Pozdrav za sve dobre ljude koji su voljni da mi odgovore i s tim pomognu u odluci kupiti ili ne kupiti!
Dakle nikad prije nisam imao konzolu,godinama i godinama sam imao PC i sve sto sam ikad od igrica
igrao je bilo na PC,sad bih volio da imam konzolu za povremeno igranje kod kuce jer vrijeme
Desktopa je za mene proslo..,pa se pitam mozeli se PS4 nositi s Desktop PC-em za igranje
Procitao sam skoro sve na ovom forumu za PS4 i na netu sam istrazivao,vidim da je generalni problem
za PS4 to sto su igrice skupe i ne pristupacne (dok se kupi nekoliko dobri naslova kosta ko i sama konzola).
Nema onog rahatluka kao na pc,izide nova igra,download,crack,patch...play

Htio bih kupiti PS4 jer je konzola hardwerski jaka i snjom bi vjerujem rahat bio godinaa s virtualnom
kucnom zabavom..
Moje pitanje je: isplatil se kupovati PS4,kako dolazite do igrica,jesul i dalje skupe kao do prosle god.,
dali mogu od nekog posuditi igricu i instalirati je na svoj PS4 i vratiti je vlasniku,
dali postoji kao na pc krekovana igrica za PS da se skine i igra il bas sve sto se igra mora i da se kupi,
dali je igrivost na PS dobra kao na PC npr: call of duty i slicne brze igre..
Takoder vidim po netu i forumima kada se zeli kupiti igra preko neta,nasa zemlja nema podrsku,pa se tu
mora izmisljati neke lazne adrese..,komplikacije i oko toga..?
Takoder puno se prica o nekoj pretplati za PS,dali to znaci ako kupim pretplatu npr.pola godine i sve
sto downloadujem u tih pola god.imam na HDD i moje su zauvijek cak i kad istekne pretplata..?
Konzolu sam spreman da kupim i platim,ali ne i igre po 100 i vise km.. to mi je vec apsurd..
Dali konacno preci na konzolu ili ostati na starom dobrom PC-u za igranje..?