Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
manekenka u penziji wrote:Ja imam iz Planike čizme i sandale koje na dzonu imaju crvenu oznaku antishock. Ne znam da li ti to sta znaci ali je obuća s tom oznakom preudobna. Ja nisam znala da nešto može biti tako udobno dok nisam takvu obuću kupila. Nije bas da im je izgled trendy ali ih ne bih mijenjala ni za sta.
E super to me i zanima,samo nisam znala da ima to kod nas. Već sam razmišljala kupovati preko ebaya. Hvala, pogledat ću.
ovako ti to izgleda a vjerum mi da ces nas spominjati
manekenka u penziji wrote:Ja imam iz Planike čizme i sandale koje na dzonu imaju crvenu oznaku antishock. Ne znam da li ti to sta znaci ali je obuća s tom oznakom preudobna. Ja nisam znala da nešto može biti tako udobno dok nisam takvu obuću kupila. Nije bas da im je izgled trendy ali ih ne bih mijenjala ni za sta.
E super to me i zanima,samo nisam znala da ima to kod nas. Već sam razmišljala kupovati preko ebaya. Hvala, pogledat ću.
ovako ti to izgleda a vjerum mi da ces nas spominjati
Gdje u Sarajevu mogu odnijeti laptop da mi ga ocisti od prasine, onaj hladnjak ili kako se vec zove, cisto radi prevencije.I koliko to kosta?
Unaprijed hvala.
almir_tz wrote:Znate li negdje u centru Sarajeva ima li kakvog dobrog krojača?
Trebao bih zamijeniti na jakni rajfešlus.
Hvala unaprijed.
pijaca iza jatovog nebodera, sa desne strane kada ides prema bkc-u, poslovni prostori u prizemlju zgrade...tamo imas krojaca... meni je skratio dvoje hlace za petaka... valjda zna promijeniti ziper
hamzah wrote:Gdje u Sarajevu mogu odnijeti laptop da mi ga ocisti od prasine, onaj hladnjak ili kako se vec zove, cisto radi prevencije.I koliko to kosta?
Unaprijed hvala.
hamzah wrote:Gdje u Sarajevu mogu odnijeti laptop da mi ga ocisti od prasine, onaj hladnjak ili kako se vec zove, cisto radi prevencije.I koliko to kosta?
Unaprijed hvala.
Ako nije puno uprljan odnesi ga na benzinsku pumpu te kompresorom za zrak samo propusi ...ima da radi ko nov ...a sve dzaba ako jeste puno uprljan PM....
Unaprijed hvala.
Unaprijed hvala.
Ja to redovno usisavam...radi prevencije...
Ja otvorim sama i usisam dobro i vise se ne zagrijava...a koristim i cooler da mi hladi u svakom trenutku
A sto se tice ciscenja, u IMTECu to rade, 10-15 KM ti naplate, promijene i pastu na procesoru
shandrprcSA wrote:...betonske zardinjere za balkon?
sigma hidrogradnja u butmiru...
evo gledao sam stranici i koliko vidim nemaju onakve koje meni trebaju ali odem da pogledam u svakom slucaju a inace to su ove kao na slici pa ako ima da jos ko zna gdje ima...