Šta sve vama ispod radara prolazi, pa nikom ništa.
Dvostruki aršini, dalje nisam čitao
Moderators: Charuga, Tomahawk11
Šta sve vama ispod radara prolazi, pa nikom ništa.
Eto zato.
Da je neki portal koji je pouzdan i realan napisao ovo pa bi se moglo raspravljati. Ali portal nije relevantan za raspravu, pa tako da nema nikakve rasprave
Nećemo nikog ubiti, nije to naša praksa.zposao wrote:Dobro zanemari portal. Da li je se napad na trenera Širokog dogodio?
Ili ćemo po onoj "ubij glasnika"?
Hahah kakav portal, kakav članak hahahPitar sa Kariba wrote:E cuj Campo da napadne gostujuce igrace?!
Husref Musemić, šef stručnog štaba FK Sarajevo, ima ugovor sa Bordo timom do kraja tekuće sezone.
U javnosti se pojavila informacija da aktuelni Upravni odbor nije zadovoljan rezultatima, pa je samim tim dovedeno u pitanje eventualno produženje ugovora legendi tima sa Koševa.
Sve to skupa izazvalo je dosta reakcija među navijačima Sarajeva, koji smatraju da Musemić treba ostati na kormilu kluba i u narednom periodu.
Kako smo uspjeli saznati, danas je u prostorijama kluba održan sastanak na kojem su pored Musemića, prisustvovali Senad Jahić, predsjednik UO FK Sarajevo, Sabrina Buljubašić, generalna direktorica kluba te Koordinator za sportski segment Emir Hadžić.
Sastanak je prema onom kako smo saznali bio konstruktivan, a na njemu se govorilo o finišu sezone u Premijer ligi BiH, finalnim utakmicama protiv Širokog Brijega, ali i ugovoru koji istječe šefu struke tima iz Titove 38b.
Tokom razgovora podvučeno je da tim i stručni štab imaju punu podršku u nastojanjima da osvoje jedan ili oba trofeja do kraja sezone, te da svi u klubu žele mir u ekipi i klubu uopšte u predstojećim utakmicama. Također, odbačene su i sve insinuacije o eventualnim pričama koje su se pojavile u javnosti, a tiču se ugovora aktuelnog šefa struke.
Sve misli kluba trenutno su usmjerene na utakmicu sa Slobodom u subotu, u kojoj Bordo klub želi pobjedu i tri boda i to je ujedno bio zaključak današnjeg sastanka.
sport1.ba
Naravno, bradati mudžahedin uletio s namjerom da se raznese kod gostujuće klupe.zposao wrote:Dobro zanemari portal. Da li je se napad na trenera Širokog dogodio?
Ili ćemo po onoj "ubij glasnika"?
zazelili se ljudi Jesica i slicni, nemogu trpat svoje igrace i klepat procente.Dr. Kuca wrote:Jebem umrle i zelim mu sve najgore u zivotu svakome jal to bio igrac, navijac, clan uprave ko u ovom trenutku radi protiv Sarajeva trenera i ekipe. Ovo malo pod tepih bacit i poslat ga u picku materinu 25og maja i javno objavit ko je sta je. HUSREF MUSEMIC je za vas bio, bit ce, SARAJEVO, vi ste samo prolaznici kojih se niko nece sjecati za godinu, dvije.
Očigledno, jer mahala tako kaže?internazionale wrote:Ocigledno je puklo na relaciji trener - uprava
Ono potpuno je normalno da neko iz uprave, ili cak cijela uprava, ne voli Husrefa iz ovog ili onog razloga
Ali postoje normalni nacini da se to rijesi, evo sad mu istice ugovor, preuzmi odgovornost i nemoj mu produziti i rijesen problem sa Husrefom
Ali ovo sto su uradili da dogovaraju sa igracima iza trenerovih ledja u trenucima kada se prelama sezona je recept za KATASTROFU
Ovaj odrzani sastanak je ocigledno u cilju da se sezona nekako izgura do kraja, valja strancima opravdati
Ocekujem samo dalju eskalaciju problema, nista dobro iz ovoga
Pa imas dvije cinjenice, prva da je uprava odrzala sastanak sa igracima mimo Husrefa i druga da Husrefu nije produzen niti ponudjen novi ugovorTomahawk11 wrote:Očigledno, jer mahala tako kaže?internazionale wrote:Ocigledno je puklo na relaciji trener - uprava
Ono potpuno je normalno da neko iz uprave, ili cak cijela uprava, ne voli Husrefa iz ovog ili onog razloga
Ali postoje normalni nacini da se to rijesi, evo sad mu istice ugovor, preuzmi odgovornost i nemoj mu produziti i rijesen problem sa Husrefom
Ali ovo sto su uradili da dogovaraju sa igracima iza trenerovih ledja u trenucima kada se prelama sezona je recept za KATASTROFU
Ovaj odrzani sastanak je ocigledno u cilju da se sezona nekako izgura do kraja, valja strancima opravdati
Ocekujem samo dalju eskalaciju problema, nista dobro iz ovoga
I meni je ovo fascinantnoNadzorna_ploca wrote:Jeli vi fakat mislite da je ovaj forum neka referenca i bitan faktor u funkcionisanju kluba ili u formiranju misljenja navijaca i javnosti? Sta vam je ba ljudi, uozbiljite se.
Uprava ili jedan njen član?internazionale wrote:
Pa imas dvije cinjenice, prva da je uprava odrzala sastanak sa igracima mimo Husrefa i druga da Husrefu nije produzen niti ponudjen novi ugovor
Ne znam je li tesko ista iz ovoga zakljuciti
Postoje naravno jos i dodatne mahalske informacije, ali nisam ih navodio
Nije i ne mora biti forum, ali jeste mahala.Nadzorna_ploca wrote:Jeli vi fakat mislite da je ovaj forum neka referenca i bitan faktor u funkcionisanju kluba ili u formiranju misljenja navijaca i javnosti? Sta vam je ba ljudi, uozbiljite se.
Pa pravo da ti kazem ne znam sta je gore, da su prisustvovali svi clanovi uprave ili samo jedan clanTomahawk11 wrote:Uprava ili jedan njen član?internazionale wrote:
Pa imas dvije cinjenice, prva da je uprava odrzala sastanak sa igracima mimo Husrefa i druga da Husrefu nije produzen niti ponudjen novi ugovor
Ne znam je li tesko ista iz ovoga zakljuciti
Postoje naravno jos i dodatne mahalske informacije, ali nisam ih navodio
Što se tiče ugovora sa Husrefom, znalo se i prije ovoga da mu je ugovor do kraja sezone i niko nije pravio problem oko toga.
Nije ni izričito rečeno da mu neće biti ponuđen novi ugovor. Možda i on hoće bolje uslove, a sve pod uslovom da se ova sezona završi uspješno.
Meni to govori da je bilo samoinicijativno. Da uprava nije pustila Husrefa niz vodu.internazionale wrote:
Pa pravo da ti kazem ne znam sta je gore, da su prisustvovali svi clanovi uprave ili samo jedan clan
Vezano za ugovor, po medijima su se pocele pojavljivati informacije da su se oko toga trebali ocitovati do pocetka aprila. Niko iz uprave nije ni demantovao niti potvrdio te informacije, bar koliko sam ja upratio
Ne znam jesi li shvatio poentu moga pisanja, dakle sve ovo o cemu pisem se jednostavno ne smije na ovakav nacin rjesavati dok se sezona maltene prelama
Campo naš Jimmy Jump.Sliver wrote:Je li on bas uletio? Ucinilo mi se, ali nisam dobro vidio.Pitar sa Kariba wrote:E cuj Campo da napadne gostujuce igrace?!