zlatištu iznad Sarajeva u septembru
I ondaR Alija napisa ID, Ćelo ubi svata i vise od pola te dobre raje se pope na brda da se odbrani od zuluma, ostatak izgide il razgulise u Kanade, Amerike, i Njemacke jer ovo nije njihov ratL u c i f e r wrote:Pun duha i dobre raje.exliberal-ex wrote:cuj sta si dobio...da mozes da dodirnes zid ambasade...I odmah ti bude boljeL u c i f e r wrote:A sta smo dobili tim hambasadama...?
ps
Envoyé de mon iPhone en utilisant Tapatalk
-
L u c i f e r
#961 Re: Odg: Krst na Zlatištu iznad Sarajeva u septembru
Adhominemko, meščini je ovakav način obraćanja kolegama forumašima u suprotnosti sa pravilima foruma, a i uzusima uljudnog ophođenja, ali ako te to usrećuje be my guest...Sezam wrote:Ne mislis ti drugacijie, ti mislis potpuno isto...kao i svaka genocidna gnjida...L u c i f e r wrote:
-
L u c i f e r
#962 Re: Odg: Krst na Zlatištu iznad Sarajeva u septembru
Stanovništvo Sarajeva nisu činila ta dva čovjeka, ne znam zašto ste toliko opterećeni kustom i neletom...Stjui wrote:tek je sada lijepo.koja dobra raja? nele,kusta,...?L u c i f e r wrote: Pun duha i dobre raje.
If it looks like a duck, swims like a duck, and quacks like a duck, then it probably is a duck.L u c i f e r wrote:
Mnogo sjajnih ljudi je otišlo odavde, pobjeglo od rata i bijede u kojoj trenutno živimo.
A što se tiče patke, kao što mi to Duško Dugouško može posvjedočiti, u sezoni lova lova lovcima i zečevi liče na patke.
Stvar percepcije i emocionalne ostrašćenosti.
Mržnja truje ljude iznutra.
Svi smo samo ljudi.
Ima dobrih i loših u svim grupama i grupacijama.
-
L u c i f e r
#963 Re: Krst na Zlatištu iznad Sarajeva u septembru
I nastaviše iz Francuske da bošnjuju i busaju se u patriotska prsa...insomnia78 wrote: I ondaR Alija napisa ID, Ćelo ubi svata i vise od pola te dobre raje se pope na brda da se odbrani od zuluma, ostatak izgide il razgulise u Kanade, Amerike, i Njemacke jer ovo nije njihov rat
- insomnia78
#964 Krst na Zlatištu iznad Sarajeva u septembru
Nejse
Last edited by insomnia78 on 28/09/2014 11:16, edited 1 time in total.
- Stjui
#965 Re: Odg: Krst na Zlatištu iznad Sarajeva u septembru
ma nisam opterećen,g.nečastivi,samo otprilike znam za kim se tuguje kad se pomene ta "stara,cool raja".slažem se za mržnju,a današnje sarajevo najviše mrze islamofobi i bošnjomrsci.al, đaba im sve,gospodine l.L u c i f e r wrote:
Stanovništvo Sarajeva nisu činila ta dva čovjeka, ne znam zašto ste toliko opterećeni kustom i neletom...
Mnogo sjajnih ljudi je otišlo odavde, pobjeglo od rata i bijede u kojoj trenutno živimo.
Svi smo samo ljudi.
-
L u c i f e r
#966 Re: Krst na Zlatištu iznad Sarajeva u septembru
Naravno da nema veze ko je gdje, kao što ni prethodni citat nema ama baš nikakve veze sa onim što sam ja napisao.zlatanovo wrote:kakve veze ima gdje je ko, je li to čovjek ne smije biti Bošnjak u insotranstvu nego samo u Bosni ?L u c i f e r wrote:I nastaviše iz Francuske da bošnjuju i busaju se u patriotska prsa...insomnia78 wrote: I ondaR Alija napisa ID, Ćelo ubi svata i vise od pola te dobre raje se pope na brda da se odbrani od zuluma, ostatak izgide il razgulise u Kanade, Amerike, i Njemacke jer ovo nije njihov rat
ČInjenica je da je prije rata u Sarajevu živilo dosta kvalitetnih ljudi.
-
L u c i f e r
#967 Re: Odg: Krst na Zlatištu iznad Sarajeva u septembru
Nisam znao da si telepata, svaka čast.Stjui wrote:ma nisam opterećen,g.nečastivi,samo otprilike znam za kim se tuguje kad se pomene ta "stara,cool raja".slažem se za mržnju,a današnje sarajevo najviše mrze islamofobi i bošnjomrsci.al, đaba im sve,gospodine l.L u c i f e r wrote:
Stanovništvo Sarajeva nisu činila ta dva čovjeka, ne znam zašto ste toliko opterećeni kustom i neletom...
Svi smo samo ljudi.
Usput budi rečeno, tvoj te telepatski talent dobrano izdao u ovom slučaju.
Današnje Sarajevo ne gotive plaho ni oni Bošnjaci koji nisu naročiti fanovi primitivizma, malograđanštine, seljakluka, nepotizma, minderizma, feudo-kapitalizma i sličnih pojava.
- Stjui
#968 Re: Odg: Krst na Zlatištu iznad Sarajeva u septembru
ma nije g.nečastivi.uglavnom,kakvo god je današnje sarajevo,ljepše je od onoga sarajeva po kom su s osmijehom na licu tumarale glavosječe i djecoubice, kidišući na "turke".L u c i f e r wrote: Nisam znao da si telepata, svaka čast.
Današnje Sarajevo ne gotive plaho ni oni Bošnjaci koji nisu naročiti fanovi primitivizma, malograđanštine, seljakluka, nepotizma, minderizma, feudo-kapitalizma i sličnih pojava.
-
L u c i f e r
#969 Re: Odg: Krst na Zlatištu iznad Sarajeva u septembru
Aha, pa ti bolje od mene znaš šta ja mislim. Wow. Respect.Stjui wrote:ma nije g.nečastivi.uglavnom,kakvo god je današnje sarajevo,ljepše je od onoga sarajeva po kom su s osmijehom na licu tumarale glavosječe i djecoubice, kidišući na "turke".L u c i f e r wrote: Nisam znao da si telepata, svaka čast.
Pa tebi onda ni ne treba forum kao sredstvo komunikacije, jer ti sasvim lijepo sam pišeš i pitanja i odgovore sagovornika.
U ukusima ne vrijedi raspravljati.
Naročito zato što vjerujem da si rođen nakon vremena o kojem pričaš.
U svakom slučaju, poštujem tvoje pravo da uživaš u navodnoj nacionalnoj čistoći glavnog nam grada, i fireru bi se to svidjelo.
-
L u c i f e r
#970 Re: Krst na Zlatištu iznad Sarajeva u septembru
Činjenica je i da je Sarajevo puno neinteligentne raje koja se prima na gluposti par hefti prije izbora.zlatanovo wrote:Činjenica je da je u Sarajevu prije rata živjelo i 11 i pol hiljada ljudi više koji danas nisu nikako živi jer su ih ubili oni koji danas provokatorski postavljaju krst iznad grada, ona laž, licemjernost i podvale učesnika emisije Krug na RTRS-u je jednostavno ogavna !Naravno da nema veze ko je gdje, kao što ni prethodni citat nema ama baš nikakve veze sa onim što sam ja napisao.
-
Bodkin
#971 Re: Krst na Zlatištu iznad Sarajeva u septembru
cinjenica je da nisi dobaru glavi kad se raspravljas sa nekim ko se registrovao 15 dana prije izbora i ima 9 postovaL u c i f e r wrote:Činjenica je i da je Sarajevo puno neinteligentne raje koja se prima na gluposti par hefti prije izbora.zlatanovo wrote:Činjenica je da je u Sarajevu prije rata živjelo i 11 i pol hiljada ljudi više koji danas nisu nikako živi jer su ih ubili oni koji danas provokatorski postavljaju krst iznad grada, ona laž, licemjernost i podvale učesnika emisije Krug na RTRS-u je jednostavno ogavna !Naravno da nema veze ko je gdje, kao što ni prethodni citat nema ama baš nikakve veze sa onim što sam ja napisao.
-
L u c i f e r
#972 Re: Krst na Zlatištu iznad Sarajeva u septembru
Imam danas malo viška vremena za takve slučajeve...Bodkin wrote: cinjenica je da nisi dobaru glavi kad se raspravljas sa nekim ko se registrovao 15 dana prije izbora i ima 9 postova
-
L u c i f e r
#973 Re: Krst na Zlatištu iznad Sarajeva u septembru
Ma to zlaja biseru moj, 2+2 su vazda bila 22...zlatanovo wrote:po tome da ti nedostaju u Sarajevu fina raja, govnari tipa Dukića i ovih drugih dvojice učesnika u emisiji KrugL u c i f e r wrote:Odakle izvlačiš taj zaključak?zlatanovo wrote: dakle ti podržavaš i opravdavaš laži i ogavnosti učensnika ove emisije Krug ??
- Seoskivaralica
- TheWatcher
#975 Re: Krst na Zlatištu iznad Sarajeva u septembru
Last edited by TheWatcher on 28/09/2014 13:36, edited 1 time in total.