al gdje se sjeti Hansa
BH klubovi u Evropi - općenito
Moderators: Charuga, Tomahawk11
-
LSD
#9476 Re: BH klubovi u Evropi - općenito
ma opušteno brate
to su samo emigracija i leško, stare provokativne neznalice
ko njih uzima više za ozbiljno
al gdje se sjeti Hansa
oplakah kad sam vidio 
al gdje se sjeti Hansa
Last edited by LSD on 07/08/2015 02:21, edited 1 time in total.
-
costacurta
#9477 Re: BH klubovi u Evropi - općenito
Čuj obog "Baliluk"?! I to s velikim B?
Kakav baliluk grome?!
Jebena Vojvodina dobila jebenu Sampdoriju u gostima. Necu spominjati Dinamo, Hajduk, Partizan, Rabotnicki itd.
Sto se tice BH klubova to je sve goli qrac.
Valjda im ove utakmice trebaju biti mjesta gdje ce se pokazati i privući paznju nekoga ko bi imao volju dati koju kintu. Shodno tome i psiho-fizicka priprema treba da bude podredjena tom cilju...... barem za te prilike. Al ko brate da ih pripremi?!
Nije mi jasno svi klubovi objavljuju vijesti sa kojekakvih priprema pred pocetak sezone a kad utakmica krene pola njih su lipsani izmedju 20. i 30. minute. Kak'e li su to pripreme?

Kakav baliluk grome?!
Jebena Vojvodina dobila jebenu Sampdoriju u gostima. Necu spominjati Dinamo, Hajduk, Partizan, Rabotnicki itd.
Valjda im ove utakmice trebaju biti mjesta gdje ce se pokazati i privući paznju nekoga ko bi imao volju dati koju kintu. Shodno tome i psiho-fizicka priprema treba da bude podredjena tom cilju...... barem za te prilike. Al ko brate da ih pripremi?!
Nije mi jasno svi klubovi objavljuju vijesti sa kojekakvih priprema pred pocetak sezone a kad utakmica krene pola njih su lipsani izmedju 20. i 30. minute. Kak'e li su to pripreme?
Last edited by costacurta on 07/08/2015 02:25, edited 1 time in total.
-
LSD
#9478 Re: BH klubovi u Evropi - općenito
ali to nije tacno....Željo je veceras lipsao oko 65-70 minute, e onda su nas oni belgijanci rutinski dotuklicostacurta wrote:Al sto veliko B?!
Kakav baliluk grome?!
Nije mi jasno svi klubovi objavljuju vijesti sa kojekakvih priprema pred pocetak sezone a kad utakmica krene pola njih su lipsani izmedju 20. i 30. minute.
![]()
i psihicka priprema je bila OK, bilo je borbeno i agresivno - ali šta ti to vrijedi kad pluca i noge ne mogu više pratiti ritam koji ti jaci protivnik nametne
- BHF_Manijak
#9479 Re: BH klubovi u Evropi - općenito
Ma Hans je tito ba, mentalne gromade, radini ljudi, sistem, disciplina... Ma haos.LSD wrote:ma opušteno brateto su samo emigracija i leško, stare provokativne neznalice
![]()
al gdje se sjeti Hansa![]()
oplakah kad sam vidio
-
costacurta
#9480 Re: BH klubovi u Evropi - općenito
Znam ba, al dva'est godina gledamo jedno te isto i slusamo zalopojke kako su oni bolji, bogatiji, skuplji, primamo glupave golove kakvih se malo ko moze pohvaliti i da je primio i dao, do kad jbmu?!
Taman se ponadam da bi mogli nesto napravit i onda skontas da mi od augusta ne mozemo dalje osim reprezentacije i to samo zato sto je grupni sistem kvalifikacija.
Taman se ponadam da bi mogli nesto napravit i onda skontas da mi od augusta ne mozemo dalje osim reprezentacije i to samo zato sto je grupni sistem kvalifikacija.
-
Dead Man Walking
#9481 Re: BH klubovi u Evropi - općenito
Jedna Sampdoria ne moze da izbaci predstavnika Srbije, a da mi izbacimo predstavnika Belgije? 
-
nema me tamo
#9482 Re: BH klubovi u Evropi - općenito
Pa jebiga ljudi kupuju raznorazne Brazilce i tako to...costacurta wrote:Znam ba, al dva'est godina gledamo jedno te isto i slusamo zalopojke kako su oni bolji, bogatiji, skuplji, primamo glupave golove kakvih se malo ko moze pohvaliti i da je primio i dao, do kad jbmu?!
Dok se vamo gleda da se kupi iz 2 Srpske lige i Crnogorske prve..
Jednostavno bolji igraci i to je to!
Zeljo je cak stisno ove u prvom nisu mogli pasa povezat kako treba, al' ne moze to cijeli mec.
- luckylaka
#9483 Re: BH klubovi u Evropi - općenito
Cisti poraz uprave Zelje koji su da bi dobili 100 za Kvesu izgubili 200 danas i da bi dobili 500 za Rijada izgubili mozda milion a oni bi se u toku sezone i tako prodali.Al jbga i poraz je sastavni dio igre .Idemo dalje.Ove godine pokusati izboriti opstanak
u Premijer ligi a onda u nove pobjede
- jeza u ledja
#9484 Re: BH klubovi u Evropi - općenito
sad cete imati tacno one "malo nam je falilo" i "jebes ovu ligu" osjecaje narednih par mjeseci. dobro nama, dobro vama. 
-
1946--1987
#9485 Re: BH klubovi u Evropi - općenito
Ima li medalja za "malo je falilo" 
Prosjecna belgijska ekipa sa katastrofalnim rezultatima u evropi.Pa ove je rijeka tukla prosle godine ko malu djecu, tj svi su tukli.Zeljeznicar je propustio dobru sansu
Prosjecna belgijska ekipa sa katastrofalnim rezultatima u evropi.Pa ove je rijeka tukla prosle godine ko malu djecu, tj svi su tukli.Zeljeznicar je propustio dobru sansu
Last edited by 1946--1987 on 07/08/2015 08:08, edited 1 time in total.
- mali_milojica
- Location: Hadis: Govorite istinu,pa makar bila i na vasu stetu.
#9486 Re: BH klubovi u Evropi - općenito
Bogu je najteze bilo napraviti Hansa. Muju,Hasu,Dragana,Stjepana je pravio izmedzu dva zalogaja uzine na pauzi.BHF_Manijak wrote:Ma Hans je tito ba, mentalne gromade, radini ljudi, sistem, disciplina... Ma haos.LSD wrote:ma opušteno brateto su samo emigracija i leško, stare provokativne neznalice
![]()
al gdje se sjeti Hansa![]()
oplakah kad sam vidio
-
mirza_15
#9487 Re: BH klubovi u Evropi - općenito
Mene samo zanima zasto je zeljo skinuo gace nakon primljenog gola, posto se nama isto zamjeralo? Jos pola sata, trebaju ti dva gola. Nije nemoguce. Nama su nakon primljenog trebala 3. Dakle, sto skidoste gace?
- Charuga
- Globalni moderator
#9488 Re: BH klubovi u Evropi - općenito
Nisi ti to dobro upratio pa ti ni te provokacije ne idu kako treba. Nije Željo skinuo gace nego nisu više imali kuveta za nešto više. Standard se "opustio" nakon 0:1 i mogli su da igraju svoju igru, što su i pokazali.
-
El_comadante
#9489 Re: BH klubovi u Evropi - općenito
završili su naš nastup u europi. sada smo na 38. poziciji dakle pali sa jednu poziciju u odnosnu na početak sezone. ispod nas još imaju prestavnike Albanija i Makedonija ali je prevelika razlik da bi nas stigli. dakle samo padamao ... padamo .... u poretku
- SpecialOffer
#9490 Re: BH klubovi u Evropi - općenito
A ma nisu mogli vise da trce a i kad su primili gol znali su da im treba jos 2 za produzetke. Nisu nikad ni vjerovali da mogu dati dva gola vec su isli na rezultat 1-0 ali kad kad Zan Klod Van Dam zabi to ih je dotuklu. Poslije gola nisu dva pasa sastavili.mirza_15 wrote:Mene samo zanima zasto je zeljo skinuo gace nakon primljenog gola, posto se nama isto zamjeralo? Jos pola sata, trebaju ti dva gola. Nije nemoguce. Nama su nakon primljenog trebala 3. Dakle, sto skidoste gace?
- alchak.ba
#9491 Re: BH klubovi u Evropi - općenito
je li ijedan navijac malih plavih napisao da su u zadnje dvije gostujuce utakmice imali vise srece nego znanja i pameti?
- nosara
#9492 Re: BH klubovi u Evropi - općenito
Navijaci Zeljeznicara poznaju materiju, a pitari su tu da pisu gluposti...alchak.ba wrote:je li ijedan navijac malih plavih napisao da su u zadnje dvije gostujuce utakmice imali vise srece nego znanja i pameti?
- duminjo
#9493 Re: BH klubovi u Evropi - općenito
jos jedna evropska godina u nizu za bh fudbal. skoro svi ispadaju u prvim utakmicama i jedna ekipa se ne obruka.
- alchak.ba
#9494 Re: BH klubovi u Evropi - općenito
Vidim iz prilozenog.nosara wrote:Navijaci Zeljeznicara poznaju materiju, a pitari su tu da pisu gluposti...alchak.ba wrote:je li ijedan navijac malih plavih napisao da su u zadnje dvije gostujuce utakmice imali vise srece nego znanja i pameti?
-
internazionale
#9495 Re: BH klubovi u Evropi - općenito
Ne idu pare od ulaznica u ovim utakmicama FK Sarajevo, treb'o si oticisplinter wrote:Nisam bio na tekmi, interesantno, bio sam na svim evropskim gostovanjima plavih ove god ali sam protiv Ferenca odlučio da ne idem više na AFH pored Grbavice i da ću čekati dok se ne osposobi. Znao sam da nećemo proći dalje već poslije prvih min utakmice u Liegu, ali sam ponosan što smo odigrali hrabro i pametno koliko su naše mogućnosti. Šteta što nismo makar neriješeno izvukli al nejse. Hvala svima koji su vjerovali u nas i pružili nam podršku ma kojeg kluba bili navijači, ostale ne bih komentarisao. Do neke nove Evrope pozz svima . . .
Ili ne volis pozoriste
- nosara
#9496 Re: BH klubovi u Evropi - općenito
Nas rezervni stadion...
- rumenige_brajtner
#9497 Re: BH klubovi u Evropi - općenito
đesi kapelo, kako ide?alchak.ba wrote:je li ijedan navijac malih plavih napisao da su u zadnje dvije gostujuce utakmice imali vise srece nego znanja i pameti?
- LunaLati
#9498 Re: BH klubovi u Evropi - općenito
internazionale wrote:Ne idu pare od ulaznica u ovim utakmicama FK Sarajevo, treb'o si oticisplinter wrote:Nisam bio na tekmi, interesantno, bio sam na svim evropskim gostovanjima plavih ove god ali sam protiv Ferenca odlučio da ne idem više na AFH pored Grbavice i da ću čekati dok se ne osposobi. Znao sam da nećemo proći dalje već poslije prvih min utakmice u Liegu, ali sam ponosan što smo odigrali hrabro i pametno koliko su naše mogućnosti. Šteta što nismo makar neriješeno izvukli al nejse. Hvala svima koji su vjerovali u nas i pružili nam podršku ma kojeg kluba bili navijači, ostale ne bih komentarisao. Do neke nove Evrope pozz svima . . .
Ili ne volis pozoriste
Da je ljubitelj pozorišta pretplatio bi se na vaše utakmice.
- Kemal Malovčić
#9499 Re: BH klubovi u Evropi - općenito
- U šumarku skrivenom medvjeda je malih dom...
- Maslačak sam i vjetar me nosi...
- Ljubavi što te rodi klasa radnička...

-
internazionale
#9500 Re: BH klubovi u Evropi - općenito
Covjek u teskim trenucima borbe protiv razlicitih rezima jednostavno zavoli poezijuKemal Malovčić wrote:- U šumarku skrivenom medvjeda je malih dom...