Braco Rusi, spasite djenerala, Denisa vam!
Rusija traži od Amerike da se general Mladić leči u Moskvi!
http://www.bktvnews.com/info/drustvo/me ... kvi/149574
Sve pozitivne vijesti iz Rusije stizu... Putine, oslobodi djenerala iz haskog kazamata!

Ne vidjeh tvoj komentar za pedofile iz Iraka!??Kaligrafija wrote:Evo izgubi nesto i Rusija od nas....haj makar i u kosarci...![]()
![]()
Ima li jos kakav ilustrativan grafit na kakvom zidu?Kikibombona wrote:Pomaze Bog braco!
Braco Rusi, spasite djenerala, Denisa vam!![]()
Rusija traži od Amerike da se general Mladić leči u Moskvi!
http://www.bktvnews.com/info/drustvo/me ... kvi/149574
Sve pozitivne vijesti iz Rusije stizu... Putine, oslobodi djenerala iz haskog kazamata!
Samo im nesto ne ide...Nisu ekspeditivni kao Idlipski emirat.Kikibombona wrote: Ne vidjeh tvoj komentar za pedofile iz Iraka!??![]()
Usranog vehabiju nasa policija uhapsila, a siitski pedofili sjede u parlamentu i cine sve da se pedofilija legalizuje.
Ma jok druže. U siriji nema mojih. U siriji imaš vehabije, selefije, šije i druge. Ako baš moram da izaberem nekoga, onda moje simpatije idu za hezbollah jer nisu činili zločine. Barem nisam upratio da jesu.karakters wrote:A koji su tvoji u Siriji, ti sto puno vole djecu i velicaju Sidika i Faruka?
Ako je istina, ne znam odakle im to.Kikibombona wrote:siitski pedofili sjede u parlamentu i cine sve da se pedofilija legalizuje
A ja mislio ti mislis da su zlocinci svi oni koji ratuju za zlocinca. A heroji svi oni koji se bore protiv njega. Sto gotive djecu od 9 godina kad nema koza na vidiku. Ideologija jedno 95% nosilaca revolucije.sekerbay wrote:Ma jok druže. U siriji nema mojih. U siriji imaš vehabije, selefije, šije i druge. Ako baš moram da izaberem nekoga, onda moje simpatije idu za hezbollah jer nisu činili zločine. Barem nisam upratio da jesu.karakters wrote:A koji su tvoji u Siriji, ti sto puno vole djecu i velicaju Sidika i Faruka?
Ljudi došli kad su skontali da će biti sljedeći.
Gledao sam kosarku, pa nisam stigao...Koliko su ovde pojasnili, to su neki kreteni koji su manjina u Iraku...Nije red da spominjes to, kao da je vecina za to, kad to nije istina! Kako god bilo, osudjujem svako nasilje nad djecom i uopste nad maloljetnicima...! Te bi ljude sve pobio...Nadam se da i ti osudjujes...!?Red bi bio da spomenes i Kurdsko nasilje nad zenama, sakacenje zenskih spolnih organa i tako to...Isto tako, kao sto zdusno pljujes sije, red je i da spomenes politicku scenu Holandije, srce demokratije Evrope i liberalizma, gdje legalno na izborima ucestvuje stranka pedofila, al doslovno pedofila, koji se zalazu za stupanje u odnose sa djecom od navrsenih 12 godina, sodomiju djece i slicno...Kada su ih pokusali zabraniti, ustavni sud je reagovao odbio zalbu i dozvolio da ucestvuju na izborima...Ma jarane fuj...eto ti srca Evrope i kurca, a pricamo Arapi zaostali...Spomeni to nekad...!!!Kikibombona wrote:Ne vidjeh tvoj komentar za pedofile iz Iraka!??Kaligrafija wrote:Evo izgubi nesto i Rusija od nas....haj makar i u kosarci...![]()
![]()
![]()
Usranog vehabiju nasa policija uhapsila, a siitski pedofili sjede u parlamentu i cine sve da se pedofilija legalizuje.
Ovaj sto ga ja spomenuh je budala iz Gacanovica...!karakters wrote:Kurc je iz Austrije, ne iz Nizozemske
Nemoj kad ti ne idekarakters wrote: A ja mislio ti mislis
Ljevakovic i IZ podrzavaju te hadise, a da ih "majmunov amidzic" Krso ne podrzi... Ako ih sije osporavaju, svaka im cast. Mada mislim da nije tako.sekerbay wrote: Ako je istina, ne znam odakle im to.
Šijski alimi su među prvima probijali hadise u kojima se govori da je aiša, r.a. imala 9 godina kada se udala.
Iran pa deset praznih mjesta pa svi drugi !sekerbay wrote:Nemoj kad ti ne idekarakters wrote: A ja mislio ti mislis
Kao što rekoh, oni su tu prvenstveno zbog svojih ciljeva.
Drugo je zaštita šija koje bi, ruku na srce, pobile povampirene vehabije(nadam se da si skonto da pravim razliku između vehabija i selefija)
Inače šije imaju dugu historiju pomaganja ugroženima.
Kad god nanijetiš da nekome pomogneš, znaj da su te šije pretekle.
Neš ne vjerujem da bi se hezbollah bunio da asad nakon rata preda vlast.
Ma treba predati vlast. Dugo je vala diktator branio muminima da demokratski pokazuju koliko vole djecu i tako od Sirije pravio nemoralno i nakaradno drustvo. A kakva je to razlika izmedju vehabija i selefija?sekerbay wrote:Nemoj kad ti ne idekarakters wrote: A ja mislio ti mislis
Kao što rekoh, oni su tu prvenstveno zbog svojih ciljeva.
Drugo je zaštita šija koje bi, ruku na srce, pobile povampirene vehabije(nadam se da si skonto da pravim razliku između vehabija i selefija)
Inače šije imaju dugu historiju pomaganja ugroženima.
Kad god nanijetiš da nekome pomogneš, znaj da su te šije pretekle.
Neš ne vjerujem da bi se hezbollah bunio da asad nakon rata preda vlast.
Ko je imo curu iz Gaćica kod Viteza mogo je u jednom mahu u dvoje gaćice ućiKaligrafija wrote:Ovaj sto ga ja spomenuh je budala iz Gacanovica...!karakters wrote:Kurc je iz Austrije, ne iz Nizozemske![]()
Snage Džejh Šejh Halid abu Saif oslobodile Abu Kemal od združenih snaga boraca ISILa šiitskih djecofašasita i Asadovog sindikata portira.ultrajvosa 1987 wrote:Dokle su srbi...pardon Asad ?
Ima li kakvih promjena na frontu ? Spojise li se Eufratom sa Abu Kamalom ?
Ti si jedno obicno govnoKikibombona wrote:Ne vidjeh tvoj komentar za pedofile iz Iraka!??Kaligrafija wrote:Evo izgubi nesto i Rusija od nas....haj makar i u kosarci...![]()
![]()
![]()
Ajoj. Da si mu barem reko da je kurdsko, to bi bilo nesto i mozda se ne bi ni naljutio. Znas tu gradaciju koju ovdje propagira: ljubicica, ruza, kurdsko govno.handžar88 wrote: Ti si jedno obicno govno
Jel bar uvazeni doktor uspio zaroniti do podmornice ?Krokodajl wrote:
Snage Džejh Šejh Halid abu Saif oslobodile Abu Kemal od združenih snaga boraca ISILa šiitskih djecofašasita i Asadovog sindikata portira.ultrajvosa 1987 wrote:Dokle su srbi...pardon Asad ?
Poginulo 77,3 djecoubica, zarobljeno pet twnkova sedam uništeno i zaplijenjen reket sa potpisom Martine Navratilove.
Kukavice se kolektivno bacili u Eufrat u opštoj bježaniji.
Nadire Šuhejl Hassan, fale još dva sela da se spoje sa Kemalom.ultrajvosa 1987 wrote:Dokle su srbi...pardon Asad ?
Ako rade iz neznanja, onda imaju opravdanje. Ali, ako se zna a ipak gura samo zato što je to reko buhari, onda ga možeš nazvati sektasem.karakters wrote:Ljevakovic i IZ podrzavaju te hadise
Šije su izbacile veliki broj jakih i prejakih alima.karakters wrote:Ako ih sije osporavaju, svaka im cast. Mada mislim da nije tako.
Ja sigurno nisam spalio haleb.karakters wrote:Ma treba predati vlast.
Selefije nemaju ništa protiv pluralnog društva. Imaju ideje s kojima se ne slažemo, ali nisu agresivni.karakters wrote:kakva je to razlika izmedju vehabija i selefija?
Evo prave mu docek u Beograduultrajvosa 1987 wrote: Jel bar uvazeni doktor uspio zaroniti do podmornice ?
Da mogu mirno zaspat...