Ne zajebaji klavikula ti si vazda bio u banjaluciKlavikula wrote:Krokodajl wrote:Kakav dokazani prijatelj ?Klavikula wrote:kako mozete podrzavati Amere velike neprijatelje Irana, dokazanog prijatelja BiH? cetnici?
helem, eliminatorno pitanje?
Iran, heroj ili zlocinac?
Da su kakvi prijatelji uveli bi nam sankcije ko sav normalan svijet
Još Alija išao u Teheran, kaže da mu je nakon Lukavice i 2. Maja to bila najgora posjeta u karijeri.![]()
![]()
pa ni da zaprijete kad smo pred Banja Lukom bili. strasno.
Sirija vol. 2
- General War
#94601 Re: Sirija vol. 2
- salik79
#94602 Re: Sirija vol. 2
Krokodajl wrote:Pričo je Hare da kada su bili u Dejtonu da je Holbruk Aliji obećo da će četnici biti poraženi, al nazvo Ajatolah i zaprijetio da nedaju Aliji Banja Luku jer nije htio da pređe na šiitizam, živa istina.Klavikula wrote:
Prep'o se bio da ce ponovo dzamije bit' izgradjene. Al' kurko, dohak'o im Amer. Ispostovo Ajatolaha, a izgradio i Aliji dzamije. Sto ti je rec diplomacija.
- General War
#94603 Re: Sirija vol. 2
rajv0sa wrote:Samo legalistički![]()
Ti ameri, pripisali sebi iranska bombardovanja PC
- rajv0sa
#94604 Re: Sirija vol. 2
Legalistički part 2
pazi raje na dočeku, a jedan stručnjak ovdje provali da 80 posto sarajlija ne voli šiije i iran
pazi raje na dočeku, a jedan stručnjak ovdje provali da 80 posto sarajlija ne voli šiije i iran
- Challenger__
#94605 Re: Sirija vol. 2
Gledam ratnu mapu, ostala još samo dva sela uz Eufrat da se Tigrovi povežu sa snagama u al-Buukamalu.
Last edited by Challenger__ on 24/11/2017 00:58, edited 1 time in total.
- salik79
#94606 Re: Sirija vol. 2
rajv0sa wrote:Samo legalistički![]()

- rajv0sa
#94607 Re: Sirija vol. 2
legalistički 1994.
- Krokodajl
#94608 Re: Sirija vol. 2
sve sami Alijini Srbi.rajv0sa wrote:Legalistički part 2
- Klavikula
#94609 Re: Sirija vol. 2
pusti kosovo i te diplomatske odgovoreGeneral War wrote:Ni jedno ni drugo vec "Legalista":Klavikula wrote:kako mozete podrzavati Amere velike neprijatelje Irana, dokazanog prijatelja BiH? cetnici?
helem, eliminatorno pitanje?
Iran, heroj ili zlocinac?
-odbranio bosnu![]()
-nije priznao kosovo
#94610 Re: Sirija vol. 2
Krokodajl wrote:sve sami Alijini Srbi.rajv0sa wrote:Legalistički part 2
Kazu da su ti Alijini Srbi Homeiniju i tevhid ucili u Begovoj.
- Challenger__
#94611 Re: Sirija vol. 2
Odavno se nisam ovako ismijao. Ljudovi, valja ustati, laku noć.
______
______
- salik79
#94612 Re: Sirija vol. 2
Dobro si.Challenger__ wrote:Odavno se nisam ovako ismijao. Ljudovi, valja ustati, laku noć.
______
- Klavikula
#94613 Re: Sirija vol. 2
dobro francuz za njih rece, sektasiKrokodajl wrote:Pričo je Hare da kada su bili u Dejtonu da je Holbruk Aliji obećo da će četnici biti poraženi, al nazvo Ajatolah i zaprijetio da nedaju Aliji Banja Luku jer nije htio da pređe na šiitizam, živa istina.Klavikula wrote:
- exliberal-ex
#94614 Re: Sirija vol. 2
animus wrote:Juce je bio znacajan dan za moju drzavu i moja naciju. Zbog toga sam otisao u off ali sam se na pocetku izvinio zbog toga. Posto na temama o Sratku nwma niti jednog komentara srba a interesovalo me je misljenje prosjecnog srbina u vezi mladica postavio sam ovdje pitanje jer znam da skoro jedino na ovoj temi pisu u većem broju lica srpske nacionalnosti. Nema tu nikakvih insinuacija. Prije par sati sam samo odgovorio na komentare i ti si me nepristojno napao iako nisi nikako prozvan. Istina napravio sam razliku izmedju srba koji navijaju za asada i srba koji se vesele ubijanju muslimana i kojima je sratko heroj ali tebe nisam stavio u tu kategoriju. Ako smatras da sam pogriješio slobodno me ispravi.
eda se prijavim, ja sam cistokrvni binsr...sta te intereuje
zasto nisam na temi o mladicu?
jednostavno jer je na temama kao sto je ta nemoguce razgovarat normalno, eto otidji ti na neki srpski ili hrvatski forum pa pocni govorit protiv vecine, bit ce popljuvan izvrjedjan i nakraju ukinut koliko god da su tvoji argumenti validni
jel mladic zlocinac?
jest i to je cinjenica...sad je razlika izmedju mene i tebe jer za tebe je zlocinac sto je pobio bosnjake, ja kazem da je taj cin unistio sve sto je srpski narod gradio decenijama, svi istorijski uspjesi kojima su se srbi mogli dicit sad su gurnuti u stranu zbog njega i njegove zaludjenosti tom nekom osvetom dahijama, da su srbi bili imalo normalni oni bi ga objesili na sred terazija 95 umjesto sto su ga skrivali....ovaj moj stav nesmanjuje i neomalovazava stradanje po istocnoj bosni
sto se tice asada
navijao sam na njega prije nego sto su rusi poceli aktivno da se mjesaju jer mi je od pocetka ta prica koja je prodavana o demokratskim silama koje zele da svrgnu mrskog tiranina bila sarena laza, sto se i pokazalo da je.
mnogi koji su navijali za te tkz demokrate su se ili ispalili sa foruma ili su se prebacili pa sad su postali kurdski simpatizeri
- rajv0sa
#94615 Re: Sirija vol. 2
Frajer tražio da im se postrože sankcije, oni mu nakon 25 godina dignu spomenik, genijalno
- Young Erotica
#94616 Re: Sirija vol. 2
Kikibombona moze li pojasnjenje za ovo sta pricaju američki predstavnici u Siriji, da se nece mesati u sukob u Eferinu,imas verovatno obilje informacija koje nisi podelio.
-
sarajevoxxxx
#94617 Re: Sirija vol. 2
Srbin Džojić poginuo u Siriji boreći se u sastavu ruskih snaga. Prije toga borio se u Ukrajini:
https://www.facebook.com/groups/neoIRT/ ... 570654026/
-
The 51st State
#94618 Re: Sirija vol. 2
hajmo sad ekipa, heroj, brat i to.sarajevoxxxx wrote:Srbin Džojić poginuo u Siriji boreći se u sastavu ruskih snaga. Prije toga borio se u Ukrajini:
-
sarajevoxxxx
#94619 Re: Sirija vol. 2
Muhamed bin Selman: Hamnei je novi Hitler na Bliskom istoku
Iran’s “supreme leader is the new Hitler of the Middle East,” said M.B.S. “But we learned from Europe that appeasement doesn’t work. We don’t want the new Hitler in Iran to repeat what happened in Europe in the Middle East.” What matters most, though, is what Saudi Arabia does at home to build its strength and economy.
https://www.facebook.com/groups/neoIRT/ ... 373975779/
Iran’s “supreme leader is the new Hitler of the Middle East,” said M.B.S. “But we learned from Europe that appeasement doesn’t work. We don’t want the new Hitler in Iran to repeat what happened in Europe in the Middle East.” What matters most, though, is what Saudi Arabia does at home to build its strength and economy.
https://www.facebook.com/groups/neoIRT/ ... 373975779/
-
sumirprimus
#94620 Re: Sirija vol. 2
o jutro salice dobrodosooosalik79 wrote:rajv0sa wrote:Samo legalistički![]()
zadnja recenica na ovoj stranici
ustat kad se spomene amerika
-
sumirprimus
#94621 Re: Sirija vol. 2
evo jedan.karakters wrote:Vehabije su muslimanski cetnici, cetnici su srpske vehabije. Ista ideologija, samo razlicite zastave.
ustat pa spomenut ameriku
-
sekerbay
#94622 Re: Sirija vol. 2
Daj link koji to potvrđuje.salik79 wrote:Kad tamo (u Iranu) i dzamije i ulice "mrskog" Omera ibn Hataba, Osmana ibn Afana i Ebu Bekr es Siddika....Al', znam, tukja je to
- basar
#94623 Re: Sirija vol. 2
Iranci su od pobjede revolucije 79., počeli da naoružavaju srbe, sve je to trajalo negdje do 90. kada je Hamenei naredio da se krene na sve ili ništa, da treba što prije poklati Bošnjačku nejač I pobacat lavovima da jedu. I sve je to dobro teklo, ali onda je Hamenei od Karadžića tražio da u zamjenu za pomoć prihvati šiizam a Karadžić je rekao: "ne damo ahiret za dunjaluk", I onda je ta pomoć zaustavljena a iranci I dan danas plaču svaki 10. muharrem zato što ih je Karadžić odbio, I onda su se zarekli da će se osvetiti tako što će Karadžića I Mladića poslati u Hag. A iranci su zapravo pravolsavci, vidite kako u Siriji rade sa Rusijom, nego je to šiitska tukija ovaj,, hmmmgrr. pravoslavna. Da, pravoslavna tukija, oni plaču zbog Kosovske bitke, zar niste čitali da su Srbi I Hrvati zapravo Iranci?
Dakle, postojao je plan stvaranje velikog Irana na prostoru Srbije, Hrvatske, BiH, Makedonije I Crne Gore, a prijestolnica bi bila, dakako, Kosovo. Sveti grad Kosovo, jer je Kosovo zapravo Kerbela I Kom, nego se ne smije reći zbog tukije. Zar ne vidite da svi počinju sa K?
Eto to je ono što se od nas krije, nažalost....
Dakle, postojao je plan stvaranje velikog Irana na prostoru Srbije, Hrvatske, BiH, Makedonije I Crne Gore, a prijestolnica bi bila, dakako, Kosovo. Sveti grad Kosovo, jer je Kosovo zapravo Kerbela I Kom, nego se ne smije reći zbog tukije. Zar ne vidite da svi počinju sa K?
-
sumirprimus
#94624 Re: Sirija vol. 2
sva prica je da su se dva tri plemena zakacila i do dan danas pricaju o tim eventima i nikako da zatvore poglavlje.
bolje da su sta drugo proucavali sve ove godine. ko je kome sta reko i ko je koga ubio prije milju i po godina
bolje da su sta drugo proucavali sve ove godine. ko je kome sta reko i ko je koga ubio prije milju i po godina
-
sumirprimus
#94625 Re: Sirija vol. 2
zar nije karbala?zasto ovi izgovori?basar wrote:Iranci su od pobjede revolucije 79., počeli da naoružavaju srbe, sve je to trajalo negdje do 90. kada je Hamenei naredio da se krene na sve ili ništa, da treba što prije poklati Bošnjačku nejač I pobacat lavovima da jedu. I sve je to dobro teklo, ali onda je Hamenei od Karadžića tražio da u zamjenu za pomoć prihvati šiizam a Karadžić je rekao: "ne damo ahiret za dunjaluk", I onda je ta pomoć zaustavljena a iranci I dan danas plaču svaki 10. muharrem zato što ih je Karadžić odbio, I onda su se zarekli da će se osvetiti tako što će Karadžića I Mladića poslati u Hag. A iranci su zapravo pravolsavci, vidite kako u Siriji rade sa Rusijom, nego je to šiitska tukija ovaj,, hmmmgrr. pravoslavna. Da, pravoslavna tukija, oni plaču zbog Kosovske bitke, zar niste čitali da su Srbi I Hrvati zapravo Iranci?