Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Drage zene, mi smo vam neki dan raspalili gril u sred bazena... inace ja veliki mozak, civare (tacke) kako ko kaze postavio u sred bazena napravili gril i nema luksuz pure Eto na sta ste vi ponosne, na musku kreativnost ondonso treba da izgleda komedija...
Jel ti zvize ne vidis kakva je ovo tema ili si jednostavno bas toliko nekulturan?
Milion i jedna tema na forumu postoji. Ovdje ti nikako nije mjesto pogotovo ne sa tako nebuloznim komentatima.
Jel ti zvize ne vidis kakva je ovo tema ili si jednostavno bas toliko nekulturan?
Milion i jedna tema na forumu postoji. Ovdje ti nikako nije mjesto pogotovo sa tajo nebuloznim komentatima.
Zviz wrote:Drage zene, mi smo vam neki dan raspalili gril u sred bazena... inace ja veliki mozak, civare (tacke) kako ko kaze postavio u sred bazena napravili gril i nema luksuz pure Eto na sta ste vi ponosne, na musku kreativnost ondonso treba da izgleda komedija...
"Prije nego što krenete u detaljne pripreme pokušajte prije svega razmisliti hoćete li imati samo jednu djeverušu, odnosno kumu, ili ćete možda posegnuti za zapadnim običajima i za svoje vjenčanje odabrati nekoliko najbližih prijateljica koje će biti vaše djeveruše.
Broj nije ograničen, unatoč običajima s ovih prostora koji govore o najviše dvije djeveruše, vi ih možete izabrati koliko hoćete. U slučaju da ih imate više dobro pazite kako ćete raspodijeliti poslove.
Tu se prije svega misli na organiziranje djevojačke večeri, provjera same šminke i frizure, odnosno pronalaženje primjerenog kozmetičkog salona koji nudi kvalitetne usluge.
Jedan od zadataka djeveruše je i dočekivanje samih gostiju na dan svadbe, kičenje bilo ružmarinom, ili nekim drugim detaljem. Vođenje brige oko jednog dijela organizacije te također dijeljenje zahvalnica."
Zviz wrote:Drage zene, mi smo vam neki dan raspalili gril u sred bazena... inace ja veliki mozak, civare (tacke) kako ko kaze postavio u sred bazena napravili gril i nema luksuz pure Eto na sta ste vi ponosne, na musku kreativnost ondonso treba da izgleda komedija...
mozes li ponovo napisati ovu recnicu
Zene vole malo komicne muskarce - neke u ponasanju, neke u koristenju jezika kako vec koje, dobro ima onih ko ona iz "bolji zivot" to su posebne sifre ali sta ces ima i takvih ili ko ona u po vode u Beogradu (kad su poplave bile) jadan cica s njom
Čuj, da se brine oko mladine frizure i šminke.
O jebote...
Šta sve žene neće izmisliti da bi bi bar jedan dan glumatale kraljicu od sabe.
A vala i to djevojačko veče, k'o da će u legiju stranaca na 5 godina pa da je isprate.
Ubi nas holivud.
Last edited by Bambi_na_kofeinu on 08/06/2014 15:05, edited 1 time in total.