Ma na valja za zene ako su 175+ to je vec previse. Sta mislis sto i visoki vodaju ove nize. Budi i ti objektivan malo.
LieToMe
Jeste, jeste. Jako su bitni. Tvoj izabranik je sigurno visi od tebe barem pet, a vise tipujem na preko 10 cm.
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
To je genetski težak poremećaj, a ne potencijal.madner wrote:Pa moras biti malo objektivan.![]()
Visina je najbolji pokazatelj genetskog potencijala individue, nije slucajno da je to najveci hendikep za reprodukciju muskarca.
Eh meni je tvoje misljenje bezveze, ali svako ima pravo na svoje misljenje.Jokericious wrote:Pa jeste za tebe Madneru visoki.![]()
Meni je idealna zenska visina 170. Moze i nize koji cm. One manekenke brate su bezveze. Realno.
Tebi su ocito i vise nego bitni ali ne pokusavaj da druge ubjedis da zbog visine imaju komplekseJokericious wrote:Ne znam koliko si tacno visok. Eto ako si izmedju 188-190 priznajem da imas bolju visinu od mene. Ne valja sad ni biti 196 npr.![]()
Ma na valja za zene ako su 175+ to je vec previse. Sta mislis sto i visoki vodaju ove nize. Budi i ti objektivan malo.
LieToMe
Jeste, jeste. Jako su bitni. Tvoj izabranik je sigurno visi od tebe barem pet, a vise tipujem na preko 10 cm.
Vidi, mogla bih ja s tobom do sutra diskutovati ali ne vidim svrhu, fakat...Misljenje je ko i supak, svi ga imajuJokericious wrote:Naravno da zavrsavas raspravu kad sam bio upravu.
Vala baš, neka si mu se nagovorila!LieToMe wrote:Vidi, mogla bih ja s tobom do sutra diskutovati ali ne vidim svrhu, fakat...Misljenje je ko i supak, svi ga imajuJokericious wrote:Naravno da zavrsavas raspravu kad sam bio upravu.![]()
Ti od kako sam se ukljucila u temu vrijedjas, prvo sam bila krakata, pa iskompleksirana, pa me evo konstantno ubjedjujes u nesto...pa jos eto i "naravno da si nasla nekog"![]()
Ne vidim stvarno u cemu je tvoj problemNadovezao si se na nesto sto sam izvukla iz posta drugog forumasa, tvoj je bio prije...ja dala svoje misljenje i tacka a ti se odmah nadovezao i iz svega izvukao kako se mi krakate odmah upalile
![]()
Ja nijednom nisam rekla da su niske cure bezveze, ruzne, zdepaste...ljepota je u sarolikosti...brate, demokratsko drustvo, imas mogucnost da biras i da budes izabrana ako ti je jedini kriterij visina kod djevojaka onda bravo za tebe
Na visokom ćuna kol'ka god je izgleda nesrazmjerno mala ... za crknut' od smijeha ...Yokyouare wrote:visoki ne mogu biti piloti i astronauti i gimnastičari i messi![]()
a niski ne mogu da tresu šljive, kreče plafon, blokiraju u odbojci
pa sad vi vidite kome je gore
Pa, ponovo je gore ovim malim. Govorimo o BiH, znaci, nit ce ko od njih biti astronaut, mozda pola promila njih ce upravljati avionom, gimnastikaRamzess Veliki wrote:Na visokom ćuna kol'ka god je izgleda nesrazmjerno mala ... za crknut' od smijeha ...Yokyouare wrote:visoki ne mogu biti piloti i astronauti i gimnastičari i messi![]()
![]()
![]()
sa takvim razmišljanjem ćemo nikad u evropu...swanfilter wrote:Pa, ponovo je gore ovim malim. Govorimo o BiH, znaci, nit ce ko od njih biti astronaut, mozda pola promila njih ce upravljati avionom, gimnastikaRamzess Veliki wrote:Na visokom ćuna kol'ka god je izgleda nesrazmjerno mala ... za crknut' od smijeha ...Yokyouare wrote:visoki ne mogu biti piloti i astronauti i gimnastičari i messi![]()
![]()
![]()
,
To nam visoki uništiše prosjek ... inače bi bio 19.MOSALJOZE wrote:Čitam neki dan mi glavni u Europi što se tiče duzine 17,99
swanfilter wrote:Pa, ponovo je gore ovim malim. Govorimo o BiH, znaci, nit ce ko od njih biti astronaut, mozda pola promila njih ce upravljati avionom, gimnastikaRamzess Veliki wrote:Na visokom ćuna kol'ka god je izgleda nesrazmjerno mala ... za crknut' od smijeha ...Yokyouare wrote:visoki ne mogu biti piloti i astronauti i gimnastičari i messi![]()
![]()
![]()
,
Ja sam visok 178Jokericious wrote:Pa 178 je vec solidna visina. Nije bas 170 o kojoj smo govorili.
Čekaj malo ... ne može to tako. Ti sad treba da si iskomplesiran, to zahtjevaju ovi što zakucavaju sa parkinga, ne smiješ biti zadovoljan sobom. Kažu ovi što gledaju sa visine na ostali svijet ...klixoris wrote:Ja sam visok 178Jokericious wrote:Pa 178 je vec solidna visina. Nije bas 170 o kojoj smo govorili.
Moja draga 168
Ferceramo u potpunoj harmoniji. Cak i kad mlada obuce stiklu 10-12 cm