Zar nije kandidat ispred SBB-a?!winston75 wrote:plain vanilla wrote:
haman najmladji borac u BiH
PRAVI ZLATNI LJILJAN SDA
ON JE ALIJE MI SAM UNISTIO 50 TENKOVA I 18 AVIONA
SAM SPASIO NEVINU DJECU OD 4 AGRESORSKE DIVIZIJE
Smiješna strana izbora - all about
- Bosanski_hibrid
#951 Re: Smiješna strana izbora - all about
- JoseMujica
- Grijem se na: malograDŽane
- Vozim: Tuarega
- Horoskop: Poskok
#952 Re: Smiješna strana izbora - all about
jeste o-je o-je o-je Arslan je meni lav ovih izbora 
- Vegetastar
#953 Re: Smiješna strana izbora - all about
daj molim te gdje si nasla ovo da procitam fino....plain vanilla wrote:
haman najmladji borac u BiH
i dalje ne vjerujem, kontam neka montaza. Joj Boze
Last edited by Vegetastar on 29/09/2012 20:40, edited 1 time in total.
- JoseMujica
#954 Re: Smiješna strana izbora - all about
Vege desni klik na sliku i view image pa ćeš moći vidjeti čitavu
- Vegetastar
#955 Re: Smiješna strana izbora - all about
me jesam to - hvala, nego reko da vidim postoji li ovo zaistaJoseMujica wrote:Vege desni klik na sliku i view image pa ćeš moći vidjeti čitavu
- bach
#956 Re: Smiješna strana izbora - all about
Ja bih najtoplije zamolio nekoga da snimi emisiju koja trenutno preko moje TV ise na TV Bosankopodrinjskog kantona....
OOOOOO
OOOOOOO
Pričaju kandidati za načelnika opštine Foča Ustikolina...
OOOOOO
OOOOOOO
- JoseMujica
#957 Re: Smiješna strana izbora - all about
evo ja sam baš tražio i naletih na poslasticu

nepismeno pa nepismeno i nepismenoOsnivač i Predsjednik - Fahrudin Radončić
Fahrudin Radončić
Fahrudin Radončić je poznati intelektualac, koji je sa 19 godina postao profesionalni novinar, a sa 23 godine najmlađi glavni i odgovorni urednik jednog republičkog lista.
Rođen je 24. maja 1957. godine u Ivangradu. Politički je aktivan od mladosti, a već 1988. godine je tadašnju politiku balkanskog kasapina Slobodana Miloševića javno karakterizirao kao velikosrpsku, fašističku i zločinačku. Zbog toga je bio politički i sudski proganjan.
Godine 1989. počeo je raditi kao novinar i analitičar čuvenog zagrebačkog tjednika „Danas“, koji se snažno zalagao za državnu suverenost bivših jugoslavenskih republika, a protiv politike Miloševića i Tuđmana. Tačno prije dvadeset godina, odnosno 1990, Radončić je objavio i knjigu koja je promovirala neovisnost Kosova.
Godine 1991. osnovao je najveći novinski sistem u historiji BiH – izdavačku kuću „Avaz“. Već 1992/93. godine bio je pripadnik Armije BiH, odnosno član Kabineta načelnika štaba Vrhovne komande. Njegova najuža porodica dala je tri šehida u odbrani BiH, a cijelo vrijeme agresije proveo je u opkoljenom Sarajevu. U oktobru 1995. godine pokrenuo je „Dnevni avaz“, najtiražniji i najutjecajniji dnevni list u historiji naše države. Ono čime se „Avaz“ ponosi jeste nepokolebljiva uređivačka politika u borbi protiv korupcije i istovremeno stalna medijska zaštita naših građana od zloupotrebe vlasti i represije.
Radončić je najveći domaći investitor i graditelj u poslijeratnoj BiH i dobitnik je najvećeg javnog priznanja za doprinos u izgradnji Kantona Sarajevo. Njegovo čvrsto opredjeljenje je da se svaka marka profita bilo koje uspješne kompanije mora reinvestirati u Bosnu i Hercegovinu i nove vrijednosti i radna mjesta. U skladu s time, 2000. godine sagradio je jednu od prvih zgrada u poslijeratnom Sarajevu (sadašnji objekt Hypo banke), a već 2004. završio je izuzetno vrijedan arhitektonski objekt - hotel „Radon Plaza“ od 17 spratova i sa pet zvjezdica te prvim rotirajućim restoranom u ovom dijelu Evrope!
Prošle godine završen je ponos bh. graditeljstva „Avaz Twist Tower“ od čak 40 spratova. Ovaj spektakularni toranj s visinom od 175 metara predstavlja veliku turističku atrakciju BiH, a službeno je uvršten među 10 najljepših zgrada svijeta izgrađenih u 2009. godini.
Inače, Radončić želi da gradi po cijeloj BiH, uljepšava našu državu i zapošljava građevinare. Stoga je „Avaz“ investitor i velikog novog poslovnog objekta u centru Tuzle od 32.000 m2.
Od novinara, pripadnika Armije BiH, izdavača, graditelja i sada političara, Radončić je ustrajan u sukobu sa destruktivnim otporima na putu stvaranja novih ekonomskih i drugih vrijednosti i pravljenju bolje i pravednije države.
Osnivanjem Saveza za bolju budućnost BiH Fahrudin Radončić je i oficijelno ušao u politiku s namjerom da ponudi ekonomski i politički izlaz iz dugogodišnje agonije i sav svoj kapacitet stavi na raspolaganje narodu.
Važi kao političar široke tolerancije, ali i čovjek koji se ne boji stati iza interesa svoga naroda ili države, odnosno građana. Poznata su njegova uspješna politička suprotstavljanja koloniziranju ili obespravljivanju Bošnjaka, ali i suprotstavljanje ratnoprofiterskim ili, primjerice, bankarskim, energetskim i drugim kriminalnim lobijima. Radončić energično zastupa evropski put BiH, odnosno evroatlantske integracije i što brže priključenje NATO savezu.
Radončić je i veliki donator i investitor koji je znatno doprinjeo izgradnji pojedinih nacionalnih i vjerskih institucija.
Čvrsto se zalaže za slobodu djelovanja vjerskih zajednica i njihovo neupitno pravo da aktivno budu prisutne u javnom i političkom životu, te se u tom smislu beskompromisno suprotstavljao svakoj vrsti harange i ataka na vjerske autoritete i institucije.
Ličnost je snažnih političkih i ekonomskih veza. Svojim je predratnim publicističko-disidentskim angažmanom i poslijeratnim medijskim i graditeljskim rezultatom stekao poštovanje važnih inozemnih i regionalnih lidera.
Radončić smatra da je prioritetna obaveza bošnjačkog člana Predsjedništva BiH da jača međunarodni ugled svoje zemlje, ekonomiju i razvoj, suživot naroda u BiH i, naravno, unutarbošnjačko jedinstvo.
Kako baš u tome Bosna i Hercegovina ima ogromne probleme, Radončića očekuje veliki i sudbonosno važan posao za budućnost države koji on, kao „uspješan čovjek za uspješnu BiH“, jedini može odgovorno i efikasno obaviti.
- Vegetastar
#958 Re: Smiješna strana izbora - all about
nasao i ja.
Jao likova. Strasno
Jao likova. Strasno
- JoseMujica
#959 Re: Smiješna strana izbora - all about
bach wrote:Ja bih najtoplije zamolio nekoga da snimi emisiju koja trenutno preko moje TV ise na TV Bosankopodrinjskog kantona....
OOOOOO
OOOOOOO
- JoseMujica
#960 Re: Smiješna strana izbora - all about
nije mu trava krenula

-
Trebam te
#961 Re: Smiješna strana izbora - all about
taj Beri
Ma jok, pitaj Berila i junice trnovske
Bosnjak333 wrote:Masovno se krade!
Ma jok, pitaj Berila i junice trnovske
- JoseMujica
#963 Re: Smiješna strana izbora - all about

- Vegetastar
#964 Re: Smiješna strana izbora - all about
Ma ovo je sve neki reality show. Nisu ovo stvarni likovi. Ne mogu biti
- JoseMujica
#965 Re: Smiješna strana izbora - all about
ovi Ustikolina na tv bpk su legende
moj stav je stav građana, znači protiv sam gradnje hidrocentrale...ali treba razmotriti da se možda treba gradit hidrocentrala
prohodnost naših građana nije dobra na našim ulicama
ustikolina nema neku žestoku populaciju na birou
moj stav je stav građana, znači protiv sam gradnje hidrocentrale...ali treba razmotriti da se možda treba gradit hidrocentrala
prohodnost naših građana nije dobra na našim ulicama
ustikolina nema neku žestoku populaciju na birou
-
VjecitiStudent
#966 Re: Smiješna strana izbora - all about
"Krasti jos ne znam, ali vremenom naucicu i to"JoseMujica wrote:
ko je ovo pravio
- Halcyon
#967 Re: Smiješna strana izbora - all about
Ovdje je spisak ovih nenamazanih i beba-ratnika.
-
Bosnjak333
#968 Re: Smiješna strana izbora - all about
Ovi iz SBB-a su drama.

- bach
#969 Re: Smiješna strana izbora - all about
Vegetastar wrote:Ma ovo je sve neki reality show. Nisu ovo stvarni likovi. Ne mogu biti
Sa ovakvim će Zlatko da gradi zapadnu Njemačku. LIk eto obećabva da će s njim svaka kuća u Ustikolini dobiti STRUJU

- JoseMujica
#970 Re: Smiješna strana izbora - all about
evo pod brojem 10 Herr Flick obučavan kod Vlaisavljevićke
PS
Bach ova lik je BETON...jeko on i čij je kandidat...niti ima zuba niti zna rečenicu sastaviti
Posjedujem kulturu dijaloga, sposobnost slušanja i druženja sa ljudima te brzog i lahkog ulaska u komunikaciju sa ljudima.
Volim rad i radnu disciplinu , tačnost u radu i odgovornost prema obavezama.
PS
Bach ova lik je BETON...jeko on i čij je kandidat...niti ima zuba niti zna rečenicu sastaviti
- JoseMujica
#971 Re: Smiješna strana izbora - all about
broj 19. Hašim Glavić

- bach
#972 Re: Smiješna strana izbora - all about
Lik je kandidat SDP -aJoseMujica wrote:evo pod brojem 10 Herr Flick obučavan kod VlaisavljevićkePosjedujem kulturu dijaloga, sposobnost slušanja i druženja sa ljudima te brzog i lahkog ulaska u komunikaciju sa ljudima.
Volim rad i radnu disciplinu , tačnost u radu i odgovornost prema obavezama.
PS

- Halcyon
#973 Re: Smiješna strana izbora - all about
Foča-Ustikolina ide naprijed! 
- plain vanilla
- Location: Jer ti si jedini način da pokrijem golotinju ove detinje duše...
#974 Re: Smiješna strana izbora - all about
nazalost, grijesisVegetastar wrote:Ma ovo je sve neki reality show. Nisu ovo stvarni likovi. Ne mogu biti
- JoseMujica
#975 Re: Smiješna strana izbora - all about
žao mi je što moram ovo napisati ali onaj lik iz SDA je profesor za ovu vucibatinu....čak je i onaj pemzioner znao po koju suvislu rečenicu istrabunjat, a ova macola ne znade ni pročitat ono na kraju
PS
Vegetastar jelde ovo nam je mjesec dana ko da smo pod LSD-om

PS
Vegetastar jelde ovo nam je mjesec dana ko da smo pod LSD-om