Aktuelnosti: FK Sarajevo
Moderators: Charuga, Tomahawk11
-
Ali_G
#94576 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo
Kako god ova sezona zavrsila, Husrefu se treba zahvaliti. Sa njim nema napretka, nema vizije. Ako zelimo iskorak, onda se mora napraviti rez i neki hrabar potez.
Al sad se treba fokusirati da se ovo privede kraju kako je najbolje.
Al sad se treba fokusirati da se ovo privede kraju kako je najbolje.
-
last mohicans
#94577 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo
Jeko ovaj analiticar, trener profesionalac 100%? Eto mijenjat cemo Husrefa 7 kola prije kraja. Kad je +11 najbolji, na +4 kurcu ne valja. Sta mu replicirate uopce? Boljeg trenera za nase lige nemamo niti mozemo imati. Jedino da Sliskovic dođe nama i koji bi jos veci maksimum izvukao, a znamo da je to nemoguce. U nekim sirim evropskim okvirima, onda da, neko novo ime, a daleko smo mi od grupnih takmicenja i totalne dominacije. Mislim da su nas malo previse i navikli na dobre rezultate duzi period. Sad malo skripi, Boze moj. Pritisak nije uvijek ni loš, sad treba pritisnuti, sad ce se vidjeti ko kosi, a ko vodu nosi. Husrefu se mogu zamjeriti neke stvari, lose izmjene, pomalo bojazljiva igra s jačim ekipama, pogotovo u prvom poluvremenu i to na nasem terenu. To se vidjelo sa Zrinjskim i Sirokim, treba malo bolja rotacija igrača, nespremnost rezervi da donesu prevagu na terenu. Zasto nekad ne poceti s dva napadača. Odmah od starta, da se nekad i tako razvuku ekipe, makar ove losije koje nemaju tako dobre kontre.
- Analiticarr
#94578 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo
Ni u najvecem ludilu nebi napisao da je on najbolji a ne na +11. On nikad nije bio dobar trener ni covjek i to su cinjenice. A ti slobodno zabij glavu u pijesak i govori da je dobro. Pitaj (ako si iz Sarajeva) nasu djecu koji su prekomandovani u prvi tim je li dobro i je li musemic dobar. Samo prije toga pripremi apaurinelast mohicans wrote:Jeko ovaj analiticar, trener profesionalac 100%? Eto mijenjat cemo Husrefa 7 kola prije kraja. Kad je +11 najbolji, na +4 kurcu ne valja. Sta mu replicirate uopce? Boljeg trenera za nase lige nemamo niti mozemo imati. Jedino da Sliskovic dođe nama i koji bi jos veci maksimum izvukao, a znamo da je to nemoguce. U nekim sirim evropskim okvirima, onda da, neko novo ime, a daleko smo mi od grupnih takmicenja i totalne dominacije. Mislim da su nas malo previse i navikli na dobre rezultate duzi period. Sad malo skripi, Boze moj. Pritisak nije uvijek ni loš, sad treba pritisnuti, sad ce se vidjeti ko kosi, a ko vodu nosi. Husrefu se mogu zamjeriti neke stvari, lose izmjene, pomalo bojazljiva igra s jačim ekipama, pogotovo u prvom poluvremenu i to na nasem terenu. To se vidjelo sa Zrinjskim i Sirokim, treba malo bolja rotacija igrača, nespremnost rezervi da donesu prevagu na terenu. Zasto nekad ne poceti s dva napadača. Odmah od starta, da se nekad i tako razvuku ekipe, makar ove losije koje nemaju tako dobre kontre.
- Logovan
#94579 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo
Stavio ga na onu popularnu foe listu, potrudit ću se da ga ne skidam sa liste.last mohicans wrote:Jeko ovaj analiticar, trener profesionalac 100%? Eto mijenjat cemo Husrefa 7 kola prije kraja. Kad je +11 najbolji, na +4 kurcu ne valja. Sta mu replicirate uopce? Boljeg trenera za nase lige nemamo niti mozemo imati. Jedino da Sliskovic dođe nama i koji bi jos veci maksimum izvukao, a znamo da je to nemoguce. U nekim sirim evropskim okvirima, onda da, neko novo ime, a daleko smo mi od grupnih takmicenja i totalne dominacije. Mislim da su nas malo previse i navikli na dobre rezultate duzi period. Sad malo skripi, Boze moj. Pritisak nije uvijek ni loš, sad treba pritisnuti, sad ce se vidjeti ko kosi, a ko vodu nosi. Husrefu se mogu zamjeriti neke stvari, lose izmjene, pomalo bojazljiva igra s jačim ekipama, pogotovo u prvom poluvremenu i to na nasem terenu. To se vidjelo sa Zrinjskim i Sirokim, treba malo bolja rotacija igrača, nespremnost rezervi da donesu prevagu na terenu. Zasto nekad ne poceti s dva napadača. Odmah od starta, da se nekad i tako razvuku ekipe, makar ove losije koje nemaju tako dobre kontre.
-
last mohicans
#94580 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo
Jarane, sad cu ti replicirati iako sam te stavio na foe. Prvo, kakav je ko covjek nije ekvivalent za dobrog trenera. Cesto su najstroziji treneri bili i najbolji, tipa Fergusun koji je igrače gađao kopačkama, Magaht kojem su krv pišali, ovako na prvu, iz glave. Husrefa lično ne poznajem dobro, jednom sam s covjekom nakratko sjeo. Ne mogu suditi kakav je kao čovjek. Ali je nas najuspjesniji trener iza rata, mozda ne i najbolji, jer je tu bio i Hadziametovic, pa Plisek i jos neki. Čala je kazu dobar čovjek kao hljeb, ali je za moje poimanje fudbala vrlo slab trener, iako kazu dobar čovjek. Za Ibrahimovica je Gvardiola supak, filozof, kako kaze, pa to ne umanjuje činjenicu da je Pep u top pet trenera svijeta. Odjednom si iskočio na pdf premijer liga i na FKS sa ovakvim stavovima. Uopce ne shvacam tvoj pokusaj diskreditovanja sefa SŠ FKS, nase najvece ljubavi, a tebe uposte ne dozivljavam kao navijača naseg kluba, prije bi rekao da imas neki lični interes u istom, za razliku od vecine nas koji samo iz ljubavi dozvoljavamo sebi ovolike emocije, pa nekada i one loše. Drugo, donositi sud o treneru iz mahalski kuloara i priča o djeci je jadno i mizerno. Pa on je toj djeci dao šansu, pa kod nas je najveci dio igrača u cijeloj ligi iz omladinskog pogona, pa sad to sve treba popišati. Šta bi ti, da igra Pidro,a dečko zadobio rupturu ligamenata? Šabanovic nikako da se oporavi i ustali ponovo u tim. Apsolutno smatram da su njih dvojica nasi najbolji bekovi koji trebaju igrati najprije, ali nije to uvijek moguce izvesti, zbog ovih ili onih okolnosti. Zbog nekoliko kikseva za koje je vecina smatrala da ce doci, kad tad, pozivati na skidanje glava i unositi nemir moze samo onaj ko nije prijatelj kluba, ili onaj ko ima neki lični interes u klubu a koji se suprostavlja sadašnjoj strukturi i politici kluba. Samo su totalni nepoznavaoci fudbala očekivali sve pobjede do kraja. Husrefu i igračima potpora da smognu snage do kraja, ako ne uspiju, bit ce veliki zal i propustena prilika. U tom slučaju treba razmisliti o Husrefovoj sudbini, ne mijenjajuci ekipu previse, jer to dugoročno ne donosi stabilnost. Tu su nam komsinice najbolji primjer. Svojim pisanjem nam neces otvoriti oči i praviti nas slijepim pored očiju. Zamjerke se mogu iznijeti uz argumentovanje, tvoje argumente smatram smiješnim. 'Posl'o nasu djecu na tribine i loš čovjek' su tvoji argumenti.Analiticarr wrote:Ni u najvecem ludilu nebi napisao da je on najbolji a ne na +11. On nikad nije bio dobar trener ni covjek i to su cinjenice. A ti slobodno zabij glavu u pijesak i govori da je dobro. Pitaj (ako si iz Sarajeva) nasu djecu koji su prekomandovani u prvi tim je li dobro i je li musemic dobar. Samo prije toga pripremi apaurinelast mohicans wrote:Jeko ovaj analiticar, trener profesionalac 100%? Eto mijenjat cemo Husrefa 7 kola prije kraja. Kad je +11 najbolji, na +4 kurcu ne valja. Sta mu replicirate uopce? Boljeg trenera za nase lige nemamo niti mozemo imati. Jedino da Sliskovic dođe nama i koji bi jos veci maksimum izvukao, a znamo da je to nemoguce. U nekim sirim evropskim okvirima, onda da, neko novo ime, a daleko smo mi od grupnih takmicenja i totalne dominacije. Mislim da su nas malo previse i navikli na dobre rezultate duzi period. Sad malo skripi, Boze moj. Pritisak nije uvijek ni loš, sad treba pritisnuti, sad ce se vidjeti ko kosi, a ko vodu nosi. Husrefu se mogu zamjeriti neke stvari, lose izmjene, pomalo bojazljiva igra s jačim ekipama, pogotovo u prvom poluvremenu i to na nasem terenu. To se vidjelo sa Zrinjskim i Sirokim, treba malo bolja rotacija igrača, nespremnost rezervi da donesu prevagu na terenu. Zasto nekad ne poceti s dva napadača. Odmah od starta, da se nekad i tako razvuku ekipe, makar ove losije koje nemaju tako dobre kontre.
- Analiticarr
#94581 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo
Nemam namjeru diskutovati sa onima koji nisu navijaci Sarajeva nego su samo zaljubljeni u jednu osobu koja radi za nas klub i za posao koji (ne)obavlja naplacuje ogromne novce.
Pogotovo nemam namjeru citati postove o guardioli, magatu nekom slicnom, koje pisu vjerovatno djeca mladja od 14 godina.
Ako ima neko od stvarnih i odraslih navijaca da mi napise SAMO JEDNU dobru stvar koju je musemic uradio za klub (i naravno debelo je naplatio) rado cu procitati i odgovoriti.
Pogotovo nemam namjeru citati postove o guardioli, magatu nekom slicnom, koje pisu vjerovatno djeca mladja od 14 godina.
Ako ima neko od stvarnih i odraslih navijaca da mi napise SAMO JEDNU dobru stvar koju je musemic uradio za klub (i naravno debelo je naplatio) rado cu procitati i odgovoriti.
- Logovan
#94582 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo

ZAJEDNO DO KRAJA!
- Leopard_SA
#94583 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo
Osvojio dvije tituleAnaliticarr wrote:Nemam namjeru diskutovati sa onima koji nisu navijaci Sarajeva nego su samo zaljubljeni u jednu osobu koja radi za nas klub i za posao koji (ne)obavlja naplacuje ogromne novce.
Osvojio kup
292 utakmice sa klupe predvodio FK Sarajevo i kao takav je postao trenerska legenda kluba
Kao igrac koji igra u ligama petice donio postovanje klubu u kojem se formirao kao igrac
Jel moram dalje...
-
EvoMeneJopet
#94584 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo
Tigre, pardon Leoparde, de ga nemoj citirati stare ti. Vidis da je trol, vjerovatno onaj Manijak1...
- Analiticarr
#94585 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo
Posao sam citati i mislio ti odgovoriti ali kad sam procitao ovo da je kao igrac koji igra u ligama petice donio postovanje klubu, shvatio sam da se zajebavas.Leopard_SA wrote:Osvojio dvije tituleAnaliticarr wrote:Nemam namjeru diskutovati sa onima koji nisu navijaci Sarajeva nego su samo zaljubljeni u jednu osobu koja radi za nas klub i za posao koji (ne)obavlja naplacuje ogromne novce.
Osvojio kup
292 utakmice sa klupe predvodio FK Sarajevo i kao takav je postao trenerska legenda kluba
Kao igrac koji igra u ligama petice donio postovanje klubu u kojem se formirao kao igrac
Jel moram dalje...
Dobra fora
Inace kad smo kod postovanja, on nam je donio najvecu sramotu i ponizenje u istoriji ne samo naseg kluba nego cijele lige, nakon cega je kao i obicno okrivio igrace i izgovorio svoje cuveno STA JE TU JE
- Leopard_SA
#94586 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo
S obzirom da je manji sarajevski klub dobio respekt u svijetu kao klub u kojem je karijeru poceo jedan od najboljih napadaca svih vremena, ne vidim razlog zasto Husrefova karijera ne bi donjela ugled Sarajevu.Analiticarr wrote: Posao sam citati i mislio ti odgovoriti ali kad sam procitao ovo da je kao igrac koji igra u ligama petice donio postovanje klubu, shvatio sam da se zajebavas.
Dobra fora![]()
Inace kad smo kod postovanja, on nam je donio najvecu sramotu i ponizenje u istoriji ne samo naseg kluba nego cijele lige, nakon cega je kao i obicno okrivio igrace i izgovorio svoje cuveno STA JE TU JE
A poraz od Atalante. Pa samo cu reci da nas tim vrijedi oko 6 miliona eura dok tim Atalante vrijedi nekoliko desetina miliona eura i koji je potpuno ravnopravan protivnik Juventusu, Interu, Milanu itd.
Tako da pricas bezveze
- Analiticarr
#94587 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo
Prijatelju jesi li ti ozbiljan ili se zajebavas? Koga boli briga za manji klub i kakvu to oni slavu u svijetu imaju i kakve to uopste ima veze sa nama i sa trenutnim stanjem koje se iz dana u dan pogorsava zahvaljujuci samo jednom covjeku-husrefu.Leopard_SA wrote:S obzirom da je manji sarajevski klub dobio respekt u svijetu kao klub u kojem je karijeru poceo jedan od najboljih napadaca svih vremena, ne vidim razlog zasto Husrefova karijera ne bi donjela ugled Sarajevu.Analiticarr wrote: Posao sam citati i mislio ti odgovoriti ali kad sam procitao ovo da je kao igrac koji igra u ligama petice donio postovanje klubu, shvatio sam da se zajebavas.
Dobra fora![]()
A poraz od Atalante. Pa samo cu reci da nas tim vrijedi oko 6 miliona eura dok tim Atalante vrijedi nekoliko desetina miliona eura i koji je potpuno ravnopravan protivnik Juventusu, Interu, Milanu itd.
Tako da pricas bezveze
I ako mozes odgovori mi za koje je to klubove iz liga petice igrao husref i koliku slavu je stekao, golovi minute asistencije itd.
- Leopard_SA
#94588 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo
Ako se ne varam, doduse moguce je da sam pogrijesio, ali je pocetkom devedesetih godina holandska liga bila ispred francuske lige.Analiticarr wrote:Prijatelju jesi li ti ozbiljan ili se zajebavas? Koga boli briga za manji klub i kakvu to oni slavu u svijetu imaju i kakve to uopste ima veze sa nama i sa trenutnim stanjem koje se iz dana u dan pogorsava zahvaljujuci samo jednom covjeku-husrefu.Leopard_SA wrote:S obzirom da je manji sarajevski klub dobio respekt u svijetu kao klub u kojem je karijeru poceo jedan od najboljih napadaca svih vremena, ne vidim razlog zasto Husrefova karijera ne bi donjela ugled Sarajevu.Analiticarr wrote: Posao sam citati i mislio ti odgovoriti ali kad sam procitao ovo da je kao igrac koji igra u ligama petice donio postovanje klubu, shvatio sam da se zajebavas.
Dobra fora![]()
Tako da pricas bezveze
I ako mozes odgovori mi za koje je to klubove iz liga petice igrao husref i koliku slavu je stekao, golovi minute asistencije itd.
Tada je Husref nastupao za Twente za koji je upisao 26 nastupa i postigao 9 pogodaka. Naravno, nije ostavio veliki trag u Holandiji, ali je devet golova dao covjek koji je dosao iz FK Sarajevo.
Sto se tice trenutnog stanja u klubu, mogu reci da se slazemo.
Za trenutno stanje je najvise zasluzan Husref.
Od kluba se nije smatrao favoritom za titulu, sada imamo klub koji je dominirao ligom citavu godinu i sada prvom konkurentu bjezi 4 boda, a vjecite rivale je u derbiju na njihovom terenu pobjedio sa 3-0.
U pravu si, Husref jeste jedan od glavnih “krivaca” za trenutno stanje u klubu
- Analiticarr
#94589 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo
Da pogrijesio si. On je iz Sarajeva pobjegao u Crvenu Zvezdu. Cim je dobio poziv pobjegao je bez pozdrava, jednostavno se ispario za Beograd. Iz Zvezde je otisao u Hearts gdje je odigrao svega 6 utakmica i postigao 2 ili 3 gola. Onda se opet vratio u Sarajevo jer nije imao kud. Odigrao sezonu pa tek onda otisao u Twente gdje je takodje bio potpuno nebitan faktor odigravsi svega desetak utakmica i nije postigao nijedan gol. Nakon toga je igrao za neke nizeligase i ni tamo nije bio vazan igrac nit je postizao golove. Jedini klubovi gdje nije bio los, tj bio je poprilicno dobar kao igrac su FKS i donekle CZ. Sve ostalo mu je za zaborav. Nigdje nije ostavio nikakav trag. Bio je uglavnom rezerva ili na tribinama. Sto se tice trenerske karijere dovoljno je reci da mu je PLBiH i FKS vrhunac karijere. Pametnom dosta!Leopard_SA wrote: Ako se ne varam, doduse moguce je da sam pogrijesio, ali je pocetkom devedesetih godina holandska liga bila ispred francuske lige.
Tada je Husref nastupao za Twente za koji je upisao 26 nastupa i postigao 9 pogodaka. Naravno, nije ostavio veliki trag u Holandiji, ali je devet golova dao covjek koji je dosao iz FK Sarajevo.
Od kluba se nije smatrao favoritom za titulu, sada imamo klub koji je dominirao ligom citavu godinu i sada prvom konkurentu bjezi 4 boda, a vjecite rivale je u derbiju na njihovom terenu pobjedio sa 3-0.
On je jedini krivac sto je situacija u klubu sve losija.
- armin071
#94590 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo
Ustali vampiri
Al popisace se vama Hus u stau pa makar i cajnoslu.
- Grean
#94591 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo
Po tematologiji, ciljevima, izboru nicka reko' bih da je @Analiticar nekadasnji @trener profesionalac ali me zbunjeje jedna stvar, onaj je bio nepismen a Analiticaru ne nadjoh ni jednu gramaticku.
Jedino da nije u medjuvremenu pohadjao vecernju ili mu naze edituje postove prije objavljivanja.
Pitam se gdje si bio na +11.
Jedino da nije u medjuvremenu pohadjao vecernju ili mu naze edituje postove prije objavljivanja.
- Cossack
#94592 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo
Lik otkrio tajne navedene stranice:Grean wrote:Po tematologiji, ciljevima, izboru nicka reko' bih da je @Analiticar nekadasnji @trener profesionalac ali me zbunjeje jedna stvar, onaj je bio nepismen a Analiticaru ne nadjoh ni jednu gramaticku.
https://ispravi.me/
- Blixen
#94593 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo
ja mislim da je mitoman zGrbaviceLogovan wrote:Stavio ga na onu popularnu foe listu, potrudit ću se da ga ne skidam sa liste.last mohicans wrote:Jeko ovaj analiticar, trener profesionalac 100%? Eto mijenjat cemo Husrefa 7 kola prije kraja. Kad je +11 najbolji, na +4 kurcu ne valja. Sta mu replicirate uopce? Boljeg trenera za nase lige nemamo niti mozemo imati. Jedino da Sliskovic dođe nama i koji bi jos veci maksimum izvukao, a znamo da je to nemoguce. U nekim sirim evropskim okvirima, onda da, neko novo ime, a daleko smo mi od grupnih takmicenja i totalne dominacije. Mislim da su nas malo previse i navikli na dobre rezultate duzi period. Sad malo skripi, Boze moj. Pritisak nije uvijek ni loš, sad treba pritisnuti, sad ce se vidjeti ko kosi, a ko vodu nosi. Husrefu se mogu zamjeriti neke stvari, lose izmjene, pomalo bojazljiva igra s jačim ekipama, pogotovo u prvom poluvremenu i to na nasem terenu. To se vidjelo sa Zrinjskim i Sirokim, treba malo bolja rotacija igrača, nespremnost rezervi da donesu prevagu na terenu. Zasto nekad ne poceti s dva napadača. Odmah od starta, da se nekad i tako razvuku ekipe, makar ove losije koje nemaju tako dobre kontre.![]()
Ubi frajer sa jednom te istom pričom, jedno mu kažeš, on nešto drugo odgovara, isto kao da zidu pričaš.
meni ovaj analiticar lici na anamonog manijaka koji baca suplju po temi o FKS, kako bi blatio Husrefa
samo ignore
- rocco_siffredi
#94594 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo
Ma analiticar je dobro poznati trener_profesionalac
Boga mi ko da ste od jucer na forumu.
Izgleda da je neko iz kluba odrzao sastanak sa igracima (bez Husrefa) za vrijeme reprezentativne pauze i rekao im da se ne vezu puno za trenera, da su treneri prolazni, da ce iduce sezone oni biti tu, a on ne. E bas je nasao momenat za to
Ocito se i po forumima po zadatku pise kako se Husrefu treba zahvaliti i navijaci se vec pripremaju za to.
Izgleda da je neko iz kluba odrzao sastanak sa igracima (bez Husrefa) za vrijeme reprezentativne pauze i rekao im da se ne vezu puno za trenera, da su treneri prolazni, da ce iduce sezone oni biti tu, a on ne. E bas je nasao momenat za to
Ocito se i po forumima po zadatku pise kako se Husrefu treba zahvaliti i navijaci se vec pripremaju za to.
- Analiticarr
#94595 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo
Nisam taj!rocco_siffredi wrote:Ma analiticar je dobro poznati trener_profesionalac
Izgleda da je neko iz kluba odrzao sastanak sa igracima (bez Husrefa) za vrijeme reprezentativne pauze i rekao im da se ne vezu puno za trenera, da su treneri prolazni, da ce iduce sezone oni biti tu, a on ne. E bas je nasao momenat za to![]()
To za sastanak si djelimicno u pravu, bio je neki sastanak ali niko igracima nije rekao da se ne vezu za trenera. Igraci (uglavnom mladi) su nezadovoljni njegovim odnosom prema njima i to je sve. Receno im je da su profesionalci i da tako treba da se i ponasaju.
Puno toga vi ne znate.
Po forumima po zadatku pise husrefov sin, Murat, i jos 3-4 lika, svi sa po nekoliko razlicitih profila. Cilj im je samo jedan-zadrzati husrefa u FK Sarajevo zbog njihovog licnog interesa. Vec sam nekom objasnio koji je to interes, ali ako te zanima mogu ponovo napisati.
Ja nikad nista lose necu napisati o klubu ili bilo kome ko posteno i dobro radi. HM ne radi dobro iz nekoliko razloga; ne zna promjeniti formaciju pa igra isto protiv Krupe i Atalante, nekulturan je i izivljava se na nasim omladincima, izmislja pozicije igracima, stavlja prijateljstvo sa sumnjivim likovima iznad interesa kluba itd itd...
- Tomahawk11
- Globalni moderator
#94596 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo
Ovdje nema nikakvih Murata ni sinova. Bar ih dosad nije bilo.
Što se tiče formacije, mijenjanja tima, nije baš da si u pravu.
Kako je znao promijeniti u kupu? Što tu nije igrao isti tim?
Ne stoji ti priča, jer dosad imamo jednu od najboljih sezona što se tiče ove države.
Šta će biti do kraja, to niko ne zna. Nismo vidoviti.
Što se tiče formacije, mijenjanja tima, nije baš da si u pravu.
Kako je znao promijeniti u kupu? Što tu nije igrao isti tim?
Ne stoji ti priča, jer dosad imamo jednu od najboljih sezona što se tiče ove države.
Šta će biti do kraja, to niko ne zna. Nismo vidoviti.
- Leopard_SA
#94597 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo
Opet grijesisAnaliticarr wrote:Da pogrijesio si. On je iz Sarajeva pobjegao u Crvenu Zvezdu. Cim je dobio poziv pobjegao je bez pozdrava, jednostavno se ispario za Beograd. Iz Zvezde je otisao u Hearts gdje je odigrao svega 6 utakmica i postigao 2 ili 3 gola. Onda se opet vratio u Sarajevo jer nije imao kud. Odigrao sezonu pa tek onda otisao u Twente gdje je takodje bio potpuno nebitan faktor odigravsi svega desetak utakmica i nije postigao nijedan gol. Nakon toga je igrao za neke nizeligase i ni tamo nije bio vazan igrac nit je postizao golove. Jedini klubovi gdje nije bio los, tj bio je poprilicno dobar kao igrac su FKS i donekle CZ. Sve ostalo mu je za zaborav. Nigdje nije ostavio nikakav trag. Bio je uglavnom rezerva ili na tribinama. Sto se tice trenerske karijere dovoljno je reci da mu je PLBiH i FKS vrhunac karijere. Pametnom dosta!Leopard_SA wrote: Ako se ne varam, doduse moguce je da sam pogrijesio, ali je pocetkom devedesetih godina holandska liga bila ispred francuske lige.
On je jedini krivac sto je situacija u klubu sve losija.
Za Twente je imao 26 nastupa i 9 golova. Skromno, ali ne nebitno
Isto tako sam uporedio situaciju na tabeli i u klubu od prosle i pretprosle sezone sa trenutnim stanjem i dokazao ti da je Husref doveo sarajevo na veci nivo, ali ti to uporno ignorises i pises neistine
- Tomahawk11
- Globalni moderator
#94598 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo
Kakve sad veze ima igračka karijera sa trenerskom?
I što je to sad bitno?
I što je to sad bitno?
- Leopard_SA
#94599 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo
Pitanje upuceno meni ili Analiticaru?Tomahawk11 wrote:Kakve sad veze ima igračka karijera sa trenerskom?
I što je to sad bitno?
- Tomahawk11
- Globalni moderator
#94600 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo
Analitičaru.Leopard_SA wrote:Pitanje upuceno meni ili Analiticaru?Tomahawk11 wrote:Kakve sad veze ima igračka karijera sa trenerskom?
I što je to sad bitno?