Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Ne vjerujem više ništa našim igračima, dok opet ne počnu igrati kao na početku sezone. Kada nisu mogli ništa odavno lošijem Zrinjskom, koji je igrao bez dosta standardnih igrača, pa Borcu sa onim penzionerima u ekipi, ne nadam se da će nešto bolje uraditi i u Tuzli.
Tvoje je da misliš da je pila, a ja znam šta mislim ...
Nadzorna_ploca wrote:Imamo individualni kvalitet i pobjedujemo i kad ne igramo dobro. To je odlika dobre ekipe. Zato i jesmo predvodioci na tabeli.
Inace su se tvoji ubili od nekog fudbala, Borac isto tako a i Radnik. Sve po 3-4 razlike dobijaju.
Ma jok, nafakali smo
Ubacujemo u sedam braće redovno...
Nadzorna_ploca wrote:Imamo individualni kvalitet i pobjedujemo i kad ne igramo dobro. To je odlika dobre ekipe. Zato i jesmo predvodioci na tabeli.
Inace su se tvoji ubili od nekog fudbala, Borac isto tako a i Radnik. Sve po 3-4 razlike dobijaju.
Ma jok, nafakali smo
Ubacujemo u sedam braće redovno...
I ja kad god ovamo na neku fontanu naletim okrenem se ledjima i ubacim koji euro. A prije toga proucim dobro.
Ne vjerujem više ništa našim igračima, dok opet ne počnu igrati kao na početku sezone. Kada nisu mogli ništa odavno lošijem Zrinjskom, koji je igrao bez dosta standardnih igrača, pa Borcu sa onim penzionerima u ekipi, ne nadam se da će nešto bolje uraditi i u Tuzli.
Tvoje je da misliš da je pila, a ja znam šta mislim ...
Dobro je onda, spreman si na los rezultat, ne moramo se halalit i rastajat ko ljudi
sumirprimus wrote:al gledaj tih muckih provokacija, jedan zeljin drugi pitar i obojica zeleni.
zasto nema crvenih moderatora na ovoj temi? opet po crvenim?
Interesantno da su se Husref i Amar složili da su nam loši tereni glavni problem kvalitete fudbala i lige. Ja bih dodao jos i loše sudjenje. Da imamo posten i strucan savez nesto bi se uradilo po ova dva pitanja i imali bi extra dobru ligu.
Skoro polovina penala je dosuđena u korist FK Borac i FK Tuzla City. Timovi iz Banja Luke i Tuzle su do sada izveli po pet penala i sve su iskoristili.
Sigurni egzekoturi kaznenih udaraca bili su Stojan Vranješ i Vojo Ubiparip te se prvenstveno zahvaljujući svojoj sigurnosti sa 11 metara nalaze u vrhu liste strijelaca.
Četiri penala su svirana FK Sloboda. Sigurni su bili Samir Bekrić, Amer Bekić, dok je Omar Pršeš svoj prvi penal promašio, a drugi realizovao.
Fudbaleri FK Radnik su imali priliku da tri puta šutiraju sa 11 metara i svaki put su bili precizni. Dejan Maksimović je uspješno izveo dva, a Mahir Karić jedan kazneni udarac.
Igrači Željezničara od dva dosuđena penala imaju polovičan učinak. Ermin Zec je bio neprecizan, a Sulejman Krpić je uspješan.
FK Sarajevo, NK Široki Brijeg, HŠK Zrinjski, FK Mladost i FK Velež čine grupu timova s jednim dosuđenim penalom. Krste Velkoski nije pogodio, dok su Toni Jović, Edin Rustemović, Bahrudin Atajić i Brandao bili sigurni.
Jedina dva tima za koje u dosadašnjem dijelu sezone nije sviran niti jedan penal su NK Čelik i FK Zvijezda 09. Upravo ove dvije ekipe će odmjeriti snage na Bilinom polju predstojećeg vikenda.
Najlakše na bijelu tačku pokazuju Zoran Grbić i Dragan Petrović. Arbitri iz Prijedora i Banja Luke su do sada dosudili po četiri penala, slijedi Elvis Mujić iz Banovića s dva penala.
Charuga wrote:Moram prebaciti na ovu temu, da tamo ljudima ne smetam ...
svi u napad wrote:Borcu se opasno silji a ni Strumfovi nisu bezopasni. Kad pricam o njima mora se priznati da su najveci majstori za muljanje. Primjer sa Celikom je najbolji dokaz za to. Ako metalci isplate dugove u narednim danima postavlja se pitanje zasto to nisu uradili ranije. Ova tekma je dobro dosla i jednim i drugim. Celik bi svakako izgubio (vjerovatno sa 1:0) al bi masa igraca i kod jednih i drugih dobila zute i u slijedecem kolu igrali oslabljeni. Ovako ocistili se od kartona i jedni i drugi, kone popravile gol razliku a Celik dobio neku kintu. Morz je najveci umjetnik za fixanja. No nema veze nasi decki su svjesni situacije a imaju i kvalitet tako da cemo na kraju ipak mi biti sampioni. Zivjeli.
Interesantno je kako pojedinci ne gledaju u svoje dvorište. Ili nisu pratili fudbal tada, ili brzo zaboravljaju, ili im smeta samo kada se drugima nešto desi (pod drugima mislim na Želju).
Da li si isto ovo pisao i kada je kažnjena Zvijezda Gradačac?
Zašto oni nisu platili Gradini za Ordagića prije prvog kola, nego su sačekali i platili kada su kažnjeni?
Da napomenem, tada je FK Sarajevo dobilo utakmicu za zelenim stolom.
Treba mu neko javiti da igrači Celika nisu ocistili kartone i da se njima prenose u sljedeće kolo