jel se na ovom mora mail upisivati ako se upise br.telefona da ustedim na vremenu pozz
edit
mora popusio sam korekciju evo
Moderator: anex
dobojlija81 wrote:Find Official Customer Support information: Email, Phone
jel se na ovom mora mail upisivati ako se upise br.telefona da ustedim na vremenu pozz
edit
Kod mene isti slucaj samo prvu rijec kod prve slike ne prihvata, ostalo sve ok. Uradila jedan task i sve bilo ok, sad nesto neceAhmetShabo wrote:jel radio neko name stuff in images??? prva slika sta god da napisem ispod nje nece da mi prizna.... na ostalim slikama je ok, ali na prvoj sta god da stavim, izbaci mi ono crvenim slovima..
jel se moraju sva polja ispunit<?? koliko minimum rijeci se mora napisati...zakasnila wrote:Kod mene isti slucaj samo prvu rijec kod prve slike ne prihvata, ostalo sve ok. Uradila jedan task i sve bilo ok, sad nesto neceAhmetShabo wrote:jel radio neko name stuff in images??? prva slika sta god da napisem ispod nje nece da mi prizna.... na ostalim slikama je ok, ali na prvoj sta god da stavim, izbaci mi ono crvenim slovima..
ma jok,ja samo copy paste broj,tamo kad ga zalijepim on sam popravi,cak i one sa tackama npr 333.333.333 tako je kod mene bar i mail isto samo copy mail adress ko ce stavljat 1 svaki put oduzme vremena,imao jednu korekciju probao bez maila,ostali 100 postozakasnila wrote:dobojlija81 wrote:Find Official Customer Support information: Email, Phone
edit
Pozeljno je da napises i mail, ali vidim da si to vec saznao
! Mala napomena za sve koji rade ovaj zadatak prije unosa broja obavezno stavite 1- pa broj jer je to kao pozivni npr ako je tamo broj 888-999-777 vi stavite 1-888-999-777.
i kod mene pokazuje bug na prvoj sliciSStijena wrote:AKo ispunim 4 polja u ostala stavljam 'none' ako ne znam više?
Opet i da znam svih 8 riječi ne mogu sve ispuniti kada kod prve slike ima bug![]()
Nisam shvatio kako si ti uspjela
Sada plaćaju 0.25 $
i kod menedobojlija81 wrote:ona auta na kraju bummer taman zavrsio bio
Ja sam prvi task uradila u srijedu , bio samo jedan i vidim juce ponovo isti zadatak, ali nema sanse da prihvati bilo koju rijec kod prve slikeSStijena wrote:AKo ispunim 4 polja u ostala stavljam 'none' ako ne znam više?
Opet i da znam svih 8 riječi ne mogu sve ispuniti kada kod prve slike ima bug![]()
Nisam shvatio kako si ti uspjela
Sada plaćaju 0.25 $

al ja ga nisam radio, samo unio rijec u prvi red ispod slike i prijavio, nisam isao na submitSStijena wrote:Pa bilo je 0.25 $ čitav dan
poisonlady wrote:Evo da se i ja ukljucim. Djevojka i ja rjesavamo ove mikrotaskove posljednjih 10 dana i do sada smo uspjeli skupiti preko 30 dolara (racunam vrijeme od kad smo dobili lvl3, prije toga je prava patnja). Ne ide lose, ali nisam pretjerano zadovoljan, zasada preciznost oko 91%, ali tesko ide sa novim zadacima i nacin kako ih rjesavati, jer je dosta bagova, nedefinisanih pravila i situacija koje su zbunjujuce. Drago mi je sto je ovaj forum veoma aktivan, nadam se da cemo uspjeti pomoci jos vise jedni drugima!