Danasnji "feminizam"

Rasprave na razne teme... Ako ne znate gdje poslati poruku, pošaljite je ovdje.

Moderators: Benq, O'zone

Post Reply
SaraFina

#9476 Re: Danasnji "feminizam"

Post by SaraFina »

piupiu wrote: 02/06/2020 14:55

Treće, ne znam jesu li frajeri prolupali - kakvo barenje žene dickpicovima??? To je isto kao da misliš kako će sačekivanje žene u mraku iz kojeg ćeš pred nju iskočiti i rastvoriti mantil nju toliko impresionirati da će tu odmah pasti neki seks on the face of the place. WTF :?

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
MarlboroGold

#9477 Re: Danasnji "feminizam"

Post by MarlboroGold »

piupiu wrote: 02/06/2020 14:55 Treće, ne znam jesu li frajeri prolupali - kakvo barenje žene dickpicovima??? To je isto kao da misliš kako će sačekivanje žene u mraku iz kojeg ćeš pred nju iskočiti i rastvoriti mantil nju toliko impresionirati da će tu odmah pasti neki seks on the face of the place. WTF :?
Kao što rekoh ranije trebaš se staviti u poziciju muškarca koji to radi da bi shvatila namjere. Svrha uglavnom jeste pickup line. Nije atomska fizika pobogu. Također ne možeš apsolutno negirati postojanje žena kojima se to dopada koliki god da je njihov broj.
piupiu

#9478 Re: Danasnji "feminizam"

Post by piupiu »

MarlboroGold wrote: 02/06/2020 20:41
piupiu wrote: 02/06/2020 14:55 Treće, ne znam jesu li frajeri prolupali - kakvo barenje žene dickpicovima??? To je isto kao da misliš kako će sačekivanje žene u mraku iz kojeg ćeš pred nju iskočiti i rastvoriti mantil nju toliko impresionirati da će tu odmah pasti neki seks on the face of the place. WTF :?
Kao što rekoh ranije trebaš se staviti u poziciju muškarca koji to radi da bi shvatila namjere. Svrha uglavnom jeste pickup line. Nije atomska fizika pobogu. Također ne možeš apsolutno negirati postojanje žena kojima se to dopada koliki god da je njihov broj.
Mislim da je obrnuto. Muškarac bi se trebao staviti u poziciju žene kojoj iznebuha u inbox stiže slika njegovog kurca. Moram ovako, slikovito i pravim riječima, jer je upravo tako. Koga interesuje nečiji kurac kao pickup line? Šta vam je, ljudi? Koji je to nivo ego-trippinga? :lol:
MarlboroGold

#9479 Re: Danasnji "feminizam"

Post by MarlboroGold »

piupiu wrote: 02/06/2020 20:47
MarlboroGold wrote: 02/06/2020 20:41
Mislim da je obrnuto. Muškarac bi se trebao staviti u poziciju žene kojoj iznebuha u inbox stiže slika njegovog kurca. Moram ovako, slikovito i pravim riječima, jer je upravo tako. Koga interesuje nečiji kurac kao pickup line? Šta vam je, ljudi? Koji je to nivo ego-trippinga? :lol:
Ja se apsolutno slažem s tobom. Već sam rekao da njih nije briga kako se osjeća druga strana kad im pošalju sliku ćune... pogotovo ih nije briga kad se javljaju nekoj random ženskoj osobi koju nikad u životu nisu vidjeli a kamo li upoznali. Jedino protiv čega sam jeste ovo svrstavati u silovanje i to je bila poenta priče na zadnjim stranicama.
Last edited by MarlboroGold on 02/06/2020 20:52, edited 1 time in total.
piupiu

#9480 Re: Danasnji "feminizam"

Post by piupiu »

Ima to i svoje ime. U psihologiji, ne samo u svakodnevnoj upotrebi.
Exhibitionism

Exhibitionistic disorder is a condition marked by the urge, fantasy, or act of exposing one’s genitals to non-consenting people, particularly strangers.

https://www.psychologytoday.com/intl/co ... ibitionism
piupiu

#9481 Re: Danasnji "feminizam"

Post by piupiu »

MarlboroGold wrote: 02/06/2020 20:49 Ja se apsolutno slažem s tobom. Već sam rekao da njih nije briga kako se osjeća druga strana kad im pošalju sliku ćune... pogotovo ih nije briga kad se javljaju nekoj random ženskoj osobi koju nikad u životu nisu vidjeli a kamo li upoznali.
Evo, odgovorila sam iznad. To je klasični egzibicionizam.
MarlboroGold

#9482 Re: Danasnji "feminizam"

Post by MarlboroGold »

Mah... nema šta danas nije poremećaj da budem iskren :mrgreen:

Kad počnem sve to čitati pronađem se u 1-2 slučaja :mrgreen:
saint_mirad

#9483 Re: Danasnji "feminizam"

Post by saint_mirad »

Otkud tolika averzija prema kurcu, ko biva žene jašu krastavac tokom sexa. :lol:

Sa stanovišta uletanja ženama ima više smisla slati tuki nego sliku stopala.
SaraFina

#9484 Re: Danasnji "feminizam"

Post by SaraFina »

saint_mirad wrote: 02/06/2020 21:27 Otkud tolika averzija prema kurcu, ko biva žene jašu krastavac tokom sexa. :lol:

Pa nije averzija. Što bi bila? Nego je suludo, gledati taj dio nepoznatog muškog tijela odvojen u slici. Ne nalazim ništa ni lijepo, a pogotovo uzbudjujuće. Umjetički? Moze iznad toga biti masna pivska trbušina i faca poput kopačke.

Razmišljao bi i ti o tome da dobiješ sličnu sliku zenskog polnog organa? Ili bi se divio? Poziv na sex otvoren vidio?
Mislim, nepoznata osoba i pošalje ti sliku ničim izazvana?
Prva misao? Zagorela lujka? Bolesna nimf.? Itd itd
saint_mirad

#9485 Re: Danasnji "feminizam"

Post by saint_mirad »

SaraFina wrote: 02/06/2020 21:34
saint_mirad wrote: 02/06/2020 21:27 Otkud tolika averzija prema kurcu, ko biva žene jašu krastavac tokom sexa. :lol:

Pa nije averzija. Što bi bila? Nego je suludo, gledati taj dio nepoznatog muškog tijela odvojen u slici. Ne nalazim ništa ni lijepo, a pogotovo uzbudjujuće. Umjetički? Moze iznad toga biti masna pivska trbušina i faca poput kopačke.

Razmišljao bi i ti o tome da dobiješ sličnu sliku zenakog polnog organa? Ili bi se divio?
Za mene je podebljano važan detalj. Kako znamo, žene nisu većinski u stanju odvojiti sex od emocija, pa im sam kurac bez nekog oblika bondinga pre toga bude nepotreban i vulgaran.

Kod nas muških je to moguće, i ja se uvek mogu diviti dobrom paru sisa čak i onda kad ne znam nista o vlasnici.

Ne znam kako bih reagovao da dobijem tek tako vaginu u inbox od nepoznatog broja, ali pretpostavljam da bi bilo čudno.
SaraFina

#9486 Re: Danasnji "feminizam"

Post by SaraFina »

saint_mirad wrote: 02/06/2020 21:37
SaraFina wrote: 02/06/2020 21:34

Razmišljao bi i ti o tome da dobiješ sličnu sliku zenakog polnog organa? Ili bi se divio?
Za mene je podebljano važan detalj. Kako znamo, žene nisu većinski u stanju odvojiti sex od emocija, pa im sam kurac bez nekog oblika bondinga pre toga bude nepotreban i vulgaran.

Kod nas muških je to moguće, i ja se uvek mogu diviti dobrom paru sisa čak i onda kad ne znam nista o vlasnici.
Grudi su nešto drugo. I ja im se mogu diviti. I mogu ih posmatrati kao odvojenu sekvencu..Mozeš se diviti zenskom polnom organu svakom? Iznebuha? Onako ničim izazvan dobiješ na pp?

Moraš imati stomak za takvo sto?

Ja sam zena i na fitnesu kad se neka zenska osoba u nekoj neprimjerenoj pozi maze losionom, nakon tusa zna mi biti neugodno. Jbg..
Last edited by SaraFina on 02/06/2020 21:44, edited 1 time in total.
saint_mirad

#9487 Re: Danasnji "feminizam"

Post by saint_mirad »

Mozeš se diviti zenskom polnom organu svakom? Iznebuha? Onako ničim izazvan dobiješ na pp?
Mogao bih se diviti, ali kako i napisah u editu bilo bi mi čudno da mi žensko tek tako pošalje bez prethodne priče nekakve.
SaraFina

#9488 Re: Danasnji "feminizam"

Post by SaraFina »

saint_mirad wrote: 02/06/2020 21:43
Mozeš se diviti zenskom polnom organu svakom? Iznebuha? Onako ničim izazvan dobiješ na pp?
Mogao bih se diviti, ali kako i napisah u editu bilo bi mi čudno da mi žensko tek tako pošalje bez prethodne priče nekakve.
Ne znam. Ja sam zena i na fitnesu kad se neka zenska osoba u nekoj neprimjerenoj pozi maze losionom, nakon tusa zna mi biti neugodno. Jbg..

Nisam stidljiva, niti nešto deseto.. Ali mi je neugodno vidjeti neke poze. Namazem se i ja. Ali u granicama normale neke. Ne podizem nogu na stok vrata i sl. Da budem precizna.
Last edited by SaraFina on 02/06/2020 21:47, edited 1 time in total.
saint_mirad

#9489 Re: Danasnji "feminizam"

Post by saint_mirad »

SaraFina wrote: 02/06/2020 21:44
Ne znam. Ja sam zena i na fitnesu kad se neka zenska osoba u nekoj neprimjerenoj pozi maze losionom, nakon tusa zna mi biti neugodno. Jbg..
Ejs.. Nije to isto. Sta misliš, dal bi nekoj lezbejki to zasmetalo da je u tvojoj situaciji?
piupiu

#9490 Re: Danasnji "feminizam"

Post by piupiu »

MarlboroGold wrote: 02/06/2020 20:53 Mah... nema šta danas nije poremećaj da budem iskren :mrgreen:

Kad počnem sve to čitati pronađem se u 1-2 slučaja :mrgreen:
:lol: :lol: :lol:

Ovo je poremećaj otkad smo se civilizirali i prestali zaskakivat' po cesti ko cuke, nije nešto nov. :D
piupiu

#9491 Re: Danasnji "feminizam"

Post by piupiu »

saint_mirad wrote: 02/06/2020 21:45
Ejs.. Nije to isto. Sta misliš, dal bi nekoj lezbejki to zasmetalo da je u tvojoj situaciji?
Ama, bolan ne bio, ti ne možeš da shvatiš da se žene pale na drugi način. Za početak, puno su manje vizuelni tipovi. Drugo, poznajem samo jednu ženu kojoj su ćune nešto vizuelno interesantne. Ti visuljci uopšte nemaju nit estetsku, ni neku veliku erotsku vrijednost u digitalnom izdanju. Ne pali se žena na sliku, nego na poljubac, na dodir, na miris, na mozak, na sve drugo, prije nego na dlakava jaja u inboxu.
Last edited by piupiu on 02/06/2020 21:51, edited 1 time in total.
Velkoski
ModeratorNaBezCenzure
Vozim: Golf 7 GTI

#9492 Re: Danasnji "feminizam"

Post by Velkoski »

SaraFina

#9493 Re: Danasnji "feminizam"

Post by SaraFina »

Pa ako je neka zena lezbijka, ne znači da nema osjećaj za mjeru i da joj neke stvari nisu odbojne. Kuzis?
SaraFina

#9494 Re: Danasnji "feminizam"

Post by SaraFina »

Velkoski wrote: 02/06/2020 21:48
:lol: :lol:
saint_mirad

#9495 Re: Danasnji "feminizam"

Post by saint_mirad »

piupiu wrote: 02/06/2020 21:48

Ama, bolan ne bio, ti ne možeš da shvatiš da se žene pale na drugi način. Za početak, puno su manje vizuelni tipovi. Drugo, poznajem samo jednu ženu kojoj su ćune nešto vizuelno interesantne. Ti visuljci uopšte nemaju nit estetsku, ni neku veliku erotsku vrijednost u digitalnom izdanju. Ne pali se žena na sliku, nego na poljubac, na dodir, na miris, na mozak, na sve drugo, prije nego na dlakava jaja u inboxu.
Zar nismo već apsolvirali da taktika slanja neželjenih ćuna nije baš uspešna? To smo se svi složili nekoliko stranica unazad, ja sam se osvrnuo sa samo slanje penisa kao muških genitalija heterosexualnoj ženi. Logično je to slati, kad se već šalje nešto.

Znam da su muškarci više vizuelni, a žene auditivne, i možda baš muškarci tu prave grešku jer gledajuci iz muškog ugla očekuju da i žene imaju iste vizuelne preference.
saint_mirad

#9496 Re: Danasnji "feminizam"

Post by saint_mirad »

SaraFina wrote: 02/06/2020 21:49

Pa ako je neka zena lezbijka, ne znači da nema osjećaj za mjeru i da joj neke stvari nisu odbojne. Kuzis?
Naravno, ali nije za očekivati da imaš istu reakciju na žensko telo ti koju ne privlače žene, i muškarci i lezbejke.
piupiu

#9497 Re: Danasnji "feminizam"

Post by piupiu »

saint_mirad wrote: 02/06/2020 21:55 Zar nismo već apsolvirali da taktika slanja neželjenih ćuna nije baš uspešna? To smo se svi složili nekoliko stranica unazad, ja sam se osvrnuo sa samo slanje penisa kao muških genitalija heterosexualnoj ženi. Logično je to slati, kad se već šalje nešto.

Znam da su muškarci više vizuelni, a žene auditivne, i možda baš muškarci tu prave grešku jer gledajuci iz muškog ugla očekuju da i žene imaju iste vizuelne preference.
Pa zašto onda pitaš da li se radi o stidljivosti i snebivanju, kad naše reakcije nemaju veze s tim? Reakcija je ovakva jer bi nam bilo draže da nas neko ne smara i ne uznemirava. I samim tim dodjemo opet na onu prethodnu temu... šta je silovanje, uznemiravanja, nasilje. Dakle, i ovo je vrsta silovanja, prisiljavanje osobe da trpi nečije egzibicionističke ispade koje toj osobi ne pričinjavaju nikavo zadovoljstvo nasilnim upadanjem u njihov (digitalni) privatni prostor.
bijela

#9498 Re: Danasnji "feminizam"

Post by bijela »

saint_mirad wrote: 02/06/2020 21:55 Logično je to slati, kad se već šalje nešto.
Odustanite, o vi feminicistkinje, ne mozete protiv logike!
SaraFina

#9499 Re: Danasnji "feminizam"

Post by SaraFina »

saint_mirad wrote: 02/06/2020 21:56

Naravno, ali nije za očekivati da imaš istu reakciju na žensko telo ti koju ne privlače žene, i muškarci i lezbejke.
Pa kako je meni odbojna slika nekog s mozebitnom pivskom trbuščinom, koji bombarduje zene slikom svog spolovila.. tako i nekoj lezbijki moze biti odbojna zena u neprimjerenoj pozi koja se (koja se maze na fitnesu)
Kakve veze ima seksualni pravac sa odbojnošću?
I meni su neke grudi kod zene recimo lijepe.. a nisam l. Itd itd
piupiu

#9500 Re: Danasnji "feminizam"

Post by piupiu »

saint_mirad wrote: 02/06/2020 21:56

A ti misliš da lezbijke nisu žene i da se i one, samim tim, uzbudjuju na muški način (to pitam jer si ih svrstao zajedno s muškarcima)? :stidljiva1:
Last edited by piupiu on 02/06/2020 22:13, edited 1 time in total.
Post Reply