Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Logovan wrote:Čelik platio dugove. Mora li se u ovoj državi sve 5 do 12 završavati.
Nisi gledao press
Ovde se tek zakuhava
Turcin petlja kao niko
Jos doveli Fenana da laze za njih
Sto naravno nije islo
I izgledalo je zaista mucno
Je li bar platio da se ide dalje?
Kazu da jeste
Osim nekih 10 hiljada maraka nekome od koga cekaju broj racuna
Pita novinar Fenana koliko su tebi duzni,ovaj kaze 150 hiljada,turcin u isto vrijeme odgovara 70 hiljada
Pita neko iz publike kome si slao pare, kaze nekom turcinu sto ga je ostavio da vodi klub ali kaze on je sad u bolnici pa ga ne mozemo pitati gdje su pare
Pitaju za ugovor kojim je preuzeo klub,kazu nemaju ga sad kod sebe
Nista uglavnom ne zna,on se izvinjava i ostale floskule
Ni na jedno pitanje nije odgovorio
kamen spoticanja wrote:
Kazu da jeste
Pita novinar Fenana koliko su tebi duzni,ovaj kaze 150 hiljada,turcin u isto vrijeme odgovara 70 hiljada
Pita neko iz publike kome si slao pare, kaze nekom turcinu sto ga je ostavio da vodi klub ali kaze on je sad u bolnici pa ga ne mozemo pitati gdje su pare
channel10 wrote:Sto ga ne upitase zasto toliko laze i da li zna da su ovdje mnogi zavrsavali u rijeci Bosni, a prethodno su se zamjerili klubu i njegovim navijacima?
Vise je Fenan rekao s onim na sto je presutio i nije dao odgovor
channel10 wrote:Sto ga ne upitase zasto toliko laze i da li zna da su ovdje mnogi zavrsavali u rijeci Bosni, a prethodno su se zamjerili klubu i njegovim navijacima?
Vise je Fenan rekao s onim na sto je presutio i nije dao odgovor
I Fenan je teski manipulator. Meni nije jasno kako on par godina uopste potpisuje ugovor sa klubom i to kakve ugovore . Non stop je povrijedjen, a i kad igra, uopste ne stvara nikakvu prednost i razliku u odnosu kad ne igra.
Ja mislim da i kad bi u klub usla inspekcija i to njih barem 5-6, da ni sami ne bi znali gdje udaraju. To bi bilo jebe lud zbunjenog od silnog idiotluka unazad makar 10 godina.
kamen spoticanja wrote:
Kazu da jeste
Znači, zbunjola, ne zna on ništa
Meni izgleda kao da su namjerno ovo uradili da namame Turcina da dodje i poplaca sto je obecao jer izgleda kao da je frajer samo lagao i obecavao misleci da ce se to otezati do iznemogolosti. A gubitak i nije veliki jer bi svakako fasovali i vratili se kuci s nulom.
Pa i ovdje smo jaci od Pitarcica.....ima li i jedan jedini segment gdje su oni jaci. Ah da prvi su osvojili 1000 bodova u PL BiH. Sto bi rekao Mektic "cega se oni dosjete". Izmisljaju sve samo da bi negdje bili bolji od Zelje!
Mi smo samo jednom, za zelenim stolom, dobili bodove. Najmanje 3 puta smo izgubili, a bilo je i drugih odluka na našu štetu (slučaj Gavarić) gdje smo trebali dobiti bodove, a nismo. Službenim rezultatom smo izgubili:
Borac - Sarajevo - udaren igrač Sarajeva, utakmica prekinuta - 3:0 za Borac;
Sarajevo-Borac - 2 navijača protrčala terenom (nikoga nisu ugrozili) utakmica prekinuta - 0:3 za Borac
Željezničar - Sarajevo - sudija udario igrača Sarajeva, utakmica prekinuta - 3:0 za Željezničar
Željezničar, sa druge strane, nije nikada izgubio službenim rezultatom (koliko ja znam), a ovo je četvrti put da dobija bodove za zelenim stolom što se sjećam
Dva puta je utakmica protiv Borca u BL prekinuta i registrovana 0:3, gore pomenuti derbi i sada Čelik.
Kada su u pitanju ova utakmica i utakmica protiv Zvijezde tu savez i nema puno opcija. Bio rok, nije uplaćeno, a pravila jasna. Malo je to nefer prema drugim ekipama koje su morale igrati tu utakmicu, izgubiti bodove, zaraditi kartone i povrede (mislim na oba slučaja). Po meni bi adekvatna kazna trebala biti oduzimanje bodova, a da se utakmica odigra u drugom terminu kada se steknu uslovi i ako tim nije izbačen, ili čak da se utakmica igra, da se oduzmu bodovi, a da izbacivanje uslijedi ako se obaveze ne izmire do sljedećeg roka, a kako bi se očuvao integritet i regularnost takmičenja.
mirza_15 wrote:Mi smo samo jednom, za zelenim stolom, dobili bodove. Najmanje 3 puta smo izgubili, a bilo je i drugih odluka na našu štetu (slučaj Gavarić) gdje smo trebali dobiti bodove, a nismo. Službenim rezultatom smo izgubili:
Sarajevo-Borac - 2 navijača protrčala terenom (nikoga nisu ugrozili) utakmica prekinuta - 0:3 za Borac
Željezničar - Sarajevo - sudija udario igrača Sarajeva, utakmica prekinuta - 3:0 za Željezničar
Ne znam šta mi je gore, majke mi. Naopaka liga skroz. Čak je i ona protiv Širokog trebala biti prekinuta i registrovana 0:3. Pogodili Hebibovića, mogli su mu oko izbiti ili čak ubiti, to treba biti prekinuto i vozdra. Mogao je još neko biti pogođen. I onda se iz Širokog pitaju šta je sa Hebibovićem, zašto ih mrzi, zašto se udara.
mirza_15 wrote:Mi smo samo jednom, za zelenim stolom, dobili bodove. Najmanje 3 puta smo izgubili, a bilo je i drugih odluka na našu štetu (slučaj Gavarić) gdje smo trebali dobiti bodove, a nismo. Službenim rezultatom smo izgubili:
Željezničar, sa druge strane, nije nikada izgubio službenim rezultatom (koliko ja znam), a ovo je četvrti put da dobija bodove za zelenim stolom što se sjećam
Dva puta je utakmica protiv Borca u BL prekinuta i registrovana 0:3, gore pomenuti derbi i sada Čelik.
Kada su u pitanju ova utakmica i utakmica protiv Zvijezde tu savez i nema puno opcija. Bio rok, nije uplaćeno, a pravila jasna. Malo je to nefer prema drugim ekipama koje su morale igrati tu utakmicu, izgubiti bodove, zaraditi kartone i povrede (mislim na oba slučaja). Po meni bi adekvatna kazna trebala biti oduzimanje bodova, a da se utakmica odigra u drugom terminu kada se steknu uslovi i ako tim nije izbačen, ili čak da se utakmica igra, da se oduzmu bodovi, a da izbacivanje uslijedi ako se obaveze ne izmire do sljedećeg roka, a kako bi se očuvao integritet i regularnost takmičenja.
Ja da opet postavim pitanje: da li je nefer sto je Zeljo popusio Evropu radi identicne stvari i zgubio par stotina hiljada Eura??? NIJE! Jednostavno jer im je receno koji je rok za uplatu i oni taj rok nisu ispostovali. Dakle ova dobijena utakmica za stolom nema apsolutno nikakve blage veze sa Zeljom nego 100% samo sa Celikom isto kao i sto kazna Zelji nema aposlutne veze bilo s kim osim sa majmunima u Zelji koji su da li namjerno da li nenamjerno zakasnili sa uplatom.Ali opet po ko zna koji put NIKADA ALI ONI NIKADA ne postoji ni u cemu krivica FK Sarajeva. To postaje zaista nevjerovatno. Cuj sudija udario igraca Sarajeva....trebao mu je jebati majku/majku radi onoga sto je radio prije toga a o kakvom glumcu se radi suvisno je i pricati. Vazno je da ste vi uvijek nevini ko bebe u pelenama. Pa nakon onog divljana protiv Sirokog na Kosevu trebalo vas je izbaciti iz lige ali to niko nece spominjati! Pretukli ste policajca ili bolje reci zgazili ga nogama!
Ne znam šta mi je gore, majke mi. Naopaka liga skroz. Čak je i ona protiv Širokog trebala biti prekinuta i registrovana 0:3. Pogodili Hebibovića, mogli su mu oko izbiti ili čak ubiti, to treba biti prekinuto i vozdra. Mogao je još neko biti pogođen. I onda se iz Širokog pitaju šta je sa Hebibovićem, zašto ih mrzi, zašto se udara.
Da 100% se slazem sa tobom ovaj put da je trebalo pprekinuti u Sirokom i Sarajevo da dobije 3:0! Samo ne zaboravi jednu cinjenicu da svaki derbi navijaci Sarajeva na Grbavici gadjaju igrace Zelje kad izvode aut ili korner....ali svaki! Isto tako kad je pogodjen trener Sarajeva u Mostaru isto tako je trebalo biti 3:0 za Sarajevo pa nek se svi nauce pameti ali i onda kada je Osim gadjan staklenim flasama u Zenici!
hrasno38 wrote:
Da 100% se slazem sa tobom ovaj put da je trebalo pprekinuti u Sirokom i Sarajevo da dobije 3:0! Samo ne zaboravi jednu cinjenicu da svaki derbi navijaci Sarajeva na Grbavici gadjaju igrace Zelje kad izvode aut ili korner....ali svaki! Isto tako kad je pogodjen trener Sarajeva u Mostaru isto tako je trebalo biti 3:0 za Sarajevo pa nek se svi nauce pameti ali i onda kada je Osim gadjan staklenim flasama u Zenici!
Pa i ovdje smo jaci od Pitarcica.....ima li i jedan jedini segment gdje su oni jaci. Ah da prvi su osvojili 1000 bodova u PL BiH. Sto bi rekao Mektic "cega se oni dosjete". Izmisljaju sve samo da bi negdje bili bolji od Zelje!
hrasno38 wrote:
gađaju i navijaci Zeljeznicara igrace Sarajeva, golmana pogotovo. cak je na jednom derbiju i navijac uletio u teren i zamisli nije utakmica prekinuta. ne vidis ti to, sve ti je bordo obojeno.
Tomahawk11 wrote:I gađaju zastavu na jugu Koševa, ali je pogoditi ne mogu
Pogođena je dvaput , imala je dvije rore .
Ne može se porediti udaljenost mete na Grbavici ili na Koševu i opet mi mitomani ulet na atletsku stazu isto ko ulet na teren ili i ja nisam dobro vidio .
NK Čelik Zenica - FK Zvijezda 09 1
FK Radnik Bijeljina - FK Sarajevo X
HŠK Zrinjski - FK Tuzla City 1
FK Sloboda - FK Željezničar X
FK Mladost Doboj Kakanj - FK Borac Banja Luka X
NK Široki Brijeg - FK Velež Mostar 1