A sta tebe boli kurac gdje ce ko trositi svoje pare i gdje ce ko ici. Ti nemoj ici ni kod Torabija (neces imati ni priliku) ni u Visoko i uzivaj sam u sebi......da se mozda ne zoves Narcis? Koji ste kromanjonci to je nevidjeno....a Banksy ko nesto skuplja salvetice kako nas je ko nesto ubjedila. Kad sam vas pitao da li vjerujete u boga svi ste cutali jer bi vas pozitivan odgovor momentalno sjebo! Nisam vas sto pitao da bi povezao vas, vjeru i ovo naklapanje nego cisto informativno da bi povukli nekakve paralele. I dalje jedini Francuz je rekao da je bio doduse ne u tunelima i kome onda vi ovdje pametujete i popujete. Sta pokusavate? Pokusavate da budete pametni na ovoj istoj temi na kojoj je to pokusao poprilicno davno i "slavni" Vuk Bacanovic radeci isto sto i vi i on je fakticki nestao a Semir i prica o piramidama opstali. Ovo sto vi radite trenutno za mene je neprijateljstvo prema vlastitoj zemlji ne zato sto sumnjate jer to imate pravo nego zato sto nista niti dobijate niti gubite a ocito navijate da neki izgube sve......klasicni narcisi ufurani da su ko nesto pametni i onda uspiju da godisnje napisu 2000 postova. Al "dzaba vam novci moji sinovci" Semir vas dere kako hoce i kad hoce i sad cu vec pomalo sadisticki uzivati kako Sema lav dere svoje oponente.Avetinho wrote:Torabi?drugi profil wrote:Demagog si bas onako skolski.
Konkretno pozitivni efekat je da se u Visoko skupljaju ljudi koji jednostavno zele da vjeruju u alternativne historije. Virus je plasiran i nikad vise nece moci biti iskorjenjeno vjerovanje u to nesto nedokazivo.
Ti ljudi donose DOBROVOLJNO novac da ZADOVOVLJE SVOJE potrebe.
Niko nikog ne pljacka nego se koristi isti obrazac po kojem ti, peti, deseti zovnete hodzu, popa i tutnete mu u dzep tarifu za bajanje nad bebom ili nad grobom...
Mozes ti o toj relaciji misliti sta hoces ali je ona DOBROVOLJNA i onaj sto daje pare smatra da je nesto dobio zauzvrat.
Neko me je najbolji lijek nada ali tesko da dva mala mozga mogu to da sklope kao cinjenicu.....
http://www.mojportal.ba/novost/219737/K ... z-Slovacke
ovo je sigurno Semirova rodica.....
i kad budete imali vremena morate mi pojasniti kako da zamolim prirodu da mi napravi ovalav ulaz u kucu.....