smijesni_ste wrote:Minnesota odlična....Rubio zamalo double-double....![]()
![]()
Ubit će nas Peković na EP-u ako i približno ovome bude igrao....![]()
i to za samo 18 minuta igre
Moderators: Charuga, Tomahawk11
smijesni_ste wrote:Minnesota odlična....Rubio zamalo double-double....![]()
![]()
Ubit će nas Peković na EP-u ako i približno ovome bude igrao....![]()
Faaaak!kakavdanakneiskustvu wrote:ginobili opet povrijeđen
ja mislim da imaju jednake šanse kao recimo san antonio i lejkersi. možda čak i bolje od lejkersa. kakav rezultat imaju s minornom minutažom udarnog dvojca.Tomahawk11 wrote:Clippersi ne mogu do titule. Odnosno nisu favoriti za istu i ne mogu je osvojiti.
Kao Lakersi sigurno. Kao San Antonio jok. Ova ekipa treba tek da se dokaze u play off-u, a to je sasvim druga prica u odnosu na regularni dio sezone. Tu je San Antonio debelo u prednosti. Imaju sigurno roster da se mogu nadati tituli, ali sigurno ne spadaju u favorite. Jos kad se uzme jacina Zapada ove godine....bice veselo.hrastov žižak wrote:ja mislim da imaju jednake šanse kao recimo san antonio i lejkersi. možda čak i bolje od lejkersa. kakav rezultat imaju s minornom minutažom udarnog dvojca.Tomahawk11 wrote:Clippersi ne mogu do titule. Odnosno nisu favoriti za istu i ne mogu je osvojiti.
hrastov žižak wrote:San Antonio ima samo šampionsko iskustvo više u odnosu na Kliperse. Oni su prava ekipa za sezone, široka klupa, dobar, tečan napad. Jebiga, Klipersi imaju top 3 igrača na dvije pozicije. I lošijeg trenera, doduše. Meni se čini da je ove godine Zapad nikad izjednačeniji, nikad zanimljiviji.
parker među top 3 plejakakavdanakneiskustvu wrote:hrastov žižak wrote:San Antonio ima samo šampionsko iskustvo više u odnosu na Kliperse. Oni su prava ekipa za sezone, široka klupa, dobar, tečan napad. Jebiga, Klipersi imaju top 3 igrača na dvije pozicije. I lošijeg trenera, doduše. Meni se čini da je ove godine Zapad nikad izjednačeniji, nikad zanimljiviji.
usuđujem se reći da i spursi trenutno imaju top 3 igrača na 2 pozicije
hrastov žižak wrote:parker među top 3 plejakakavdanakneiskustvu wrote:hrastov žižak wrote:San Antonio ima samo šampionsko iskustvo više u odnosu na Kliperse. Oni su prava ekipa za sezone, široka klupa, dobar, tečan napad. Jebiga, Klipersi imaju top 3 igrača na dvije pozicije. I lošijeg trenera, doduše. Meni se čini da je ove godine Zapad nikad izjednačeniji, nikad zanimljiviji.
usuđujem se reći da i spursi trenutno imaju top 3 igrača na 2 pozicijehm, ne bih reko da je ispred ronda i vestbruka, no dobro. imaju i lejkersi
Tomahawk11 wrote:Lin se osvetio
Nisu ga otjerali nego nisu mečirali ponudu jer su za puno, puno manje love dobili puno boljeg Feltonajasko_ba wrote:Tomahawk11 wrote:Lin se osvetioOnoliki hype napravili oko njega, "linsanity" i slicni fazoni, tipicno americko preseravanje, ovi iz njujorka hoce filmove da snimaju o njemu, i na kraju ga otjerase
![]()
Zato je sinoc dosao na svoje
jos veca je slucajnost sto je u svakoj cetvrtini pao 41 poen ... nevjerovatnohypko_nurko wrote:u detroitu prve tri cetvrtine zavrsile 20-21![]()
koja je vjerovatnoca za to
clipersi i thunder u sjajnim serijama
Upravo takoKing Kenny wrote:Nisu ga otjerali nego nisu mečirali ponudu jer su za puno, puno manje love dobili puno boljeg Feltonajasko_ba wrote:Tomahawk11 wrote:Lin se osvetioOnoliki hype napravili oko njega, "linsanity" i slicni fazoni, tipicno americko preseravanje, ovi iz njujorka hoce filmove da snimaju o njemu, i na kraju ga otjerase
![]()
Zato je sinoc dosao na svoje