Orte ako su najavljeni najbolji kako ti nema Giovinca u prvih 11ortodont wrote:Igranje Vucinica za mene znaci da ne igraju najbolji, ali dobro, to je ustaljeno misljenje.Mauro wrote:Protiv Verone barem prema najavama igraju najbolji, dakle u napadu Tevez i Vučinić, lijevo se vraća Asamoah, a u odbranu Barzagli.
I GDS i SKY javljaju da bi Llorente mogao i poceti.
Sent from my iPhone 5 using Tapatalk
Ja bih rado pogledao utakmicu u kojoj ce Gio i Llorente da predvode napad, a oni se sad vode kao 4. i 5. napadac
Najbolji su natpisi u italijanskim novinama, slika Llorentea i pise "Da li je samo lijep?"
Nadam se da cemo ga vidjeti sto prije na terenu, nadao sam se i promjeni formacije, bar u utakmicama kao sto je to bilo protiv Kopenhagena, gdje se ganja rezultat, protiv ocigledno slabijeg protivnika, ali nista ni od toga.
Conte tvrdoglav kao i uvijek. Nisam neki strucnjak, napad Tevez-Llorente-Gio bi vrijedilo pokusati, pogotovo kada je u ekipi jablan a.k.a Llorente, koji moze da spusti projektile Bonucija.
Primjetio sam jos i da je Ogbona za sada rezervisan, ne smije da uputi pas naprijed, vjerovatno se boji greske. Zato je lijepo pospremi na stranu za Bonucija (koji odavno nije kiks napravio, kad smo vec kod njega
Boji se Conte da ovaj odma tricu ne zabije, kako ce onda bez Vucine mezimca ili Teveza top pojacanja u napaduinsaneinthebrain wrote:red je da lorente pocne jednu. pa sta su ga koji kurac dovodili ako ce sjediti na klupi