http://www.fifa.com/worldcup/organisati ... index.html
BiH - Lihtenštajn / Litvanija - BiH
Moderators: Charuga, Tomahawk11
-
Nejjah
#952 Re: BiH - Lihtenštajn / Litvanija - BiH
'ta će litvanija, latvija je pobijedila, ha ja... 
- It_is_a_Leclerc
#953 Re: BiH - Lihtenštajn / Litvanija - BiH
Ja duboko vjerujem da je luzerski mmentalitet kojeg nesumnjivo imamo, u nogometu daleko manje izražen iz prostog razloga što su fudbalske reprezentacije u BiH gubile stvari koje se dvaput u životu ne mogu izgubiti, tako da smatra da su naši igrači zreli i pametni da ovo mirno privedemo kraju.
Lihtenštajn je notorno smiješna ekipa. Ljudi ne igraju profesionalni fudbal, i sasvim je legitimno očekivati da ćemo ih nabiti, brat-bratu, tri ili više razlike.
Litvanija je ekipa po kvalitetu slabija od nas. Radi se o ekipi koja će igrati na x s nama, i zato ih valja visoko napasti od prvog trenutka, kako bi na poluvremenu imali prednost. Ako odemo u 2. poluvrijeme sa neriješenim ili, ne daj ti dragi Bože, nepovoljnim rezultatom, mogla bi se uvući panika u naše redove, ali, ni to ne mora biti slučaj, jer smo vidjeli psihičku snagu naših momaka u Žilini.
Šta želim reći ?! Kulirajte malo, brate mili. Mi znamo, možemo, moramo i hoćemo osvojiti svih šest bodova iz slijedeće dvije utakmice. Čak nas neće ni zanimati to što Grci Slovacima neće dati ni gola.
Lihtenštajn je notorno smiješna ekipa. Ljudi ne igraju profesionalni fudbal, i sasvim je legitimno očekivati da ćemo ih nabiti, brat-bratu, tri ili više razlike.
Litvanija je ekipa po kvalitetu slabija od nas. Radi se o ekipi koja će igrati na x s nama, i zato ih valja visoko napasti od prvog trenutka, kako bi na poluvremenu imali prednost. Ako odemo u 2. poluvrijeme sa neriješenim ili, ne daj ti dragi Bože, nepovoljnim rezultatom, mogla bi se uvući panika u naše redove, ali, ni to ne mora biti slučaj, jer smo vidjeli psihičku snagu naših momaka u Žilini.
Šta želim reći ?! Kulirajte malo, brate mili. Mi znamo, možemo, moramo i hoćemo osvojiti svih šest bodova iz slijedeće dvije utakmice. Čak nas neće ni zanimati to što Grci Slovacima neće dati ni gola.
- Velkoski
- ModeratorNaBezCenzure
- Vozim: Golf 7 GTI
#954 Re: BiH - Lihtenštajn / Litvanija - BiH
U kol'ko je ta utakmica protiv Latvije?
-
Djubre_
#955 Re: BiH - Lihtenštajn / Litvanija - BiH
Nije latvija. Litvanija
U 8
http://www.fifa.com/worldcup/preliminar ... index.html
Sent from my SGH-I747 using Tapatalk 2
U 8
http://www.fifa.com/worldcup/preliminar ... index.html
Sent from my SGH-I747 using Tapatalk 2
Last edited by Djubre_ on 09/10/2013 18:53, edited 1 time in total.
- luckylaka
#956 Re: BiH - Lihtenštajn / Litvanija - BiH
Poslije Bajram namaza(za one koji klanjaju Bajram)**Lithuania Lithuanialeet wrote:U kol'ko je ta utakmica protiv Latvije?
19.00
Bosnia and Herzegovina Bosnia and Herzegovina
Referee: TBD – Stadium: Dariaus ir Girėno stadionas, Kaunas (LTU)
- MOSALJOZE
#957 Re: BiH - Lihtenštajn / Litvanija - BiH
Exkluziva:Lihtenštajn oslabljen za neigranje 2 standardna igrača koji zbog poslovnih obaveza nisu mogli doći.

- luckylaka
#958 Re: BiH - Lihtenštajn / Litvanija - BiH
Cuva ih trener za Grcku kaze da im je to vaznija utakmica.Inace ovaj drugi igrac im je auto limar i na F.B. kaze da ga je posao krenuo(limarija,farbanje ima pogodjeno za ovaj vikend tako da nema vremena).Bice spreman zadnju u Grckoj i ocekuju najmanje bod.MOSALJOZE wrote:Exkluziva:Lihtenštajn oslabljen za neigranje 2 standardna igrača koji zbog poslovnih obaveza nisu mogli doći.
![]()
-
costacurta
#959 Re: BiH - Lihtenštajn / Litvanija - BiH
Je li Kolašinac došao na pripreme?
Izvinjavam se nisam upratio
Izvinjavam se nisam upratio
- Antifriz+
#960 Re: BiH - Lihtenštajn / Litvanija - BiH
Reprezentativci Lihtenstajna odrzali su trening u Zenici. Ozbiljan pristup danasnjem treningu dokazuje kolika je zelja naseg protivnika da nas iznenadi u petak

-
cindrlimindrli
#961 Re: BiH - Lihtenštajn / Litvanija - BiH
Igraju zuje? 
- samo_ti
#962 Re: BiH - Lihtenštajn / Litvanija - BiH
Bolje uslove ima Lihtenstajn u gostima, nego BiH u svojoj zemlji

- MOSALJOZE
#963 Re: BiH - Lihtenštajn / Litvanija - BiH
Ukolko uspije skinuti onu totmast sa sebe mozda i zaigra.Danas po sebi sve prolio,pa ako očisti onda Gećasa i Safunjarasa čuvati.luckylaka wrote:Cuva ih trener za Grcku kaze da im je to vaznija utakmica.Inace ovaj drugi igrac im je auto limar i na F.B. kaze da ga je posao krenuo(limarija,farbanje ima pogodjeno za ovaj vikend tako da nema vremena).Bice spreman zadnju u Grckoj i ocekuju najmanje bod.MOSALJOZE wrote:Exkluziva:Lihtenštajn oslabljen za neigranje 2 standardna igrača koji zbog poslovnih obaveza nisu mogli doći.
![]()
-
Timotije
#964 Re: BiH - Lihtenštajn / Litvanija - BiH
Meni ne bi vala mrsko bilo u Portugal ponovo zapucati, svi me konobari vec znaju
[/quote]
Obecao sam cvrsto mladom taksisti u 05 ujutro, na putu za aerodrom, poslije onog drugog "potopa"da me sigurno nece vise nikad u zivotu vidjeti. Dva puta je dovoljno u zivotu posjetiti Lissabon. Smije se frajer i govori doci ces ti opet, hoces
!
I otisao bih, ali recimo pogledati finale lige sampiona na Luzu, nemoj mi vise ono Puuuurtugal, jos mi odzvanja u usima
! Na stranu sto bi ih mogli pobijediti samo uz aktivnu pomoc Nato avijacije, a mozda ni tad!?
Obecao sam cvrsto mladom taksisti u 05 ujutro, na putu za aerodrom, poslije onog drugog "potopa"da me sigurno nece vise nikad u zivotu vidjeti. Dva puta je dovoljno u zivotu posjetiti Lissabon. Smije se frajer i govori doci ces ti opet, hoces
I otisao bih, ali recimo pogledati finale lige sampiona na Luzu, nemoj mi vise ono Puuuurtugal, jos mi odzvanja u usima
- Kal El
#965 Re: BiH - Lihtenštajn / Litvanija - BiH
Vidi fakatcindrlimindrli wrote:Igraju zuje?
Sent from my LT26i using Tapatalk 4
- It_is_a_Leclerc
#966 Re: BiH - Lihtenštajn / Litvanija - BiH
Pazi ovog zadnjeg kako krvnički kidiše da ga zujne... Strašno !
- nKrkan
#967 Re: BiH - Lihtenštajn / Litvanija - BiH
U jednom segmentu su bolji od nas a to su dresovi . 
- Antifriz+
#968 Re: BiH - Lihtenštajn / Litvanija - BiH
cindrlimindrli wrote:Igraju zuje?
Uigravaju oduzimanje lopte protivnickom igracu
Last edited by Antifriz+ on 09/10/2013 22:04, edited 1 time in total.
-
Timotije
#969 Re: BiH - Lihtenštajn / Litvanija - BiH
Vrijedi link memorisati, lijepo je nekad i mastati
Ko zna, nista nije neizvodivo, slijedece u Rusiji, ono tamo u Kataru, sve gore od gorega, sad ili nikad
- szlava
#970 Re: BiH - Lihtenštajn / Litvanija - BiH
Samo jos jedno da neotvaram novu temu
jeli bolje ovako samo oznacenim mjestom gdje je posignutog gola i sa statistikom ili bez nje kad se nemoze nigdje pronaci neka statistika igraca koliko pretrci, koliko oduzeti lopti, bla bla bla 

-
roboth
#971 Re: BiH - Lihtenštajn / Litvanija - BiH
15. oktobar će biti veliki dan, historijski dan za cijelu Bosnu i Hercegovinu!
IDEMO U BRAZIL!!!
IDEMO U BRAZIL!!!
- DonVitoKrajina
#972 Re: BiH - Lihtenštajn / Litvanija - BiH
Hocemo Portugal, hocemo osvetu.Itakoto wrote:Dajte Portugal da se igramoooooooo![]()
Edit: Mislim da bi ih sada razvalili 3-4 razlike. Merak bi bio gledati Kristinu kako cmizdri. Ali neka prvo odigraju nasi ove 2 tekme protiv LL. Mene pravo strah Lihtenstajna, oca m'.
- BHF_Manijak
#973 Re: BiH - Lihtenštajn / Litvanija - BiH
Druze imas mnogo gresaka u potpisima, npr. Sehc umjesto Sehic, Avdukc, umjesto Avdukic itd... Takodjer nemas kvakica na ć.
- DonVitoKrajina
#974 Re: BiH - Lihtenštajn / Litvanija - BiH
Cuo sam se na forumu Napolija sa jednim slovakom i tako sam ga malo preupitao o rep. i kako on tvrdi sto se po slovackim medijima pise i sto Kozak prica.. oni i dalje imaju sanse da se bore za taj sesir broj dva za izvl. grupa klf. za EP 2016 tj. siguran je da "Kozak tim" nece otici u Grcku da preda grcima tj. slovaci idu na pobjedu jer pobjeda u Grckoj im donosi mnogo bodova na FIFA rang. a onda ce ici da pobjede Latviju i odigrati prijateljsku u Nov. mjesecu.
Inace slovak nam je pozelio srecu i za njega je smjesno da Grcka ode ispred nas
- drug_profi
#975 Re: BiH - Lihtenštajn / Litvanija - BiH
Slovaci su ba gospoda. I meni je sega da Grci idu ispred njih. Pozdravi tog jarana i prenesi mu da imaju od nas dubok respekt za sve sto su pokazali i njihovi ljudi i igraci.DonVitoKrajina wrote:Cuo sam se na forumu Napolija sa jednim slovakom i tako sam ga malo preupitao o rep. i kako on tvrdi sto se po slovackim medijima pise i sto Kozak prica.. oni i dalje imaju sanse da se bore za taj sesir broj dva za izvl. grupa klf. za EP 2016 tj. siguran je da "Kozak tim" nece otici u Grcku da preda grcima tj. slovaci idu na pobjedu jer pobjeda u Grckoj im donosi mnogo bodova na FIFA rang. a onda ce ici da pobjede Latviju i odigrati prijateljsku u Nov. mjesecu.