Premijer liga BiH
Moderators: Charuga, Tomahawk11
- jeza u ledja
#9476 Re: Premijer liga BiH
taj sto im je fulio je penal je njihova zakletva, kapiten, alfa i omega i najbolji strijelac. neko cudno prezime mrsko mi sada traziti
-
LSD
#9477 Re: Premijer liga BiH
Realno, onaj lopovski seljober Ibraković se mora dovesti pred kamere da odgovori na mnoga pitanja (20 milja, obecane pripreme Slobodi, premije, punac i sve to).
Previše ga ima u onom razgovoru feninga i kamiondžije kod Senada, previše se pominje.
Previše ga ima u onom razgovoru feninga i kamiondžije kod Senada, previše se pominje.
-
Melbourne_Australia
#9478 Re: Premijer liga BiH
Prestani da pises lazi po forumu vise !! to najveci je laz shvati to vise..Trofeji su mjerilo a tu ga pusite ..Pripremio sam tim advokata koji ce da te tuze zbog laganjaemigrazione wrote:Haha samo bahato, boli ba nekoga kurac...strumfovi nisu normalni ono bi da ganja neku pravdu, u utorak će biti pofino raje, ludilo na tribinama, max podrška rukovodstvu najbogatijeg i najveceg Fudbalskog kluba u Bošnjaka
![]()
Međedu ide tužba pa neka na sudu dokazuje da smo pokušali da kupimo zadnju utakNicu na AFH...
Luzeri će vazda da kmece, a FKS će da napreduje
-
todd_smith
#9479 Re: Premijer liga BiH
Ma meni sega da lik kao dokaz spominje poruke koje govori da se odnose na utakmicu 23. Maja, a dogovarao se 27. Maja. Jebo logiku. 
- mali_milojica
- Location: Hadis: Govorite istinu,pa makar bila i na vasu stetu.
#9480 Re: Premijer liga BiH
Ne treba crtati,ali logicno objasnjenje bih volio cuti,a ne babske priceinternazionale wrote:Tebi braca treba crtatimali_milojica wrote:Ali zasto premirati Slobodu da dobije Mladost koja je na drugom kraju tabele i nikako ti ne prijeti,zasto?Sa_u_srcu wrote:Charuga druze...vrati postove u to vrijeme i zalijepi ih ovdje...mislim da sam Vam rezultate pogadjao al eto...
Premiranje ekipa kada se boris za titulu ili za opstanak je nesto sto u premijer ligi postoji od njenog osnivanja...tako da je rasprava uzaludna... Bice toga i ove godine...
Slozit ces se,nidje veze,zar ne?
U biti sve je jednostavno. Premirati Slobodu zato da nas Vitez pusti, pa da u zadnjem kolu Vitez izgubi od Travnika, a istovremeno igrac Mladosti u zadnjem kolu promasi penal koji ih ostavlja u ligi a izbacuje Vitez...
Ne znam sta ti nije jasno
Ibrak madjionicar
Trebam li ti uopste pominjati koliko nas je kostao ovaj igrac Mladosti sto je fulio penal. Pa mogli smo Stevanovica dovesti
-
Nuken
#9481 Re: Premijer liga BiH
GAME OVER 
Last edited by Nuken on 12/03/2016 00:35, edited 1 time in total.
-
LSD
#9482 Re: Premijer liga BiH
Husić: Svi znamo kako je Sarajevo osvojilo titulu
http://sportsport.ba/bh_fudbal/husic-sv ... ulu/187195
"Dino Selimović me uoči posljednjeg kola prošle sezone upitao koliko košta utakmica. Dok sam živ i dok vučem neke konce u Slobodi, nećemo prodavati utakmice", rekao je Husić, koji je potom poručio Selimoviću: "I sami znate kako ste došli do titule prošle sezone. Svi to znamo. Znam šta se dešavalo i kakvih je sve poziva bilo, a ja sam vam u zadnjem kolu otvoreno rekao da imate ekipu koja ima daleko veći motiv od naše i da ne trebamo pričati o novcu niti o tome da ćete nam platiti pripreme na Zlatiboru. Ne bih nikada dozvolio sebi da me neko 'nosa po ustima' zbog 20 hiljada KM".
-
internazionale
#9483 Re: Premijer liga BiH
Nisu to bapske price, dogodilo se kako sam ti opisao
Ibrak rezir'o tako
Sensei Uscuplic na terenu, madjionicar Ibrak van terena
Znaci brate
Ibrak rezir'o tako
Sensei Uscuplic na terenu, madjionicar Ibrak van terena
Znaci brate
- mali_milojica
#9484 Re: Premijer liga BiH
Iz razgovora kod Senada sve je dogovoreno ranije,sa Ibrakom,27 maja je trebala biti isplata,kako Husic kaze. Dino npr kaze da nema pojma o kakvim parama se radi,a u razgovoru potvrdjuje kako je bio u Parku i kako je Ibrak rekao njemu,Kantardzicu i jos jednom da ljude treba isplatiti. Dino nije bio konzistentan u svojoj prici. Prvo nema pojma,pa nije bio tu,a kasnije klima potvrdno na ovu Husicevu pricu. Jos ga na kraju sam Dino pita sto nije ranije trazio paretodd_smith wrote:Ma meni sega da lik kao dokaz spominje poruke koje govori da se odnose na utakmicu 23. Maja, a dogovarao se 27. Maja. Jebo logiku.
Kakve pare crni Dino,ako nemas pojma,ako kazes da nine bili dogovaranja,ako kazes da nema duga.
Last edited by mali_milojica on 12/03/2016 00:41, edited 2 times in total.
-
Ferid Avdic
#9485 Re: KUP BiH
Retardirani ste obojica,na stranu zajebancija al ovo je previse...jeb'o me forum i spominjanje ovakvih stvari i sa jedne i sa druge strane,emigrazione prvi poceo ovaj se nadovezao..ganjeta wrote:emigrazione wrote: Vi ste seljački klub nastao u pizdi materini od nekakvih kozojeba koje je voz ovdje slučajno izbacio...na silu ste napravljeni i 13 godina bili nizeligasi, muntate državu da vam halu napravi, legende vam namjestali utakmice, ubijate se izmedju sebe....dedem' kakvi ba vi
Što si ba jad?
Ubijamo se između sebe, ta priča, tako hoš da se igramo? Sve pravo i istina.
Bolje onda i to nego da nas ujke tamane dedemi.
Na silu napravljeni.
Znači ovdje došli kozejebi vozom i počeli oplođavati neke nane i nastale vaše dede i vi dedemi.
Baci još neki sličan post super ti ide.
- Logovan
#9486 Re: Premijer liga BiH
Ma frajer je sav nelogičan. A priču je promijenio dva, tri puta i svaka mu je neutemeljena. Pored svega ovoga, sam sebi ide u kontru. Izgubljen je skroz.todd_smith wrote:Ma meni sega da lik kao dokaz spominje poruke koje govori da se odnose na utakmicu 23. Maja, a dogovarao se 27. Maja. Jebo logiku.
- Ricken
#9487 Re: Premijer liga BiH
Lijepo je pilati komšince, ali objektivno ovo što Husić radi nije slučajno baš sad ispaljeno i svakako je pritisak na Savez i sudijsku organizaciju, a možda i poziv bordo prijateljima da otplate dug puštanjem revanš kup utakmice. U tom slučaju konama ostaje grčevita borba za europu kroz prvenstvo, pri čemu prve dvije ekipe bježe, a treća je puno kvalitetnija.
-
lakilaka
#9488 Re: Premijer liga BiH
zbunio se siroti dino pred kamerama, jadnicak.mali_milojica wrote:Iz razgovora kod Senada sve je dogovoreno ranije,sa Ibrakom,27 maja je trebala biti isplata,kako Husic kaze. Dino npr kaze da nema pojma o kakvim parama se radi,a u razgovoru potvrdjuje kako je bio u Parku i kako je Ibrak rekao njemu,Kantardzicu i jos jednom da ljude treba isplatiti. Dino nije bio konzistentan u svojoj prici. Prvo nema pojma,pa nije bio tu,a kasnije klima potvrdno na ovu Husicevu pricu.todd_smith wrote:Ma meni sega da lik kao dokaz spominje poruke koje govori da se odnose na utakmicu 23. Maja, a dogovarao se 27. Maja. Jebo logiku.
- Tomahawk11
- Globalni moderator
#9489 Re: Premijer liga BiH
Rece covjek koji je kupovao i namjestao u federalnoj ligiLSD wrote:Husić: Svi znamo kako je Sarajevo osvojilo titulu
"Dino Selimović me uoči posljednjeg kola prošle sezone upitao koliko košta utakmica. Dok sam živ i dok vučem neke konce u Slobodi, nećemo prodavati utakmice", rekao je Husić, koji je potom poručio Selimoviću: "I sami znate kako ste došli do titule prošle sezone. Svi to znamo. Znam šta se dešavalo i kakvih je sve poziva bilo, a ja sam vam u zadnjem kolu otvoreno rekao da imate ekipu koja ima daleko veći motiv od naše i da ne trebamo pričati o novcu niti o tome da ćete nam platiti pripreme na Zlatiboru. Ne bih nikada dozvolio sebi da me neko 'nosa po ustima' zbog 20 hiljada KM".
Ocito je dozivio amneziju
- Bianconeri1988
#9490 Re: Premijer liga BiH
De me podsjetite ko je bio trener Slobode kad je ispala u drugu ligu. 
- ganjeta
#9491 Re: Premijer liga BiH
Šta hoćeš ti fakat? Ovakve gadosti pisati i to nije prvi put i da se prešuti?
Sve ok majstore, ali nismo djeca i bar ja neću prelaziti preko ovakvih stvari. Emigracija je hinja koji s vremena na vrijeme ima ovakve jadne i bijedne postove.
Sve ok majstore, ali nismo djeca i bar ja neću prelaziti preko ovakvih stvari. Emigracija je hinja koji s vremena na vrijeme ima ovakve jadne i bijedne postove.
- mali_milojica
#9492 Re: Premijer liga BiH
Mag napadackog nogometaBianconeri1988 wrote:De me podsjetite ko je bio trener Slobode kad je ispala u drugu ligu.
-
todd_smith
#9493 Re: Premijer liga BiH
A dobro recimo da je SVE onako kako kaze Husic.
Gdje je dokaz? Jarane znaci namjestis titulu, to znaci namjestio si vise utakmica ne samo jednu. Znaci mora biti vise nekih tragova osoba nesto ne znam jebi ga, mora nesto vise od "screenshota" poruke sa njegovog mobitela.
Ako kod Senada nije bio trenutak da sve to pokazes, kad je? Sta? Ne kontam
Gdje je dokaz? Jarane znaci namjestis titulu, to znaci namjestio si vise utakmica ne samo jednu. Znaci mora biti vise nekih tragova osoba nesto ne znam jebi ga, mora nesto vise od "screenshota" poruke sa njegovog mobitela.
Ako kod Senada nije bio trenutak da sve to pokazes, kad je? Sta? Ne kontam
-
LSD
#9494 Re: Premijer liga BiH
Nije frrka, ima covjek pravo da iznosi svoje mišljenjeemigrazione wrote:
Vi ste seljački klub nastao u pizdi materini od nekakvih kozojeba koje je voz ovdje slučajno izbacio...na silu ste napravljeni i 13 godina bili nizeligasi, muntate državu da vam halu napravi, legende vam namjestali utakmice, ubijate se izmedju sebe....dedem' kakvi ba vi
Međutim, nakon ovog nesankcionisanog posta, druga ce se prica pricati na ovim temama
- mali_milojica
#9495 Re: Premijer liga BiH
Licno mislim da Sarajevo treba Azmira tuziti za uvredu. Istjerati ovo do kraja. Pa ako se pokaze necija prica tacnom,razapeti ovoga drugog,a aktere zestoko kazniti. Ako je Sarajevo ispravno i sve po zakonu radilo,nema cega da se boji.
- Logovan
#9496 Re: Premijer liga BiH
Zamisli da mu je Dino rekao, znate vi kako ste se vratili u Premijer ligu. A on odgovori, pa kako, a Dino ma znate vi kako.Tomahawk11 wrote: Rece covjek koji je kupovao i namjestao u federalnoj ligi![]()
Ocito je dozivio amneziju
Zašto Husić nije prije zatražio dug?
Zašto Husić nije iznio sve dokaze, ako je već rekao da ih ima?
- Bianconeri1988
#9497 Re: Premijer liga BiH
Juventus je izbacen u drugu ligu bez ijednog dokaza oko namjestanja i zauvijek ce u ocima mnogih biti lopovski klub. Cak je Juve i izgubio utakmicu za koju se tvrdilo da je namjestio.
Tako ce nakon ovog skandala biti i sa Sarajevom, vise ni s kim nece moci zavrsiti utakmicu, jer nisu mogli da isplate mizernih 20 hiljada.
Nemojte mi sad poceti s pricom da Sarajevo nije zavrsavalo utakmice, u to vise niko ne vjeruje.
Ovo je velika ljaga na FKS i dosta vremena ce proci da se ista sapere.
Tako ce nakon ovog skandala biti i sa Sarajevom, vise ni s kim nece moci zavrsiti utakmicu, jer nisu mogli da isplate mizernih 20 hiljada.
Nemojte mi sad poceti s pricom da Sarajevo nije zavrsavalo utakmice, u to vise niko ne vjeruje.
- Tomahawk11
- Globalni moderator
#9498 Re: Premijer liga BiH
Nece to Dino uraditi, nije to njegov nivoLogovan wrote:Zamisli da mu je Dino rekao, znate vi kako ste se vratili u Premijer ligu. A on odgovori, pa kako, a Dino ma znate vi kako.Tomahawk11 wrote: Rece covjek koji je kupovao i namjestao u federalnoj ligi![]()
Ocito je dozivio amneziju![]()
![]()
Zašto Husić nije prije zatražio dug?
Zašto Husić nije iznio sve dokaze, ako je već rekao da ih ima?
Ne treba se previse zamarati. Iznio je odredjene konstrukcije, na njemu je da ih dokaze, inace kleveta
Za vrijedjanje ce ga svakako popusiti.
-
todd_smith
#9499 Re: Premijer liga BiH
Realno jedini ishod. Sad sta ce biti ko zna, ja licno da sam bio da sam u poziciji Selimovica svaki moguci nacin bih iskoristio i svaki moguci fening bih iscrpio da najstroziju kaznu izvucem za lika koji je ovo izveo.mali_milojica wrote:Licno mislim da Sarajevo treba Azmira tuziti za uvredu. Istjerati ovo do kraja. Pa ako se pokaze necija prica tacnom,razapeti ovoga drugog,a aktere zestoko kazniti. Ako je Sarajevo ispravno i sve po zakonu radilo,nema cega da se boji.
Jebes psovanje i sve to, ali hem kleveta hem tuzba za narusavanje brenda, ma hiljadu uglova za tuzbu ako ne urade nista onda je tek suhveli.
-
todd_smith
#9500 Re: Premijer liga BiH
Nista. Preostaje nam jedino da se sutra ugasimo jebi ga.Bianconeri1988 wrote:Juventus je izbacen u drugu ligu bez ijednog dokaza oko namjestanja i zauvijek ce u ocima mnogih biti lopovski klub. Cak je Juve i izgubio utakmicu za koju se tvrdilo da je namjestio.