Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Tomahawk11 wrote:Kakve sad veze ima igračka karijera sa trenerskom?
I što je to sad bitno?
Pitanje upuceno meni ili Analiticaru?
Analitičaru.
Pa nisam ja poceo pisati o njegovoj igrackoj karijeri, samo sam ispravio krive navode Leoparda.
I nije tacno da je za Twente odigrao 26 utakmica, a pogotovo nije tacno da je dao 9 golova. Odigrao je svega desetak utakmica, i to uglavnom je ulazio sa klupe. Za Twente nikada nije postigao nijedan pogodak. Odlicno poznajem HM i znam o cemu pisem. Tih 26 utakmica i 9 golova koje pominjes je odigrao/postigao za FK Sarajevo u predratnoj sezoni. Prije nego sto je otisao u Twente.
Pozz i akobogda da slavimo duplu, pa sa novim trenerom u grupnu fazu EL.
Husref Musemić je trener FK Sarajevo.
Nekad je bio igrač, ali je to sada i u ovom momentu potpuno nebitno.
Ide priča kud ne treba, pa eto, da se fokusiramo na njegov trenerski opus.
rocco_siffredi wrote:Ma analiticar je dobro poznati trener_profesionalac
Boga mi ko da ste od jucer na forumu.
Izgleda da je neko iz kluba odrzao sastanak sa igracima (bez Husrefa) za vrijeme reprezentativne pauze i rekao im da se ne vezu puno za trenera, da su treneri prolazni, da ce iduce sezone oni biti tu, a on ne. E bas je nasao momenat za to
Ocito se i po forumima po zadatku pise kako se Husrefu treba zahvaliti i navijaci se vec pripremaju za to.
ko god je odrzao taj sastanak treba ga nogom nabit. nasao je momenat kad ce nas okretat jedne protiv drugi
Nadam se da je Sabrina pametna pa ce produziti Husrefa i jos jednom mahali i pijacarima zatvoriti vrata.
rocco_siffredi wrote:Ma analiticar je dobro poznati trener_profesionalac
Boga mi ko da ste od jucer na forumu.
Izgleda da je neko iz kluba odrzao sastanak sa igracima (bez Husrefa) za vrijeme reprezentativne pauze i rekao im da se ne vezu puno za trenera, da su treneri prolazni, da ce iduce sezone oni biti tu, a on ne. E bas je nasao momenat za to
Ocito se i po forumima po zadatku pise kako se Husrefu treba zahvaliti i navijaci se vec pripremaju za to.
ko god je odrzao taj sastanak treba ga nogom nabit. nasao je momenat kad ce nas okretat jedne protiv drugi
Nadam se da je Sabrina pametna pa ce produziti Husrefa i jos jednom mahali i pijacarima zatvoriti vrata.
Rečeno mi je ime osobe koja je pričala sa igračima, ali otom-potom, nadam se da ovo nije istina, da se ovako Husrefu iza leđa radi i da mu se sapunja daska.
Meni je interesantno kako sve ove priče kreću u momentu kad smo upali u krizu rezultata.
Prije toga ničeg nije bilo.
Jasno da neko sapunja dasku i da je dušmanluk po srijedi.
Ova prica o takvom sastanku sa igracima je smijesna. Da neko iz kluba napravi sastanak i kaze igracima da bojkotuju trenera, to moze povjerovati samo dijete mladje od 6 godina. Sastanak sa igracima je bio a povod je nezadovoljstvo zbog husrefovog odnosa prema mladim igracima i ponasanja doticnog gospodina. Meni nije jasno kako je uopste moguce da neko povjeruje u ove price nekoj zavjeri protiv njega. Znam od koga i zasto dolaze, ali ne mogu da shvatim da neko ko nije u talu sa ljudima koji plasiraju tako nesto povjeruje u te bajke.
Blizi se ljeto i ovi neljudi koji preko husrefa pokusavaju u klub uhljebiti amatere od cijih roditelja su uzeli novac su sve aktivniji na forumima i drustvenim mrezama. Ali kao sto sam vec napisao; Tucakovica i Altiparmakovskog smo vam precutili i dozvolili, ali oni su posljednji na kojima ste zaradili novac preko Fudbalskog Kluba Sarajevo. UZALUD VAM TRUD SVIRACI. Imate drugih klubova koje vode ljudi koji ce vam za 5-10 000 uhljebiti svakog koga dovete, pa izvolite kod njih! U FKS su vam vrata zatvorena!
Ovaj potez da se odrzi sastanak sa igracima bez Husrefa je KATASTROFALAN
Autoritet Husrefa kao trenera je unisten, on ako ostane do kraja moze se samo osloniti na igrace koji ga postuju kao i na super profesionalce koji ce odraditi svoj posao.
Sad je jasno da konstantne pljuvace s tribina mozemo podijeliti u dvije grupe:
Prva koju cine najobicniji debili, propaliteti i klosari koji tu dodju da se izgalame i da olaksaju bolesnu psihu
Druga grupa pljuvaca su oni "profesionalni" i instruirani koji to rade za neke interesne grupe u i oko kluba. Kad skontas 5 pljuvaca rasporedjenih po tribini ce cuti svi prisutni na toj tribini. Ti likovi su obicno oni koji "imaju informacije iz kluba" i koji sire svakakve izmisljotine.
Kako drugacije objasniti konstantno pljuvanje i najgore psovke (narocito Husrefu, Hebibu, Bekicu) u ovoj sezoni, cak i nakon sto zabijes po 3 komda sirokom i zeljeznicaru u gostima, kada se plasiras u finale kupa, kada drugom na tabeli pobjegnes 11 bodova, kada si ubjedljivo najefikasnija ekipa itd.
Ova desavanja su definitivno znak da smo u debelom kurcu ali bas, kada smo zbog razlicitih interesdzija u i oko kluba uspjeli da pogazimo i popljujemo jednu legendu kluba kao i jednu lijepu sezonu
internazionale wrote:Ovaj potez da se odrzi sastanak sa igracima bez Husrefa je KATASTROFALAN
Autoritet Husrefa kao trenera je unisten, on ako ostane do kraja moze se samo osloniti na igrace koji ga postuju kao i na super profesionalce koji ce odraditi svoj posao.
Sad je jasno da konstantne pljuvace s tribina mozemo podijeliti u dvije grupe:
Prva koju cine najobicniji debili, propaliteti i klosari koji tu dodju da se izgalame i da olaksaju bolesnu psihu
Druga grupa pljuvaca su oni "profesionalni" i instruirani koji to rade za neke interesne grupe u i oko kluba. Kad skontas 5 pljuvaca rasporedjenih po tribini ce cuti svi prisutni na toj tribini. Ti likovi su obicno oni koji "imaju informacije iz kluba" i koji sire svakakve izmisljotine.
Kako drugacije objasniti konstantno pljuvanje i najgore psovke (narocito Husrefu, Hebibu, Bekicu) u ovoj sezoni, cak i nakon sto zabijes po 3 komda sirokom i zeljeznicaru u gostima, kada se plasiras u finale kupa, kada drugom na tabeli pobjegnes 11 bodova, kada si ubjedljivo najefikasnija ekipa itd.
Ova desavanja su definitivno znak da smo u debelom kurcu ali bas, kada smo zbog razlicitih interesdzija u i oko kluba uspjeli da pogazimo i popljujemo jednu legendu kluba kao i jednu lijepu sezonu
Nema sanse da ovo izdobri
Kao sto rekoh, sve dok uprava kluba radi kako radi u zadnjih godinu dana sve je super jer razni pljuvaci kogu samo pljuvati i dalje bez ikakvog uticaja.
Samo se nadam da se nece opet poceti slusati ti isti pljuvaci
To bi nas samo unazadilo
internazionale wrote:
Ne bih ja baš rekao da "smo uspjeli da pogazimo i popljujemo legendu kluba i jednu lijepu sezonu", već je to uradila grupa pojedinaca, odnosno pljuvači koje si spomenuo u prvom dijelu posta. Oni bi pogazili i popljuvali Husrefa taman da ubilježili 30 pobjeda i dva remija. Vjerujem da mnogi od njih nisu navijači FK Sarajevo, tako da ih ne možemo uzeti za ozbiljno. Pljuvača ima daleko manje, skoro pa se ni ne primijete, u zadnje vrijeme malo su više iskočili, ali ništa puno. Dvije, tri pobjede će ih vratiti u rupe.
Navijači su uz Husrefa, svi igrači bi trebali stati iza Husrefa (ne vidim razlog zašto ne bi) i onda lijepo nastavimo put prema trofejima, kako smo i radili veći dio sezone.
Ova sezona može postati najuspješnija u istoriji kluba. Zašto se Husrefu ne produžuje ugovor? Zato sto ocito imaju nekog drugog u planu za narednu sezonu. Glupani koji su održali sastanak i ovo saopštili igracima mogu upropastiti cijelu sezonu.
Podrška šefu do kraja. Uzmi duplu i otiđi kao gospodin. Dok pitarluk nije dosao na svoje.
Husref je nas najbolji i najtrofejniji trener i to je cinjenica ali takodje i ovo su cinjenice:
1. Ne zna napraviti 3 izmjene kad je to potrebno.
2. Igra se sa pozicijama igraca tako da jos nismo samo gledali Kovacevica u napadu
3. Nema bas neki njuh za kvalitet igraca (najbolji primjer Sisic i Tatar)
4 Ova prica da Husref forsira mlade igrace i da je to iskljucivo njehova ideja da budem iskren vise mi mirise na pritisak Uprave da daje vecu minutazu mladima nego sto se on pita.Jer on i Janjos bas mi ne djeluju na taj tip trenera.
Neka ga na klupi jer boljeg nemamo ali da je idealan kako ga vecina predstavlja, vala nije.
Ma ovog "analitičara" samo na ignor. Pojavio se lik pred kraj prvenstva dok smo u borbi za oba trofeja da širi negativu. Širenje ovakve atmosfere pred odlučujuće utakmice kada nam treba mir i podrška je dušmanski posao. Očigledno je neko ko se ponadao da ćemo kiksati i ko Boga moli da ništa ne osvojimo. To nije navijač FK Sarajevo.
Dinostula wrote:Husref je nas najbolji i najtrofejniji trener i to je cinjenica ali takodje i ovo su cinjenice:
1. Ne zna napraviti 3 izmjene kad je to potrebno.
2. Igra se sa pozicijama igraca tako da jos nismo samo gledali Kovacevica u napadu
3. Nema bas neki njuh za kvalitet igraca (najbolji primjer Sisic i Tatar)
4 Ova prica da Husref forsira mlade igrace i da je to iskljucivo njehova ideja da budem iskren vise mi mirise na pritisak Uprave da daje vecu minutazu mladima nego sto se on pita.Jer on i Janjos bas mi ne djeluju na taj tip trenera.
Neka ga na klupi jer boljeg nemamo ali da je idealan kako ga vecina predstavlja, vala nije.
Respekt za normalan post i iznosenje misljenja bez vrijednjanja i pokusavanja omalovazavanja nekog ko ne razmislja isto.
Slazem se da je on nas najtrofejniji trener, to je nepobitna cinjenica. Da je najbolji, to se vec ne slazem. Cak ne mislim da je on uopste dobar trener. Spada u kategoriju ispodprosjecnih premijerligaskih ''strucnjaka''. I sam si u svom postu naveo nekoliko primjera zasto je to tako. Uostalom njegova karijera je dovoljan pokazatelj o kakvom strucnjaku se radi. Takodje se ne slazem sa ovim ''neka ga jer boljeg nemamo''. Ja sam za smjenu, a razloga je mnogo; Neznanje, nekultura, unistavanje mladih igraca, Atalanta, itd itd.
Moze li moderacija skloniti analiticara sa teme dok nismo poceli dobijati banove zbog sranja koja pise. Niko nema zivaca da mu osgovara jer bi ga svi najradije poslali u neku stvar.
mirza_15 wrote:Ma ovog "analitičara" samo na ignor. Pojavio se lik pred kraj prvenstva dok smo u borbi za oba trofeja da širi negativu. Širenje ovakve atmosfere pred odlučujuće utakmice kada nam treba mir i podrška je dušmanski posao. Očigledno je neko ko se ponadao da ćemo kiksati i ko Boga moli da ništa ne osvojimo. To nije navijač FK Sarajevo.
Samo beze hrane trola. Niti on sta moze promjeniti niti moze unijeti nekakav nemir. Samo se blamira beze. Ta vremena kada je ulica mjenjala uprave i trenere Sarajeva su proslost. A ovaj strumf ili isfrustrirani „babo“ samo nek laprda vise od toga ne ide nazalost. Hus je legenda kluba sa svim svojim manama i vrlinama. Niko nije savrsen, ali Sarajevo prvo sa 4 bobe prednosti, kone ponizene na Grbavici ko nikad do sada, borba za duplu, osigurana Evropa 7 kola prije kraja meni i vise nego dovoljno sa jednim prosjecnim timom u PLBiH....