Liverpool FC
Moderators: Charuga, Tomahawk11
- Manijakus
#951 Re: Liverpool FC
Nek pita Torresa mozel i on igrat u sredini mozda mu treba jos jedan jebala mu sredina mater glupu
- Edin H.
#952 Re: Liverpool FC
Bio sam danas na utakmici protiv Blackpoola, a prisustvovao sam i protestima prije i nakon utakmice protiv George Gilletta and Tom Hicksa.
Posto je burek zabranio da skandiramo protiv Saveza na utakmicama reprezentacije, onda je valjda barem dozvoljeno udariti na Gilletta i Hicksa

Posto je burek zabranio da skandiramo protiv Saveza na utakmicama reprezentacije, onda je valjda barem dozvoljeno udariti na Gilletta i Hicksa

- burek_in_space
#953 Re: Liverpool FC
Jah...lako je iz Engleske palamuditi moj ti.Edin H. wrote:Bio sam danas na utakmici protiv Blackpoola, a prisustvovao sam i protestima prije i nakon utakmice protiv George Gilletta and Tom Hicksa.
Posto je burek zabranio da skandiramo protiv Saveza na utakmicama reprezentacije, onda je valjda barem dozvoljeno udariti na Gilletta i Hicksa![]()
o
- vaučer
#954 Re: Liverpool FC
Šuška se po forumima da je sazvana sjednica upravnog odbora za sutra.
Nadam se da čika Roy kupi prnje.
Yanks out!
Nadam se da čika Roy kupi prnje.
Yanks out!
-
Robben
#955 Re: Liverpool FC
Nama ni dva Mourinha ne mogu pomoći dok su tu Jenkiji, nije do trenera koliko je do njih... 
- Edin H.
#956 Re: Liverpool FC
Sve ima svoje prednosti i mane burek, ali o tome su vec bile rasprave na drugim temama.
Ja odem pogledati utakmicu Premiershipa (jer volim fudbal) kada mi se ukaze prilika, ali mi je opet draze pogledati utakmicu Premijer lige, a osobito nase reprezentacije, opet kada mi se ukaze prilika.
Ovo je trebao biti jedan u nizu od mojih izuzetno duhovitih komentara
, ali primjecujem da ne dijelis moj entuzijazam
.
Elem, gledam ja danas (sa strane) proteste poslije utakmice (na samom stadionu), kada pridje redar i kaze (sa jakim liverpulskim akcentom) ili se pridruzi protestantima ili izadji napolje
Pa kontam kud svi Turci, tu i mali Mujo
Yanks out 
Ja odem pogledati utakmicu Premiershipa (jer volim fudbal) kada mi se ukaze prilika, ali mi je opet draze pogledati utakmicu Premijer lige, a osobito nase reprezentacije, opet kada mi se ukaze prilika.
Ovo je trebao biti jedan u nizu od mojih izuzetno duhovitih komentara
Elem, gledam ja danas (sa strane) proteste poslije utakmice (na samom stadionu), kada pridje redar i kaze (sa jakim liverpulskim akcentom) ili se pridruzi protestantima ili izadji napolje
Pa kontam kud svi Turci, tu i mali Mujo
- burek_in_space
#957 Re: Liverpool FC
Niti zavidim niti ishta loshe ima u tome shto zhivish u Engleskoj.Edin H. wrote:Sve ima svoje prednosti i mane burek, ali o tome su vec bile rasprave na drugim temama.
Ovo je trebao biti jedan u nizu od mojih izuzetno duhovitih komentara, ali primjecujem da ne dijelis moj entuzijazam
.
Elem, gledam ja danas (sa strane) proteste poslije utakmice (na samom stadionu), kada pridje redar i kaze (sa jakim liverpulskim akcentom) ili se pridruzi protestantima ili izadji napolje![]()
Pa kontam kud svi Turci, tu i mali MujoYanks out
Za mene si samo jedan u nizu forumasha koji od lichnog jeda ne znaju nishta drugo, nego samo ono loshe isticati kod Papeta. Totalno neobjektivan, zadojen prichom BHF-a koja je u pochetku bila jako lijepa ideja, od koje je ostalo samo svojatanje reprezentacije i nishta vishe. Iz ovih razloga, jedan u nizu tvojih duhovitih komentara, koji je sveden na lichni nivo i neutemeljeno prozivanje (koje ti nije prvo na ovom forumu) je izsiskivalo onakav odgovor, koji mozhda nije duhovit, ali je jedini ispravan.
- Edin H.
#958 Re: Liverpool FC
Jasno je da ne dijelimo misljenje sto se selektora tice, pa i BHF-a, pa ne bih sa tim dalje zacatavao ovu temu.burek_in_space wrote:Niti zavidim niti ishta loshe ima u tome shto zhivish u Engleskoj.Edin H. wrote:Sve ima svoje prednosti i mane burek, ali o tome su vec bile rasprave na drugim temama.
Ovo je trebao biti jedan u nizu od mojih izuzetno duhovitih komentara, ali primjecujem da ne dijelis moj entuzijazam
.
Elem, gledam ja danas (sa strane) proteste poslije utakmice (na samom stadionu), kada pridje redar i kaze (sa jakim liverpulskim akcentom) ili se pridruzi protestantima ili izadji napolje![]()
Pa kontam kud svi Turci, tu i mali MujoYanks out
Za mene si samo jedan u nizu forumasha koji od lichnog jeda ne znaju nishta drugo, nego samo ono loshe isticati kod Papeta. Totalno neobjektivan, zadojen prichom BHF-a koja je u pochetku bila jako lijepa ideja, od koje je ostalo samo svojatanje reprezentacije i nishta vishe. Iz ovih razloga, jedan u nizu tvojih duhovitih komentara, koji je sveden na lichni nivo i neutemeljeno prozivanje (koje ti nije prvo na ovom forumu) je izsiskivalo onakav odgovor, koji mozhda nije duhovit, ali je jedini ispravan.
Ono sto ti zoves neutemeljeno prozivanje, s moje strane je bila najobicnija sala, ali ako si to tako shvatio ja se izvinjavam.
- vaučer
#959 Re: Liverpool FC
Večeras je na službenoj stranici objavljeno kako je klub dobio dvije ponude za prodaju i kako su vlasnici pokušali blokirati prodaju pokušajem da otpuste članove upravnog odbora.
Rat je službeno počeo na anjvišem nivou, ovo će se uskoro završiti, na zlo ili na dobro.
Rat je službeno počeo na anjvišem nivou, ovo će se uskoro završiti, na zlo ili na dobro.
- Charuga
- Globalni moderator
#960 Re: Liverpool FC
Izgleda da je pao dogovor o prodaji Liverpoola. Navodno, novi vlasnik bi trebala biti kompanija New England Sports Ventures (NESV) a "transfer" je tezak 300 miliona funti. Inace kompanija NESV u svom vlasnistvu ima baseball tim MLB lige Boston Red Soxe, kao i 80% dionica NASCAR tima Roush Fenway Raicinga, te regionalne kablovske televizije New England Sports Network.
- ratata
#961 Re: Liverpool FC
kako ce to da promjeni onu jadnu igru na terenu (ne pricam o rezultatima nego o igri)?Plavih_11 wrote:Izgleda da je pao dogovor o prodaji Liverpoola. Navodno, novi vlasnik bi trebala biti kompanija New England Sports Ventures (NESV) a "transfer" je tezak 300 miliona funti. Inace kompanija NESV u svom vlasnistvu ima baseball tim MLB lige Boston Red Soxe, kao i 80% dionica NASCAR tima Roush Fenway Raicinga, te regionalne kablovske televizije New England Sports Network.
- vaučer
#962 Re: Liverpool FC
Zar to nije trebalo doći na svoje otpuštanjem Beniteza?ratata wrote:kako ce to da promjeni onu jadnu igru na terenu (ne pricam o rezultatima nego o igri)?
- ratata
#963 Re: Liverpool FC
nije, jer je on toliko unistio Liverpool sa svojom politikom da ce proci najmanje 10 godina da se ovako slavan i veliki klub oporavi, sto je meni iskreno zao, jer sad gledam samo Chelsea kao najjaci klub uz prikrivenu prijetnju Sitijavaučer wrote:Zar to nije trebalo doći na svoje otpuštanjem Beniteza?ratata wrote:kako ce to da promjeni onu jadnu igru na terenu (ne pricam o rezultatima nego o igri)?
ali ako cemo iskreno, Liverpool je u down-u jos od kad su osvojili zadnju titulu prvaka Engleske, tako da....
- vaučer
#964 Re: Liverpool FC
Ma da, sve znam, čitao sam tvoj post na temi 'Inter' gdje si objasnio puku kakvo je zlo Benitez.
Sve znam, ne moraš objašnjavati.

Sve znam, ne moraš objašnjavati.
-
mikelandjelo
-
Robben
#966 Re: Liverpool FC
Znači G&H ciao?
Konačno neka fina vijest, nadam se da će ovo biti dodatna injekcija za igrače da se oslobode pritiska i da ćemo konačno izaći iz ove krize.
Konačno neka fina vijest, nadam se da će ovo biti dodatna injekcija za igrače da se oslobode pritiska i da ćemo konačno izaći iz ove krize.
- Baron_Samedi
#967 Re: Liverpool FC
I ti novi vlasnici su ameri, ne?
Sjasi kurta da...
- Edin H.
#968 Re: Liverpool FC
Yanks out
Yanks in
Yanks in
- Jack Be Nimble
#969 Re: Liverpool FC
Liverpool je poceo sa padaom 1992 godine.
Ako ovi iz Red Soxa dodju na celo prvo sto ce uraditi je prodati Toresa. Tako barem vole da rade sa Bostonom, sve skuplje igrace otjerati i pokusati dovesti nove igrace kroz svoju akademiju.
Ako ovi iz Red Soxa dodju na celo prvo sto ce uraditi je prodati Toresa. Tako barem vole da rade sa Bostonom, sve skuplje igrace otjerati i pokusati dovesti nove igrace kroz svoju akademiju.
-
Robben
#970 Re: Liverpool FC
Ma ko ga j***, ionako se povrijeđuje stalno, nikakve koristi od njega, a mogu bruku para izvući od njegovog transfera i kupiti 2 golgetera i pojačati odbranu.Jack Be Nimble wrote:Liverpool je poceo sa padaom 1992 godine.
Naprimjer prodaš Torresa za 50mil. €, ima budalastih klubova koji će iskeširati tu sumu novca, onda kupiš Cardoza iz Benfike i jednog od dvojice urugvajaca Cavanija ili Suareza i obezbijedio si napad za slijedeće 3 sezone, pojačati odbranu jakim štoperom i imali bi sjajne igrače na svim pozicijama.
Šteta samo što Maske nije ostao, imali bi najbolji vezni red sa oporavljenim Akvilanijem, papci mi dovode džuturuma Poulsena...
Ipak ovo su samo velika nagađanja i ovakve transfere će Liverpool ostvariti samo u snovima, sumnjam da će ovi novi ikoga dovesti na sljedećem prelaznom roku jer je klub u velikim dugovima, dosta se toga mora očistiti poslije G&H.
- johntra
#971 Re: Liverpool FC
Neki dan je Roy pričao o mogućnosti dovođenja Džeke, naravno, ako bi prodali Torresa Manchester Citiyju za 60 miliona funti...u tom slučaju bi se Manchester morao odreći kupovine Džeke, kao to bi bilo i napisano na papir... 
- Edin H.
#972 Re: Liverpool FC
al' opet ocekuju da ga plate £30 miljohntra wrote:Neki dan je Roy pričao o mogućnosti dovođenja Džeke, naravno, ako bi prodali Torresa Manchester Citiyju za 60 miliona funti...u tom slučaju bi se Manchester morao odreći kupovine Džeke, kao to bi bilo i napisano na papir...
Akviliani ja oporavljen, ali je na posudbi u Juventusu koji se nadao da bi mogao njegov ugovor jeftino otkupiti. Sada ne vjerujem da ce se to desiti.
- Jack Be Nimble
#973 Re: Liverpool FC
Ma sada je i pitanje da li ce uopste moci prodati tim. Nece se Hicks tako lako predati, a takodjer sada sam saznao da je Gillete predao svoj dio kluba nekoj firmi iz Pensilvanije. Ako ta firma zajedno sa Hicks-om skupe pare, mogli bi oni odplatiti dugove i na kraju sve isto.
- Charuga
- Globalni moderator
#974 Re: Liverpool FC
Singapurski tajkun spreman dati 320 miliona funti
Limova ponuda za kupovinu Liverpoola od američkih suvlasnika Toma Hicksa i Georgea Gilletta "teška" je 320 miliona funti, a dodatnih 40 miliona funti bi, odmah po preuzimanju nakon otplate duga, bilo utrošeno na igračka pojačanja
IZVOR.ba
Limova ponuda za kupovinu Liverpoola od američkih suvlasnika Toma Hicksa i Georgea Gilletta "teška" je 320 miliona funti, a dodatnih 40 miliona funti bi, odmah po preuzimanju nakon otplate duga, bilo utrošeno na igračka pojačanja
IZVOR.ba
- Chivas1
#975 Re: Liverpool FC
Ja bih volio da nas neko mocan od azijaca uzme .. naravno prvi su izbor arapi al ako nema njih mogu i ovi kosooki bilo koji