Aktuelnosti: FK Sarajevo

Sve o FK Sarajevo...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Locked
East_side

#94976 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo

Post by East_side »

ABd, sto da ne. "Svet je lep kada sanjamo..." sto kaze ona pjesma.

Nije ni neizvodivo (bar donekle) ovo iznad. Mozda sam skeptican, eto ispravite me. Ali se pitam koliko bi dobro bilo za nas fudbal, pa i za nas same u evropskim takmicenjima ako bismo postali bosanski Bayern, Juve ili Dinamo u narednim godinama...

Naravno, svi vole titule u nizu, duple krune, triplete, ovo, ono... ali i jaka konkurencija ima svoje cari.

Doduse, Dinamo je dokaz da se moze dominirati godinama u domacoj ligi i napraviti iskorak u Evropi.

Ali ruku na srce, gdje smo mi a gdje je Dinamo... :-)
Analiticarr

#94977 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo

Post by Analiticarr »

East_side wrote:ABd, sto da ne. "Svet je lep kada sanjamo..." sto kaze ona pjesma.

Nije ni neizvodivo (bar donekle) ovo iznad. Mozda sam skeptican, eto ispravite me. Ali se pitam koliko bi dobro bilo za nas fudbal, pa i za nas same u evropskim takmicenjima ako bismo postali bosanski Bayern, Juve ili Dinamo u narednim godinama...

Naravno, svi vole titule u nizu, duple krune, triplete, ovo, ono... ali i jaka konkurencija ima svoje cari.

Doduse, Dinamo je dokaz da se moze dominirati godinama u domacoj ligi i napraviti iskorak u Evropi.

Ali ruku na srce, gdje smo mi a gdje je Dinamo... :-)
Da, ali da bi napravili neki iskorak u Europi potrebno je prvo da pocnemo dominirati nasom ligom i da privucemo i dovedemo sve najbolje iz drzave. Nakon toga bice i Europa akobogda.
Company85

#94978 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo

Post by Company85 »

Analiticarr wrote:Za ovu titulu, nas sponzor, TURKISH AIRLINES, ce nas nagraditi 500 000 eura :thumbup:
Ovo nije ni blizu istini. Bezveze ce raja nasjesti pa ce biti kasnije "gdje su pare?".
Analiticarr

#94979 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo

Post by Analiticarr »

Company85 wrote:
Analiticarr wrote:Za ovu titulu, nas sponzor, TURKISH AIRLINES, ce nas nagraditi 500 000 eura :thumbup:
Ovo nije ni blizu istini. Bezveze ce raja nasjesti pa ce biti kasnije "gdje su pare?".
Pa napisi nam istinu i izvor a ja cu se izvinuti i zamoliti vlasnike foruma da me odstrane sa istog. Moj izvor je direktno iz kluba, tj od suvlasnika. Svojim ocima sam vidio dokument koji to potvrdjuje. A za pare niko niti moze niti ima pravo da pita. Nema vise mahale u klubu.
Mislim da je to posteno od mene. :thumbup:
mirza_15

#94980 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo

Post by mirza_15 »

Company85 wrote:
Što je vjerovatno i cilj.
testni_akaunt

#94981 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo

Post by testni_akaunt »

Analiticarr wrote:
Company85 wrote:
Pa napisi nam istinu i izvor a ja cu se izvinuti i zamoliti vlasnike foruma da me odstrane sa istog. Moj izvor je direktno iz kluba, tj od suvlasnika. Svojim ocima sam vidio dokument koji to potvrdjuje. A za pare niko niti moze niti ima pravo da pita. Nema vise mahale u klubu.
Kako ba nema mahale? Ovo što ti radiš je mahalanje.
Logovan

#94982 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo

Post by Logovan »

Aaaaajmoooooooooooo :izet: :izet:
Image
Company85

#94983 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo

Post by Company85 »

Analiticarr wrote:
Company85 wrote:
Imas pp
R2D2_SA

#94984 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo

Post by R2D2_SA »

Zar Analitičar ne napisa negdje prethodnih dana da je on suvlasnik, a sad mu izvor direktno iz kluba, od suvlasnika :-)
Analiticarr

#94985 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo

Post by Analiticarr »

R2D2_SA wrote:Zar Analitičar ne napisa negdje prethodnih dana da je on suvlasnik, a sad mu izvor direktno iz kluba, od suvlasnika :-)
Napisao sam tako jer su mi nakon proslog puta neki forumasi pisali gluposti i psovali kao da sam Dino. A nisam on.
mirza_15

#94986 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo

Post by mirza_15 »

R2D2_SA wrote:Zar Analitičar ne napisa negdje prethodnih dana da je on suvlasnik, a sad mu izvor direktno iz kluba, od suvlasnika :-)
Ma ovako se namjerno plasiraju informacije da se može kasnije zakuhati. 1,3 miliona za Mujakića, 1 milion Turkish airlines, Evropa mašala i onda ćekaš prvi kiks protiv loše ekipe ili kakav loš niz da krene paljba. Pokrali pare, ekipa ništa ne valja Husref dovodi menadžerske igrače, zavi nas u crno... To je krajnji cilj. Kao, imali para lopatom, a izgubili od Zvijezde ili nešto slično.
armin071

#94987 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo

Post by armin071 »

Mojne ga prizivati smori lik ionako...
Analiticarr

#94988 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo

Post by Analiticarr »

Klub vise nije ''drustvena imovina'' da iz njega moze krasti kako ko pozeli. Nema vise toga.
Svaka lijepa vijest bi trebala da obraduje sve nase navijace, ali ovdje ocigledno ima puno onih kojima smeta istina pa bila ona lijepa ili ruzna. To su likovi poput ovog armina i mirze koji sve pokusavaju okrenuti na svadju, i naravno napraviti ili dzelata zrtvu od nebitnih ljudi u i oko kluba.
Baltazar_khan

#94989 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo

Post by Baltazar_khan »

sto to ne radi info
mirza_15

#94990 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo

Post by mirza_15 »

Analiticarr wrote:Klub vise nije ''drustvena imovina'' da iz njega moze krasti kako ko pozeli. Nema vise toga.
Svaka lijepa vijest bi trebala da obraduje sve nase navijace, ali ovdje ocigledno ima puno onih kojima smeta istina pa bila ona lijepa ili ruzna. To su likovi poput ovog armina i mirze koji sve pokusavaju okrenuti na svadju, i naravno napraviti ili dzelata zrtvu od nebitnih ljudi u i oko kluba.
Ti si ovdje došao da unosiš nemir i pričaš gluposti u trenutcima kada si osjetio krv, tj. kada smo napravili nekoliko loših rezultata. U trenutcima kada se borimo za duplu krunu, baš u tom trenutku kada smo upali u krizu, ti si pisao da bi volio da izgubimo sljedeće dvije kako bi otjerali Husrefa. Je li te stid imalo? Znam i da čekaš neki kiks da počneš ponovo sa negativom. Sada samo pripremaš teren.

Čuj "navijača" da izgubimo dvije, sa tim možda i titulu, da bi on vidio Husrefu leđa. Kada malo bolje razmislim vjerovatno i nisi navijač Sarajeva nego ili ovih iz Novog Sarajeva ili iz Mostara. Samo su navijači ta dva kluba mogli poželjeti u onom trenutku da gubimo utakmice. Navijač Sarajeva ni u ludilu.
Raigor Stonehoof

#94991 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo

Post by Raigor Stonehoof »

mirza_15 wrote:
Analiticarr wrote:Klub vise nije ''drustvena imovina'' da iz njega moze krasti kako ko pozeli. Nema vise toga.
Ti si ovdje došao da unosiš nemir i pričaš gluposti u trenutcima kada si osjetio krv, tj. kada smo napravili nekoliko loših rezultata. U trenutcima kada se borimo za duplu krunu, baš u tom trenutku kada smo upali u krizu, ti si pisao da bi volio da izgubimo sljedeće dvije kako bi otjerali Husrefa. Je li te stid imalo? Znam i da čekaš neki kiks da počneš ponovo sa negativom. Sada samo pripremaš teren.

Čuj "navijača" da izgubimo dvije, sa tim možda i titulu, da bi on vidio Husrefu leđa. Kada malo bolje razmislim vjerovatno i nisi navijač Sarajeva nego ili ovih iz Novog Sarajeva ili iz Mostara. Samo su navijači ta dva kluba mogli poželjeti u onom trenutku da gubimo utakmice. Navijač Sarajeva ni u ludilu.

to sam ja napisao isti dan kad je poceo pisat ovdje. neko od malenih se zajebava sa drugim accountom.
mirza_15

#94992 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo

Post by mirza_15 »

Sliver wrote: Druze, bilo kakva tastatura je preskupa i dragocjena da bi se trosila na njega.
I to što kažeš. Preskupa je tastatura i potrošeno vrijeme.
Dr. Kuca

#94993 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo

Post by Dr. Kuca »

Sta kaze brat nema.mahale a on mahala ko kakva zenturaca masna do lakata pitu valjala.
Od dolaska ove garniture ljudi sve sto se pojavi u mahali znaci nista od toga. Tako i ovo oko ovih miliona.
Samo ganola ljudi rade, bez bombi, skromno a golemo.
Maharadza

#94994 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo

Post by Maharadza »

Samo ignore štrumfetu dušmansku, dodati na listu gnjavatora/foe, ne citirajte i dosadit' će joj. :evil:
ZonFon

#94995 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo

Post by ZonFon »

Ja sam to odma uradio ali nema efekta kad ga svi citiraju i raspravljaju sa njim.
armin071

#94996 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo

Post by armin071 »

Maharadza wrote:Samo ignore štrumfetu dušmansku, dodati na listu gnjavatora/foe, ne citirajte i dosadit' će joj. :evil:
:thumbup:

Hus je njima pencilin. Ogadio im je futbool :mrgreen:
Maharadza

#94997 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo

Post by Maharadza »

duffy_duck

#94998 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo

Post by duffy_duck »

Gledam ove pljuvace na pocetku sezone pljuvali su Tatara dosao iz druge lige los , Kovacevic kiks golman , Ahmetovic star , Hebibovic dvije lijeve noge, Stanojevic promasaj ima bolji iz nase lige , Lazic los nije igrao pola godine , Mujakic spor i prodan za 150 hiljada , sportski direktor Hadzic nema pojma , Husref samo zna psovati , nemoze se titula osvojiti bez pojedini menagercica , direktorica pjandura i drolja nema pojma skime se ona zavadila , A DANAS TE ISTE PLJUVACE GLEDAM KAKO SVIMA OVIMA LAJKAJU SLIKE I GOVORE DA NEMA BOLJI OD NJIH
Grean

#94999 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo

Post by Grean »

Prvo pitanje u novoj sezoni bit ce zamjena za Mujakica. Nije samo to sto je proizvod Sarajeva vec je i medju najstabilnijim igracima sezone ako ne i najstabilniji.

Nece biti lako sa obzirom da je broj stranaca ogranicen a vec imamo najmanje cetiri sto znam, Krste, Stanojevic, Lazic, Cruz. Domaca liga tesko da ima profil koji ga moze zamijeniti a Akademija pogotovo jer to je proces kojem treba makar dvije sezone da dobaci na nivo Mujakica.

I Akademija mora bolje u sljedecoj sezoni. Koliko god rezultati bili nebitni sramota je da su kadeti 15 bodova iza vodeceg a juniori 11 pogotovo ako je cilj da budemo neki faktor i referenca u bh fudbalu.

Nadam se da ce stabilne finansije omoguciti da nekad krene taj B-tim i prije svega nadam se da su svjesni potrebe. Sa ogranicenim brojem stranaca ovo mozda ispada jedan od najvaznijih zadataka za buducnost.
Logovan

#95000 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo

Post by Logovan »

Ma da su normalna pravila Stanojevic bi odmah dobio status domaceg igraca ili bi ga dobio sa vremenom, ali brze nego sto se sad dobija. A i Velkoski je isto do sad trebao biti domaci igrac.
Locked