Ima smislaMustang1 wrote:Racunica je jasna .. Ako smo mi zabili Arsenalu 5 golova a Arsenal zabije Newcastlu 3 onda je logicno da cemo mi zabiti Newcastlu barem 15
Liverpool FC
Moderators: Charuga, Tomahawk11
- Edin H.
#9476 Re: Liverpool FC
- PrtiBeeGee
#9477 Re: Liverpool FC
BBC SPORT OBJASNIO SVEeeeeeeeeeeeee aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
http://bhfudbal.ba/ino-fudbal/zanimljiv ... rinha.html
KO KOD DA ULAZI NA TEMU LIVERPOOLA NEKA POGLEDA OVAJ KLIP I NEK MI KAZE DA SE CHELSEA NIJE BRANIO SA 11 IGRACA !!!!!!!!!!!!!!!!
KO KOD DA ULAZI NA TEMU LIVERPOOLA NEKA POGLEDA OVAJ KLIP I NEK MI KAZE DA SE CHELSEA NIJE BRANIO SA 11 IGRACA !!!!!!!!!!!!!!!!
-
todd_smith
#9478 Re: Liverpool FC
Jbte ne valja vam defanzivan fudbal, ne valja vam kada Barca razvlaci sa dodavanjem.
Eto igrajte svoj fudbal gdje popusite svaki put po 2-3 komada pa se ubijate da zabijete 3-4 da nadoknadite.
A ovi ostali ce da osvajaju titule.
Eto igrajte svoj fudbal gdje popusite svaki put po 2-3 komada pa se ubijate da zabijete 3-4 da nadoknadite.
- MyTao
#9479 Re: Liverpool FC
Joj sto ne mogu ovo velicanje Mourinha i njegove "taktike"PrtiBeeGee wrote:BBC SPORT OBJASNIO SVEeeeeeeeeeeeee aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa![]()
ako mu je taktika bila da se Gerrard oklizne i pokloni gol, onda svaka cast... Ocigledno je bilo da je on dosao da odigra X, al' uz malo srece je dosao do pobjede. Nema tu taktike, stavis 10 igraca u 16, ubijas vrijeme i eto.
Kada je njemu West Ham ovako uzeo bodove, onda nije bilo svaka cast na taktici, vec je bila prica o fudbalu iz 19. stoljeca
Krivac za ovaj poraz je najvise BR, koji je odma isao na pobjedu kao da mu remi nista ne znaci
- MyTao
#9480 Re: Liverpool FC
Nije ovo defanzivan fudbal... jedno je kada Italijani povedu sa 1-0 i onda se "zatvore" i igraju na kontru, a drugo je kada 10 igraca stavis u 16 i izbijas loptu vani... koji to jos defanzivni trener uzima otima loptu od igraca uz aut liniju u privih 5 minuta igre da bi ubio malo vremena??todd_smith wrote:Jbte ne valja vam defanzivan fudbal, ne valja vam kada Barca razvlaci sa dodavanjem.
-
todd_smith
#9481 Re: Liverpool FC
Znaci da je poveo 1-0 i onda se zatvorio eh onda bi bio klasa i moglo bi proci? 
- MyTao
#9482 Re: Liverpool FC
todd_smith wrote:Znaci da je poveo 1-0 i onda se zatvorio eh onda bi bio klasa i moglo bi proci?
Ne, da je bar igrao na kontre, onda bi to bila neka taktika... ovako je postavio 10 balvana na teren, dao upute da ubijaju vrijeme, ispucavaju loptu i ne mrdaju iz 16... plus sto je i on ulazio u teren, uzimao loptu za vrijeme auta... i to je neka taktika?
Kao sto reko, ako mu je taktika bila da se gerrard oklizne, onda svaka njemu cast, najjaci je... Ovo sto chelsea igra protiv jacih ekipa nije defanzivna taktika, nije mu cilj da se odbrani i trazi sanse iz kontre, cilj je destrukcija, ciganluk, varanje... ako je vama to lijepo onda samo naprijed... Ako se ovako titula osvaja, onda bi radije da je nikada Liverpool ne osvoji.
- SaNsEo
#9483 Re: Liverpool FC
upravo to , oni su ko ludi od pocetka navalili na Morinjov kineski zid , koji cesto ni mnogo iskusnije ekipe nisu mogle da probiju, po meni je samo bilo pitanje vremena kad ce se neko " okliznuti " napraviti pocetnicku gresku, ili Chelsa zabiti iz neke polu sanse ili kornera, taj scenari smo gledali bezbroj puta i evo ponovio se....MyTao wrote:Joj sto ne mogu ovo velicanje Mourinha i njegove "taktike"PrtiBeeGee wrote:BBC SPORT OBJASNIO SVEeeeeeeeeeeeee aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa![]()
ako mu je taktika bila da se Gerrard oklizne i pokloni gol, onda svaka cast... Ocigledno je bilo da je on dosao da odigra X, al' uz malo srece je dosao do pobjede. Nema tu taktike, stavis 10 igraca u 16, ubijas vrijeme i eto.
Kada je njemu West Ham ovako uzeo bodove, onda nije bilo svaka cast na taktici, vec je bila prica o fudbalu iz 19. stoljeca![]()
Krivac za ovaj poraz je najvise BR, koji je odma isao na pobjedu kao da mu remi nista ne znaciDa je Liverpool nije navaljivao kao ludi na pobjedu ovo se nikada nebi desilo. I garantujem da sutra opet Chelsea dodje na Anfield u najjacem sastavu, opet bi Liverpool bio favorit.
Liverpulu je 1 poen mogao donjeti naslov prvaka i X je bio kao kuca ,, ali BR je ponjelo sve ovo i popusili su ...
Sto je najgore sad opet ce izgleda MC na guzova da uzme titulu ali jebiga ....
- MyTao
#9484 Re: Liverpool FC
Pa pokazalo se da su jos uvijek neiskusni. Recimo, Rafa bi se u ovoj situaciji zatvorio, ubio igru i 100% bi izvukao remi... BR je igrace nabrijao da napadaju kao da im za zivota treba. Jbg, covjek jos uvijek uci, i ima svoju filozofiju od koje ne odustaje. Bit ce to bolje slijedece sezone.
-
pathyeshme
#9485 Re: Liverpool FC
Jučerašnja utakmica u najkraćim crtama:

-
todd_smith
#9486 Re: Liverpool FC
Ali vama je to odgovaralo.MyTao wrote:todd_smith wrote:Znaci da je poveo 1-0 i onda se zatvorio eh onda bi bio klasa i moglo bi proci?
Ne, da je bar igrao na kontre, onda bi to bila neka taktika... ovako je postavio 10 balvana na teren, dao upute da ubijaju vrijeme, ispucavaju loptu i ne mrdaju iz 16... plus sto je i on ulazio u teren, uzimao loptu za vrijeme auta... i to je neka taktika?
Kao sto reko, ako mu je taktika bila da se gerrard oklizne, onda svaka njemu cast, najjaci je... Ovo sto chelsea igra protiv jacih ekipa nije defanzivna taktika, nije mu cilj da se odbrani i trazi sanse iz kontre, cilj je destrukcija, ciganluk, varanje... ako je vama to lijepo onda samo naprijed... Ako se ovako titula osvaja, onda bi radije da je nikada Liverpool ne osvoji.
Pobjeda vam je donosila isto onoliko koliko i remi.
Ne znam u cemu je problem. Trebate da mu se zahvalite sto nije napadao.
- SaNsEo
#9487 Re: Liverpool FC
pathyeshme wrote:Jučerašnja utakmica u najkraćim crtama:
- SaNsEo
#9488 Re: Liverpool FC
ja stvarno nemogu da skontam gdje su "srljali" pa je..te dali je imao iko pameti tamo u strucnom stabu da im objasni da je JEDAN bod bio skoro ravan TITULI i da su trebali i oni da pametnije udzu u tekmu....
opet i je stari macak nategao i tekma je upravo odigrana kako je on to htio...
opet i je stari macak nategao i tekma je upravo odigrana kako je on to htio...
- MyTao
#9489 Re: Liverpool FC
Pa ja sam i rekao da je kriv BR i to sto je jos uvijek neiskusan. A to da mu se treba zahvaliti sto nije napadao jetodd_smith wrote:Ali vama je to odgovaralo.MyTao wrote:todd_smith wrote:Znaci da je poveo 1-0 i onda se zatvorio eh onda bi bio klasa i moglo bi proci?
Pobjeda vam je donosila isto onoliko koliko i remi.
Ne znam u cemu je problem. Trebate da mu se zahvalite sto nije napadao.
- MyTao
#9490 Re: Liverpool FC
Izgleda da je BR zagrijan za Adam Lallanu iz Southemptona... po meni odlican igrac koji bi se dobro uklopio u sredinu. Trci i radi gotovo kao i Henderson, ali je jedno 5 puta bolji tehnicar od njega.
-
todd_smith
#9491 Re: Liverpool FC
Znaci on igra anti-fudbal jer ne zeli da rizikuje da zavrsi sa 5 golova u mrezi.
Ovdje ces svasta procitati.
-
pathyeshme
#9492 Re: Liverpool FC
Po njima bi se Mourinho trebao naguzit i reći: Trpajte me... A sve u svrhu da hejteri mogu gledati atraktivan fudbal.todd_smith wrote:Znaci on igra anti-fudbal jer ne zeli da rizikuje da zavrsi sa 5 golova u mrezi.
E neće da može
-
missko
#9493 Re: AW: Liverpool FC
Pa u sustini i jeste ta taktika da protivniku prvom popusti koncentracija a ako ne onda je puša. Protiv Citya jel se sjecas kako je Nastasic pogrujesio u zadnjoj minuti i 3 bida Murinju. Znaci ipak se nada slucaju GerardaMyTao wrote:todd_smith wrote:Znaci da je poveo 1-0 i onda se zatvorio eh onda bi bio klasa i moglo bi proci?
Gesendet von meinem SM-N9005 mit Tapatalk
- MyTao
#9494 Re: Liverpool FC
Ma ne... Bas je genijalna taktika da tim ubija vrijeme vec u 2. Minuti susreta
Cestitke Celziju na pobjedi, Ali zakljuciti da je to do Mourinhove taktike mi je malo smijesno.
Cestitke Celziju na pobjedi, Ali zakljuciti da je to do Mourinhove taktike mi je malo smijesno.
-
todd_smith
#9495 Re: Liverpool FC
Pa kako nije? Lik zna da furiozno krenete i onda ide laganice, uzeo vam vjetar i tipicna Liverpoolova prilika/akcija iz ove sezone dosla tek u 80toj minuti.
-
Mustang1
#9496 Re: Liverpool FC
Ako vam je dobro da ti sudija vec u 7. minuti pokaze na sat da ne odugovlacis vrijeme onda prestanite gledati fudbal gledajte šah tu taktika dolazi do izraza 
- Towelie
#9497 Re: Liverpool FC
I na mec je uticala nesrecna okolnost kad se Dzerard okliznuo, da se otislo na poluvreme sa 0-0, utakmica bi bila sasvim drugacija.
-
5 0 5
#9498 Re: Liverpool FC
ma ne bi. da je bilo 1:0, onda bi se mourinho otvorio zadnjih 10-15 minuta. on bi igrao na 0:0 tri dana ako treba.Towelie wrote:I na mec je uticala nesrecna okolnost kad se Dzerard okliznuo, da se otislo na poluvreme sa 0-0, utakmica bi bila sasvim drugacija.
- Towelie
#9499 Re: Liverpool FC
Ali onda bi mozda i Liverpul igrao na 0-0 jer je remi odgovarao sasvim. Medjutim, desilo se sta se desilo, i posle su morali da napadaju, hteli-ne hteli.505sCrtom wrote:ma ne bi. da je bilo 1:0, onda bi se mourinho otvorio zadnjih 10-15 minuta. on bi igrao na 0:0 tri dana ako treba.Towelie wrote:I na mec je uticala nesrecna okolnost kad se Dzerard okliznuo, da se otislo na poluvreme sa 0-0, utakmica bi bila sasvim drugacija.
- MyTao
#9500 Re: Liverpool FC
To je ono sto ja govorim... desilo se to da se Gerrard oklizne, nije se desila neka genijalna taktika Mourinha na koju svrsavaju mnogi na ovom forumu.Towelie wrote:Ali onda bi mozda i Liverpul igrao na 0-0 jer je remi odgovarao sasvim. Medjutim, desilo se sta se desilo, i posle su morali da napadaju, hteli-ne hteli.505sCrtom wrote:ma ne bi. da je bilo 1:0, onda bi se mourinho otvorio zadnjih 10-15 minuta. on bi igrao na 0:0 tri dana ako treba.Towelie wrote:I na mec je uticala nesrecna okolnost kad se Dzerard okliznuo, da se otislo na poluvreme sa 0-0, utakmica bi bila sasvim drugacija.