Lajavikrelac wrote:Srbi u Kninu žive od Kulina Bana i njegovih dana i bili su većina stanovništva, znači niti su okupatori niti agresori, a sad ih je šaka jada tamo. Iz BL je istina protjerano Muslimana i Hrvata i to je tačno, ali to je velika stramota i mrlja pojedinaca i gamadi koja je došla u toku rata sa pripizdina u kojima nisu imali lavora pa eto ukazala se prilika...ja sa sa svojim starim komšijama još čujem a neki su otišli 95 kad je rat stao, vidjeli ljudi da ovdje nema selameta...a moji dobri drugovi su Muslimani ja njima idem na Bajram, oni meni na slavu a to radi samo prava raja i pravi ljudi, kakvo je stanje u SA ne bih znao nadam se da ima još dobrih odnosa među ljudima...
I da Banjalučani su kao PDV ima ih 17%
Na sve tvoje nejasnoce lako dobijes odgovor ko je kriv,zasto,ko je licemjeran i zasto...
Zapitaj se ovo:
Danas u Hrvatskoj zivi samo 10% prijeratnih srba,tih 10 % postuju hrvatsku,a o oni koji se danas nalaze u BIH,mrze vise BIH nego Hrvatsku..
BIH srbi koji danas zive na pola teritorije BIH ,na teritorijama gdje u 80% slucajeva nije ni bilo uopste rata,nego se samo klalo,protjerivalo nesrpsko stanovnistvo,a najbucnije detonacije bile tokom rusenja sve i jedne nesrpske bogomolje,to srpsko stanovnistvo ne priznaje BIH,njena obiljezja,promijenili sve nazive koje u sebi imaju BIH prefiks....I OPET NE VOLE BIH...zasto zapitaj se i saznat ces , odgovore na sva svoja pitanja...