pa ne rade tako jer da rade ne bi ostalo vise sudija dovoljnoplain vanilla wrote:Sudije treba kartonirat. Pa prvo suspenzije, a kad se ponovi nek ih prebace u nizi rang. Pa bujrum.
ne zajebajem se, ozbiljno kazem zasto je tako
Moderators: Charuga, Tomahawk11
pa ne rade tako jer da rade ne bi ostalo vise sudija dovoljnoplain vanilla wrote:Sudije treba kartonirat. Pa prvo suspenzije, a kad se ponovi nek ih prebace u nizi rang. Pa bujrum.
Pa mozemo ih uvoziti. Potrebniji su od zgrade NS, reflektora i sl. Dzaba reflektori kad slijepac sudija nece da vidi.todd_smith wrote:pa ne rade tako jer da rade ne bi ostalo vise sudija dovoljnoplain vanilla wrote:Sudije treba kartonirat. Pa prvo suspenzije, a kad se ponovi nek ih prebace u nizi rang. Pa bujrum.
ne zajebajem se, ozbiljno kazem zasto je tako
Pa nisam ni mislila da su bukvalno slijepi. A nisu slijepi samo suci koji sude Borcu, ima jos ostecenih klubova.Muhamed Đakmić wrote:Ma nisu sudije slijepi, niti nam nužno fale kvalitetniji.
Svaki penal u korist Borca ove sezone je sporan. Ako je pet slijepih sudija, onda treba provjeriti "opremu" koju koriste na utakmicama Borca, kako bi se utvrdio tačan razlog sljepila.
Nemoj tako, kažu pojedinci da će prestati navijati ako klub više ne bude "njihov".Pitar_na_motoru wrote:Rezimski klub.
- Čelik je odigrao prvi dio sezone, a prvi dio sezone je prvih 11 kola. To znači da se ne bi brisali dosadašnji rezultati nego bi sve preostale utakmice bile registrovane službenim rezultatom 3:0 u korist Čelikovih rivala.
Kako ce isplatiti kada su duzni svakom drugom stanovniku u Zenici.Isplate jednog jave se druga dvojicaCharuga wrote:Neka oni plate, i neka igraju do kraja.
Interesantno je kako pojedinci ne gledaju u svoje dvorište. Ili nisu pratili fudbal tada, ili brzo zaboravljaju, ili im smeta samo kada se drugima nešto desi (pod drugima mislim na Želju).svi u napad wrote:Borcu se opasno silji a ni Strumfovi nisu bezopasni. Kad pricam o njima mora se priznati da su najveci majstori za muljanje. Primjer sa Celikom je najbolji dokaz za to. Ako metalci isplate dugove u narednim danima postavlja se pitanje zasto to nisu uradili ranije. Ova tekma je dobro dosla i jednim i drugim. Celik bi svakako izgubio (vjerovatno sa 1:0) al bi masa igraca i kod jednih i drugih dobila zute i u slijedecem kolu igrali oslabljeni. Ovako ocistili se od kartona i jedni i drugi, kone popravile gol razliku a Celik dobio neku kintu. Morz je najveci umjetnik za fixanja. No nema veze nasi decki su svjesni situacije a imaju i kvalitet tako da cemo na kraju ipak mi biti sampioni. Zivjeli.
Pa naravno da je bezveze, ali uvijek ima onih koji bacaju neke teorije zavjere.Tomahawk11 wrote:Bezveze priča, Čelik je sam sebi kriv. Nema s tim ništa Željo, Sarajevo, marsovci....
niste krivi, ali mi cemo osvetiti Likce u subotuCharuga wrote:Pa naravno da je bezveze, ali uvijek ima onih koji bacaju neke teorije zavjere.Tomahawk11 wrote:Bezveze priča, Čelik je sam sebi kriv. Nema s tim ništa Željo, Sarajevo, marsovci....
To je neka druga priča, i ne sumnjam da ćete osvetiti ...plain vanilla wrote:niste krivi, ali mi cemo osvetiti Likce u subotu![]()
bil ulozio pet markica na nas?Charuga wrote:To je neka druga priča, i ne sumnjam da ćete osvetiti ...plain vanilla wrote:niste krivi, ali mi cemo osvetiti Likce u subotu![]()
s tim da bi se mozda navijaci Sarajeva trebali stiditiTomahawk11 wrote:Bezveze priča, Čelik je sam sebi kriv. Nema s tim ništa Željo, Sarajevo, marsovci....
Ne kladim se, pa nema ni ulaganja ...plain vanilla wrote:bil ulozio pet markica na nas?Charuga wrote:To je neka druga priča, i ne sumnjam da ćete osvetiti ...plain vanilla wrote:niste krivi, ali mi cemo osvetiti Likce u subotu![]()
ma ja, ti uvijek pilas naopakoCharuga wrote:
Ne kladim se, pa nema ni ulaganja ...
Iskreno, ne nadam se da ćemo uzeti više od boda.