Ali objektivno gledajuci, ovo pomjeranje ima smisla
Realno i ne postoji termin koji ama bas svima odgovara. Zao mi je naravno sto necu moci doci, imam i sezonsku... ali ne moze se glavom kroz zid.
SRCE NA TEREN!
Moderators: Charuga, Tomahawk11
Čuj zbog prenosa, a ispada da je zbog kupa, a i odgovara nam u pogledu toga da ćemo imati dan više odmora.Tomahawk11 wrote:Radi se o susretu Sarajeva i Čelika (MOJA TV) koji je bio planiran za subotu, no ipak će biti odigran u petak sa početkom u 19:30 sati. Razlog je TV prijenos s obzirom da će u ovom kolu čak četiri sureta biti u direktnom TV prijenosu.
Tomahawk11 wrote:Ako i kad se već dogovaraju prenosi i tv prava, onda treba i klub da se zaštiti.
Mijenjaš mi termin nekoliko dana pred utakmicu, ne pitaš odgovara li mi.
Možda su iz kluba skontali to zbog kupa, pa hajde nek ide.
Znas onu narodnu, budalu nit jebi niti kuci vodiRaigor Stonehoof wrote:pamtice mensur, on to prati vise od zelje
Kod nas se stavi koja je utakmica kojim vikendom, uključe oba dana vikenda, a ti tačno saznaš tek tamo nekad poslije. Nekad 7 dana pred utakmicu, nekad 10, nekad 20, itd.Tomahawk11 wrote:Pa zna se na početku sezone, ostali vandredne okolnosti, po dogovoru.

Daj ba oprao je moj kurac, manite se više mahalaštinetodd_smith wrote:Boli Dinu kurko on je oprao 2-3 stana preko kluba
Grean wrote:Sta je problem sa Dinom izuzev ovih mahalskih, opro', pokro' isl.
Jesu se razbacivali sa Benkama, Delacima, Jajalima u ono vrijeme ali to je nesto sto su mnogi prizeljkivali.
Ulozio je najmanje 30 hiljada da bi sjedio tu gdje sjedi dok mnogi nece ni clanarinu da uplate a pitali bi se svasta vezano za klub.
posto je skoro kraj sezoni i ide titula aBda ne treba trositi vrijeme na ovu pricu sada, ali ima itekako materijala kao npr od Haada do Fan Shopa kojeg 95% raje nije ni znalo da nije pripadao klubuemigrazione wrote:Daj ba oprao je moj kurac, manite se više mahalaštinetodd_smith wrote:Boli Dinu kurko on je oprao 2-3 stana preko kluba