Premijer liga BiH

Fudbal/nogomet, Premijer liga, Liga prvaka, svjetska i evropska prvenstva...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Locked
kamen spoticanja

#94776 Re: Premijer liga BiH

Post by kamen spoticanja »

Tomahawk11 wrote:
kamen spoticanja wrote:
Logovan wrote:Čelik platio dugove. Mora li se u ovoj državi sve 5 do 12 završavati. :lol: :-)
Nisi gledao press
Ovde se tek zakuhava
Turcin petlja kao niko
Jos doveli Fenana da laze za njih
Sto naravno nije islo
I izgledalo je zaista mucno
Je li bar platio da se ide dalje?
Kazu da jeste
Osim nekih 10 hiljada maraka nekome od koga cekaju broj racuna
Pita novinar Fenana koliko su tebi duzni,ovaj kaze 150 hiljada,turcin u isto vrijeme odgovara 70 hiljada
Pita neko iz publike kome si slao pare, kaze nekom turcinu sto ga je ostavio da vodi klub ali kaze on je sad u bolnici pa ga ne mozemo pitati gdje su pare
Pitaju za ugovor kojim je preuzeo klub,kazu nemaju ga sad kod sebe
Nista uglavnom ne zna,on se izvinjava i ostale floskule
Ni na jedno pitanje nije odgovorio
channel10

#94777 Re: Premijer liga BiH

Post by channel10 »

Sto ga ne upitase zasto toliko laze i da li zna da su ovdje mnogi zavrsavali u rijeci Bosni, a prethodno su se zamjerili klubu i njegovim navijacima?
Tomahawk11
Globalni moderator

#94778 Re: Premijer liga BiH

Post by Tomahawk11 »

kamen spoticanja wrote: Kazu da jeste
Pita novinar Fenana koliko su tebi duzni,ovaj kaze 150 hiljada,turcin u isto vrijeme odgovara 70 hiljada
Pita neko iz publike kome si slao pare, kaze nekom turcinu sto ga je ostavio da vodi klub ali kaze on je sad u bolnici pa ga ne mozemo pitati gdje su pare
Znači, zbunjola, ne zna on ništa :mrgreen:
kamen spoticanja

#94779 Re: Premijer liga BiH

Post by kamen spoticanja »

channel10 wrote:Sto ga ne upitase zasto toliko laze i da li zna da su ovdje mnogi zavrsavali u rijeci Bosni, a prethodno su se zamjerili klubu i njegovim navijacima?
Vise je Fenan rekao s onim na sto je presutio i nije dao odgovor
channel10

#94780 Re: Premijer liga BiH

Post by channel10 »

kamen spoticanja wrote:
channel10 wrote:Sto ga ne upitase zasto toliko laze i da li zna da su ovdje mnogi zavrsavali u rijeci Bosni, a prethodno su se zamjerili klubu i njegovim navijacima?
Vise je Fenan rekao s onim na sto je presutio i nije dao odgovor
I Fenan je teski manipulator. Meni nije jasno kako on par godina uopste potpisuje ugovor sa klubom i to kakve ugovore :-) . Non stop je povrijedjen, a i kad igra, uopste ne stvara nikakvu prednost i razliku u odnosu kad ne igra.

Ja mislim da i kad bi u klub usla inspekcija i to njih barem 5-6, da ni sami ne bi znali gdje udaraju. To bi bilo jebe lud zbunjenog od silnog idiotluka unazad makar 10 godina.
plain vanilla
Location: Jer ti si jedini način da pokrijem golotinju ove detinje duše...

#94781 Re: Premijer liga BiH

Post by plain vanilla »

nosara wrote:
sumirprimus wrote:teske padavine brale.
od sinoc natopljena je zemlja..
Popijte vodurinu i sredite tu njivu ili cemo i vas otkazat. Po pravilniku.

Red mora da se zna... :oops:
A ne morate dolaziti ako ne smijete :mrgreen:
Inace, kod nas se piva pije, vama cemo ostaviti vodu :oops: :mrgreen:
Logovan

#94782 Re: Premijer liga BiH

Post by Logovan »

kamen spoticanja wrote:
Logovan wrote:Čelik platio dugove. Mora li se u ovoj državi sve 5 do 12 završavati. :lol: :-)
Nisi gledao press
Ovde se tek zakuhava
Turcin petlja kao niko
Jos doveli Fenana da laze za njih
Sto naravno nije islo
I izgledalo je zaista mucno
Mutan frajer kao malo ko. :roll:

Ni Fenanu se ne bi trebalo vjerovati. :oops:
sime_cipol
Location: Jedan grad, dva kluba. Jedan osnovala raja, drugi UDBA.
Grijem se na: Zdrvima
Vozim: Clio 1.2 43kw

#94783 Re: Premijer liga BiH

Post by sime_cipol »

todd_smith wrote:
hrasno38 wrote:
todd_smith wrote:Otkazana utakmica i upisan 3-0 rezultat, ljudima kojima treba 3 dana da plate dug.

Zanimljivo.
Ma Amar je sve to nastelio nemoj uopste lupati glavu i razmisljati! I Zeljo je zaksanio dan sa uplatom i popusio Evropu.....isto Amar sredio! :D
a tu sam te cekao misu mali

ovdje se ne zalite da igrate utakmicu kad je prosao rok aa? :lol:
Casna porodica Osim je opet htjela izaći u susret nasim klubovima, kao i vama prije par godina kad je Ivica sredio licencu za evropu :D

Fenan je brat mumin, nema sanse da on laze.
Dead Man Walking

#94784 Re: Premijer liga BiH

Post by Dead Man Walking »

Tomahawk11 wrote:
kamen spoticanja wrote: Kazu da jeste
Znači, zbunjola, ne zna on ništa :mrgreen:
Meni izgleda kao da su namjerno ovo uradili da namame Turcina da dodje i poplaca sto je obecao jer izgleda kao da je frajer samo lagao i obecavao misleci da ce se to otezati do iznemogolosti. A gubitak i nije veliki jer bi svakako fasovali i vratili se kuci s nulom.
hrasno38
Vozim: Renault Laguna
Horoskop: Riba

#94785 Re: Premijer liga BiH

Post by hrasno38 »

https://www.klix.ba/sport/nogomet/kolik ... 191106155?

Pa i ovdje smo jaci od Pitarcica.....ima li i jedan jedini segment gdje su oni jaci. Ah da prvi su osvojili 1000 bodova u PL BiH. Sto bi rekao Mektic "cega se oni dosjete". Izmisljaju sve samo da bi negdje bili bolji od Zelje! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
mirza_15

#94786 Re: Premijer liga BiH

Post by mirza_15 »

Mi smo samo jednom, za zelenim stolom, dobili bodove. Najmanje 3 puta smo izgubili, a bilo je i drugih odluka na našu štetu (slučaj Gavarić) gdje smo trebali dobiti bodove, a nismo. Službenim rezultatom smo izgubili:

Borac - Sarajevo - udaren igrač Sarajeva, utakmica prekinuta - 3:0 za Borac;
Sarajevo-Borac - 2 navijača protrčala terenom (nikoga nisu ugrozili) utakmica prekinuta - 0:3 za Borac

Željezničar - Sarajevo - sudija udario igrača Sarajeva, utakmica prekinuta - 3:0 za Željezničar

Željezničar, sa druge strane, nije nikada izgubio službenim rezultatom (koliko ja znam), a ovo je četvrti put da dobija bodove za zelenim stolom što se sjećam

Dva puta je utakmica protiv Borca u BL prekinuta i registrovana 0:3, gore pomenuti derbi i sada Čelik.

Kada su u pitanju ova utakmica i utakmica protiv Zvijezde tu savez i nema puno opcija. Bio rok, nije uplaćeno, a pravila jasna. Malo je to nefer prema drugim ekipama koje su morale igrati tu utakmicu, izgubiti bodove, zaraditi kartone i povrede (mislim na oba slučaja). Po meni bi adekvatna kazna trebala biti oduzimanje bodova, a da se utakmica odigra u drugom terminu kada se steknu uslovi i ako tim nije izbačen, ili čak da se utakmica igra, da se oduzmu bodovi, a da izbacivanje uslijedi ako se obaveze ne izmire do sljedećeg roka, a kako bi se očuvao integritet i regularnost takmičenja.
Logovan

#94787 Re: Premijer liga BiH

Post by Logovan »

mirza_15 wrote:Mi smo samo jednom, za zelenim stolom, dobili bodove. Najmanje 3 puta smo izgubili, a bilo je i drugih odluka na našu štetu (slučaj Gavarić) gdje smo trebali dobiti bodove, a nismo. Službenim rezultatom smo izgubili:

Sarajevo-Borac - 2 navijača protrčala terenom (nikoga nisu ugrozili) utakmica prekinuta - 0:3 za Borac

Željezničar - Sarajevo - sudija udario igrača Sarajeva, utakmica prekinuta - 3:0 za Željezničar
Ne znam šta mi je gore, majke mi. :facepalm: Naopaka liga skroz. Čak je i ona protiv Širokog trebala biti prekinuta i registrovana 0:3. Pogodili Hebibovića, mogli su mu oko izbiti ili čak ubiti, to treba biti prekinuto i vozdra. Mogao je još neko biti pogođen. I onda se iz Širokog pitaju šta je sa Hebibovićem, zašto ih mrzi, zašto se udara. :facepalm:
hrasno38

#94788 Re: Premijer liga BiH

Post by hrasno38 »

mirza_15 wrote:Mi smo samo jednom, za zelenim stolom, dobili bodove. Najmanje 3 puta smo izgubili, a bilo je i drugih odluka na našu štetu (slučaj Gavarić) gdje smo trebali dobiti bodove, a nismo. Službenim rezultatom smo izgubili:

Željezničar, sa druge strane, nije nikada izgubio službenim rezultatom (koliko ja znam), a ovo je četvrti put da dobija bodove za zelenim stolom što se sjećam

Dva puta je utakmica protiv Borca u BL prekinuta i registrovana 0:3, gore pomenuti derbi i sada Čelik.

Kada su u pitanju ova utakmica i utakmica protiv Zvijezde tu savez i nema puno opcija. Bio rok, nije uplaćeno, a pravila jasna. Malo je to nefer prema drugim ekipama koje su morale igrati tu utakmicu, izgubiti bodove, zaraditi kartone i povrede (mislim na oba slučaja). Po meni bi adekvatna kazna trebala biti oduzimanje bodova, a da se utakmica odigra u drugom terminu kada se steknu uslovi i ako tim nije izbačen, ili čak da se utakmica igra, da se oduzmu bodovi, a da izbacivanje uslijedi ako se obaveze ne izmire do sljedećeg roka, a kako bi se očuvao integritet i regularnost takmičenja.
Ja da opet postavim pitanje: da li je nefer sto je Zeljo popusio Evropu radi identicne stvari i zgubio par stotina hiljada Eura??? NIJE! Jednostavno jer im je receno koji je rok za uplatu i oni taj rok nisu ispostovali. Dakle ova dobijena utakmica za stolom nema apsolutno nikakve blage veze sa Zeljom nego 100% samo sa Celikom isto kao i sto kazna Zelji nema aposlutne veze bilo s kim osim sa majmunima u Zelji koji su da li namjerno da li nenamjerno zakasnili sa uplatom.Ali opet po ko zna koji put NIKADA ALI ONI NIKADA ne postoji ni u cemu krivica FK Sarajeva. To postaje zaista nevjerovatno. Cuj sudija udario igraca Sarajeva....trebao mu je jebati majku/majku radi onoga sto je radio prije toga a o kakvom glumcu se radi suvisno je i pricati. Vazno je da ste vi uvijek nevini ko bebe u pelenama. Pa nakon onog divljana protiv Sirokog na Kosevu trebalo vas je izbaciti iz lige ali to niko nece spominjati! Pretukli ste policajca ili bolje reci zgazili ga nogama!
hrasno38

#94789 Re: Premijer liga BiH

Post by hrasno38 »

Logovan wrote:

Ne znam šta mi je gore, majke mi. :facepalm: Naopaka liga skroz. Čak je i ona protiv Širokog trebala biti prekinuta i registrovana 0:3. Pogodili Hebibovića, mogli su mu oko izbiti ili čak ubiti, to treba biti prekinuto i vozdra. Mogao je još neko biti pogođen. I onda se iz Širokog pitaju šta je sa Hebibovićem, zašto ih mrzi, zašto se udara. :facepalm:
Da 100% se slazem sa tobom ovaj put da je trebalo pprekinuti u Sirokom i Sarajevo da dobije 3:0! Samo ne zaboravi jednu cinjenicu da svaki derbi navijaci Sarajeva na Grbavici gadjaju igrace Zelje kad izvode aut ili korner....ali svaki! Isto tako kad je pogodjen trener Sarajeva u Mostaru isto tako je trebalo biti 3:0 za Sarajevo pa nek se svi nauce pameti ali i onda kada je Osim gadjan staklenim flasama u Zenici!
mirza_15

#94790 Re: Premijer liga BiH

Post by mirza_15 »

E kada bi se znalo, ne samo pročitati nego i razumjeti pročitano....

Ja nigdje nisam napisao da je Željo kriv za neodigravanje utakmice protiv Čelika. Čak sam napisao obratno od toga. Ali treba razumjeti pročitano.
Logovan

#94791 Re: Premijer liga BiH

Post by Logovan »

hrasno38 wrote: Da 100% se slazem sa tobom ovaj put da je trebalo pprekinuti u Sirokom i Sarajevo da dobije 3:0! Samo ne zaboravi jednu cinjenicu da svaki derbi navijaci Sarajeva na Grbavici gadjaju igrace Zelje kad izvode aut ili korner....ali svaki! Isto tako kad je pogodjen trener Sarajeva u Mostaru isto tako je trebalo biti 3:0 za Sarajevo pa nek se svi nauce pameti ali i onda kada je Osim gadjan staklenim flasama u Zenici!
:?
Dobro.
Ricken

#94792 Re: Premijer liga BiH

Post by Ricken »

mirza_15 wrote:
Službeno je prekinuta nakon udaranja sudije od strane igrača Sarajeva, a ne obratno, i to nakon pregleda dešavanja od strane NSBiH :D
Tomahawk11
Globalni moderator

#94793 Re: Premijer liga BiH

Post by Tomahawk11 »

hrasno38 wrote:https://www.klix.ba/sport/nogomet/kolik ... 191106155?

Pa i ovdje smo jaci od Pitarcica.....ima li i jedan jedini segment gdje su oni jaci. Ah da prvi su osvojili 1000 bodova u PL BiH. Sto bi rekao Mektic "cega se oni dosjete". Izmisljaju sve samo da bi negdje bili bolji od Zelje! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Pih, 3 milje više internet navijača...tanko :oops:

Igra se dok ne izjednačimo 8-)
tcz

#94794 Re: Premijer liga BiH

Post by tcz »

hrasno38 wrote:
Da 100% se slazem sa tobom ovaj put da je trebalo pprekinuti u Sirokom i Sarajevo da dobije 3:0! Samo ne zaboravi jednu cinjenicu da svaki derbi navijaci Sarajeva na Grbavici gadjaju igrace Zelje kad izvode aut ili korner....ali svaki! Isto tako kad je pogodjen trener Sarajeva u Mostaru isto tako je trebalo biti 3:0 za Sarajevo pa nek se svi nauce pameti ali i onda kada je Osim gadjan staklenim flasama u Zenici!
gađaju i navijaci Zeljeznicara igrace Sarajeva, golmana pogotovo. cak je na jednom derbiju i navijac uletio u teren i zamisli nije utakmica prekinuta. ne vidis ti to, sve ti je bordo obojeno.
Tomahawk11
Globalni moderator

#94795 Re: Premijer liga BiH

Post by Tomahawk11 »

I gađaju zastavu na jugu Koševa, ali je pogoditi ne mogu :mrgreen:
manijak1

#94796 Re: Premijer liga BiH

Post by manijak1 »

Tomahawk11 wrote:I gađaju zastavu na jugu Koševa, ali je pogoditi ne mogu :mrgreen:
Pogođena je dvaput , imala je dvije rore :oops: .
Ne može se porediti udaljenost mete na Grbavici ili na Koševu :oops: i opet mi mitomani :D ulet na atletsku stazu isto ko ulet na teren :lol: ili i ja nisam dobro vidio .
Nadzorna_ploca

#94797 Re: Premijer liga BiH

Post by Nadzorna_ploca »

Tomahawk11 wrote:
hrasno38 wrote:https://www.klix.ba/sport/nogomet/kolik ... 191106155?

Pih, 3 milje više internet navijača...tanko :oops:

Igra se dok ne izjednačimo 8-)
Jeli moguce da je lik ovo gore napisao :lol:
Logovan

#94798 Re: Premijer liga BiH

Post by Logovan »

https://sport1.oslobodjenje.ba/premijer ... era/172004
Kakav je gadan lik i jeste za njih.
avetinja

#94799 Re: Premijer liga BiH

Post by avetinja »

NK Čelik Zenica - FK Zvijezda 09 1
FK Radnik Bijeljina - FK Sarajevo X
HŠK Zrinjski - FK Tuzla City 1
FK Sloboda - FK Željezničar X
FK Mladost Doboj Kakanj - FK Borac Banja Luka X
NK Široki Brijeg - FK Velež Mostar 1
hrasno38

#94800 Re: Premijer liga BiH

Post by hrasno38 »

Nadzorna_ploca wrote:Jeli moguce da je lik ovo gore napisao :lol:
A jel moguce da ti ne prepoznajes zajebanciju....doduse i za to treba imati talenta! :lol: :lol: :lol: :lol:
Locked