Challenger__ wrote:Ruskaja Pravdaja, evo ti pa ponavljaj...![]()
Komentar: "I papagaj ima više pameti od rebelsa"![]()
![]()
I da ste srbi.....ljubi vas brat bosnjak
Challenger__ wrote:Ruskaja Pravdaja, evo ti pa ponavljaj...![]()
Komentar: "I papagaj ima više pameti od rebelsa"![]()
![]()

Nista nije opasnije od mrznje.Cyrax wrote:Znaci ispari to kemijsko oruzje u nevakat i to bas kad su trebali dokazati da ga je SAA koristila. Hoce to tako. Grijesi covjek.
Mozda nadju ceduljce kakvo gdje pise " Ja, Basar Al Assad, sam odobrio koristenje hemijskog oruzja. Moje je 'ocam mog. Ljubi vas vas Bassar. "
U Siriji će mržnja i mizantopija biti poražena i ponižena.obmana wrote:Nista nije opasnije od mrznje.
"Američi savet za nacionalnu bezbednost ovlastio je Pentagon da da rade zajedno sa nama na razmatranju mogućnosti za vojnu intevenciju u Siriji, rekao je Hamond, istakavši da u "javnosti obe zemlje ne postoji apetit za intervenciju".
Prema njegovim rečima, to se može promenti ako se napadi sa mnogo civilnih žrtava u budućem hemijskom napadu sirijskog režima počnu pojavljivati na TV ekranima širom sveta."
izvini sta su ti famozni a-sadisti?Ja Sam Odavle wrote:. Pro-a-sadisticki propagandni portal pise o necijoj tudjoj propagandi.

Although the militants belonging to an extremist group affiliated to Al-Qaeda claim to have exhumed the body and buried it elsewhere, a caretaker to the shrine claiming to be an eye witness to the destruction, has stated that the digging was insufficient to reach the body and that the militants were killed on trying to leave the shrine.

Update:
The terrorists in Syria who destroyed the shrine of Hijr ibn Adi(A) failed to exhume the body as they were unable to dig deep enough - according to a report from the area, we were told that as they dug deeper, the grave kept collapsing down, so they were unable to exhume the body, have also heard that the terrorists fled in terror, and were killed as they fled.
Subhanallah this seems like a miracle
Syria 24 English

Izrael bombardovao Siriju
Izraelska vojska izvela je zračni napad na Siriju. Navodno, cilj je bio uništiti pošiljku oružja namijenjenu militantnom pokretu Hezbollah.
Klavikula wrote:Sirijska Arapska Armija
i momak u patikama:
Code: Select all
http://www.reuters.com/article/2013/05/04/us-syria-crisis-israel-usa-idUSBRE94300B20130504
http://edition.cnn.com/2013/05/03/world/meast/israel-airstrike-syria/index.html?sr=redditKako kome, kako kome, "svima" ni pod razno. Mnogima je od početka jasno šta se dešava. Poenta je u tome da opoziciji, naoružanoj opoziciji i teroristima tek sada postaju jasne neke stvari:sarajevoxxxx wrote:Inače ništa ne teče po planu, sve se nešto po.....!
Koncepcija se svima ruši
Sve u svemu, guravo. Al' ono praaavo.

JSO ti je fan jizraela.Black swan wrote:ako ćemo pravi svi vaši arapski idoli imaju krvi na rukama...
dovoljno je vidjeti prepucavanje s izraelom preko palestine
ugnjetavane manjine
vjersku policiju
miješanje u unutarnje stvari zemalja
ali samo vam asad smeta
komično![]()
Onaj ko je do sada neduznu krv po Siriji prosipao je Asadist. Preko 70,000 mrtvih, ko zna koliko obogaljenih, preko milion protjeranih.Cyrax wrote:JSO ti je fan jizraela.Black swan wrote:ako ćemo pravi svi vaši arapski idoli imaju krvi na rukama...
dovoljno je vidjeti prepucavanje s izraelom preko palestine
ugnjetavane manjine
vjersku policiju
miješanje u unutarnje stvari zemalja
ali samo vam asad smeta
komično![]()
![]()
Logicno da navijaju sto vise krvi da bude i naravno da raja kratkih tola/dugih brada pobijedi.