Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
radostan dan wrote:ne mogu, ispucavam postove u prazno, još manje od 350 mi ostalo, a bliži se rolan garos...
Prolongirali smo ti to na Radnickom savjetu, dobices kadrovski stan a malog ce primit u Socijalno kad Arif ode u penziju.
Sjecate li se prednosti pri zaposljavanju za djecu penzionisanih zaposlenika, bodova ko skola. Kakvi afiniteti i picke materine, Milovan je bio cjenjen u kolektivu, castan covjek
Juga, bila i neponovila se nikom. Izmisljena drzava, nastala na sjeverno korejskim parolama o vanjskom neprijatelju, bratstvu i jedinstvu kao zjenici oka svoga, rahmetli Aliji Sirotanovicu i njegovoj lopati itd... Itd...
Drzava u kojoj se razvijao agresivni ateizam, podvucen lozovacom " zivjeli sto godina"
Drzava u kojoj su vijesti pocinjale i zavrsavale izvjestajem o tiletovom zdravlju...
Bila je to zemlja u kojoj su tajne sluzbe muzicare i muziku stvarale, od Brege i Dugmeta, pa do Brene nacionale... Bila je to zemlja koja je skolovala placenog ubicu Arkana, ratne zlocince Karadzica, Mladica, Tudjmana,... U toj zemlji je nastala korupcija, mito, prevare itd...koje su danas rak rana naseg drustva...
Hvala ti rahmetli predsjednice Alija Izetbegovicu sto nas izvuce iz te tame zvane juga. Fatiha za predsjednika.
burger_pasa wrote:Juga, bila i neponovila se nikom. Izmisljena drzava, nastala na sjeverno korejskim parolama o vanjskom neprijatelju, bratstvu i jedinstvu kao zjenici oka svoga, rahmetli Aliji Sirotanovicu i njegovoj lopati itd... Itd...
Drzava u kojoj se razvijao agresivni ateizam, podvucen lozovacom " zivjeli sto godina"
Drzava u kojoj su vijesti pocinjale i zavrsavale izvjestajem o tiletovom zdravlju...
Bila je to zemlja u kojoj su tajne sluzbe muzicare i muziku stvarale, od Brege i Dugmeta, pa do Brene nacionale... Bila je to zemlja koja je skolovala placenog ubicu Arkana, ratne zlocince Karadzica, Mladica, Tudjmana,... U toj zemlji je nastala korupcija, mito, prevare itd...koje su danas rak rana naseg drustva...
Hvala ti rahmetli predsjednice Alija Izetbegovicu sto nas izvuce iz te tame zvane juga. Fatiha za predsjednika.
burger_pasa wrote:Juga, bila i neponovila se nikom. Izmisljena drzava, nastala na sjeverno korejskim parolama o vanjskom neprijatelju, bratstvu i jedinstvu kao zjenici oka svoga, rahmetli Aliji Sirotanovicu i njegovoj lopati itd... Itd...
ovaj serijal bih nazvao - kad se sandžo, student VII semestra geografije i osme godine studentske menze u nedžarićima, nacifra ranom zorom i zauzme položaj na vrhu stepenica što vode u dom...
...pak, ovaj serijal bih nazvao - kad se mrčo, student VII semestra prava i devete godine studentske menze u nedžarićima, nacifra ranom zorom i zauzme položaj do kolege sandža, na vrhu stepenica što vode u dom...
znali neko kako su se zvale muske cipele sa povisokim dzonom i metalnom plocicom na spicu iznad prstiju?
bile su u modi tamo nekad 88, 89? Bas su bile kul i dobre za marisane
super tema btw Sjecanja naviru!
Jel ima neko od kolega da je putovao po Jugi kao izvidjac? Ja i kum smo bili obisli masu mjesta u YU preko izvidjackih susreta, cak i u periodu pred sami rat u mjestima koja ce nekih 6 mjeseci kasnije tesko nastradati(Vukovar, Vinkovci i Borovo Selo). Sve u svemu, to mi je sigurno najljepsi period iz mladosti i tesko da ce moja djeca imati priliku za tako bezbrizan i zabavan zivot.
Poseban pozdrav za Radosnog pred odlazak u penziju
e znam o kojim pričaš, bile slične kaubojkama...ali sam zaboravio kako su se zvale.
da si iz opisa izbacio metalni vrh, a vrijeme dešavanja smjestio u kraj šezdesetih i početak sedamdesetih, znao bih - šimike.
radostan dan wrote:e znam o kojim pričaš, bile slične kaubojkama...ali sam zaboravio kako su se zvale.
da si iz opisa izbacio metalni vrh, a vrijeme dešavanja smjestio u kraj šezdesetih i početak sedamdesetih, znao bih - šimike.
na 15 nula nič zero...šta piješ, da obezbjedim?
mojne me razočarati da ti je dekadentni zapad promjenio čulo ukusa...mada, lakše mi je naći dobar viski nego bogovsku krušku.
radostan dan wrote:na 15 nula nič zero...šta piješ, da obezbjedim?
mojne me razočarati da ti je dekadentni zapad promjenio čulo ukusa...mada, lakše mi je naći dobar viski nego bogovsku krušku.