Varate li?
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
- Baby Jane
#951 Re: Varate li?
Kakvog mi hajra od toga hoce li ko povjerovat'...
Iskreno me zanima, jel ima uopce vise takvih veza?
- dale cooper
#952 Re: Varate li?
Pa vjerovatno da ima, ali ti ljude ne dolaze ovdje da se hvale većBaby Jane wrote:Kakvog mi hajra od toga hoce li ko povjerovat'...
vjerovatno uživaju. Ovdje dolaze oni koji vole kukati.
Ništa ne privlači ljude tako snažno kao negativnost i nesreća.
- Baby Jane
#953 Re: Varate li?
Dodusedale cooper wrote:Pa vjerovatno da ima, ali ti ljude ne dolaze ovdje da se hvale većBaby Jane wrote:Kakvog mi hajra od toga hoce li ko povjerovat'...
vjerovatno uživaju. Ovdje dolaze oni koji vole kukati.![]()
Ništa ne privlači ljude tako snažno kao negativnost i nesreća.
- Zatamnjena stakla
#954 Re: Varate li?
Varao prije, sad jok
Valjda mi nije to to k'o prije.
-
Aqua_S
#955 Re: Varate li?
Sorel wrote:Varao prije, sad jok![]()
- brad90
- Location: DVASPORTA.BA DALEKO NAJOZBILJNIJI FORUM NA NEBU INTERNETA
#956 Re: Varate li?
Aqua_S wrote:Sorel wrote:Varao prije, sad jok![]()
Valjda mi nije to to k'o prije.isti sam, sigurno si i ti našao dlaku pa ti se ogadilo
![]()
![]()
- Zatamnjena stakla
#957 Re: Varate li?
DramaAqua_S wrote:Sorel wrote:Varao prije, sad jok![]()
Valjda mi nije to to k'o prije.isti sam, sigurno si i ti našao dlaku pa ti se ogadilo
![]()
![]()
- Kinaski
#958 Re: Varate li?
Jebo majku , vi varate . Ja nit varam nit imam koga varati
Tugooo mojaaaa
Sa'cu da subijem !!!
Sa'cu da subijem !!!
- honky tonk
#959 Re: Varate li?
ko vara taj i krade, ko krade taj zavrsi u zatvoru, ko zavrsi u zatvoru - bude silovan...pa vi varajte. 
- Tkd
#961 Re: Varate li?
Karmahonky tonk wrote:ko vara taj i krade, ko krade taj zavrsi u zatvoru, ko zavrsi u zatvoru - bude silovan...pa vi varajte.
- Acta
#962 Re: Varate li?
Baš stabilna ličnost nikad ne kaže nikad je su se ovi "nikad" baš ljuljali. Kad urade, baš uradeleet wrote:jok, samo stabilna ličnostActa wrote:Reći da nikada nećeš varati... Uuuuuuu, škakljivo!
- Ray
#963 Re: Varate li?
Pa koji ti je dokaz da je neko stabilna licnost? Prije svega mora imati JAK stav...Jedno je glumiti jaku licnost,a jedno je biti to...Ja cu prvi staviti radije ruku u vatru,nego prevariti..Acta wrote:Baš stabilna ličnost nikad ne kaže nikad je su se ovi "nikad" baš ljuljali. Kad urade, baš uradeleet wrote:jok, samo stabilna ličnostActa wrote:Reći da nikada nećeš varati... Uuuuuuu, škakljivo!
- Acta
#964 Re: Varate li?
Dokaz stabilne ličnosti je odgovornost za svoje postupke, ne tvrdnja da se nikad neće ovo ili ono. Ja ako uradim nešto stojim iza toga ili neću ulaziti u stvar ako se sa njom ne znam nositi. Ako sutra sretnem nekog ko me privuče do besvijesti, ja neću reći 100% neću niti ću reći da ovo od danas kako jeste će biti i sutra. Ljudi ulaze u krize, imaju padove, od krvi i mesa su... Ali kad saberem i oduzmem i uradim na kraju ja ću znati nositi se sa eventualnim posljedicama.
-
Melami
#966 Re: Varate li?
Sto se tive fizicke privlacnosti mislim da je normalno da se ta privlacnost ne osjeca samo prema bracnom drugu vec i prema drugim osobama, suprotnog spola.
Eh sad, ja iz postovanja prema zeni, iz te ljubavi koja nije zasnovana samo na fizickoj privlacnosti vec i na emocijama, ne bih je prevario. Uvijek ima kriza i mozda nekad covjek i pomisli drugacije, al treba biti jak i dva puta razmisliti prije se neka glupost uradi.
Eh sad, ja iz postovanja prema zeni, iz te ljubavi koja nije zasnovana samo na fizickoj privlacnosti vec i na emocijama, ne bih je prevario. Uvijek ima kriza i mozda nekad covjek i pomisli drugacije, al treba biti jak i dva puta razmisliti prije se neka glupost uradi.
-
Aqua_S
#967 Re: Varate li?
Acta wrote:Dokaz stabilne ličnosti je odgovornost za svoje postupke, ne tvrdnja da se nikad neće ovo ili ono. Ja ako uradim nešto stojim iza toga ili neću ulaziti u stvar ako se sa njom ne znam nositi. Ako sutra sretnem nekog ko me privuče do besvijesti, ja neću reći 100% neću niti ću reći da ovo od danas kako jeste će biti i sutra. Ljudi ulaze u krize, imaju padove, od krvi i mesa su... Ali kad saberem i oduzmem i uradim na kraju ja ću znati nositi se sa eventualnim posljedicama.
radi takvih sam ja nekad i varao...
-
ActionWoman
- Tkd
#969 Re: Varate li?
KarmaActionWoman wrote:http://www.klix.ba/vijesti/regija/atrak ... /121001079
-
Smail Aga
#970 Re: Varate li?
Sve su prave ljubavi tuznequarterback wrote:znala je tacno sto se udalaplain vanilla wrote:onda vjerovatno nije znala ni zasto se udala...quarterback wrote:ona ga zna, ja ne
-
quarterback
#971 Re: Varate li?
de pridji blize da ti nesto sapnem

- cat lover
#972 Re: Varate li?
ja ne, međutim partnerica s kojom sam u vezi vara drugog s menom, koliko ja učestvujem u prevari, da li se to može podvest pod ovu temu 
- micko green eyes
#974 Re: Varate li?
Jeste svi neki moralisti ili fakat petljate?
Ja sam varao sve i jednu do sad. Neke su saznale, pa me sutnule a neke ne. Pazi ovo, sjecam se jedne sto je bila pukla u 16 i jadnica iako je saznala nije htjela da me ostavi, ali sam ja nju. Poslije mi bilo krivo, loma.
Bilo pa proslo..
Doduse s djevojkom s kojom zivim vec duze, nju jos nisam.Ustvari jesam u pocetku samom, da li se to pika?
Anyway, trenutno sam na dobrom putu da je prevarim sada/uskoro, mada ja to tako nezovem. Ja ipak najvise volim sebe, a ostali su nebitni, manje vise...
Sta cu kad sam uvijek volio vanredno
S druge strane, ako ona mene vara ili planira, nemarim, samo da to cini diskretno i sigurno.
PS. Postedite te me kojekakvih moralisanja, vjerskih hadisa, bla bla bla bla...
Ja sam varao sve i jednu do sad. Neke su saznale, pa me sutnule a neke ne. Pazi ovo, sjecam se jedne sto je bila pukla u 16 i jadnica iako je saznala nije htjela da me ostavi, ali sam ja nju. Poslije mi bilo krivo, loma.
Bilo pa proslo..
Doduse s djevojkom s kojom zivim vec duze, nju jos nisam.Ustvari jesam u pocetku samom, da li se to pika?
Anyway, trenutno sam na dobrom putu da je prevarim sada/uskoro, mada ja to tako nezovem. Ja ipak najvise volim sebe, a ostali su nebitni, manje vise...
Sta cu kad sam uvijek volio vanredno
S druge strane, ako ona mene vara ili planira, nemarim, samo da to cini diskretno i sigurno.
PS. Postedite te me kojekakvih moralisanja, vjerskih hadisa, bla bla bla bla...
- Velkoski
- ModeratorNaBezCenzure
- Vozim: Golf 7 GTI
#975 Re: Varate li?
nema to nikakve veze sa hadisom, ti si jednostavno debil
može i hlađenje jer ga "vrijeđam"
može i hlađenje jer ga "vrijeđam"