visina. problem ili ne?

Seks, ljubav, erotika, odnosi među (s)polovima... Molimo ponašajte se kulturno.

Moderators: _BataZiv_0809, Euridika

Post Reply
Jokericious

#951 Re: visina. problem ili ne?

Post by Jokericious »

Ne znam koliko si tacno visok. Eto ako si izmedju 188-190 priznajem da imas bolju visinu od mene. Ne valja sad ni biti 196 npr. :D

Ma na valja za zene ako su 175+ to je vec previse. Sta mislis sto i visoki vodaju ove nize. Budi i ti objektivan malo. :mrgreen:

LieToMe
Jeste, jeste. Jako su bitni. Tvoj izabranik je sigurno visi od tebe barem pet, a vise tipujem na preko 10 cm. :thumbup:
Ramzess Veliki

#952 Re: visina. problem ili ne?

Post by Ramzess Veliki »

madner wrote:Pa moras biti malo objektivan. :D
Visina je najbolji pokazatelj genetskog potencijala individue, nije slucajno da je to najveci hendikep za reprodukciju muskarca.
To je genetski težak poremećaj, a ne potencijal. :lol: :lol: :lol:
Image
devito

#953 Re: visina. problem ili ne?

Post by devito »

Jokericious wrote:Pa jeste za tebe Madneru visoki. :D
Meni je idealna zenska visina 170. Moze i nize koji cm. One manekenke brate su bezveze. Realno.
Eh meni je tvoje misljenje bezveze, ali svako ima pravo na svoje misljenje.
Meni je puno ljepse vidjet djevojku dugih nogu, i ona sama od sebe vitka i ...

Sent from my HTC One S using Tapatalk 2
makkaj

#954 Re: visina. problem ili ne?

Post by makkaj »

Ja sa svojih 195cm sam izmjenjao i visokih i niskih...zanimljivo je da sam, u tom tinejđerskom periodu, kada sam tek izrastao (i bio onako ko da si me iz tube iscjedio), uglavnom ganjao niže djevojke...kasnije, kada sam se razvio i sazrio, počele su me privlačiti više djevojke, ali ne one mršavice, nego one sa širim kukovima, dugim, jakim nogama..ima lijepih i visokih i niskih, al ja sam eto razvio slabost na ove visoke, kakva je uosalom i moja dugogodišnja djevojka (181cm). A brate i smješno sam izgledao pored džepnih venera :D
LieToMe

#955 Re: visina. problem ili ne?

Post by LieToMe »

Jokericious wrote:Ne znam koliko si tacno visok. Eto ako si izmedju 188-190 priznajem da imas bolju visinu od mene. Ne valja sad ni biti 196 npr. :D

Ma na valja za zene ako su 175+ to je vec previse. Sta mislis sto i visoki vodaju ove nize. Budi i ti objektivan malo. :mrgreen:

LieToMe
Jeste, jeste. Jako su bitni. Tvoj izabranik je sigurno visi od tebe barem pet, a vise tipujem na preko 10 cm. :thumbup:
Tebi su ocito i vise nego bitni ali ne pokusavaj da druge ubjedis da zbog visine imaju komplekse :wink: a ostavi se mene i mog privatnog zivota, to te stvarno ne zanima koliko centimetara je gdje :mrgreen:
Jokericious

#956 Re: visina. problem ili ne?

Post by Jokericious »

Naravno da zavrsavas raspravu kad sam bio upravu. :D
Googlerica

#957 Re: visina. problem ili ne?

Post by Googlerica »

da ponovim,visina nije problem,problem je tezina :D

ja sam 1,75 i meni ne smeta muskarac od 178 ( racunam visinu stkle) ,a moze biti i moja visina,ne mora biti 190 :-D

dzaba visina,ako je ruzan debeljko i glup :D
Jokericious

#958 Re: visina. problem ili ne?

Post by Jokericious »

Pa 178 je vec solidna visina. Nije bas 170 o kojoj smo govorili. :mrgreen:
LieToMe

#959 Re: visina. problem ili ne?

Post by LieToMe »

Jokericious wrote:Naravno da zavrsavas raspravu kad sam bio upravu. :D
Vidi, mogla bih ja s tobom do sutra diskutovati ali ne vidim svrhu, fakat...Misljenje je ko i supak, svi ga imaju :mrgreen:
Ti od kako sam se ukljucila u temu vrijedjas, prvo sam bila krakata, pa iskompleksirana, pa me evo konstantno ubjedjujes u nesto...pa jos eto i "naravno da si nasla nekog" :lol:

Ne vidim stvarno u cemu je tvoj problem :roll: Nadovezao si se na nesto sto sam izvukla iz posta drugog forumasa, tvoj je bio prije...ja dala svoje misljenje i tacka a ti se odmah nadovezao i iz svega izvukao kako se mi krakate odmah upalile :-)

Ja nijednom nisam rekla da su niske cure bezveze, ruzne, zdepaste...ljepota je u sarolikosti...brate, demokratsko drustvo, imas mogucnost da biras i da budes izabran :wink: a ako ti je jedini kriterij visina kod djevojaka onda bravo za tebe :thumbup:
McMoy

#960 Re: visina. problem ili ne?

Post by McMoy »

LieToMe wrote:
Jokericious wrote:Naravno da zavrsavas raspravu kad sam bio upravu. :D
Vidi, mogla bih ja s tobom do sutra diskutovati ali ne vidim svrhu, fakat...Misljenje je ko i supak, svi ga imaju :mrgreen:
Ti od kako sam se ukljucila u temu vrijedjas, prvo sam bila krakata, pa iskompleksirana, pa me evo konstantno ubjedjujes u nesto...pa jos eto i "naravno da si nasla nekog" :lol:

Ne vidim stvarno u cemu je tvoj problem :roll: Nadovezao si se na nesto sto sam izvukla iz posta drugog forumasa, tvoj je bio prije...ja dala svoje misljenje i tacka a ti se odmah nadovezao i iz svega izvukao kako se mi krakate odmah upalile :-)

Ja nijednom nisam rekla da su niske cure bezveze, ruzne, zdepaste...ljepota je u sarolikosti...brate, demokratsko drustvo, imas mogucnost da biras i da budes izabran :wink: a ako ti je jedini kriterij visina kod djevojaka onda bravo za tebe :thumbup:
Vala baš, neka si mu se nagovorila! :thumbup: :thumbup:
annoy

#961 Re: visina. problem ili ne?

Post by annoy »

Zašto bi visoke cure/žene nužno bile iskompleksirane? Ja sam 170 i nebi se bunila ni da sam 5cm viša :D
Meni su više djevojke nekako ljepše za vidjeti, kao i viši muškarci.
Opet, ima ljudi koji vole niže.
Ima iskompleksiranih i visokih i niskih, i to ne mora uopće biti zbog visine. Glupo je generalizirati i reći da su sigurno sve visoke žene i niži muškarci puni kompleksa.
Imam kolegu koji je stvarno nizak, nekih 165 cm, ali nikad nije imao problema s pronalaskom djevojke jer je dobra osoba i ima odličan smisao za humor. Doduše sve djevojke su mu bile niže od njega.

Tražila sam prosjek visine po državama, nisam našla za BiH, ali recimo u RH i Srbiji prosjek za žene je 166 cm. Sumnjam da je u BiH puno drugačije
Yokyouare

#962 Re: visina. problem ili ne?

Post by Yokyouare »

visoki ne mogu biti piloti i astronauti i gimnastičari i messi :lol: :lol: a niski ne mogu da tresu šljive, kreče plafon, blokiraju u odbojci :lol: pa sad vi vidite kome je gore :D
Ramzess Veliki

#963 Re: visina. problem ili ne?

Post by Ramzess Veliki »

Yokyouare wrote:visoki ne mogu biti piloti i astronauti i gimnastičari i messi :lol: :lol: a niski ne mogu da tresu šljive, kreče plafon, blokiraju u odbojci :lol: pa sad vi vidite kome je gore :D
Na visokom ćuna kol'ka god je izgleda nesrazmjerno mala ... za crknut' od smijeha ... :lol: :lol: :lol:
Yokyouare

#964 Re: visina. problem ili ne?

Post by Yokyouare »

a niski k'o tronožci :stolica:
annoy

#965 Re: visina. problem ili ne?

Post by annoy »

Mala kita je mala, sasvim svejedno koliko je centimetara visoko tijelo na koje je nasađena. Isto vrijedi i za veliku

I kako bi kita trebala izgledat da to bude srazmjerno? Kao treća noga? :D
MOSALJOZE

#966 Re: visina. problem ili ne?

Post by MOSALJOZE »

Čitam neki dan mi glavni u Europi što se tiče duzine 17,99 :izet:
swanfilter

#967 Re: visina. problem ili ne?

Post by swanfilter »

Ramzess Veliki wrote:
Yokyouare wrote:visoki ne mogu biti piloti i astronauti i gimnastičari i messi :lol: :lol: a niski ne mogu da tresu šljive, kreče plafon, blokiraju u odbojci :lol: pa sad vi vidite kome je gore :D
Na visokom ćuna kol'ka god je izgleda nesrazmjerno mala ... za crknut' od smijeha ... :lol: :lol: :lol:
Pa, ponovo je gore ovim malim. Govorimo o BiH, znaci, nit ce ko od njih biti astronaut, mozda pola promila njih ce upravljati avionom, gimnastika :lol:,
LieToMe

#968 Re: visina. problem ili ne?

Post by LieToMe »

Necu da budem piloooottt hocu da budem aMoniman :mrgreen: (to mi je prva asocijacija na pilote :lol: )
Yokyouare

#969 Re: visina. problem ili ne?

Post by Yokyouare »

swanfilter wrote:
Ramzess Veliki wrote:
Pa, ponovo je gore ovim malim. Govorimo o BiH, znaci, nit ce ko od njih biti astronaut, mozda pola promila njih ce upravljati avionom, gimnastika :lol:,
sa takvim razmišljanjem ćemo nikad u evropu... :lol: a još nikadije do ovih žena od 180 i više 8-) :lol:
Ramzess Veliki

#970 Re: visina. problem ili ne?

Post by Ramzess Veliki »

MOSALJOZE wrote:Čitam neki dan mi glavni u Europi što se tiče duzine 17,99 :izet:
To nam visoki uništiše prosjek ... inače bi bio 19. :sad:
MOSALJOZE

#971 Re: visina. problem ili ne?

Post by MOSALJOZE »

Malo je to
Ramzess Veliki

#972 Re: visina. problem ili ne?

Post by Ramzess Veliki »

swanfilter wrote:
Ramzess Veliki wrote:
:lol: :lol: :lol: :lol: E dobar! :lol: :lol: :lol:
klixoris

#973 Re: visina. problem ili ne?

Post by klixoris »

Jokericious wrote:Pa 178 je vec solidna visina. Nije bas 170 o kojoj smo govorili. :mrgreen:
Ja sam visok 178
Moja draga 168

Ferceramo u potpunoj harmoniji. Cak i kad mlada obuce stiklu 10-12 cm ;-)
Ramzess Veliki

#974 Re: visina. problem ili ne?

Post by Ramzess Veliki »

klixoris wrote:
Jokericious wrote:Pa 178 je vec solidna visina. Nije bas 170 o kojoj smo govorili. :mrgreen:
Ja sam visok 178
Moja draga 168

Ferceramo u potpunoj harmoniji. Cak i kad mlada obuce stiklu 10-12 cm ;-)
Čekaj malo ... ne može to tako. Ti sad treba da si iskomplesiran, to zahtjevaju ovi što zakucavaju sa parkinga, ne smiješ biti zadovoljan sobom. Kažu ovi što gledaju sa visine na ostali svijet ... :novine:
Ramzess Veliki

#975 Re: visina. problem ili ne?

Post by Ramzess Veliki »

E Klixo, jesi primijetio kako smiješno izgleda dugonja na motoru ???? :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Post Reply