BH klubovi u Evropi - općenito

Fudbal/nogomet, Premijer liga, Liga prvaka, svjetska i evropska prvenstva...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Post Reply
LSD

#9476 Re: BH klubovi u Evropi - općenito

Post by LSD »

ma opušteno brate :nargila: to su samo emigracija i leško, stare provokativne neznalice :izet: ko njih uzima više za ozbiljno :-)

al gdje se sjeti Hansa :lol: :lol: oplakah kad sam vidio :lol:
Last edited by LSD on 07/08/2015 02:21, edited 1 time in total.
costacurta

#9477 Re: BH klubovi u Evropi - općenito

Post by costacurta »

Čuj obog "Baliluk"?! I to s velikim B? :lol:
Kakav baliluk grome?!
Jebena Vojvodina dobila jebenu Sampdoriju u gostima. Necu spominjati Dinamo, Hajduk, Partizan, Rabotnicki itd.
Sto se tice BH klubova to je sve goli qrac.
Valjda im ove utakmice trebaju biti mjesta gdje ce se pokazati i privući paznju nekoga ko bi imao volju dati koju kintu. Shodno tome i psiho-fizicka priprema treba da bude podredjena tom cilju...... barem za te prilike. Al ko brate da ih pripremi?!
Nije mi jasno svi klubovi objavljuju vijesti sa kojekakvih priprema pred pocetak sezone a kad utakmica krene pola njih su lipsani izmedju 20. i 30. minute. Kak'e li su to pripreme?
:? :lol:
Last edited by costacurta on 07/08/2015 02:25, edited 1 time in total.
LSD

#9478 Re: BH klubovi u Evropi - općenito

Post by LSD »

costacurta wrote:Al sto veliko B?!
Kakav baliluk grome?!
Jebena Vojvodina dobila jebenu Sampdoriju u gostima. Necu spominjati Dinamo, Hajduk, Partizan, Rabotnicki itd.
Sto se tice BH klubova to je sve goli qrac.
Valjda im ove utakmice trebaju biti mjesta gdje ce se pokazati i privući paznju nekoga ko bi imao volju dati koju kintu. Shodno tome i psiho-fizicka priprema treba da bude podredjena tom cilju...... barem za te prilike. Al ko brate da ih pripremi?!
Nije mi jasno svi klubovi objavljuju vijesti sa kojekakvih priprema pred pocetak sezone a kad utakmica krene pola njih su lipsani izmedju 20. i 30. minute.
:? :lol:
ali to nije tacno....Željo je veceras lipsao oko 65-70 minute, e onda su nas oni belgijanci rutinski dotukli
i psihicka priprema je bila OK, bilo je borbeno i agresivno - ali šta ti to vrijedi kad pluca i noge ne mogu više pratiti ritam koji ti jaci protivnik nametne :roll:
BHF_Manijak

#9479 Re: BH klubovi u Evropi - općenito

Post by BHF_Manijak »

LSD wrote:ma opušteno brate :nargila: to su samo emigracija i leško, stare provokativne neznalice :izet: ko njih uzima više za ozbiljno :-)

Ma Hans je tito ba, mentalne gromade, radini ljudi, sistem, disciplina... Ma haos.
costacurta

#9480 Re: BH klubovi u Evropi - općenito

Post by costacurta »

Znam ba, al dva'est godina gledamo jedno te isto i slusamo zalopojke kako su oni bolji, bogatiji, skuplji, primamo glupave golove kakvih se malo ko moze pohvaliti i da je primio i dao, do kad jbmu?!
Taman se ponadam da bi mogli nesto napravit i onda skontas da mi od augusta ne mozemo dalje osim reprezentacije i to samo zato sto je grupni sistem kvalifikacija.
Dead Man Walking

#9481 Re: BH klubovi u Evropi - općenito

Post by Dead Man Walking »

Jedna Sampdoria ne moze da izbaci predstavnika Srbije, a da mi izbacimo predstavnika Belgije? :-)
nema me tamo

#9482 Re: BH klubovi u Evropi - općenito

Post by nema me tamo »

costacurta wrote:Znam ba, al dva'est godina gledamo jedno te isto i slusamo zalopojke kako su oni bolji, bogatiji, skuplji, primamo glupave golove kakvih se malo ko moze pohvaliti i da je primio i dao, do kad jbmu?!
Taman se ponadam da bi mogli nesto napravit i onda skontas da mi od augusta ne mozemo dalje osim reprezentacije i to samo zato sto je grupni sistem kvalifikacija.
Pa jebiga ljudi kupuju raznorazne Brazilce i tako to...
Dok se vamo gleda da se kupi iz 2 Srpske lige i Crnogorske prve..

Jednostavno bolji igraci i to je to!
Zeljo je cak stisno ove u prvom nisu mogli pasa povezat kako treba, al' ne moze to cijeli mec.
luckylaka

#9483 Re: BH klubovi u Evropi - općenito

Post by luckylaka »

Cisti poraz uprave Zelje koji su da bi dobili 100 za Kvesu izgubili 200 danas i da bi dobili 500 za Rijada izgubili mozda milion a oni bi se u toku sezone i tako prodali.Al jbga i poraz je sastavni dio igre .Idemo dalje.Ove godine pokusati izboriti opstanak :D u Premijer ligi a onda u nove pobjede
jeza u ledja

#9484 Re: BH klubovi u Evropi - općenito

Post by jeza u ledja »

sad cete imati tacno one "malo nam je falilo" i "jebes ovu ligu" osjecaje narednih par mjeseci. dobro nama, dobro vama. :D
1946--1987

#9485 Re: BH klubovi u Evropi - općenito

Post by 1946--1987 »

Ima li medalja za "malo je falilo" :mrgreen:
Prosjecna belgijska ekipa sa katastrofalnim rezultatima u evropi.Pa ove je rijeka tukla prosle godine ko malu djecu, tj svi su tukli.Zeljeznicar je propustio dobru sansu
Last edited by 1946--1987 on 07/08/2015 08:08, edited 1 time in total.
mali_milojica
Location: Hadis: Govorite istinu,pa makar bila i na vasu stetu.

#9486 Re: BH klubovi u Evropi - općenito

Post by mali_milojica »

BHF_Manijak wrote:
LSD wrote:ma opušteno brate :nargila: to su samo emigracija i leško, stare provokativne neznalice :izet: ko njih uzima više za ozbiljno :-)

Ma Hans je tito ba, mentalne gromade, radini ljudi, sistem, disciplina... Ma haos.
Bogu je najteze bilo napraviti Hansa. Muju,Hasu,Dragana,Stjepana je pravio izmedzu dva zalogaja uzine na pauzi.
mirza_15

#9487 Re: BH klubovi u Evropi - općenito

Post by mirza_15 »

Mene samo zanima zasto je zeljo skinuo gace nakon primljenog gola, posto se nama isto zamjeralo? Jos pola sata, trebaju ti dva gola. Nije nemoguce. Nama su nakon primljenog trebala 3. Dakle, sto skidoste gace?
Charuga
Globalni moderator

#9488 Re: BH klubovi u Evropi - općenito

Post by Charuga »

Nisi ti to dobro upratio pa ti ni te provokacije ne idu kako treba. Nije Željo skinuo gace nego nisu više imali kuveta za nešto više. Standard se "opustio" nakon 0:1 i mogli su da igraju svoju igru, što su i pokazali.
El_comadante

#9489 Re: BH klubovi u Evropi - općenito

Post by El_comadante »

završili su naš nastup u europi. sada smo na 38. poziciji dakle pali sa jednu poziciju u odnosnu na početak sezone. ispod nas još imaju prestavnike Albanija i Makedonija ali je prevelika razlik da bi nas stigli. dakle samo padamao ... padamo .... u poretku
SpecialOffer

#9490 Re: BH klubovi u Evropi - općenito

Post by SpecialOffer »

mirza_15 wrote:Mene samo zanima zasto je zeljo skinuo gace nakon primljenog gola, posto se nama isto zamjeralo? Jos pola sata, trebaju ti dva gola. Nije nemoguce. Nama su nakon primljenog trebala 3. Dakle, sto skidoste gace?
A ma nisu mogli vise da trce a i kad su primili gol znali su da im treba jos 2 za produzetke. Nisu nikad ni vjerovali da mogu dati dva gola vec su isli na rezultat 1-0 ali kad kad Zan Klod Van Dam zabi to ih je dotuklu. Poslije gola nisu dva pasa sastavili.
alchak.ba

#9491 Re: BH klubovi u Evropi - općenito

Post by alchak.ba »

je li ijedan navijac malih plavih napisao da su u zadnje dvije gostujuce utakmice imali vise srece nego znanja i pameti?
nosara

#9492 Re: BH klubovi u Evropi - općenito

Post by nosara »

alchak.ba wrote:je li ijedan navijac malih plavih napisao da su u zadnje dvije gostujuce utakmice imali vise srece nego znanja i pameti?
Navijaci Zeljeznicara poznaju materiju, a pitari su tu da pisu gluposti... :D
duminjo

#9493 Re: BH klubovi u Evropi - općenito

Post by duminjo »

jos jedna evropska godina u nizu za bh fudbal. skoro svi ispadaju u prvim utakmicama i jedna ekipa se ne obruka.
alchak.ba

#9494 Re: BH klubovi u Evropi - općenito

Post by alchak.ba »

nosara wrote:
alchak.ba wrote:je li ijedan navijac malih plavih napisao da su u zadnje dvije gostujuce utakmice imali vise srece nego znanja i pameti?
Navijaci Zeljeznicara poznaju materiju, a pitari su tu da pisu gluposti... :D
Vidim iz prilozenog.
internazionale

#9495 Re: BH klubovi u Evropi - općenito

Post by internazionale »

splinter wrote:Nisam bio na tekmi, interesantno, bio sam na svim evropskim gostovanjima plavih ove god ali sam protiv Ferenca odlučio da ne idem više na AFH pored Grbavice i da ću čekati dok se ne osposobi. Znao sam da nećemo proći dalje već poslije prvih min utakmice u Liegu, ali sam ponosan što smo odigrali hrabro i pametno koliko su naše mogućnosti. Šteta što nismo makar neriješeno izvukli al nejse. Hvala svima koji su vjerovali u nas i pružili nam podršku ma kojeg kluba bili navijači, ostale ne bih komentarisao. Do neke nove Evrope pozz svima . . .
Ne idu pare od ulaznica u ovim utakmicama FK Sarajevo, treb'o si otici
Ili ne volis pozoriste
nosara

#9496 Re: BH klubovi u Evropi - općenito

Post by nosara »

Nas rezervni stadion... :D
rumenige_brajtner

#9497 Re: BH klubovi u Evropi - općenito

Post by rumenige_brajtner »

đesi kapelo, kako ide?
LunaLati

#9498 Re: BH klubovi u Evropi - općenito

Post by LunaLati »

internazionale wrote:
splinter wrote:Nisam bio na tekmi, interesantno, bio sam na svim evropskim gostovanjima plavih ove god ali sam protiv Ferenca odlučio da ne idem više na AFH pored Grbavice i da ću čekati dok se ne osposobi. Znao sam da nećemo proći dalje već poslije prvih min utakmice u Liegu, ali sam ponosan što smo odigrali hrabro i pametno koliko su naše mogućnosti. Šteta što nismo makar neriješeno izvukli al nejse. Hvala svima koji su vjerovali u nas i pružili nam podršku ma kojeg kluba bili navijači, ostale ne bih komentarisao. Do neke nove Evrope pozz svima . . .
Ne idu pare od ulaznica u ovim utakmicama FK Sarajevo, treb'o si otici
Ili ne volis pozoriste

Da je ljubitelj pozorišta pretplatio bi se na vaše utakmice.
Kemal Malovčić

#9499 Re: BH klubovi u Evropi - općenito

Post by Kemal Malovčić »

- U šumarku skrivenom medvjeda je malih dom...
- Maslačak sam i vjetar me nosi...
- Ljubavi što te rodi klasa radnička...

:mrgreen:
internazionale

#9500 Re: BH klubovi u Evropi - općenito

Post by internazionale »

Kemal Malovčić wrote:- U šumarku skrivenom medvjeda je malih dom...
- Maslačak sam i vjetar me nosi...
- Ljubavi što te rodi klasa radnička...

:mrgreen:
Covjek u teskim trenucima borbe protiv razlicitih rezima jednostavno zavoli poeziju
Post Reply