hoces li s60 turbo LPG
250 KS
Moderators: _BataZiv_0809, anex
ma polako šmekam, do jedno 13 milja budžeta...nisam još ni svoje auto stavio na pik, samo skeniram..prioritet 159, mada kod nas nema dobrog primjerka do tih para ili ima benzinaca, zatim može 407, ima jedna dobra u MO benzinjara, onda može Croma, a može i Bravo...mali_milojica wrote:@johntra
Sta si pikirao,mozda ti mozemo pomoci.
4 ociju i usiju su bolja od 2.
bjezi od 407 sto dalje. ni blizu 406 po kvalitetu...johntra wrote:ma polako šmekam, do jedno 13 milja budžeta...nisam još ni svoje auto stavio na pik, samo skeniram..prioritet 159, mada kod nas nema dobrog primjerka do tih para ili ima benzinaca, zatim može 407, ima jedna dobra u MO benzinjara, onda može Croma, a može i Bravo...mali_milojica wrote:@johntra
4 ociju i usiju su bolja od 2.![]()
w211 mi se sviđa oduvijek, ali prestara su nažalost, treba mi nešto mlađe, 2006, pa na gore...
može se probrati finih auta, ako si otvoren za sve...ima i jedan fin Avensis beninjara isto i tako...sve što mi padne na pamet, osim VW i satelita...
SAAB kod nas rijetko koji da nije uništen ugradnjom plina ili da nije pregažen...kakav S60, koja godina, mada mi plin nako-nako...Bakir1 wrote:mislim da bi njemu bio sevap nekog aero turbo![]()
hoces li s60 turbo LPG![]()
250 KS
Kod mercedesa nema starog auta, samo stari model!johntra wrote:ma polako šmekam, do jedno 13 milja budžeta...nisam još ni svoje auto stavio na pik, samo skeniram..prioritet 159, mada kod nas nema dobrog primjerka do tih para ili ima benzinaca, zatim može 407, ima jedna dobra u MO benzinjara, onda može Croma, a može i Bravo...mali_milojica wrote:@johntra
4 ociju i usiju su bolja od 2.![]()
w211 mi se sviđa oduvijek, ali prestara su nažalost, treba mi nešto mlađe, 2006, pa na gore...
može se probrati finih auta, ako si otvoren za sve...ima i jedan fin Avensis beninjara isto i tako...sve što mi padne na pamet, osim VW i satelita...
ja sam čuo podijeljene kritike i iskustva oko tog auta, neko ga pravo kudi, neko ga pravo hvali...mislim, kao za svako auto...2.0 HDI je nepoderiv koliko čujem, mada meni dizel nije prioritet...ovaj što šmekam je FL varijanta, tako da vjerujem da nema više dječijih bolesti...pitao sam ovdje kakav je njihov 2,2 benzin, ali niko nema iskustva...ono što sam našao po netu, da voli popiti, skoro kao 3.0, a da i ne ide baš nešto...emko je nešto kakio baš oko tog motora ovdje...Ned071 wrote:
bjezi od 407 sto dalje. ni blizu 406 po kvalitetu...
Ja sam imao gorko iskustvo sa ovim. Kod Kaknja, dok se jos radila ta dionica auto-puta sam probio karter na malu kamenu izbocinu. Fakat ima nizak nos, a po meni je potrebno i malo navikavanje na ulazak i izlazak iz auta, jer mu je A stub pravo nizak.citroen xm wrote:Najveća mana 407 je po meni nizak i dug nos, dušu dao za odvaliti nešto na našim putevima.
Nece VVTiNed071 wrote:zna se i avensis pokvarit i to poskupo...
bitanga_sa_otesa wrote:kakvo ulje udara? o cemu ti to?
Izvini drug nisam te skonto najbolje sta mislis da nije do kucista zracnog filtera bio sam kod nekog majstora i reko mi je da to zamjenim jer ovo je nevalja nista....Da je do necega drugo rekao biBakir1 wrote:ako izbija ulje na kucistu zracnog filtera najmanji ti je problem kuciste....